Maria Montazami

Ibland kan det vara viktigt att läsa mellan raderna :)

Hej och hjärtligt välkomna till data rutan !!!

Jag skrattade ganska glatt över era kommentarer. Ni har helt förväxlat affärerna. Goodwill är ett ställe där man kan skänka saker som man inte längre behöver. Jag skänker tex mina kläder, skor, silkblommor ja i princip allt som jag kan tänka mej att någon annan skulle ha glädje av. Det är ungefär som att jämföra med Röda Korset hemma i Sverige. 

Home Goods där jag och Mindy var för att handla billiga glas är en helt vanlig kedja där det sänds glas från Italien, Ralph Lauren handukar, kuddar, lakan, kläder osv osv. You go crazy in there!!!! Dom har massor av kristall vaser, skålar, tallrikar ja nästan allt till ett super bra pris. Om man vet vad man vill ha och vad saker och ting kostar då kan man göra ett riktigt fynd.

Sara, Hanna och jag är så peppade att komma hem till Sverige och att förhoppningsvis få en chans att träffa er. Hoppas att vi syns i Kista Gallerian eller på Blog Awards. Jag får vår schedule imorgon av Calle agent och då vet jag lite mer i detalj var och när vi kommer att vara på de olika eventen.

Jag har gjort massor med saker idag och inte tagit ett enda kort men sörj inte det för här kommer ett fint kort av våra barn :) Imorgon får ni se min packning crazy!!! Minimalt!!!!

Adorable och detta kort är ett av mina favoriter :)

Vi försöker att få ihop en bloggträff och jag låter er veta hur det går med det. Kan vara klurigt att få ihop lokal osv.

Kram Maria

 

 

 • Nora

  Hej Maria!
  Vilken superfin bild!!! Ha det så bra i Sverige :) Många kramar, Nora.

 • http://www.dixo.se Mary

  Helt underbar bild på dina barn!

 • Annica

  Till Christina, så vitt jag kan se har Maria särskrivit ETT ord och vad är det med det?
  Tänk på att hon har bott i USA i många år och det är inte lätt att komma ihåg allt. Är du svenskalärare? Och av allt hon har skrivit så är det den enda kommentaren du kan lämna?? Patetiskt!

  Till Maria,
  du är underbar som du är, särskrivningar eller ej, och vilken tur du förklarade om Good will, för jag fattade inte varför alla kommenterade om Good will när man ser att det inte är det som står, haha som det kan bli! Ha det bra! I helgen ska jag catch up med SHF 4? eller vilket avsnitt det nu är som sändes i veckan! Ha det bra!

  kram Annica

 • http://AMELIA.SE/GLIMMA PIM V

  VARMT VÄLKOMNA KÄRASTE MONTAZAMISAR! DET VORE EN DRÖM ATT FÅ SE DIG MED FLICKORNA, MEN MEN… SÅ UNDERBART FÖR DEM SOM ÄR/KOMMER TILL STHLM DENNA HELGEN! TYVÄRR LÄMNAR JAG STHLM ÖVER HELGEN… MEN HA DET SÅ TREVLIGT OCH SKÖNT NI ALLA BLOGGARE OCH MARIA-VÄNNER!!!
  *** FOTO ÄR JÄTTEFINT OCH VACKERT ! ***

 • dalkullanannanykvist

  **HejBästaMaria**
  Var tvungen att gå in och läsa kommentarerna på ditt förra inlägg haha
  Ni är såå välkomna till Sverige!!Hoppas att det blir en bloggträff=)Hur länge stannar ni i Stholm?Vilket jättefint foto på barnen Maria=)

  Massa kramar från mej=)*

 • http://lydeke.se jAsMiN

  Vilken fin bild och underbara barn! Snygg! :)

 • http://www.zinnemax5d.se/ Linda

  Hej Maria!
  Kul att du ska till Kista gallerian på lördag. Du och tjejerna får gärna komma upp till Zinnemax5D, där jag jobbar och kolla på 5D film. De är riktigt roligt och spännande. (De ligger mitt emot Åhlens)
  Hoppas allt är bra med dig, Linda!

 • http://dreamsaboutlife.com Laura

  Hej Maria :) Fint kort på dina barn. Spännande med bloggträff! Om jag har möjlighet så kommer jag gärna =) Väntar på bilder från packandet hihi
  Kram

 • http://www.marinasolivolja.se Marina

  Hej kära du ha det bra!

 • Maria

  Hej Maria!

  Idag lyssnade jag på radion och skrattade gott åt en parodi på dig! Programmet gick på Sveriges Radio P3 17.05 och heter ”Carpe Fucking Diem – Humorprogrammet som fångar dagen – på ett lite skruvat sätt” Man kan lyssna på det i efterhand! ”Du” var väldigt rolig i alla fall – och jag tror att du också skulle tycka det!! :0)

 • Julia

  Skriv din kommentar här!Hej Maria
  Tack så mkt för godiset som kom på posten idag och kortet:) Hoppas man får träffa dig när du kommer till Sverige.
  Ha en jätte bra dag
  Med vänlig hälsning, Julia

 • Fanny H

  När kommer du till Sverige ? Och vart kommer du vara? Skulle vara kul med en bloggträff :)
  Kram Fanny

 • http://blogg.amelia.se/janes/ janes

  FY FAAAN !!! Vad trött jag blir på skrivpoliser. Bry dig inte ett dugg om vad Christina skriver. Det skulle inte vara du om du slutade att särskriva.
  Ni är hjärtligt välkomna till Sverige. Och jag hoppas att det blir en bloggträff.
  Kramar i miljoner / Jane

 • A-K

  Din man är miljardär.. du ganska så rik och jag lever på försörjningsstöd (3800 kr i månaden).. Att det ska vara så orättvist :/

 • Malin

  Hej Maria ! Vad roligt att du och tjejerna kommer. Jag är tids optimist och trodde det var nästa helg …. Tiden går så fort ibland ….:( Kramis Malin (mallan)❤❤❤

 • Monica

  Christina du är den enda som klagar så jag är säker på att problemet ligger hos DIG! Så sluta klaga nu!

 • Heléne Persson

  Vilket fint kort! Välkommen till Sverige! Hoppas att vi kan ses! Kram Heléne

 • Christina

  Kära Maria, snälla, söta, rara…..sluta särskriva!! Använd stavningskontroll eller låt någon kontrolläsa dina texter.
  Alla som skriver offentligt borde kunna skriva hyfsad svenska! När du gick i skolan är jag HELT SÄKER på att INGEN LÄRDE DIG att särskriva ord!

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Wow vilka underbara foton och annorlunda och coolt …Dom är så fiiiiina

  Jätte VÄLKOMMEN till Stockholm
  Have a nice trip
  Kramisar Nettan ( Logan )

 • wiggo

  Hej Maria.Du har alltid så fina kort på din familj.Kram Wiggo.

 • Emma

  Åh Maria, jag hoppas verkligen ni kan få till en bloggträff för det vore så roligt att träffa er. Jag kommer till Kista Galleria på lördag men jag jobbar till tolv (i Uppsala) så jag kommer missa din intervju där och säkert annat skoj med dig, Sara och Hanna. Därför hoppas jag att jag iaf får se er på eftermiddagen eller kanske på söndagen? Hoppas hoppas hoppas! Jag ska åka till LA nästa sommar för att jag vill träffa dig och din familj. :)
  Fiinaste fotot på dina barn, jättevackert! Men det är inte taget nyligen va? :)
  Kram! Ha det så kul i Sverige och hoppas resan går bra!

 • Kajsa

  Hej Maria!
  Vilken underbart kort på era underbara barn!
  Skoj att ni snart kommer hem till Sverige igen, då får ni passa på att fylla på godisförrådet lite ;-)
  Kram

 • http://www.lyckorummet.se Birgitta N

  Hej Maria!
  OJ; vilken fin bild på era vackra barn! Kanon!
  Det är så kul att följa dig i din vardag o SHF är ju pricken över i! Ha det bra och hoppas ni får en fin flygtur till Sverige! Kram Birgitta N i Östersund

 • http://soufisblogg.se Sofia Ö Hedin

  Jättefin bild på barnen!! Kul att ni kommer till Sverige tillsammans :)

  Önskar dig en bra dag!
  Kram

 • Veronika

  Hej Maria
  Vilket underbart kort på barnen, så fina alla är! Önskar jag kunde komma till Kista Galleria men med barnvagn och två barn varav en är bebis… det går bara inte.
  Kyliga (bara 9 grader brrr) hälsningar från Västerås och Veronika

 • http://voodoobunny.se/blogg Zombie – Devouring Brains Since 1984

  Du har så vackra barn, Maria! Jättefin bild :)

 • Anna

  Maria,fina fina Maria!
  Du är helt fantastisk, jag kan inte sluta skratta och le när jag ser dig på TV:n.
  Tack för att du förgyller varenda tisdagskväll i holywoodfruar, jag sitter som klistrad!

  Du är verkligen en glädjespridare!!!
  Sitter just nu på jobbet och känner mig lite trött och frustrerad, så passade på att gå in på din blogg och bli lite ”boostad” av din roliga blogg.

  Kramkramkram!

ANNONS
ANNONS