Maria Montazami

Sara vann bästa Internationella Blogg...

Maria Montazami

Tyvärr hinner vi inte med en liten bloggträff idag. Jag är ledsen. Jag ska spendera lite tid med Sara och Hanna. Vi hade jättekul igår och träffade massor med människor som är så snälla. Jag har så mycket att berätta för er men jag gör det när jag kommer hem och kan sitta i lugn och ro. 

Saras väska har inte kommit ännu och vi är lite besvikna över det. Hon hade ju packat så fint. Tack till alla som röstade på Sara.

Här kommer kort från igår 

Frukost på hotellet och den var smarrig.

Jag och Pär i Kista Gallerian. Han har ju blivit pappa och hans dotter var jättesöt.

Hanna modellar och är så duktig. Alla kläder kom från Cubus.

         

Massor med publik och Sara i ripped jeans. Sara och Hanna hade 2 shows och 4 ombyten av kläder.

Modellerna och det var både killar och tjejer.

Vi fick även underhållning med bra musik :)

Sedan bar det av till Modevillan för lite Maria Montazami Collection och boksignering. Här har vi ägarna som var mycket trevliga.

          

Här ser ni Mallan som alltid kommenterar här på bloggen. Schysst kille som köpte en bok.

Trevlig dam som slog på stort. Idag har jag haft möte med bokförlaget och min nya bok kommer att bli super :)

Stefan Lundström VD för GHD gav mej en jättefin hårtork och gissa om jag blev glad. Tack Stefan :)

Blog Awards börjar och jag är konferencier :)

Vinnarna och gissa om jag och Hanna blev glad när Sara vann. Good job Sara Bear! 10 kategorier och 10 vinnare.

Min klänning som är av märket Parker och köpt i Kalifornien. Molly vann pris som årets bloggraket.

Min kära bror Christian kom med sina kompisar Marcus och Jakob.

          

          

Tog massor med kort hela kvällen. Say cheese!!!!

Ni missade väl inte Sara på Nyhetsmorgon på Tv 4.

Vi ska nu gå och äta lunch sedan blir det shopping på NK och Åhlens City. Vi åker hem imorgon.

Superkram till er alla. Love you all! Maria

 

 

 • http://sarasworkout.se Sara Öhman

  Hejsan Maria

  Vill bara säga att jag tycker du var helt fantastisk på BlogAwards prisutdelning i lördags! Jag blev så rörd av att se hur genuint glad du blev när Sara vann årets internationella blogg!

  Väldigt imponerad av hur trevlig du är in person, och dessutom hur fantastsikt snygg du är! Jag är stolt över min ben, men jag tror jag mött min överkvinna..

  Du verkade besvärad över att behöva ha på dig glasögon när du lästa upp frågorna? Jag tyckte du var skitsnygg i dem, men säg till om du vill ha ett par nya så kan jag skicka dig ett par från loveyewear.se. Jag tror att ett par av cateyemodell skulle passa dig mycket bättre!

  Fortsätt vara den fantastiska kvinna du är!

  Varma hälsningar,
  Sara

 • Kristina

  Maria! Alltid lika kul o se vad som händer när du är i sverige. Extra kul var det denna gång, när min vänninas dotter vann Bloggpris. Keela.se. Sen var du på Modevillan o träffade min andra vännina Kristina.
  Önskar att jag hade kunnat varit med, vill oxå gärna få träffa dej
  Kram :)

 • http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/ Sofia Pontén

  Hej Maria, det här är Sofia med astrobloggen – skulle så gärna få göra din natal chart, och gärna Hanna och Saras också! Du kan maila mig så kan vi prata mer. Stor kram!

 • http://Lukas Maria

  GOD MORGON !
  MS MM! <3
  I Kista Galleria ! <3 WOW!!!
  Kram
  Maria

 • Ida Z

  HejHej, jag träffade dig i helgen på kista galleria och tog kort med dig,
  jag var helt i positiv ”chock” eftersom jag ÄNTLIGEN fick träffa dig, Sara och Hanna efter en lång längtan, hade en del saker jag ville säga men blev helt till mig och visste inte vad jag skulle säga.
  Det jag ville säga var att jag älskar din blogg och framför allt din personlighet, du är helt fantastisk!
  jag läser även saras och hannas bloggar, jag älskar deras bloggar också!

  kram Ida.

 • Ninni

  Hej Maria! Vilket fantastiskt liv du lever! har du alltid det så fantastiskt? Vem var din stora looove! innan du fick kamran?

 • maria

  hej! jag bara undrar om du och din familj tar emot en utbytesstudent om ca. 2 år? jag förstår att det låter helt knasigt men det skulle verkligen vara JÄTTEKUL om ni ville göra det! ni kan väl tänka på det? haha :)
  jag är 15 år och kommer vara ungefär 17 då

 • Jessica

  Hej! Alltså jag måste säga att du är BÄST!

 • Ewa

  Hej Maria!
  Kollar just nu på tv3 SHF och vilken snyyyyyg svart top med peace märke på du har, vilket märke är det och vart kan man inhandla en sådan, best reg, Ewa.

 • Nettis

  Vaaaaaaar kommer din svarta tröja med peacemärkena på armen från? I love it!!!!

  // Nettis

 • annika70

  Du är alltid så otroligt snygg i håret. Förstår inte hur du gör??
  Vackra döttrar har du med (lika dig). Kul att Sara vann!
  Ha det bra! Hälsningar från Annikas värld.

 • http://www.lyckorummet.se Birgitta N

  Hej Maria!
  Grattis till Sara! Tråkigt med väskan som är borta, hoppas den kommer tillrätta! Hade också gärna velat träffa dig, men liiite långt från Östersund till Stockholm. ;)
  Hoppas vi ses någon gång! Kram Birgitta N i Östersund

 • http://katarinacarlsson.wordpress.com Katarina Carlsson

  Hoppas ni haft ett härligt besök här i sverige! Så kul att Sara vann igen, nästa år kanske hon och hanna kan dela på priset.. :) Idag kom ett paket och vilken underbart fin överraskning det blev när det visade sig vara peanut butter cups och starburst’s! Tusen tack igen!! kram!

 • u

  Visst var det äckligt kallt här maria när du var här. det tycker jag. vill vara hellre där du är nu för där är det 30 grader kommer nog dit hoppas jag inom 2 v. då kommer vi och hälsar på jag och älsklingen

 • http://www.maddedif.se Maddedif

  Du har så underbart vackra döttrar! Ni måste verkligen vara stolta =)

 • http://dreamsaboutlife.com Laura

  Grattis till Sara! :) Synd att jag missade allt men ja, man kan inte vara på flera platser samtidigt. Hoppas Du kommer ner till Göteborg nån gång =) Hade varit riktigt trevligt att träffa dig.
  Ha en fin kväll! Kram

 • melize Jakobsson

  Maria, jag vill bara tacka ännu en gång för att jag fick ta ett kort med dig på Arlanda. Vet aldrig om jag tackade, vart lite nervös. Så jag tackar här så otroligt mycket :D

 • Cecilia

  Maria vad heter det läppstiftet som du använder nu och vilken färg? Super snyggt!

 • Eva

  Såå fina ni är, du o dina döttrar:-))
  Hoppas ni haft det härligt i Sverige.
  Kramar!

 • http://lindhsie.blogspot.com Lindah

  Maria du ar en san stjarna! Jag och Mira roommates foljer dig slaviskt fran vara datorer varje vecka! Vi ar 5 student tjejer som bor I santa monica! Jag at fran vasteras men uppvuxen I hallsta! Sa vi delar hemtrakter! Vore toppen kul att fa traffa dig en dag! Dricka lite te ur dina ursnygga koppar :D fortsatt vara fantastisk, Maria! Kram Lindah

 • http://soufisblogg.se Sofia Ö Hedin

  Oj, vilken fullspäckad helg ni har haft i Stockholm! Ett stort grattis till fina Sara och hennes vinst!! Hoppas ni får en fin resa hem igen och att väskan kommer tillrätta snart!

  Kram

 • Rose-Marie

  Hej Maria !
  Skulle ha varit roligt att få träffa dig igen och dina döttrar. Men har sedan förra veckan besök från Australien. Vi har under alla år alltid haft kontakt med varandra och vi träffas varje år. Är så roligt.
  STORT GRATTIS SARA. Ni är så vackra alla tre.
  Älskar din svarta klänning med skinn på. Vilken butik och vilket märke? Jättesnyggt. Även dina svarta märkesskor var toppenfina. Önskar er en bra hemresa. Kramar till er 3 Montazamis
  från eran vän Rose-Marie.

 • http://annorlundaunderbara.wordpress.com Jess

  Åh så underbart roligt! Och så snygga ni är, alla 3. Jättegrattis:-) Kram Jess

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Det var en gång en lillasyster….

 • Anna

  Grattis till Sara, men jag måste säga att hon var jätteduktig som försökte att prata svenska!! Modigt att göra det i tv fast man kanske känner sig osäker? Öva på med dina barn, så kul att höra att dom kan :)

 • http://gaymasen.se Gaymasen

  Det är inte ofta jag blir starstruck men mitt hjärta slog dubbla slag när jag såg dig igår. Du är verkligen genommysig och sådär käck och glad som man föreställer sig. Inte konstigt att hela Sveriges befolkning älskar dig, det är du värd.

  Ps. Min mamma blev lite avis på bilden jag tog med oss. ;-)

  Safe trip när ni åker hem sen! KRAM :))

 • Lii

  Åh vad glad jag blir, Grattis Sara!!!
  Ni 3 tjejer är så otroligt vackra och glada :)
  Maria du är så cool och äkta Tack för signeringen av din underbara bok hos Modevillan.
  Många Kramar Lii

 • Malin

  Hej Maria ! Tack för igår , det var jättekul att träffa dig ! Jag vart alldeles varm i magen och glad. Grattis Sara , åhhhh vad roligt att du vann och det var jättekul att se dig i rutan imorse. Vad kul att det gick bra på catwalken både för Hanna och Sara . Hoppas att ni hittar mycket att shoppa och att dagen var mysig idag . Ha en skön hemresa ❤! Kramis till er alla . Malin (mallan)❤❤❤

 • maijsan

  SuperGrattis till sara….Såg henne i nyhetsmorgon… Hon är verkligen en skönhet!! Önskar Er en mysig söndag i Stockholm.. and a safe flight back….Kram

 • Embla

  Kul för Sara att hon vann, brukar läsa hennes blogg också lite då och då så jag förstår att hon vann. Ni verkar ha haft en rolig tid i Stockholm, hoppas ni får det lite lugnt bara ni tre idag och ha en bra hemfärd sedan.

 • Fanny H

  Hej tack så mycket för att jag och mina vänner fick vara med på din fina blogg! Vi är evigt tacksamma, det var så kul att få träffa dig i kista. Du gjorde helt klart min helg! Kram <3

 • http://villemo.webblogg.se Anna

  Grattis till henne :D

 • Carina. Sätterlund

  Hej Maria
  Vill bara säga Grattis till Sara.
  Mvh Carina

 • http://amelia.se/Glimma pim v

  Så festligt. Så glada människor… En Bäst-kväll förstår jag för er Montazamisar och andra närvarande… Vem av dina Bloggvänner här, skulle inte vilja varit med när du var Konfrencier på Blogg AwArd… Må ditt Mariasätt gå i arv till någon därhemmavi
  Du gjorde helt rätt att vara med dina två Döttrar. Inte ordna bloggträff med oss… Vi samtalar ju med dig här…

 • dalkullanannanykvist

  **HejBästaMaria**
  Hej på er alla tre!=)Jättekul att Sara vann StortGrattis=)Så hon vann andra året i rad?För visst vann Sara förra året också?=)Kul att se foton ifrån Blog Awards eftersom man ej själv kunde närvara=( Trist att jag ej hann träffa er..Dåligt att Sara inte fått tillbaka sin väska..
  Hoppas att ni får en trevlig shoppingdag i staden=))

  Ja just det såg Sara på Nyhetsmorgon..Och så fina foton och sen tycker jag Molly har läcker hårfärg..Så nu har jag fått skriva allt jag tänkte på..
  Ha nu en Lovely Day och Love u too kramar Anna Nykvist**

 • Anita

  Grattis till Sara som vann. Vad kul! Ha en trevlig shoppingdag i Stockholm. Hoppas väskan kommer tillrätta igen.

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Jag säger igen Grattis till Sara jag gjorde på förra inlägget….Trist angående väskan…typiskt, hon kanske hade shoppat nytt för kvällen osv…

  Jajamänsan jag såg Sara på Nyhetsmorgon…så kul…

  Sorry jag hann inte dyka upp och träffa dej..men hoppas vi ses snart…

  Ha en fortsatt trevlig Stockholmsvistelse
  Kramisar Nettan ( Logan )

 • Weronica Rose

  Vilka härliga foton! Blir så avundsjuk :) önskar jag bodde närmre… Din klänning Maria, sååå snygg!!! Vill ha! Vet du om märket finns i Sverige? (Parker) Vad roligt för dina tjejer oxå! Hälsa o gratta till dom, ursnygga modeller!
  Ha det så gott! Kram Weronica Rose Huskvarna

ANNONS
ANNONS