Love my limited edition of Victoria Secret Sweatsuit


via Instagram http://instagr.am/p/QDTK_NHTMb/

 1. hej maria! gå in och ta en titt på tv5play, på Filip och Frediks program ”Breaking news”. gunilla persson är med i kvällens avsnitt och snackar strunt om dig, påstår att du är falsk osv. är det inte komiskt? jag menar, jag talar nog för hela svenska folket när jag säger att jag älskar dig. du är så jäkla underbar! :D /sarah

 2. Alex!
  Förstår inte vad du menar med ”dumma kommentarer”?

  Har man inte rätt att ställa konstruktiva frågor till maria?
  Jag undrade bara om hon har någon mer hobby än att shoppa och inreda hemmet!!!Och jag är absolut inte avundsjuk utan gläds med Maria för allt hon kan köpa. Du ska inte dömma folk utan att veta vem du talar med. Jag shoppar faktiskt en hel del jag med.

 3. And I Love your baaag!!!
  Bry dig inte om dumma kommentarer…
  Betyder det att man inte har andra, mer ”intellektuella”
  Intressen,bara för att man tycker det är kul och KAN shoppa loss med sin väninna? I vilken värld då?
  (i de avundsjukas…)

 4. Lyx och flaerd ..shopping i Sverige o shopping i California..det aer i stort vad din blogg handlar om.
  Troettnar du aldrig? Man blir inte lyckligare .maste bara ha mer o mer..verkar som du skenar Maria.

  Dina laesare vill veta annat oxa .Kolla deras fragor
  vetja.!
  mvh Louise

 5. Jag skulle också vilja veta om du har något mer intresse som du inte berättat om? jag menar mer än shopping och heminredning. Är du utbildad i något? Annars är det coolt att vara hemmafru.

 6. hej maria… måste bara säga vilket par ni är ihop du o din kompis , är det mindy hon heter? tom. gubben kollade på avsnitten i måndags och tyckte hon var så cool. ni är ett skitcoolt par.. och hälsa henne så gott. jag kan inte sluta skratta åt era påhitt…fortsätt så!!!! kram från eskilstuna

 7. Hej Maria! Jag tycker att du är en härlig personlighet, alltid så snäll och vänlig. Jag undrar bara vad du gör mer på dagarna än att shoppa? Jag har fått uppfattningen att du är en lyxfru som bara shoppar och har fest hela tiden? Det kanske är fel, men vad har du för intressen mer förutom att pynta hemmet och shoppa? Känns lite ytligt…

 8. Too much!
  OJ, vad du har ändrat dig sedan starten av tv-showen.
  Det blir för mycket av allt och din väninna verkar bara flamsig och tramsig hela tiden tycker jag. Hon är säkert snäll dock. Men det är trist att hon får dig att bli så annorlunda.

 9. Hej Fina Maria

  Jag älskar mjukisar att ha på sej….Skönt me kläder som inte sitter tajt…

  Ni är så snygga i shopping centret ..Hittade ni något nice?

  Ha en underbar dag…Snart är det helg igen..Jag hinner inte me..

  Kramisar Nettan ( Logan )

 10. Skriv din kommentar här!Hi hope that you and your friend are good!!! Jag gillar ditt sätt att uttrycka dig….”grönmura” kul! Say hi from me to Mindy och glömm inte att ge din lilla vovve en klapp, så söt hon är!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..