Molly at Nichos soccer game ⚽

29 september 2012 17 kommentarer
Instagram


via Instagram http://instagr.am/p/QK8dNanTBq/

17 kommentarer

Börjar bli stora Damen! HoppAs inte värmen tar alla krafter! Jag mötte min lilla Mooki på promenad i Ärnsberg. Min barndoms lilla ”Paradis!” Vid Mälarens Strand.

Hej Fina Maria

Uj uj så söt man kan va….En liten o spännande utflykt för Molly…vovov

Maria din blogg är underbar….Du är bäst….

Kramisar Nettan ( Logan )

Snälla söta empatiska Maria..!
Kan du inte larma sociala myndigheter om den mentala misshandel som Gunilla utsätter sin dotter för..?
Det måste väl finnas sociala myndigheter även i LA..?
Snälla hjälp detta utsatta barn..!

Ett sånt fantalstiskt liv du har. Du ´kan köpa vad du vill och ge dina barn det de behöver, Det är inte så många här hemma som kan betala barnens körkort. Alla väskor väskor klkäder. Fina märken. Och din kompis Mindy hoppas hon uppskattar allt hon har. Likadant där bara fina märken och skrytas ska det,
Lite synd tycker jag, var glada över era liv istället. För oss vanliga människor är det ofattbart. Jag tittar på er ändå, men ibland undrar jag allt.

Godmorgon Maria =) Har just läst Saras blogg, vilka fina barn du har. Ni verkar vara en helt underbar familj. Älskar att följa era bloggar. Och jösses vilken söt vovve, hon är sååå fin =) Ha en toppen dag. Här hemma regnar det och är 5 grader. Kram

Så fin den lilla vovven är.
Se till att fixa så hennes rinnande ögon slutar rinna. Det kommer förstöra pälsen totalt om ni bara låter det vara.
Går ni nga kurser med henne?
Är hon renrasig?

Hej Maria!
Jag tycker det är så himla kul att läsa din blogg, du lägger alltid upp en massa roligt, och väldigt fina bilder på er! Och jag måste bara säga att jag tycekr det är super roligt att din kompis Mindy är med i SHF, hon varkar ju hel häftig och ni ser ut att ha så kul tillsammans!!!
Kram Maria

Hej!Såg att Åsa skrev om Mollys rinnande ögon,jag har oxå en liten vit hund med samma besvär men då vill jag varmt rekommendera Angels Eyes finns på djuraffärer i USA, det funkar jättebra,ett pulver som blandas i maten tar bort det fula runt ögonen och ”rinnet”.Tack för ett bra program.

Skriv en kommentar