Having lunch at beautiful Ritz Carlton in Laguna Niguel


via Instagram http://instagr.am/p/QVRgiDnTAg/

Dom har alltid så otroligt fina blomsterarrangemang.

Haha ni har ju rätt att jag till och med skrev fel på att vi särskriver allt i USA och vi särskriver INTE i Sverige. Så ska det vara eller hur??? Love you guys och bra att ni håller reda på mej. 

Jag hade en superb lunch med Shaun och Miles som fyller 2 år nästa vecka. Han var jätteduktig och satt så fint och målade.

Kram Maria

 1. Hej Maria! Nu skrev jag in mig igen på din bloggsida för prenumeration…. Verkar som jag kommer åt ngt knap eller så och blir raderad….!
  Allt börjar bli grått, mörkt och regnigt-kallt här in S!

 2. Hej Maria! Vi är en familj som bor i LA och följer dig via TV3Play.. Vi letar efter en barnflicka till tvillingtjejer på 4 år för heltidstjänst i LA.. Känner du någon tjej i LA som inte har problem med att arbeta mycket, resa mycket, kan bo med oss och som älskar barn? Låt mig veta via mail eller be dem maila mig på på jeanine.esberg@gmail.com :)

 3. Ååh Maria du är en sådan solstråle!! Du och Mindy är mina absoluta favoriter :D Hälsa henne att vi är ett helt gäng med tjejer här som tycker hon är awesome! Du med förstås :-) många kramar!

 4. Maria, jag såg i ett tidigare inlägg i början på året att du skulle fota dina favoritviner och lägga upp. Ska till USA snart och skulle gärna prova några av dina favoriter!!! Skulle du vilja lägga upp? Hittar inget liknande någon annanstans. Ha en fin kväll! Kram Mary

 5. Åh, så stor Miles har blivit! Mysigt! I dag har vi kanelbullens dag i Sverige, så snart sätter jag på kaffe och bullarna är bakade! Kram Heléne

 6. Hej Maria
  Ja det behoevdes nagra inlaegg innan det fastnade …
  det daer med saerskrivning…men nu sitter det foerhoppningsvis? eller???…baettre sent aen aldrig..
  Kram Gunilla

 7. ÅÅh vad härligt, och du är så strålande i dina fina kläder. Jag har varit där på Ritz Carlton i Laguna Niguel en gång för en drink. HÄRLIGT!
  Jag tror jag snart är på väg till Mission Viejo, vore så roligt för min dotter och mig att få träffa dig????
  Ha en toppen dag!

 8. Hej fina Maria!!!! Wow vad snygg du är men det är du alltid:) Vilket fint ställe visst blir man glad av alla blommor! Stor kram Elvira:)

 9. Hej Maria!
  Håller med de andra att det är en snygg outfit! Klär mig själv helst i jeans och din top var riktigt fräsch till jeans! Dina skor är också ursnygga, önskar att jag skulle klara att gå i dem!
  Vill du följa mig på Instagram så hittar du mig om du söker på bnordell. Kramar från Birgitta N i Östersund

 10. Hej Fina Maria

  Snygg topp är det Odd Molly? Härligt att käka lunch me granne/vän…Hoppas det var mumsigt….Vad stor Miles blivit…stora killen nästa vecka 2år….då vankas de kalas….hihi

  Maria, Tack för tipset för ett tag sedan om YSL läppstift, jag köpte nr 1 = super fint… ( 22 fanns ej på NK eller Åhléns) och jag hade 50kr rabatt och 20% så det var extra NICE….

  Kramisar Nettan ( Logan )

 11. Kul med lunch och vilka snygga blommor i bakgrunden! En tvååring är inte lätt att få till att sitta still, otroligt att ni lyckades.

 12. Det där med särskrivningar behöver du inte bry dig om. Värre är det när personer som Isabel som har bott i Sverige till för bara några år sedan gör det. Inte ett dugg kaxigt.

 13. Hej Maria ! Gud vad snygg du är !!! Vilka skor , så snygga . Dem skulle jag vilja ha men vete sjutton om jag kan …:) kram Malin (Mallan ) ❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..