Grattis på födelsedagen Hanna 19 år !

Grattis Hanna som nu idag är 19 år. Hanna är superrolig, smart, söt, snäll och har en sådan charm att man vill vara omkring henne jämt. Hon har alltid haft massor av kompisar och har en supercool style när det gäller fashion. 

Titta in på Hannas blogg och säg grattis :)

Hanna som nu skämtar och slår klackarna i taket så fort vi är tillsammans. Titta på hennes små händer. Detta är ett porträtt och man skulle bara le med ögonen vilket hon gör :)

Nu ska Sara och jag iväg och köpa Hannas present som hon önskat sej. Kram Maria

 

 1. Hej fina Maria!!! Sto GRATTIS till Hanna!!!! Hon är så fin på det kortet! Du har så fina barn och det syns att de är fina på insidan också!!! Stor kram Elvira:)

 2. Tycker det är kul att din dotter heter hanna precis som mig, vi båda är 93or och hon fyller 5okt och jag fyller 7okt, är jag kanske din dotter med;) du får hälsa grattis till henne

 3. *** Many *** C*O*N*G*R*A*T*U*L*A*T*I*O*N*S***Hanna!***For beeing * The * Sunshine * in your *Families Life! *** Have a real good Birthday for *** Celebrating *** this lovely Young Woman of *** The Montazami * Family!!! ***

 4. Grattis Hanna! =D Det är min födelsedag idag med och jag fyller också 19! Här i Sverige är det även kanelbullens dag, en bra dag att fylla år på ;) Massor med kramar, glöm inte att ge henne många bullar!
  /Amanda

 5. Hej Maria !
  Så söt Hanna är. Vilket vackert porträtt. Jag ska gå in på Hannas blogg nu och gratta henne.
  Önskar dig och din familj en trevlig dag och helg.
  Kram från din vän Rose-Marie.

 6. Hej Maria ! Vilket fint kort ! Så söt ! Hoppas att ni finner det hon önskar sig . Kram Malin (Mallan )❤❤❤

 7. Gratulerer til vakre Hanna, ønsker dere alle en strålende bursdagsfeiring:) Si hei til Sara og kos dere på shopping:)
  Klem

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..