Hej på er alla….

Supergulligt att ni tittade in på Hannas blogg och grattade henne. Hon blev jätteglad. Sara och jag åkte och köpte en klocka till henne. Hon kommer att visa den på sin blogg när hon kommer hem från skolan på söndag :)

Idag träffade Mindy och jag jättegulliga fans på Starbucks. En mamma Tess och hennes söta flickor Michaela och Madeleine. Både jag och Mindy fick blommor och jättefina nallar. Tack och det hade absolut inte behövts :) Kommer vi till Kungsbacka Göteborg så kommer vi och hälsar på er med blommor och blader.

Jättekul att få träffa er. Hoppas att ni alla 3 har en fantastisk slutspurt på er resa.

Ville bara visa er den fina nallen och de vita rosorna jag fick av dom.

Till dagens ära lagade jag ett utav alla mina barns all time favve maträtt. PYTT I PANNA!!!! Till det serverades kalla rödbetor och stekt ägg. Det gröna på toppen är persilja. Gott med ketchup, senap och ett kallt glas vin. Vi satt på min farstu och njöt med Bella och Molly medans solen var på väg ner. Härligt!!

Ha en fantastisk start på helgen imorgon. Gör bra val, njut av dagen och svettas inte av obetydliga saker som egentligen inte spelar någon roll. Det är så lätt att halka in i en bla bla situation som kanske gör dej arg eller ledsen men när du satt dej ner och analyserat lite över situationen så var den inte värd att du skulle bli ledsen eller upprörd eller hur !!! :) :)  Kram Maria

 1. Vilka vackra tjejer alla fem! Kul med besök från Sverige! Du som kallar dig ”Motionera Mera”, du kanske borde träna upp ditt intellekt så att du inser att man inte skriver såna dumma kommentarer. Inte ok, detta kallas mobbing! Fegt att inte stå för vem du är dessutom! Gillar din blogg Maria, vi behöver inte såna här fegisar på bloggen. Stor kram till dig

 2. Jättefina slutord som jag gärna skulle vilja leva upp till men det är svårt. Inget är lätt när man är arbetslös och snart inte har några stämplingsdagar kvar. Då är det inte lätt att se det ljusa istället för det mörka.

 3. Ett litet sent grattis till Hanna! :)
  Hemmagjord pyttipanna är gott med en kall öl till tycker jag. Men för min del blir det surströmming i kväll med trevliga vänner. Har du ätit det någon gång Maria? En riktig delikatess enligt min mening! :) Ha en fortsatt skön helg! Kram Birgitta N i Östersund

 4. Måste bara säga att du är jättefin i den svartvita outfiten på bilden, superfräscht!! Och vilket tålamod samt tid du lägger ner på alla oväntade besök, du är fantastisk Maria. Stor Kram/ Lena

 5. Skriv din kommentar här! Jag vill tacka Dig, Maria för att vara en underbar inspirationskälla! Ditt sätt att glädjas åt det lilla och se möjligheter istället för hinder är en tillgång i alla livets skeenden och nyanser. Ditt sätt att vara gläder och jag ser fram emot tisdagskvällarna när jag får sjunka ner i min soffa och ta del del av dina vardagsnära problem och din smittande positiva personlighet.
  Önskar dig allt gott!
  Sanne

 6. Du passar helt klart bäst i fläta på ena sidan, skulle du våga klippa ditt hår ? Undrar bara. Love Chris.

 7. **HejBästaMaria**
  Trevligt med besök ifrån Sverige=))Lyllos dem som får träffa er och se hur ni har det over there..Såå fina presenter de köpt..
  Kloka ord Maria.det är så sant så=)Ha en trevlig helg du med plus familj och vovvarna..själv ska jag ta det lungt ikväll iaf..Har hängt med min kompis idag och hälsat på hennes mamma som är sjuk..Det blev en liten utflykt för hon är på ett ålderdoms hem i Saltsjöbaden..väldigt fint var det där..som att komma in i en annan värld..

  Stor Kram och ha nu en fin fredag från Anna Nykvist*

 8. Du är fantastisk, Maria! Kloka ord, vacker, snygga kläder, vacker familj, duktig kock och inte en enda särskrivning!!:-)
  Underbart!
  Du är ett föredöme!!
  Tack!!!

 9. I love Mindy’s knit skirt, can you tell me where she got it? I love yours, too, Maria. You looks fabulous!

 10. Ser jättegott ut Maria! Kan man inte få receptet….som utlandssvensk, saknar jag pyttipanna jättemycket!
  tack för en härlig blogg!
  kram från en annan Maria

 11. Så kloka ord dom tar jag med mig ida…
  Vilken underbar da Ni haft, oh vilka gulliga tjejer som kom me blommor o nalle…
  Pytt i panna.. Mmm de e gott de…

 12. Fina blommor och söt nalle du fick av dina fina fans! :) vad kul att de gillar pytt i panna, det är faktiskt väldigt gott, men jag äter det alldeles för sällan!

  Ha en bra fredag och trevlig helg!
  Kram

 13. Hej Maria ! Vilken söt nalle och fina blommor. Vad gulligt av dem ❤. Jag och maken gillar pytt i panna men barnen är inte förtjusta i det … ;( så sant då sant , ibland är det inte värt att bli arg/ledsen på småsaker. Låt det rinna av och ge en medmänniska ditt leende . Ha en fin fin helg. Nu ska jag power walka . Kram Malin (Mallan)❤❤❤

 14. Hej Maria! Får jag fråga var du hittat de jättefina byxor du hade i programmet som gick i Sveriga den 2/10. De var lite lösa och lediga, vinröda (tror jag) och lite velouraktiga. Det såg ut som att du hade något brunt bälte till..Kan man få tag på dem i Sverige tro? Ha det bäst! Mvh Hanna

 15. Hej Fina Maria

  Wow vad snyggt klädda du och Mindy va när ni träffade fansen….Sommarfina….Jag hålle rmed Pyttipanna ,ketchup, stekta ägg, rödbetor = Mumsigt!!!!

  Super gullig nallebjörn du fick
  *** Grattis till Hanna ***
  Ha en undrbar helg
  Kramisar Nettan ( Logan )

 16. Det är så kul att starta dagen med att läsa din blogg! Ska tänka på tipset om att göra bra val och njuta av dagen. Trodde jag gjorde det redan men har precis fått besked att jag har högt blodtryck och lite andra dåliga värden och detta beroende på stress. Så nu ska jag verkligen försöka fånga dagen och bara vara så mycket jag kan.

  Söt nalle och underbara rosor du fick, så snällt av dom. Härligt med middag med familjen också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..