Maria Montazami

Trevlig artikel!

Maria Montazami

Här har ni en artikel som jag gjorde för Borgundamagasinet. Thomas Engström och jag hade väldigt roligt när vi tog fotona och jag tycker slut resultatet blev super!

Klicka på bilderna nedan för att läsa artikeln.

 • Anna

  Hej Maria,

  Ledsen men på det omslaget ser du bara konstgjord och retuscherad ut, det var inte fint. Sminkösen har nog missat med att göra dina ögonbryn så mörka. Nä sorry, du är finare i verkligeheten!

 • Camilla

  fint!

 • http://annorlundaunderbara.wordpress.com Annorlunda Underbara

  Åh så fin du är i håret med toffsar på sidorna.Så borde du ha det oftare:-) Kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Livets vändning

 • Jessie

  Det blev så bra Maria! Jobbar på detta företag och vi tyckte det var så kul att du ville vara med i vårt magasin! :) Har fått jättebra respons på omslaget och repotaget!

 • http://www.ingela-resaetthrligtnje.blogspot.com Ingela Fredriksson

  Bra repotage, fin fint.
  Ha det gott :) Ingela

 • Åsa

  Skriv din kommentar här! Jättefint reportage i en bra tidning :)

 • Emma

  Framsidan må slå baksidan men ta en titt där bak ändå:)

 • susanne

  Hej! Härlig artikel underbar läsning,du missade väl inte sista sidan?

 • Anna Jönsson

  Hej, underbara du!
  Ha det så bra!
  Kram Anna

 • http://imageme.spotlife.se ♥ Imageme-blogg ♥

  Fina bilder ♥

 • Malin

  Hej Maria! Vill börja med att säga att jag tycker du har så go personlighet och är äkta :) älskar att titta på shf när du är med :)
  Jag älskar klädmärket Odd Molly och jag vet att du har några plagg därifrån, skulle va kul om du ville visa någon gång vilka modeller du har? Undrar även vilken färg på nagellack du brukar använda? Kram Malin

 • dalkullanannanykvist

  **HejBästaMaria**
  Kul att läsa intervjun med dig..Spännande med nytt,jag älskar också inredning..
  Hehe din nya garderob blir lite mindre än min lägenhet..jag bor på 34 kvadrat ; )Vaa??Har du ingen Dalahäst hemma snyft..nej då skojade bara hihi=)

  Ha en fortsatt trevlig Lördag finaste Maria massa kramar Anna Nykvist*

 • Rose-Marie

  Hej Maria !
  Toppenrepotage om dig och ditt hem. Ska bli så kul att få se den färdiga utbyggnaden, om du vill visa oss den. Ang. walk-in closet så har jag en sådan. Är så underbart att ha allt på en plats och en översikt på vad man har. Jag älskar inredning, har alltid gjort det. Jag önskar dig och din familj en fin helg
  kram från din vän Rose-Marie.

 • Malin

  Hej Maria ! Vad kul !!! Jättefint reportage om dig och erat hem . Spännande med den nya utbyggnaden , jag hoppas att vi får följa ”bygget”. Det är sååå kul med inredning . Ha ha du är väl visst ägare av en dalahäst ….;)Kramis Malin (Mallan )❤❤❤

 • http://blogg.amelia.se/klderhudvrdochinredning Anna-Lena Norberg

  Pepparkakan Maria :D …Jätte roligt inslag och vad brun och snygg du är!!! Kommer i håg att du skrev om det här reportaget för ett tag sen och jag hade hunnit glömma bort det!!! Men nu blev jag påmind igen och det var jätte roligt :) Trevlig helg! Kram kram

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad kul nu ska jag läsa om dej…jag minns när du visade dessa bilder på bloggen när du höll i målarpensel/roller…Du är så fin i båda toffsarna..

  Maria, Jag måste berätta en sak, min bror såg ett halsband och tänkte ” detta är min syster Nettan ” halsbandet har vita pärlor och ett smycke i mitten och där hänger kedjor ner som en baby tassel….Gissa om jag vart HAPPY för detta fina halsband……Och jag som inte ens fyllde år….fick ett paket..hihi

  Ha en härlig lördag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 • Cathrine

  Kjempefin artikkel og bilder:-) god helg.

  Klem fra Cathrine, Halden Norge

ANNONS
ANNONS