Trevlig artikel!

Här har ni en artikel som jag gjorde för Borgundamagasinet. Thomas Engström och jag hade väldigt roligt när vi tog fotona och jag tycker slut resultatet blev super!

Klicka på bilderna nedan för att läsa artikeln.

 1. Hej Maria,

  Ledsen men på det omslaget ser du bara konstgjord och retuscherad ut, det var inte fint. Sminkösen har nog missat med att göra dina ögonbryn så mörka. Nä sorry, du är finare i verkligeheten!

 2. Det blev så bra Maria! Jobbar på detta företag och vi tyckte det var så kul att du ville vara med i vårt magasin! :) Har fått jättebra respons på omslaget och repotaget!

 3. Hej Maria! Vill börja med att säga att jag tycker du har så go personlighet och är äkta :) älskar att titta på shf när du är med :)
  Jag älskar klädmärket Odd Molly och jag vet att du har några plagg därifrån, skulle va kul om du ville visa någon gång vilka modeller du har? Undrar även vilken färg på nagellack du brukar använda? Kram Malin

 4. **HejBästaMaria**
  Kul att läsa intervjun med dig..Spännande med nytt,jag älskar också inredning..
  Hehe din nya garderob blir lite mindre än min lägenhet..jag bor på 34 kvadrat ; )Vaa??Har du ingen Dalahäst hemma snyft..nej då skojade bara hihi=)

  Ha en fortsatt trevlig Lördag finaste Maria massa kramar Anna Nykvist*

 5. Hej Maria !
  Toppenrepotage om dig och ditt hem. Ska bli så kul att få se den färdiga utbyggnaden, om du vill visa oss den. Ang. walk-in closet så har jag en sådan. Är så underbart att ha allt på en plats och en översikt på vad man har. Jag älskar inredning, har alltid gjort det. Jag önskar dig och din familj en fin helg
  kram från din vän Rose-Marie.

 6. Hej Maria ! Vad kul !!! Jättefint reportage om dig och erat hem . Spännande med den nya utbyggnaden , jag hoppas att vi får följa ”bygget”. Det är sååå kul med inredning . Ha ha du är väl visst ägare av en dalahäst ….;)Kramis Malin (Mallan )❤❤❤

 7. Pepparkakan Maria :D …Jätte roligt inslag och vad brun och snygg du är!!! Kommer i håg att du skrev om det här reportaget för ett tag sen och jag hade hunnit glömma bort det!!! Men nu blev jag påmind igen och det var jätte roligt :) Trevlig helg! Kram kram

 8. Hej Fina Maria

  Vad kul nu ska jag läsa om dej…jag minns när du visade dessa bilder på bloggen när du höll i målarpensel/roller…Du är så fin i båda toffsarna..

  Maria, Jag måste berätta en sak, min bror såg ett halsband och tänkte ” detta är min syster Nettan ” halsbandet har vita pärlor och ett smycke i mitten och där hänger kedjor ner som en baby tassel….Gissa om jag vart HAPPY för detta fina halsband……Och jag som inte ens fyllde år….fick ett paket..hihi

  Ha en härlig lördag
  Kramisar Nettan ( Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..