Going to St:Regis for a fundraiser Miracle for Kids

07 oktober 2012 22 kommentarer
Instagram


via Instagram http://instagr.am/p/QdntNsHTCV/

Ja här står jag och är jättesur på Nicho som INTE ville ta ett kort därför att han hade inte tid. Syns det att jag är superirro???? Jag och Kamran är invited att gå på en jättefin fundraiser som verkligen hjälper och ställer upp för sjuka barm och deras familjer.

Jag tillsammans med Shauns och Marks två flickor Mikaela och Marli som alltid hjälper till. Det här är Shaun min kompis som har 6 barn och dom är helt otroliga.

Min man Kamran som tyckte att detta kort var så fint. Maria…. Maria… put it on the blogg!!!! 

          

Ser ni mej???

         

Ohh vad glad Kamran och jag är att vi fick chansen att gå på detta event. Dags att ge tillbaka till ditt community. Ett hjälpande hjärta växer alltid till tusentals hjärtan.

Här står Kamran och jag med Mr.Curtis Green som är the founder of Miracles for Kids och självklart våra supergoda vänner för resten av våra liv Shaun och Mark. Mark har gått ner i vikt och är så glad och känner sej jättefin vilket han verkligen är :)

           

Jag och Kamran kör på Silent Auktion och det fanns många fina saker.

          

         

Fantastisk underhållning!!! Topp kvalite och otroligt viga människor…jag menar kom igen tänk er mej göra något sådant här?  Ja kanske att jag kunde stå som den ståtliga kvinnan i en jätterymlig klänning :)

         

Det fanns massor med olika saker man kunde bjuda på. Här ser ni Kamran som alltid donerar en peng.

Man kunde även bjuda på att spendera en hel dag med boxing legenden Sugar Ray Leonard värt 20.000 dollar. Han var jättetrevlig och gullig med ett leende så man bara smälte. 

          

Ja nu var kvällen slut och det var då dags för kaffe och något sött. Kolla in damens arm som verkligen vill ha en karamell. 

Superkul kväll och jag kände mej verkligen som en Svensk Hollywood Fru :) God natt mina vänner. Kram Maria

NÄSTA VECKA MISSA INTE ETT SNACK MED MIN GARDEROB OCH VAD SOM FINNS I DEN !!!!!!!

 

22 kommentarer

Hej fina Maria! Du är så fin/snygg som alltid klänningen är helt ljuvlig och passar dig jätte bra!! Visst syns du så tydlig på alla bilder sticker verkligen ut och Kamran är stilig som vanligt och framförallt bra fotograf! Fortsätt att vara den du är för du är BÄST!!!! Kram Elvira:)

Är så glad för ert fina intresse att hjälpa till för sjuka barn. Jag hjälper till här hemma i Sverige, genom Skaparverk.com som jag bidrar till Min Stora Dag! Vår ena dotter fick äran att få hjälp när hon var svårt sjuk som barn. Kamran hade helt rätt, du är super fin!!! All Kärlek till dig och Kamran.
Kramar Lii

Ni ä så snygga allesammans! Mark kan gott känna sig duktig, kavajen är ju t.o.m. lite stor!
Det är alltid väldigt snällt att ge, inget alla gör tyvärr. En eloge till er.
Veronika i Västerås

Vilken trevlig tillställning ni var på- ni är mycket stiliga. Snälla Maria Jag undrar var man kan köpa din rosa jogging dress där det står pink på ändan ,
ursäkta ordet men så är det ju -Jag har frågat innan men inte fått veta var. Det är säker så att man kan köpa den i Amerika.Jag får tacka dig för det fina Idol kortet med ditt namn. Kram Frida.

Fantastiskt med människor som engagerar sej!
Som har empati! Det rör mitt hjärta… Fantastisk klänning, du är jättevacker och Kamren med!
Kram Weronica Rose

Hej Maria ! Jag blir så glad i hela mitt hjärta att ni deltar i donationer till barn. Er gåva kan hjälpa så många som behöver nått x-tra. Du och Kamran är så fina ihop och ni har fina vänner omkring er. Ni är rika på alla sätt ❤.kram runt halsen Malin (Mallan)❤❤❤

Du är så himla fin Maria, jag älskar din stil, ditt fina hus och din fina familj. Du har en jättesöt son och tre supervackra flickor och dina hundar är värligen 2 die for. Jag älskar även dina väskor. Dom är so fab! Du är världens härligaste människa. Hoppas allt är bra med dig! och lyckatill med allt. Love / Patricia från Sweden, Norrköping (Btw, såg på SHF att du kommer från Västerås från början… Kul, jag har spelat mycket handboll där i mitt liv.)

Åååh! Idag hittade jag den bruna drawstring-väskan du har designat. Jag är kär! Önskar jag hade råd att köpa den på en gång, men ska börja spara.
Ser upp till dig Maria, du är en sann förebild.
Kram Zandra

Hej Maria! Du är så vacker på bilderna, vilken snygg klänning också! Jag är glad att ni var med på eventet, så snällt av er att ge pengar. Ha en bra vecka, sköt om dig! Många kramar, Nora.

Hej Maria !
Vilken trevlig föreställning och till ett gott ändamål.
Du är fantastisk Maria och så vacker i din fina klänning och Kamran är sååå stilig. Du lyser upp hela rummet där du är. Du har verkligen ett gott hjärta. Jättefina bilder.
Ska bli toppenkul att prata om din garderob.
Kram till dig och din familj
från din vän Rose-Marie.

Hej Maria.
Jag skulle vilja berätta för dig om ett insamlingsprojekt jag har tillsammans med min vän Johanna. Vi träffades förra året nere i västafrikanska Ghana då vi båda volontärarbetade på varsin skola.

Vi blev så fästa vid landet, kulturen och alla våra fantastiska barn, så i somras spenderade vi två månader på ett återbesök i vår lilla by hos alla barnen. Helt fantastiskt men vi fick tyvärr även uppleva stor sorg. En elev på min skola avled efter en att ha snubblat i ett dike. Ja, du läste rätt. Charles var (i våras) ute och lekte med sina vänner och snubblade i ett litet dike. Han fick mycket ont, men eftersom han inte var sjukförsäkrad sökte han inte någon läkarvård, familjen hade inte råd. Han gick till skolan dagen efter som vanligt , men svimmade av sina smärtor. Han fick stanna hemma i flera veckor för att låta kroppen läka, men ingen förbättring skedde. Det gick så långt att han avled. Hela historien finns på min blogg och på http://www.facebook.com/projektcharles

Jag och Johanna var inte på plats när olyckan skedde och fick ingen information förrrän det var för sent. Vi gick hand i hand med alla skolbarnen till Charles begravning och det var så fruktansvärt svårt att se. Detta ska aldrig behöva hända igen så nu har vi startat en insamling där pengarna gå till att kunna sjukförsäkra ALLA våra 566 skolbarn. En försäkring kostar ca 50 svenska kronor (ca 7 USD) per barn och den täcker sjukvård och medicin i fem år.

En skillnad på liv och död. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få. Kärlek!!

Hej Maria, vilken härlig kväll. Du är så snygg, vem skulle kunna lysa upp i en sån stor trappa? Tror de flesta skulle försvinna :) jättefint kort.
Gå gärna in på min blogg, är ny i bloggandet och skulle gärna vilja ha bra tips!
http://www.minemalm.wordpress.se
Hälsningar Amine

**HejBästaMaria**
**Hjärtan av guld har ni Maria!!Som hjälper barnen..Guldstjärnor till er..så fint..Själv vill jag rädda världen..Alla kan göra något..<3 <3
Har rest runt lite och besökt olika ställen bla ett barnhem i Riga och hundhem och katthem och engagerar mig i välgörande ändamål..jag älskar och hjälpa andra och tänker hålla på så länge jag kan….

Så fint av er Maria!!Massa kramar Anna Nykvist**

Wojj så trevligt! Hoppas ni alla där fick in jättebra med slantar och donationer för sjuka barn och deras familjer! Gillade utsmyckningen och alla skyltar!

Skriv en kommentar