Surprise visit from beautiful Swedish fans.


via Instagram http://instagr.am/p/QgbEvfnTKI/

 1. Skriv din kommentar här!
  Åh så roligt att ni träffats, Lovisa och Maria! Och de övriga tjejerna! Fortsatt lycka till med resan Lovisa vi ses snart, ska bli såå kul!
  Kramar från moster Anki

 2. Hur sjutton hittar mænniskor dig dær borta? :-O
  Jag åker till Miami om ett par timmar och slutar en vecka i L.A. i børjan av November … undrar om jag kommer støta på dig då? Hahaha … ;-D

 3. Hej Maria krya på dej med din förkylning jag ligger här med migrän o ha det häller inte så kul. Men i kväll är det ju hollywoodfruarna det gör ju att man bli piggare direkt synd att det bara är 1 timme man vill ju inte att det ska ta slut :)

 4. Jag anser att det är bra att tjejerna läser om hur andra kanske har det i vår värld. Att vara uppdaterad är aldrig fel. Att läsa om nåt innebär inte att man idkar det. Om man ska börja blanda in bibeln och religion så undrar man ju var många katolska präster som avslöjats för pedofili fick sin inspiration ifrån… Inte tror jag att det är Guds vilja det heller. Det här är två inlägg (ditt och mitt) som inte hör hemma i den här supertrevliga bloggen!

 5. Hej Maria,
  Jag känner att jag måste fråga om du tycker att det är okej att dina flickor skriver på sina bloggar att de läser sexböcker som fifty shades of grey. Den handlar inte bara om sex, utan väldigt hårt sadistiskt obehagligt sex. Jag blir uppriktigt oroad och undrar hur du tolkar bibeln under dina bible studies för jag kan inte se hur Guds vilja går ihop med att läsa om hur folk blir slagna och bundna under sex. Jag menar inget ont, utan antar att du inte visste om detta – om du tycker att det är okej skulle det vara ganska intressant att få höra hur du tänker.

  citat från boken: “ You’ve had six orgasms so far and all of them belong to me.”
  ”He places his hand on my naked behind, softly fondling me, stroking around and around with his flat palm. And then his hand is no longer there … and he hits me—hard.”

 6. Va roligt Maria,både för dig och besökarna=))Ha en fin måndag Bästa Maria Stor Kram Anna Nykvist=))

 7. Godmorgon Fina Maria

  Nu är de en ny vecka…undra vad den kan ge…..

  Vad härligt för tjejerna att få träffa underbara fina och trevliga Maria…

  Jag ser att tjejen till vänster ha likana pjucks som du & Sara har eller om ni två lånar skorna av varandra

  Ha en hääärlig måndag
  Kramisar Nettan ( Logan )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..