Maria Montazami

Jag är förkyld och har haft ett snuvpapper under näsan hela dagen.....

Maria Montazami

Hej och hjärtligt välkomna till min roliga och hemtrevliga blogg. Här kan du följa mej och riktigt se vad jag sysslar med varje dag här i soliga Kalifornien. Jag ska tala om att ingen dag är sej lik. Tyvärr som jag sa så har jag fått en snuva från min kära man Kamran. Men jag är inte arg utan ser framemot när den är borta (snuvan)!!! (inte Kamran) :)

Jag och Kamran hade verkligen en trevlig kväll på Miracles for Kids Eventet och jag förstår att det är inte bara vi utan många människor som hjälper och engagerar sej i att hjälpa barn och deras familjer runt om i världen.

Emelie reser till Ghana och hjälper barn sedan har vi Anna som älskar katter och hundar och gör säkert allt för att hjälpa så mycket hon kan. Tack för det :)

Annika Fridh kul att du gillar PINK SWEATPANTS och dom är köpta på Victoria Secret. Allt som har PINK skrivet någonstans kommer från Viktoria Secret och du kan nog kolla in deras sortiment på Internet.

Camilla…..ja Sara och Hanna har läst 50 Shades of Grey. Dom var inte speciellt impad av den och inte jag heller. Kom igen man måste kunna skilja från verklighet och en bokroman. Det finns inget i boken som någon av oss uppmuntrar eller tycker var en extra rolig livstil. Vi är glada vi läste den första och är nöjd med det.  Tack för att du frågade Camilla :) Bara för att dom läser om mycket omtalad och debatterad bok gör inte Sara eller Hanna till någon dålig person. Det är bra och nyttigt att vara up to date with stuff that is in the news. Sara och Hanna bloggar ju också och självklart vill dom båda dela med sej av sina känslor om vad dom tycker om både det ena och det andra. 

Som ni kanske vet så är jag en SWEA medlem sen många år tillbaka. Kul kul säger jag och just nu ska vi ha vårt Regions Möte där jag kommer att vara en del av spexet på vår Galamiddag nu på Lördag eller var Söndag???

Vi kommer även att ha en High Tea ala Engelskt påbrå här hemma hos mej. Så idag har jag varit och handlat vissa saker som jag personligen vet att ni kommer att älska. Visar er på Lördag!!! Jag har även anställt Emma och hennes kompis Samantha för att hjälpa till med serveringen och jag ska köpa 2 fina Tea inspirerande förkläden till dom imorgon. Dom kommer att tjäna 20 dollar var för 3 timmars arbete och dom blev jätte peppade :)

Igår var jag och tränade med SWEA på förmiddagen för vårt event och så här såg vi alla ut……

Lika svenskt och fint fast vi alla bor här i Kalifornien. Våra hjärtan kommer alltid att vara svenska. Hembakade bullar av Lisa och Ballerina kakor det är MUMS!!!!

Häng inte läpp för ni kommer att få inblicka i min garderob så fort jag har tillfrisknat. Tävling kommer och kanske en kul videoblogg när SWEA damerna kommer hit för fiiiiint tea :) Kram och hoppas att ingen av er har någon förkylning. Ohhh ja en sista grej som jag vill påminna er alla om TACK för alla era komplimanger och välmenande kommentarer som värmer och stärker både mej och min familj. Love it!!!! Ni alla är hjärtligt välkomna hit för att säga hej och hälsa på låt mej bara veta några dagar innan. Kram och god natte Maria

 • My

  Fina Maria! Ditt hjärta av guld lyser igenom och dina barn har en ättefin förebild i dig. Tack för att du ger så mycket av dig själv, det gör mig väldigt glad! Godhet och glädje smittar, vilket är väldigt bra. Min kille sa senast häromdagen att tänk om alla hade en Maria Montazami i sin närhet, då fanns det inget ont och inga krig här i världen.
  Fint av honom, jag håller med honom.
  All lycka och välgång!

 • Anita

  Krya på dig,Maria! Vilken snygg rutig klänning du har på dig. :-)

 • http://filmandotherstories.blogspot.se/ Erasmusa

  Hej!

  Du har en fin blogg. Du är välkommen hos mig http://filmandotherstories.blogspot.se/.

  Ha det bra!

 • Jeanette Lange

  Du är bara för härlig Maria :)
  Ta hand om Annie, min fina fina bonusmamma :)

 • Anonym

  Hej,
  Jag har en fråga, finns de något sätt man kan maila dig? Jag har nämligen fått ett erbjudande om att vara med i ett dejtingprogram som spelas in i USA. jag vet inte om jag ska ta jobbet eller inte. Vad skulle du ha gjort?

 • http://www.lyckorummet.se Birgitta N

  Härliga Maria!
  Hoppas du kryar på dig fort, för att vara sjuk i värmen brukar ju vara ännu mer jobbigt än som här i höstrusket.
  Kramar från Birgitta N i Östersund

 • http://Msn Britt-Marie

  Skriv din kommentar här!Fina Maria! Krya på dej kram Britt-Marie

 • http://www.breakaway.se/ Sandra – Breakaway

  Swea finns här i Minnesota också, men jag tror att de flesta är ganska mycket äldre än jag där.

 • Rose-Marie

  Hej Maria !
  Alltid underbart att se dig på SHF, men programmet är alldeles för kort. Krya på dig.
  Kram från din vän Rose-Marie

 • Frida

  Hej Maria! Jag tycker att du verkar ha en underbar man, däremot tycker jag att det är tragiskt att du efter så många år inte lärt dig uttala hans namn korrekt! KamrAn och INTE KamEran så som du och resten av tv Teamet säger! Konstigt!

 • dalkullanannanykvist

  **HejBästaMaria**
  Åh Tack för att du kommenterade det jag skrev förut ang att hjälpa världen <3 Åker ju som sagt också till ett barnhem i Riga så ofta jag kan och lämnar kläder och leksaker till barnen <3 Man får så mkt tillbaka..tycker man ska hjälpa så mkt man bara kan <3 Och jobbar ju på katthem..
  Krya på dig kära fina Maria..Kul med Swea möte och god fika=))Älskar din fina klänning du har på dig..Imorgon den 10 fyller jag år och har en prinsess bakelse som väntar på mig i kylskååpet mums mums..så tänkte jag skulle gå och sova så det går snabbare och jag kan gotta i mig den nån gång hihi..synd att ni bor så långt bort annars hade jag bjudit på tårta Maria=))
  Ja vore kul att hälsa på nån gång=))

  Än en gång krya på dig Jättekram från Anna Nykvist**

 • Marie

  Krya på dig Maria, o god natt /Kram Svea

 • http://www.facebook.com/projektcharles Emelie

  Tack fina Maria för dina ord, det värmer så otroligt!! Ikväll ser jag på TV3 med ett extra stort leende på läpparna! Du har ett hjärta av guld.

 • maijsan

  Åh du är väl för härlig.. snuvpapper… hihi.. näsduk skulle jag kalla det.. min man kom hem i da dunder förkyld…. inte kul.. men men….
  Krya på dig…

 • Annelie i Linköping

  Haa, här i Sverige är det många som smittar just nu. Präktig höstförkylning o feber. Ligger i sängen, sover lite, dricker vinbärsthé, syr lite tenntrådsarmband och läser din blogg…. Ute kom en regnskur, det blåser lite och löven far ikring. Min man ser på Hockey elitserien, barnen har sitt och snar är det dags för SHF…Krya på dig du också:)

 • http://www.studiohelene.se Heléne Persson

  Krya på dig! Kram Heléne

 • http://www.nogg.se/susannemw Susanne Wallin

  Hej!
  Krya på dig Maria.
  Tack för att vi alla får ta del av det som händer i ditt liv här! Kram Susanne :- )

 • Elisabeth

  Krya på dig Maria.
  Måste bara säga att den nya Hollywood-frun Gunilla verkar ju inte alls så hemsk som tidningarna skriver.
  Bättre att en svensk tjej blir profilerad än en från USA, tänker då på Mindy!

 • http://stikytak.blogspot.se/ Sara

  Hej Maria!
  Jag har just flyttat till Los Angeles för två månader sedan! Funderar på att gå med i SWEA. Ska iaf gå på julmarknaden i December! Ska ta med mig mina rumskompisar också! De är från Kuba och Puerto Rico och de älskar Sverige!
  Kanske kan du ta en titt på min rumskompis blogg?
  Hon har precis börjat, men hon har redan massa inlägg. Hon kollar också på din blogg! :)
  Här är länken http://stikytak.blogspot.se/

  Hoppas du kryar på dig snart Maria!
  Ha det bra!

 • Amanda Englöv

  Hej Maria!
  Krya på dig! Jag har själv precis blivit frisk ifrån min förskylning som jag har haft.

  Ha det gött
  Kram Amanda ifrån Motala

 • Isabella

  Jag tycker båda Hanna & Sara är två helt fantastiska tjejer, men också två otroligt bra förebilder! (No matter what books they read.) Krya på dig! Kram.

 • MaryAnn

  Fantastisk fine gode Maria, håper du raskt blir frisk igjen, god bedring klem til deg:)
  Ønsker deg en strålende tirsdag, her har klokken blitt 4 pm men solen stråler fortsatt – herlig:))

 • http://mattratt.devote.se Kristin och Lara

  Hej maria! Usch du får krya på dig! Det bästa vi vet när vi är sjuka är att dricka en god smoothie! Vi har ett projektarbete om nyttig mat! kolla gärna, finns en riktig god smoothie med!;)

 • Dessan

  Krya på dig! Såg precis ett avsnitt av hollyvoodfruar. Fick nu se nästa avsnitt blir de bråk mellan er. eller rättare sakt Gunilla, fattar inte vad håller hon på med?? eller kilpper dem så fel, för hon är ju inte klok i huvudet! hur hon beter sig!!
  ta hand om dig, du lika go fin på tv som vanligt!!

 • http://katarinacarlsson.wordpress.com Katarina Carlsson

  Krya på dig Maria! Hoppas du blir frisk snabbt. kram kram!

 • Agneta

  Krya på dej Maria!
  Kram från Agneta

 • Amanda

  Hej Maria! Hoppas du blir frisk snart! Jag har också varit sjuk och legat hemma när jag skulle jobba på choklad och delikatess festivalen i Göteborg =( men som tur var kom min underbara pojkvän men chips och dipp och gott till oss så vi låg i sängen och mådde bra!=) Kram ha en fin dag!

 • Elin Borglund

  Maria, du och dina döttrar ska läsa precis vad ni vill!

  Du är en underbar person som verkar se allt i livet som positivt.

  Ha det bra!

 • Cathrine

  God bedring:-) klem

 • maria lindström

  Skriv din kommentar här! hej
  krya på dej

  kram maria

 • Rebecca

  Hej! Jag har inte skrivit här förut men läser din blogg och mina måndagar är alltid ”min egna tid” som jag hela veckan ser fram emot! Då jag ser på svenska Hollywood fruar på play eftersom jag alltid missar det på tv då jag har annan aktivitet. Du gör mig alltid så glad med din positiva syn på livet och glada inställning. Det är en stor inspiration och du får vara min förebild i det! Ha en fin dag och krya på dig! Gud välsignelse dig! Kram, Becca

 • Camilla

  Fast de skrev ju att de gillade den, så det låter lite konstigt. Man kan ju tycka olika men jag tycker att det är lite av en dålig ursäkt att avvika från vad man står för och konsumera porr för att det är ”up to date”. Om hela världen blev ännu syndigare skulle det alltså vara okej att vara det för er med, enligt den teorin,

  Ha det bra =)

 • Kajsa

  Hej Maria!
  Krya på dig vännen!
  Kram

 • Malin

  Hej Maria ! Inge kul med förkylning ….tyvärr är det sånna tider nu.;(Hoppas att du känner dig bättre snart. Vad kul med träff med Svea ❤. Ha en fin vecka och ta hand om dig . Kram Malin (Mallan )❤❤❤

 • http://grrringo.blogspot.com eastcoastmom i Spanien

  Hej! Du har rätt vad gäller att läsa, Maria. Och vad jag tror att en del glömt är att dina två äldsta döttrar faktiskt är myndiga personer, de är båda över 18 år gamla, självklart ska de läsa vad de vill.

 • http://blogg.amelia.se/klderhudvrdochinredning Anna-Lena Norberg

  Det är så underbart att starta upp dagen med rolig läsning från dej :) Hoppas du kryar på dej snart :) I kväll laddar jag för ännu ett avsnitt från SHF fun fun :)
  Kram kram

 • Nettan

  Hej Hej Fina Maria

  Det är su fun att läsa din blogg, det gör att dagen blir roligare och jag ler extra mycket…Du ger mej jätte mycke energi..om du bara visste…..

  Inte skojsigt att vara sjuk *** Krya på dej *** Hoppas du blir frisk till gala middagen

  Ikväll är SHF nu är det bara 3 avsnitt kvar….Men vad jag har hört blir det en säsong till…HOPPAS de stämmer…

  Kramisar Nettan ( Logan ) från ett regnit Stockholm…men igår lyste solen..och imorrn ska solen komma fram igen…Hurra…

 • http://nogg.se/Kikkelia pim v

  Heja ner förkylningen och bli frisk snaart!
  Kul att ha svenska fruar i Swea att träffa, baka svenskt och dricka English Tea med! Inget svenskt Gevalia alltså?
  Min favvo är fortfarande din randiga, hellånga klänning…. Skall bli kul att se din garderob… Själv måste jag rensa i min!!!

 • Anette

  Glömde säga; Krya på dig! Kram!

 • Anette

  Vilken härlig klänning, Maria! Superfin till din fläta. Låter spännande att få kika i din garderob…! :-)

ANNONS
ANNONS