Tackinlägg

[youtubeplay id=”JJCdGXugZw8″ size=”medium”]

 1. Först vill jag tacka dig underbara Maria för tackinlägget. Gissa om jag blev snopen :-)
  Till Carina/cava vill jag bara säga att jag håller med dig angående linn. titta inte på SHF om du tycker det är så jobbigt för dig. Fattig människa för mig är den som gnäller på andra och är avundsjuk för att de kan shoppa och ”släppa loss” och våga vara sig själva. HEJJA dig Maria!!!! Kram

 2. Hej Maria!!
  Måste bara fråga varifrån din svart/vit randiga
  Klänning kommer ifrån?? Den va heeelt fantastisk & passade
  dig finfint!! Jag skulle gärna ha en likadan!! ( & vara lika fab som du!)
  Kram Nina

 3. Till Linn; det är valfritt att titta på SHF. Och om du nu inte uppskattar Maria (och Mindy) varför hänger du här på bloggen!!? Vi som gillar MM läser och kommenterar här för att vi uppskattar den positiva energi vi får härifrån!!

 4. **Bästa Maria vem är väl så go och underbar som du??Ingen i hela världen=))Krya på dig och Kramen**

 5. Uch vilken ytlig människa du är!!!!!! Bara shopping och prylar, handla, shoppa, shoppa hela dagarna. Gör du inget annat? Vilket fattigt liv du har. Du och mindy är supertöntiga på svenska Hollywoodfruar! Nej tacka vet jag Margareta som är den enda som verkar normal och har lite bakom pannbenet!

 6. Hej Maria! Fantastisk blogg!
  Träffade dig på veckorevyns blogawards i Sthlm för någon vecka den. Vi pratade och jag berättade att jag och någon vän skulle till USA och resa runt. Och vi pratade om att hälsa på dig. Du sa att jag skulle skriva i din blogg när vi närmade oss! Vi åker till LA imorgon och blir där cirka en vecka. Så har du tid och lust att ta en fika eller något? Hade varit kul att träffa dig igen :) kram Maria!!

 7. Hej Maria! :)

  Först och främst vill jag bara säga att jag tycker du verkar vara en helt underbar människa! :) Jag ser varje avsnitt av Hollywood-fruar och jag känner mig alltid så glad och full av positiv energi efteråt! :)

  Jag var faktiskt utklädd till dig på en halloweenfest förra året, det finns bilder om du skulle vilja se! :D

  Det jag undrar över är varsifrån klänningen du hade på dig i gårdagens program kom ifrån? :)
  Den puderrosa/beige aktiga långa vida klänningen? :)

  Massor av kramar!

  Anna-Karin

 8. Hej Maria! Krya på dig! :) By the way, jag har gjort en fanpage om dig! Den heter The Typical Maria Montazami! WE LOVE U

 9. Har helt nyligen köpt en av dina väskor som är helt i min stil med tofsar och fransar. eftersom jag följt dig sen serien SHF. började så vet jag att du fyller år snart.
  Skulle vilja skicka dig en av mina härliga älgskinnskuddar m.fransar. Vart skickar jag den?
  Kram!
  Inger.

 10. Godmorgon Fina Maria

  Jag förstår att du tackar för saker du fått…jag har inget ljud på datorn på jobbet….Så jag får vänta och lyssna på din ljuva stämma när jag kommer home…

  Åh idag är det soligt…men lite kyligt i luften på morgonkvisten..

  Ha en underbar dag hela fam Montazami
  Kramisar Nettan ( Logan )

 11. Hej Maria ! Vad roligt att du tyckte om den ❤. Vilken rolig dag att vakna till innan man ska till jobbet . Tusen tack för du är DU och att jag har fått träffa dig. Kram Malin (Mallan )❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..