Sara på Nyhetsmorgon i TV4

[tv4play id=”2221819″ size=”medium”]

 1. Vad duktig hon är, Sara! :) Älskar att läsa hennes blogg! Vi är lite i samma ålder och jag tycker hon verkar så härlig. Och du Maria, jag och en kompis är ute på en jorden runt-resa och ska göra ett stopp i Kalifornien nu i november innan vi åker vidare till Sydamerika. Jag har alltid tyckt så mycket om dig, men aldrig lyckats vara i Sverige när du kommit och hälsat på. Så jag tänkte att när jag kommer till ditt land, så kanske jag får komma och säga hej? :) Har letat runt på bloggen för att se om det är nån mejladress jag borde skriva till, men hittar ingen! Förstår om du inte kan, men det skulle verkligen vara jättekul om det gick! :) Ha det så fint Maria! Kram!

 2. Jätte fin dotter! :) Ödmjuk och trevlig!

  En liten fråga, Hur får Mindy så vackra ögon? Hon lyckas alltid sminka sig så ögonen glittrar lite extra. Använder hon någon speciell mascara?

  Och sen ett stort tack till dig för en jätte bra blogg! Det är alltid jätte roligt att läsa. :)

 3. Frågat förut men inte sett nåt svar,varför har du inte pratat svenska med dina barn så dom kan det flytande? Jättekonstigt varför man inte skulle prata sitt eget modersmål med sina barn? Dom hade språket gratis????

 4. du ska vara stolt sara du pratar bra svenska inga problem förstå dig.Och vad stolt du måste vara över vinsten stor kram till dig

 5. Åh Maria! Vilken stolt mamma du måste vara! Hon är så fin din stora dotter… Ja, dom är alla fina såklart. Och hon är jätteduktig på svenska, och bättre blir hon ju mer hon använder språket såklart :-) KRAM

 6. Ja, de är fina dina barn! Alla glada, hjälpsamma och Sara klok och fin! Blir en riktigt fin Hollywoodfru en gång… Hoppas Sara blir lycklig och stolt över sitt liv och gör gott!

 7. Hej Maria ! Sara är så himla ödmjuk och lugn. Sara verkar så himla jordnära. Jättekul att hon vann. ;) Idag bär det iväg till Ikea , jag ska bunkra upp med ljus . Det är så himla härligt att tända ljus i detta mörker . Kram till dig ! Malin (Mallan )❤❤❤

 8. Hej Maria

  Vad duktig Sara är på svenska hon förstår ju allt vad dom säger. Pratar ni svenska med varandra eller hur har hon lärt sej?

 9. Hej igen Maria

  Glömde skriva Sara passar jätte bra i din topp/blus….. för det var din hon lånade…kul att kunna låna av varandra…
  Kramisar Nettan ( Logan )

 10. Hej Fina Maria

  Jag såg nyhetsmorgon söndag alla tre var så glada för sina bloggpris….Sara är så duktig på att prata svenska, hon har så mjuk och fin ton när hon pratar…

  Ha en fin torsdag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 11. Bra bloggtips från Sara och snygg top hon hade på sig Maria ;) Sara skulle tro mer på sig själv när hon skall prata svenska för vi förstår precis vad hon säger :)

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..