Stocking up with Starbucks. It’s raining in Orange County


via Instagram http://instagr.am/p/QptuZhnTAH/

 1. Hej Maria!
  Jag är en 19årig tjej som följt dig på din blogg och på TV sedan första avsnittet av HF. Jag tycker du verkar vara så roligt och snäll! Nu är det så att jag håller på att ansöka som au pair i USA, men min ansökan går lite trögt. Tänkte höra med dig om du vet någon familj som skulle behöva en au pair snart? :) Stor kram!

 2. TVÅ HÄRLIGA VÄNINNOR! DU MARIA MED DIN FRANSIGA VÄSKOR, MINDY MED SIN HÄRLIGA TRÖJA…
  PEACE FOR ALL! Vad säger er Familj om Valet och O´Bama???
  Han är vad US behöver! Dela med dig….

 3. Jag brukar alltid tycka att Mindy är aaaaningen överdriven… men på dessa bilder ser hon sååå bra ut!!

  Jag vill också iväg och handla, men har inga pengar. Är ”hemmafru” på heltid sedan 19 år UTAN ersättning. Har bara tagit ut de föräldrapennig-dagar som jag inte kunnat skriva över på min man… Det är knapert, men jag försöker göra det bra.

 4. Härligt, imorgon blir det NY för mig jiippiii.
  Din väska…. Remmen ser ganska så lååååång ut borde du inte ta in den lite?

 5. Oi! Har en en kille som verkligen har musiken i blodet. Lyssna pa Miguel ..>>>Do you like drugs..” (hugs) x

 6. Kah…har sitter jag i Europa och forsoker fa en kansla ..over vem man ar som manniska. Kollar i bloggar och tycker det ar kul att se folk som gor det fint och vill vara fina och goa personer har pa jorden. Jag gillar ”visual aid” alltsa att man far livet att bli battre genom att omge sig sjalv med vackra saker, man lagar god mat som man lagger upp fint till sin familj. Vad annars kan man gora? Man vill ju inte vara en ful person som ar deppig och fattig och sitter i en gammal 60-tals 3;a i en forort till nagon mellansvensk stad. Kanske ensam med barn, kansk e blev lamnad av pappan som bara drack hela tiden, kanske vill dromma om ett annat liv, pa en annan plats . Man tycker att det var trakigt att ens barn brakar i skolan med alla invandrare som hatar svenskar,,, man tycker det ar jobbigt att skolan ringer nar ens barn inte vill lyda. Trakigt, helt enkelt. Jag ville ju ha ett champagneliv. Som dom med cribs pa mtv. Sa nu antligen kan man forverkliga sin drom genom the queen maria montazami. Lyckan finns dar nagonstans i drommarnas land. Om man bara hade vagat, da hade ocksa jag kunnat vara en del av det vackra folket, som klar sig fina till fest nar dom ger sina pengar till de andra som behover. Det gar inte att forandra sitt forflutna. Man tar sitt ode i sina hander. Man surfar runt och blir glad over dem som verkar glada, och man lever in sig med dem. Det liksom glittrar och skiner genom ens skarm i ens laptop.. som Dallas, man mar bra. Sen blir man bitter… och undrar.. har dom det sa himla bra? Man vill , som en tabloid, bygga upp – for att riva ner. Om man onskar, att den fina fasaden ibland kunde bjuda pa livets morkare sidor…bara for att man ska kunna spegla sig i de personer man beundrar. Det finns inte bara lycka och skonhet, det morka kommer alltid finnas dar. Och for att vara arlig, och mansklig, och real, sa kanske vi borde bjuda pa de erfarenheterna med. Alla alskar en under dog, en vinnare. En vinnare utan djup blir en reklam pelare for nagot som inte finns. looks good though . too good to be true. xxx

 7. Fina Maria. Kommer det en budget-version av dina väskor? :) till oss som studerar och inte har så mycket pengar över. Älskar vissa av väskorna men priset gör så jag får ont i magen. Men kanske att man får lägga undan lite… Massa kärlek till fantastiska du!!!!!!!!!!

 8. Fina bilder och supersnygg väska!
  Vill bara framföra en sak: även om jag inte känner dig så verkar du vara snäll! Jag är vansinnigt trött på alla elaka människor, och ja…jag tycker Hollywoodfruar är ett gräsligt program. Men ”you are standing tall”. Du är behållningen och så befriande snäll.
  Så var det sagt, tack för mig.

 9. Skriv din kommentar här!Hej Maria! Nu kommer jag med en helkonstig förfrågan MEN det är så här att min svägerska som står mig väldigt nära fyller 40år och jag vill ge henne något speciellt på hennes 40års fest vi e ca 100 personer. Å det e då jag kom till att tänka på dig ang speciell;) Jana som min svägerska heter gillar dig otroligt mycket och jag ser mycket likheter mellan er! Ja du kanske får 1000-tals med förfrågningar men har jag frågat så har jag i alla fall försökt! Kort å gott det jag önskar är en grattishälsning från just dig! Typ: grattis Jana på din 40års dag, hoppas du har en fantastisk kväll! Så kort å gott GRATTIS å skål!
  Ja det var väl det! Du gör mig å inte minst Jana väldigt lyckliga samt sätter guldkant på festen!
  Vet inte vad som är lättast men min mail är:
  malin.thornberg@edu.
  svalov.se
  Hittar ingen mail till dig men om du mailar mig så kan du få mitt mobilnr så kan du skicka snutten vi mms?!?!
  Förövrigt så är du så lovely! ”Puss å kram”//Malin

 10. Hej Fina Maria

  Härlig att BFF är ute på vift….Skojsigt…..Ni är så coolt klädda ….

  Kramisar Nettan ( Logan )

 11. Perfect weather to have some coffee with friends;) Enjoy, – and say ”hei” to Mindy:) Hugs from Norway:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..