Vet ni vad….

Tänkte jag skulle sätta mej ner och blogga men jag är så trött och fortfarande lite småsjuk så jag väntar tills imorgon. Vi syns då och jag ska berätta om alla mina personliga tabbar som jag ALDRIG kommer att göra igen :)

Tänkte jag skulle sätta mej ner och blogga men jag är så trött och fortfarande lite småsjuk så jag väntar tills imorgon. Vi syns då och jag ska berätta om alla mina personliga tabbar som jag ALDRIG kommer att göra igen :)

Kram Maria

 1. Skriv din kommentar här!Jag måste tyvärr säga att detta låtsas liv som vi ser här, INTE är kul. Vad sprider detta för signaler till alla yngre? Fram med äckta värme och kärlek. Kram Maria

 2. Hej Maria!
  Vill först och främst säga krya på dig!
  Jag har ett skolprojekt om Orange County denna veckan, så jag har några frågor som jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig med. Skulle vara jätte tacksam om du kunde maila mig i veckan! Tack på förhand!
  Kram :)

 3. Ta hand om din förkylning Maria, så kanske du får ha den länge =P
  Nej klart du ska krya på dig! Citron och ingefära brukar hjälpa mig i varmt vatten. Kram

 4. Hej Maria. Krya på dig!
  Intressant med tidigare inlägg om lycka, mörker glamour och misstag….
  Lyckan finns hos oss alla oavsett omständigheter. Glamfaktorn i våra liv varierar men kraften är densamma. Man väljer om man vill se sig själv som ful, fattig och deppig… Det är en attityd. Alla kan hjälpa någon. Alla kan ge. Alla kan se det fina i tillvaron. Börja där du är. Stor kram till alla.

 5. Antar att du är lite dålig på att ta det lugnt när du är förkyld? Lägg dig på soffan under en filt, bläddra i lite tidningar och ”bara var”! Krya på dig! :0)

 6. Hej maria, alla vi gör mer eller indre tabbar ha haaa.

  Tänkte fråga dig nu när jag bakar ofta efter amerikanska recept att vad. Eller hur mycket t i smrör ett stick? Vi har ju 50 g sträck på smör
  paketen, kram ha en bra dag och bli frisk fort!

 7. Hej Maria!
  Hittar inga kontaktuppgifter till dig så jag skriver här. Jag kommer till LA i november och skulle vilja komma i kontakt med dig ang en programidée, skulle du kunna kontakta mig via mailen.
  Ha en underbar dag!
  Hälsningar Annica

 8. Så intresannt – vi alla gör ju misstag och ”gör bort oss” ! bara jag inte skadar eller gör någon alltför besviken… Det ÄR skillnad på misstag & misstag. Vad som ÄR mest skaldligt för både oss och mottagaren är de beräknade och uttänkta…

 9. Hej Fina Maria

  ***** Var rädd om dej och krya på dej ***** Hoppas du fick en godnattsömn *****

  Kramisar Nettan ( Logan )

 10. Hej Maria!
  Jobbigt med långdragna förkylningar! Hoppas du piggnar till snart! Här har det SNÖAT hela förmiddagen, men tack o lov så verkar det inte som att det lägger sig så länge på backen innan det blöts upp. Men nu är vintern nära! Brr… Krya-på-kram från Birgitta N i Östersund

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..