Maria Montazami

Vet ni vad....

Maria Montazami

Tänkte jag skulle sätta mej ner och blogga men jag är så trött och fortfarande lite småsjuk så jag väntar tills imorgon. Vi syns då och jag ska berätta om alla mina personliga tabbar som jag ALDRIG kommer att göra igen :)

Kram Maria

 • Maria mollgård

  Skriv din kommentar här!Jag måste tyvärr säga att detta låtsas liv som vi ser här, INTE är kul. Vad sprider detta för signaler till alla yngre? Fram med äckta värme och kärlek. Kram Maria

 • Barbro Castwall

  Du är Toppen Maria! Din fina Blogg gör mig alltid glad.!
  Kramar! Barbro i Hässelby Sverige

 • dalkullanannanykvist

  **Krya på dig Bästa Maria kramar Anna Nykvist**

 • Emma

  Hej Maria!
  Vill först och främst säga krya på dig!
  Jag har ett skolprojekt om Orange County denna veckan, så jag har några frågor som jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig med. Skulle vara jätte tacksam om du kunde maila mig i veckan! Tack på förhand!
  Kram :)

 • Jenny

  Ta hand om din förkylning Maria, så kanske du får ha den länge =P
  Nej klart du ska krya på dig! Citron och ingefära brukar hjälpa mig i varmt vatten. Kram

 • Cecilia

  Hej Maria. Krya på dig!
  Intressant med tidigare inlägg om lycka, mörker glamour och misstag….
  Lyckan finns hos oss alla oavsett omständigheter. Glamfaktorn i våra liv varierar men kraften är densamma. Man väljer om man vill se sig själv som ful, fattig och deppig… Det är en attityd. Alla kan hjälpa någon. Alla kan ge. Alla kan se det fina i tillvaron. Börja där du är. Stor kram till alla.

 • http://katarinacarlsson.wordpress.com Katarina Carlsson

  krya på dig! läs en bra bok och njut av att känna kroppen läka sig själv. kram

 • Maria

  Antar att du är lite dålig på att ta det lugnt när du är förkyld? Lägg dig på soffan under en filt, bläddra i lite tidningar och ”bara var”! Krya på dig! :0)

 • Cathrine

  Hej maria, alla vi gör mer eller indre tabbar ha haaa.

  Tänkte fråga dig nu när jag bakar ofta efter amerikanska recept att vad. Eller hur mycket t i smrör ett stick? Vi har ju 50 g sträck på smör
  paketen, kram ha en bra dag och bli frisk fort!

 • http://www.webtvglobal.com Annica Frantz

  Hej Maria!
  Hittar inga kontaktuppgifter till dig så jag skriver här. Jag kommer till LA i november och skulle vilja komma i kontakt med dig ang en programidée, skulle du kunna kontakta mig via mailen.
  Ha en underbar dag!
  Hälsningar Annica

 • Lii

  Krya på dig goa Maria <3 <3
  Kramar Lii

 • http://nogg.se/Kikkelia pim v

  Så intresannt – vi alla gör ju misstag och ”gör bort oss” ! bara jag inte skadar eller gör någon alltför besviken… Det ÄR skillnad på misstag & misstag. Vad som ÄR mest skaldligt för både oss och mottagaren är de beräknade och uttänkta…

 • Malin

  Hej Maria ! Krya på dig !!! ❤❤❤kram Malin (Mallan)❤❤❤

 • http://soufisblogg.se Sofia Ö Hedin

  Sov gott och krya på dig!
  Kram

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  ***** Var rädd om dej och krya på dej ***** Hoppas du fick en godnattsömn *****

  Kramisar Nettan ( Logan )

 • http://www.lyckorummet.se Birgitta N

  Hej Maria!
  Jobbigt med långdragna förkylningar! Hoppas du piggnar till snart! Här har det SNÖAT hela förmiddagen, men tack o lov så verkar det inte som att det lägger sig så länge på backen innan det blöts upp. Men nu är vintern nära! Brr… Krya-på-kram från Birgitta N i Östersund

 • Weronica Rose

  Krya på dej Kram!
  Weronica Rose

 • camilla

  krya på dig maria kram

ANNONS
ANNONS