Lätt att överdriva din workout på gymmet….

Hej mina vänner! Det blev ett litet kuddkrig må jag säga :) Tackar för allas kommentarer. Sitter här vid datorn just nu med en icepack runt benet därför att jag trodde att ju mer vikter som laddas upp på Bodypump (styrketräning med vikter i en 60 min klass) ju mer fit for fight kan jag bli. Nej nej svullet knä och imorgon ska jag på ett lunchpartaj i Los Angeles. Gissa vem jag (vi, det är faktiskt Mindy och jag som åker) ska träffa??? Visar er imorgon. 

Jag hoppas att ni har bra väder och att det inte är för kallt. Denna höst och vinter kommer mitt mode mest bestå av  klänningar med snygga tajts och boots. Love it!!! 

Jag övningskör med Emma dagligen och hon tycker att det är så roligt. Imorgon ska jag videoblogga och visa er alla att hon nästan kan hela pianolåten som ni fick ett litet smakprov av för cirka 1 månad sedan. Vad jag än gör i huset när hon spelar så stannar jag upp och lyssnar, varenda gång :)

Jag är så glad och excited över min nya bok som vi ska göra här hemma hos mej om ca 1 månad. Ni kommer att gilla den :)

Neej sista avsnittet av SHF nästa vecka. Tråkigt jag håller med er men var inte ledsna. Vi syns snart igen :) :) Det har varit så roligt att spela in serien och att få en chans att dela med sej utav sitt liv. Jag har ju varit med nu i 3 år och det kommer alltid att vara ett glatt minne för livet.

Jag vet nästan lika mycket om alla er som kommenterar här på bloggen som ni vet om mej :) Ni är fantastiska allihopa :)

Övningskör med Emma och hon är så duktig och hon till och med gör en CD skiva till mej med all musik som jag tycker om. Så sätter hon på den när vi sitter i bilen. Adorable!!! 

Fick dessa fina solglasögon av Sara som nu arbetar för Raen. Jag älskar cateye glasögon. De flesta kör med solbrillor här i Kalifornien från april-oktober så det är alltid bra att ha ett nytt solglasögon nyuppdaterat ansikte :)

Tankar och pratar non stop med Emma som tar kortet :) Ohh jag har glömt att berätta att min garderob är nu utrensad och enkel. Alla kläder donerade till behövande. 

Laguna Niguel där jag bor och så här njuter jag av omgivningen när Emma övningskör :). Tyst och lugnt vid 17.00-tiden :)

Andra dagen och kanske den bästa för tulpaner i ditt hem :) Jag hade tur att komma över dessa

oranga tulippas den här gången :)

Jag lovar er att ni skulle älska den här salladen som består av jordgubbar, fetaost, majskorn, salladsblad helst springmix och tomater. Och ni som vill ha lite extra protein kan grilla en laxbit och lägga på toppen. Serveras med balsamisk vinägersalladsdressing. Den kommer att bli min signature för nästa bok. God, nyttig och smakfull :) :)

Nu hoppar jag isäng och vi hörs imorgon. 

Jag hade en sådan glad och ledsam dag igår att jag känner att det fortfarande sitter i mej. Jag besökte Brock, en svensk 20-årig stilig kille med en livsgladhet som ingen annan. Brock blev plötsligt sjuk när han var 16 år och har legat till sängs i snart 4 år. Vi har alla hopp och tro om att Brock kommer att bli bra igen. Tack Brock för att jag fick komma:) och gratta dej på din 20-årsdag.

Kram Maria

 1. Hej Maria :)
  Gillar verkligen din blogg och det du skriver om. Jag känner igen mig mycket i dig. Jag har två vuxna barn en kille på 22 och en tjej på 19 år och hon klarade sitt körkort i somras på första försöket. Jag avundas dig lite att få bo därborta i det varma klimatet. Snygga väskor som du designat. Min dotter vann en tävling via nelly.com, hon designa en väska och vann första blogg priset. Hon ska få åka till Italien på design utbildning nästa år och det är hon väldigt nervös för men det kommer gå bra. Kram från Nina

 2. din blogg är ju bara bäst jag älskar allt med den :) ska börja följa den hela tiden!!! iteressant att läsa om allt! ännu en gång du är jätte vacker maria o hälsa mindy oxå!! :D <3 <3 xoxo

 3. Hej Maria! Har följt din blogg från första början och det är alltid lika roligt att läsa o titta på alla fina bilder.
  En liten fråga bara – när kommer din plånbok ut till butik???? Längtar såååååå!
  Carinas mamma

 4. Hej Maria! Kul att läsa din blogg.

  Hur många år är din Emma?
  Min äldsta dotter är 16½ år och har också så smått börjat övningsköra med sin pappa hemma i området. De hade dock oturen att få fel på bilen sist, men nu är den fixad på service! Hoppas den håller ett tag till, den har ändå tolv år på nacken och har gått 15000 svenska mil!

  Åh, vilken läcker sallad, det receptet ska jag komma ihåg! Nu dröjer det ju tills jordgubbssäsongen är tillbaka här i Sverige.

  Vackert med tulpaner! Orange är ju en riktig mode färg just nu också!

  Hälsningar,
  Anna

 5. **Hej igen ville bara skriva också att det är så fint av dig att du besökte den sjuka killen..du bryr dig verkligen om andra Maria..Du har ett sånt stort hjärta**

 6. **HejBästaMaria**
  Ojoj ta det lungt och var rädd om dig,vila ditt knä..
  Va??Blir det inget mer SHF nu??Allvarligt..fyy så trist isf=,((
  Åh guldstjärna igen till dig underbara Maria som ger kläder till behövande=))Kul med din nya bok..Åh salladen ser supergod ut,nåt jag måste testa jag som är veg=)

  **Ha det bra fina Maria massa kramar och Love till dig och familjen från Anna Nykvist**

 7. Hej Maria !
  Sköt om ditt knä. Vilken god sallad. Passar med lax till, gillar lax. Vad toppenfin du är i din klänning och med dom fina solglasögonen till, du är ursnygg. Kommer att sakna SHF.
  FRÅGA – FRÅGA – FRÅGA
  Snälla Maria på SWEA festen hade du jättefina armband på dig (ser ut som det är 6 st. läder/guld). Vill veta vilket märke och var dom kommer från. Vill veta oavsett om dom är billiga/dyra. SNÄLLA.
  Jag önskar dig och din familj en underbar helg.
  Kram från din vän Rose-Marie.

 8. Hej – kommer tillbaka för att se på din sallad och skriva upp receptet. Prövar imorgon.
  DAGS FÖR SKAPANDE…
  Nu när jag sytt nya gardiner, skall ja ta itu med mina smycken och mina örongodis igen!

 9. Om man som du Maria och Mindy är med i bibelskola så ska man som vuxen visa respekt för den som håller i det,(den gamla snälla damen) och religionen. Man ska inte sitta och flamsa och tramsa som ni gör. Man ska respektera det om man går dit! Mycket dålig stil!

 10. Hej Maria!
  Jag tycker det är jättetråkigt att det är sista SHF avsnitter för säsongen nästa vecka. Tycker säsongen har varit jätterolig förutom allt bråk Gunilla ställt till med. Men du har varit fantastisk!
  Måste säga att jag älskar din klänning som du har på dig på bilden när du står och tankar.

  Ha det gött
  kram Amanda ifrån Motala

 11. Neeeeej SHF är mitt favvo program tittar på det varje tisdag kommer sakna det jätte mycket(tur att jag kan läsa din blogg) Du och isabel är mina förebilder jag är 12 år och jag ska bli hollywood fru när jag blir stor ahahahah och så ska jag bli MRS bieber hahahah <3 det skulle betyda jätte mycket om du började följa mig på instagram om du skulle vilja vara snäll och följa mig heter jag @wendelabieber och om du skulle kunna fråga dina döttrar om dom vill följa mig också men SNÄLLA FÖLJ MIG <3 i love u

 12. Kära Maria! Jag har just tittat på tisdagens SHF. Tycker att det är verkligen en underbar sak att du och Mindy går dit – att vara troende är det viktigaste i livet.
  May God bless you all.

 13. Hej Maria! Tack för den här veckans bloggande och tv-program. Tips till ditt knä: vila och låt det ligga rakt, smörj in med något liniment. Trevlig helg/ Jessica

 14. Vilket fantastiskt inlägg av dig. Jag blev nästan tårögd när du först berättade om skänkta kläder till behövande och sedan ditt besök hos den sjuka killen. Du är en god människa Maria, kan du smitta av dig på resten av världen också?

  Hur mycket kostar bensin i USA just nu. Själv tankade jag igår och det gick på 15,02 kr/litern.

  Ha en bra dag, och ta hand om dig! Kram

 15. Åh, vad tråkigt med knät. Vila nu ordentligt så blir du bra snart ska du se. Själv har jag inte tränat ordentligt på två veckor och det börjar kännas. Har haft alldeles för mycket runt omkring mig och varit stressad. Har fått tips om Mindfulness och har börjat ha små meditationsstunder under den här veckan. Börjar må lite bättre och bli sugen på att träna så idag får det bli stavgång, ska bli skönt att komma ut i naturen, trots det trista mulna höstvädret.

  Jättesnygg bild på dig när du tankar bilen! Ha en bra helg!

 16. Hej Goa Maria !! Aj och oj med knät , det är inte hälsosamt att träna … Bara skoja ;). Vila så går det snart över . Vad roligt att få övningsköra med Emma . Jag ska gå utbildning för att få lära Emil att köra , fick du göra det ? Jag tror att det är Isabell som ni ska träffa och ”snosa ” på bebisen ;) jättesnygga glasögon , riktigt coola . Tråkigt med Brock , man vet aldrig vad som händer och vad livet bär iväg. Jag blir glad i mitt hjärta att du gjorde honom glad på sin stora dag . Önskar dig och din familj det bästa . Kramis Malin

 17. Hej Maria! Brukar inte kommentera på bloggar så ofta men måste skriva nu och säga att du verkligen ser jättebra ut på den där tanka-bilen-bilden! Tycker solbrillorna och klänningen passar dig perfekt! Du ser verkligen smal ut men på ett snyggt och vältränat sätt :) Riktigt fin frisyr också, passar bra till hela stilen. Oj vad mycket om utseende det blev nu?! Är ju ändå din härliga personlighet man gillar bäst :) Hoppas du har det bra! Kram från Åland!

 18. Å nej är det sista delen på Hollywoodfruar nästa vecka :(fy vad trist tycker det är jättekul att titta på er .Kul att du övningskör med dottern vår äldsta är 15 nu så det dröjer inte länge för än en annan sitter bredvid och är nervös för hur det skall gå . kram

 19. Fina-omtänksamma Maria!
  Älskar din tulipanuppsättning… Adorable de oxå! Och omtänksamma Emma – Du är ett levande exempel på att care about, så blir barnen det oxå!
  Och så härligt att du lämnat kläder för de behövande. Har du aldrig tänkt att auktionera ut dem och ge pengar?
  Vi har det grått.
  Gillar din klänning i s/v. Men dock ej solisarna… Sorry…

 20. du är så himla härlig person,d et riktigt strålar om dig. Fantastisk människa!
  Sallad ser ju såååå god ut. Mums Fillibabba :)
  Ta hand om dig du fina!
  //Anna-Carin

 21. Men vad snygg du är Maria!! Du passar verkligen i den där klänningen du har på dej när du tankar… och det syns verkligen att du tränar på, du har blivit smalare :) Jätte tråkigt att det är sista SHF nästa vecka, fast jag har ju redan sett det avsnitten som Desiré nedan. Och hjälp säger jag bara….Hoppas verkligen det blir fler omgångar med dej och de andra två fruarna, men hoppas verkligen att det här är sista omgången för Gunilla.. Jag kommer antagligen inte att fortsätta titta annars.. Jag mår illa av så elaka och självgoda människor som vänder kappan efter vinden hela tiden. Det är i alla fall ingen underhållning i min smak. Du gjorde det bra som inte gjorde något dumt med den människan efteråt.
  Många Kramar till dej och hälsa lycka till till duktiga Emma :)

 22. Hej fina Maria! Oooo vad tråkigt att det är sista avsnitt av SHF, det var något jag såg fram emot varje tisdag men tur att vi kan följa dig här på bloggen! Du är så fin i den klänningen när du tankar och solglasögon passar dig jätte bra, vacker kvinna du är!!! Lider med dig ang Brock. det är inte roligt att de någon sjuk själv är jag också väldig känslig för sånt det sätter sina spår! Hoppas han blir bättre!!! Önskar dig och din familj all lycka!
  Stor kram Elvira:):)

 23. Hej Maria jag redan sett sista avsnittet, För jag har något som heter viaplay då får mman se de förhand. Jag tycker du gjorde dig bra som alltid! Men Hoppas Gunlilla kan inse att hon inte är popis bland svenska folket och att hon gör bort sig. Hon lever i en dröm välrd och det dax att vakna upp.
  Men du underbar och synd de inte kommer mer nu, för låter inte så när du skriver. Men hoppas du kommer göra fler viode blogg så vi får se vad kul du och din familj och din BFF gör!
  ta hand om dig
  Kram

 24. spännande med en ny bok.jag tittar i din bok med jämna perioder. Jag tycker om bilderna.ja förstås innehållet också smile.
  vad rädd om dig från ett tråkigt väder i malmö
  men idag blir det en liten shoppingtur smile

 25. Hej Maria!
  Du ser ut att må toppen nu igen efter din förkylning, ja förutom ditt onda knä då förstås! :)
  Här har den lilla snö som kom häromdagen försvunnit igen efter att det regnat nästan varje dag. Ny bok låter spännande och din sallad ÄR god! För den blandingen brukar jag göra själv på sommaren när jag har tillgång till egenodlade jordgubbar varje dag. Mums! Trevlig helg! Kramar från Birgitta N i Östersund

 26. Hej Fina Maria

  Ja håller me vilket kuddkrig de blev…hihi….Vilken super nice klänning du hade när du tankade bilen…

  Kul att gissa…Jag tror ni ska träffa Isabel Adrian…Eller en stor skådis kanske…

  Var rädd om dej och ta de lugnt med träningen
  Ha en underbar helg
  Kramisar Nettan ( Logan )

 27. Hej Maria!

  Vill bara säga att jag tycker du är en fantastisk person! Jag gillar dig sååå mycket & tycker du är grym! Jag har precis skickat efter ett idolkort på dig som ska få pryda mitt kylskåp! :) Klart världens bästa ska få hänga där :)

  Sen frågade jag Katarina om det fanns någon möjlighet att få ett kort på dig & Mindy tillsammans men hon hade inget. Så nu frågar jag dig personligen om du kanske kan fixa ett kort på er tillsammans (gärna med autograf) som jag kan få. För herregud vilken underbar människa Mindy verkar vara & det hade verkligen gjort min dag om detta gick att lösa! *hoppas hoppas*

  Hoppas du får en underbar helg & att knät blir bättre!!

  Kramar Johanna

 28. Hej och Godmorgon!
  Spännande med en ny bok! Den ser jag fram emot. Vilken läcker bil Emma övningskör är det hennes? Riktigt snygg!
  Gillar din klänning också, den är jättefin. Kan du inte ta lite kort på din nya garderob så vi får se?
  Måste testa din sallad, ser jättegott ut och kan tänka mig att det är mumsigt med lax till! :-)

  Ha en bra dag!

 29. Krya på dej med knäet! Coola solbrillor du fick! Gillar dem! Ska bli spännande med din nya bok! Fick din första i julklapp förra året och ser verkligen emot den andra! Lycka till med den!
  Kram Weronica

 30. God morgon Maria

  Synd med ditt knä,
  jag tycker mej se att du gått ner i vikt du ser super smal ut men det räcker nog nu för annars ser du sjuk ut. Jag känner igen det med när ens dotter spela pianor min är 11 år och har spelat i 1 år och är jätteduktig stannar oxå alltid upp o lyssna när hon spelar man blir så stolt o rörd:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..