Kul eftermiddag med Mindy och Isabel :)

Hej på er alla och hoppas att ni mår bra och ett stort tack för era kommentarer. Superjobbigt med mitt knä men jag låter det vila och hoppas att det är helt ok på måndag. 

Idag var Mindy och jag bjudna till Isabel för att smygtitta lite från hennes kollection Love by Isabel. Mycket fint som ni också kommer att gilla :) Isabel jag önskar dej all lycka med vad du tar för dej och stort grattis till din fina familj. Dina flickor är så söta.

Ser ni Hollywood skylten i bakrunden :) Jag tycker Mindy ser kool ut i sitt röda läppstift.

Vi står fortfarande kvar fast utan solglasögon. Det var en sådan härlig storstadsutsikt från Isabels studio. 

Svensk tjej som nu har flyttat till Hollywood. Hon jobbade för Michael Bindefeld i Stockholm förut men satsar nu på eget och kommer att klara det elegant. Vågar inte skriva hennes namn för jag är inte 100% hur det stavas.

Fint kort och vi är glada över våra nya pärlhalsband.

Gregory är alltid så artig och trevlig. Det verkar som om han är en bra assistent till Isabel.

Kul att fnissa på ett hederligt och gammeldags sätt typ hahaha :)

           

Ohh vad jag ser bred ut vilket jag faktiskt inte är. Jag tänkte att idag ska jag posa på ett annat sätt men ser nu att det är lika bra att gå tillbaka till den enda pose jag vet (handen i midjan). Jag och Mindy har en lätt sushi middag innan vi hoppar på Interstate 405 hela vägen till Laguna Niguel.

Jag tror att jag kör en frågestund på måndag och så lovade jag ju er en liten videoblogg när Emma spelar piano och den får ni se imorgon. Just nu är hon på bio med sin kompis Samantha.

Kram Maria

 1. Maria du är sååå fin!!! du är bäst i hollywoodfruar o mindy e så gullig! :D ha det bääst!!! :) <3

 2. **HejBästaMaria**
  Fina foton på er och ni ser ut att ha trevligt..Fina pärlhalsband..wow vilken utsikt ni står och njuter av=))
  Mindy passar super bra i sitt röda läppstift=)Oh jobbigt med ditt knä..Det är bara att ta det lungt..
  Ohh skojsigt med frågestund..Måste fundera ut nån fråga=p
  **Ha en fortsatt Lovely helg underbara Maria!!Kramar Anna Nykvist**

 3. Hej Fina Maria igen….

  Skev ju imorse men ser att jag glömde skriva att hålller med dej att Mindy är coool och fin i sitt nya läppstift…Hälsa henne…

  Och era nya halsband…Nice…
  Kramisar Nettan ( Logan )

 4. Du… bred??? se Mindy på bilden, hon är mycket bredare trots att hon är kortare. PS. Din ny posering ser jättefint ut!

 5. Hej Maria, vad fina ni är!
  Vad naturlig och fin Isabell ser ut nu. Kul :)
  Men vad är det som hääääänder nästa avsnitt av SHF?? Har sett en trailer för avsnittet, man vågar väl knappt titta på tisdag. Ni blir attackerade av Gunilla på hög nivå. Läskigt läskigt.
  Kram

 6. Hej! Jag tycker det ser BRA ut när du inte håller handen i midjan! Det ser naturligt och avslappnat ut. Sen är väl variation bra. Mitt tips ;)

 7. Hej fina Maria! Du ska verkligen inta säga att du är bred för det är du inte!! Vad roligt att ni umgås med Isabel, längtar att se hennes kollektion! Isabel är så fin och verkar också snäll så inte konstigt att ni umgås:) Mindy är så fin, röda läppar klär hon i! stor karm Elvira

 8. Tjusig utsikt från Isabels Studio! Vilken dröm att få blicka ut där… Som vanligt finemang att se dina foton, se vad du skriver… Fotona jättebra med skärpa och färger. Mindy gör sig bra i rött läppstift! Och ni båda bär superläckra halsband! Härhemma krymper smyckena ner till Small Size, när kylan kommer och det skall byltas på med tröjor, handskar ect ! I alla fall för min del.
  Nu är smyckesäsongen här. Kurar in mig med pärlor, tillbehör och skall uppdatera min blogg Glimma…

 9. Hej Maria!
  Du ser inte alls bred ut på fotot. Det såg i alla fall ut som ni hade jättetrevligt!
  Alltid lika kul att läsa din blogg och speciellt nu när det är så höstruskigt i Sverige.
  Hoppas du får en bra helg!

 10. Hejhej!
  Måste bara kolla om det var du jag såg igår i Marieberg Centrum i Örebro? Jag gick o trodde du var en granne så jag sa HEJ!! o du tittade sådär på mig, o sa osäkert ” hej?” o jag gick vidare, sen kom jag på att det var du ;-) Men det e väl bra, du ska ju få shoppa ifred, om det nu var du o att du klippt dig till page?Eller så har jag träffat en kopia av dig, som ser precis ut som du! ;-)
  Mvh Linnea

 11. Ni ser ut ha det typiskt ”tjejigt” när ni träffas! Kul! Ska bli kul att se Isabells kollektion också! Håller med dej om att Mindy passar jättebra i rött läppstift! Det klär henne verkligen! Hälsa henne det! Jag tyckte ju dina lysande pumpor (vid entrén) var så fantastiskt fina, så jag letade efter dem på nätet och hittade dem!
  Har skickat förfrågan till företaget om de skickar till Sverige, men tyvärr inte fått nått svar…:) Tyckte de var så underbara och ville bara ha dem! Ha det så jättegott! Kram Weronica

 12. Hej Maria ! Vad roligt att Isabel har gjort en egen smyckedesign , era halsband var Jättefina .kul att ses under andra omständigheter och prata , käka och bara ”hänga” . Ser fram emot Emmas piano spel, hon var så duktig förut. Måste säga att din klänning är så snygg, den skulle jag vilja köpa .;)stå som du vill på korten , jag tror att det du känner mest för bli bra . Du blir alltid fin , din lilla linslus ….;)Ha en fin helg och hälsa Mindy .kramis Malin (Mallan)❤❤❤

 13. Hej Maria jag är din apsolut största beundrare! På 11 år Haha men det skulle vara jätte kul om du skrev till baka till mig! Så ha det skönt och hälsa Alla

  11 årig tjej Sverige

 14. Hej Fina Maria

  Varje dag när jag går in på din blogg är som en överraskning som vid paketöppning….Spännande och kul… att se vilka bilder och texter du lagt in….

  Ojaaa, det var Isabel ni skulle träffa, kul….Ni alla tre är så fina….

  Nu sitter jag med tredje muggen morgonkaffet…Gott…Slurpi slurp

  Ha en hääärlig lördag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 15. Kul för er att få se Isabels kollektion, ska bli kul att se den så småningom. Du ser inte alls bred ut Maria, fotona är supersnygga och klänningen du har passar dig perfekt. Ha det bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..