Frågestund !!!!! Snälla fråga mej vad Ni vill….. :)

Hej och god morgon på er. Hoppas att ni har kokat egg och ätit en god rostad smörgås med ost och marmelad.

Idag har jag en liten frågestund och detta är er chans att fråga mej vad ni vill.

Jag kan tyvärr inte svara på frågor angående visum och legala saker.

Vill gärna visa er min fjäril som fluttrade omkring i mitt köksfönster imorse innan han flög iväg.

          

Gissa hur många kort jag tog för att bara få dessa bilder att se någorlunda ut. Hur fasiken får fotograferna till det när dom tar kort på alla dessa flygande insekter???

          

          

Åhhh vilken fin fjäril. Good Luck!!!!

I helgen har jag övningskört ganska mycket med Emma. Hon är så glad över sin bil och köpte en jättefin nyckelknippatill sin bilnyckel idag.  Jag låter er veta vilket stycke hon spelade vid pianot. 

Okie Doike….frågestund imorgon och passa på att fråga just vad du har undrat över?

Kram Maria

 1. Hej Maria vi är dina största fan vi har några frågor att ställa.
  Vilken är din favorit färg?
  Vilken är din favorit djur?
  Kommer du att ha rött läppstift på dig igen?
  Vilken skola gick du i ?
  Är det coolt att bo i Hollywood?
  Vilken är din favorit maträtt?
  Var det kul att åka runt i Sverige med Mindy?
  Kommer det bli kul att vara med i Lets Dance ?
  Tycker du om att dansa?
  Kommer det att bli en ny sesong Mindy och Maria best friend forever ?
  Har du gått på röda mattan någon ?
  Har du färgat håret någon gång isådantfall vilken färg ?
  Hur många år har du och Kamron varit gifta?
  Vilket var ditt favorit ämne i skolan?
  Har du någon favorit bok ?
  Vilken musikstill gillar du ?
  Har du köpt en channel kappa än ?
  Har du desaignat någon ny väska ?
  Designar du smycken?
  Vilken är din favorit butik?
  Vi håller tummarna för dig .Hälsa familj och vänner från dina största Maria Montazami fan kram.
  Lycka till i Lets Dance :):):):)

 2. Hej Maria, Fint att se dig och höra alla kul kommentarer som du alltid har! Med tanke på utland.Jag har bott i Spanien många år, designat vackra badkläder med bra passform, tillverkat och sålt på olika sätt.Har också bott i Thailand till och från de senaste åren där jag har hittat jättevackra kläder, sjalar, smycken i folklorestil.Har sålt på olika platser. Intresset är mycket positivt.Men tufft att alltid jobba ensam. En stor önskan är att få utveckla ideérna tillsammans med någon som också har dessa intressen.Det skulle glädja mig mycket om du skulle kunna tänkas ha någon/några bra tankar om detta? Hoppas du har tid och lust att svara på mina funderingar! En stor varm kram Birgitta

 3. Hej Maria! Jag har alltid gillat SHF och tycker att det var ett roligt roande program, men igår (sista avsnittet) ändrades detta då jag blev lite frustrerad av att se ert sätt att ”backa upp” varandra (du, isabel och Margareta). Isabel behövde ju verkligen ingen hjälp i det argumentet och jag såg det som mobbning och fick en liten klump i magen av att se det. Tycker själv att det är grymt viktigt att stå upp för sig själv och säga ifrån när någon annan gör fel. Men i det fallet gjorde Gunilla inget värre än vad dem gjort mot henne. Kan någonting ha klippt bort och jag missuppfattat hela situationen?

 4. HAr mindy någon blogg? kan du be henne starta en annars=)?! vilken underbar vän du har, ni verkar ha så kul ihop!=) kRam

 5. Maria! Om man vill sända post till dig- vart kan man skicca den isåfall? Vill gärna få en adress eftersom jag vill skänka dig några av mina ängla-smycken. Jag skapar handgjorda smycken och samlar in pengar till NHR-fonden via min smyckesförsäljning för att hedra min syster som gick bort i sjukdomen MS endast 43 år gammal. Jag har idag cirka 15 svenska kändisar som bär mina smycken för att väcka uppmärksamhet för min insamling ( mina ängla-ambassadörer ) och vill så gärna att även du bär dessa änglar. Du skulle vara en perfekt ambassadör då jag söker starka kvinnor som är gods förebilder! Snälla – hör av dig till mig med en adress så ska jag sända några smycken till dig med mer info. om min insamling. MVH Tina Ljungström ( smyckesdesigner ) P.S: du kan kika på mina smycken på nätet ( de heter ” Pearls of hope and dreams. ” ) Kram!

 6. Hi Maria!
  Holidays are approaching us and I have to say I´m a bit of jealous of the american way of decorating for christmas and holidays.

  When do you usually start preparing for holidays and do you have some routine you go through every year? Any tips you would like to give us on making a beautiful and warm christmas decorations, foods and everything?

  Hope to see you soon again on tv.

 7. Intressant att läsa alla kommentarer om just det sista avsnittet av SHF.
  Självklart har jag mina favoriter i serien och Gunilla tillhör definitivt inte den skaran.
  Jag tycker att du Maria hanterade det hela bra och att du försökte hålla låg profil i mitt tycke…
  Det många inte tycks inse är att man inte ska tro allt som visas på tv. Det som sägs har ju absolut hänt MEN däremot så klipps scener bort så att allting får en annan vinkel… När det gäller det sista programmet så flippar ju Gunilla ur och jag förstår absolut er andras reaktioner.. Jag skulle nog ha reagerat som er skulle jag tro… Hoppas på att få se dig i rutan snart igen. Kram Anna-Lena.

 8. Hej Maria!
  Såg just sista avsnittet av säsongens Hollywoodfruar (e så glad att det funkar här i Singapore där jag pluggar som utbytesstudent i höst!! :) )

  Men i alla fall vill jag bara säga att du är en sån bra förebild och inspiration och tycker det var superhäftigt hur ni alla fruar tacklade Gunilla när hon kom med sitt sjuka utbrott! Jag får typ ont i magen varje gång hon dyker upp i programmet så jag förstår dig precis när du säger att du blir rädd för henne! Det är jag också!! :P

  Fortsätt vara sådär lugn och fortsätt ha bra värderingar och fortsätt satsa på att ha kul i livet! Det är iallafall vad jag eftersträvar! :)
  Ha det bäst!! kramar Elin

 9. Hej,
  först måste jag bara säga att du ska inte alls känna dig som nån mobbare som en del skriver här nedan.. Det är du ABSOLUT INTE! och inte dom andra heller.. Dom är bara raka och ärliga och som den här Gunilla går på så skulle man ju kunna tro att hon får extra betalt för att vara på det här sättet… Den människan är inte riktigt riktig, så bry dig INTE om varken henne eller dom som här går på dig Maria…
  Jag har aldrig hört dig säga ett ont ord till eller om Gunilla…
  Här kommer fråga 1: Vad använder för hårprodukter till ditt hår?
  Fråga 2: Kommer du göra något besök i Hälsingland eller när blir ditt nästa besök till Sverige/Stockholm..
  KRAM / Michelin

 10. Till malin och ni andra som inte forstar varfor Gunilla ar sa arg pa Maria- alla elakheter som Maria sager klipps bort. De klipper aven bort nar Gunilla blir jatte ledsen och bryter ihop. Samtidigt som produktionen later Maria vara den enda som far program tid for sin version av braket….

 11. Skriv din kommentar här! Hur kan ni mobba ut Gunilla ? Har du igen medkänsla, empati ?? Nääe Hollywood fruar har sjunkit i intresse . Blir väldigt illa berörd av att se er vuxna kvinnor mobba på tv. Helt enkelt bara pinsamt. Jag förstår inte ingenting, fattar inte ni att ni är många unga tjejers förebilder??

 12. Hej Maria!
  För det första så hoppas jag att du inte bryr dig om vad dom andra tycker när du och resten av gänget bråkade med Gunilla. Tycker lite att hon ska stå för det hon säger och tycker. Ogillar hennes beteende starkt och jag skulle också ha blivit sjukt rädd om hon gick på mig på det sättet.
  Om det blir en till säsong av SHF så hoppas jag allt i världen att du är med igen, älskar att titta på dig och tycker att du har en sån härlig personlighet (det går inte att hitta något man inte gillar med dig). :D

 13. Angående bråket som var sista avsnittet på hollywoosfruar har ni (du & gunilla) pratat någonting efter det?
  Umgås du med magareta någonting?
  Kram och tack för en super bra blogg!

 14. Hej Maria jag har lite frågor till dig hoppas du kan svara på någon fråga om du inte hinner svara på alla

  Fråga 1 när kommer det någon mera Maria montazami väsk kollektion vore kul att veta?
  Fråga 2 vad är dina bästa inrednings tips?

  Fråga 3 vilka märken använder du på smink?

  Kram från Sandra

 15. Jag förstår mig inte på de tidigare kommentarerna du fått från massa om att du skulle mobba Gunilla. Margareta och Isabel må vara onödigt taskiga mot henne. Men du la ju knappt näsan i blöt när de andra hackade på henne, låt dom tjafsa på, låt dom lägga sin energi på det. Ditt beteende är mognast av allas. Och din reaktion efter Gunillas påhopp var ju helt naturlig, ingen skulle ta ett sånt påhopp bättre än vad du gjorde. Du verkar genomsnäll Maria! Hoppas Gunilla försvinner från programmet, gillar inte tjafset trotts att de blir fler rubriker i aftonbladet om er fruar. Men men, skitsamma. Du är go och hade bra

 16. Hej Maria!
  Det är en fråga jag har tänkt på jättelänge… Jag gör som du gjorde förut, bor i västerås. Men vilken/vilka skolor gick du på grundskolan?

 17. Ja, jag håller med Lisa inget annat en vuxenmobbning.
  Herregud hur trodde ni reaktionen skulle bli när Gunilla fick höra låten, hur hade du själv reagerat om någon skrivit en elak låt om dig? och med tanke på att Gunilla varit 2:a sortering enligt er, tycker det var tufft av henne att komma överhuvudtaget och så händer detta. Och att du skulle vara livrädd för Gunilla, varför det är det nån som ska vara rädd är det väl Gunilla som har tre stycken emot sig, dags att växa upp !

 18. Usch vad ledsen jag blev av att se hur ni, du, Margaretha och Isabel betedde sig mot Gunilla på pressvisningen. Som ett gäng tonåringar! Margarethas låt skulle gjort mig jätteledsen om den syftade på mig! Och ni andra sitter bara och fnissar och vänder er bort, vad håller du/ni på med? Blev så ledsen av att se detta avsnitt, är nära att börja gråta över hur ni betedde er..

 19. Hej Maria! Jag har alltid tyckt att du varit en helt underbar, rolig, snäll och omtänksam person mot alla människor jag sätt dig träffa på Svenska Hollywood fruar. Efter att ha sett det sista avsnittet av SHF säsong 6 så blev jag faktiskt förbannad. Hur kunde ni vara så otroligt taskiga mot Gunilla!?
  Jag har tyckt att hon verkar lite konstig, skrytig och lite smått galen med skulle aldrig göra en sådan dum sak som ni tre gjorde (Isabell, margareta och du). Att mobba ut en person så som ni gjorde är så sjukt barnsligt. Jag är 16 år och till och med jag förstår att det är ett sjukt beetende av er. Att spela upp låten om Gunilla är sjukt dumt av Margareta, och av dig att inte säga ifrån tycker jag är omoget.
  Varför behandlade ni Gunilla så?

 20. Hej Maria! Jag tycker att du verkar vara en underbar person och önskar att det fanns fler som du i världen! :) min fråga är om du kommer komma till Stockholm snart och var och när? Kram

 21. Hej Maria… Har precis sett sista avsnittet av denna säsongen med Sv Hollywood fruar. Tack för denna gången, men en sak jag bara måste få veta;
  Klänningen Du hade på Dig för pressfotograferingen, vem har designat den ??! Såå himla fin och bara måste få veta var jag kan hitta en till min hustru. Tack så hemskt mycket på förhand. Sköt om Dig och Dina kära. Kramar

 22. rHej Maria. Jag undrar om du är medveten om att ni håller på med vuxenmobbing i ert program? Att Magdalena spelar upp en hånande och förnedrande låt om Gunilla inför er alla och du säger ingenting? Det var fruktansvärt taskigt och obehagligt att se hur ni behandlar Gunilla. Hon må vara läskig, lite knäpp och speciell men så behandlar man inte en människa särskilt inte i er ålder. Tänk på alla tonåringar som tittar och inspireras av er! Förstå hur det påverkar dem och hur de kommer behandla sina klasskamrater. Det var fruktansvärt att se Maria. Isabel är bitchig och spär på konflikterna och du tittar bara på. Hur kan du låta Isabel och Magdalena behandla Gunilla så? Tar du inte ställning? Har du ingen åsikt om hur man behandlar andra människor och ingen skam i kroppen för att reagera när någon behandlas illa?

 23. Jag har gillat dig i alla år du varit med i svenska Hollywood fruar men idag när du skrattade Gunilla rakt upp i ansiktet tillsammans med dem andra så föll du direkt. Tycker det var otroligt falskt av dig, ni sitter bokstavligen och mobbar henne i tv. Istället för att vara mer på hennes sida. Margareta gör en låt baserad på henne och du sitter och skrattar. Gunilla är väldigt svår och det förstår jag men efter det jag sett av dig hade jag verkligen förväntat mig mer. Tråkigt att du också är falsk.

 24. HEEJ Maria! Jag har 2 frågor! Jag såg på instagram att du är påväg till Sverige, så jag undrar om du kommer till Göteborg någonting? Hoppas det inte är under vecka 44 då i så fall för då är jag i Tjeckien å vill så himla gärna träffa dig igen!! Min andra fråga är om du fortfarande kommer ihåg mig, haha kanske lite konstig fråga men ändå :) Hanna med rosa hår fast nu har jag dreads.
  Hälsa morsan!!
  Puss å kram / Hanna

 25. Skriv din kommentar här! är kamran muslim (Iran)? och du e kristen..hm vad har era barn för religion isåfall???

 26. Hej Maria! Jag vill först och främst säga att du är en riktigt härlig människa! Min mor tittar varje dag in på dig blogg och jag får höra mycket om den och dig. Men i igår ville hon visa någonting som fick henne att prata extra glatt om den, du hade lagt upp en video på din dotter Emma i söndags när hon spelar ett stycke. Nu är det så här att min mor tycker att den är så fin så jag vill lära mig den och sedan överraska henne genom att spela den för henne. Därför undrar jag om du skulle kunna ta reda på vad stycket heter?:)

  Forsätt att vara en lika uppfriskande vindfläkt som du är för det tycker vi om!
  Med vänliga hälsningar Josefine

 27. Hej Maria , förlåt att det inte stod något i kommentaren under som jag skrev , jag råkade klicka på enter ,h hehe! Men här är mina frågor
  1. Vad andvänder du för hårprodukter , jag tycker att ditt hår är så himla fint verkligen!
  2. Om du har en favorit klädes-butik , vad är det för butik då?
  3. Hur träffades du och Mindy?
  4. Läser du någon blogg , isåfall vilken ? :)
  Ha en underbar dag Maria , älskar din blogg!

 28. Min fråga kommer nog inte bli vald. Men jag måste fasen testa! :)

  Jag och min sambo ska också ge oss in i fastighetsbranschen. Vi några fastigheter i Turkiet samt Sverige. Vi vill också flytta till USA efter många vändor dit. Men vi vet inte hur vi ska kunna lyckas. Hur fungerar det amerikanska livet. The Do’s and dont’s ? Kanske något att tänka på vägen?

  Det skulle vara jätte kul om du kunde svara :)

  MVH Filiz

 29. hej
  kan du inte ha en kändisträff i malmö någon gång?
  hur mycket pengar brukar du ge dina barn?
  hur ofta brukar du träna?
  vilken är den största kändisen du träffat?
  ska du köpa iphone 5?

 30. Hej Maria
  Vad kommer du mera att börja sälja? har du funderat på ett eget fräsigt klädmärke hoppas det
  Jag tror det skulle gå hur bra som helst.
  Mycket nyfiken kram från Ingela

 31. Hej Maria!

  Mina frågor är:
  1. Vad studerar Hanna till?
  2. Vad vill Emma och Nicho studera till?
  3. Vilken är din favoritbutik?
  4. Kan du ha mer blogginlägg med recpet/ mat du lagar?:)

 32. Hej Maria! Röstar du? Jag är också svensk som bor i USA sedan 4 år tillbaka, bor några mil utanför Washington DC. Jag ska rösta i år för första gången!

 33. Hej bästa maria ! Har du både svenskt och amerikanskt körkort ? Har hört att man bar får köra på svenskt i 14 dagar i USA ? Skulle bli jättetacksam för svar ! Puss och kram :))

 34. Hej Maria!
  Du är fantastisk ! Men jag har en fråga, varför gillar du inte Gunilla? Hon bjöd ju dig på lunch, du har inte gjort något för henne?

 35. Hej!
  Har ingen fråga nu men jag ville bara säga att jag tyckte det lät kul när du skrev att fjärilen ”fluttrade” runt i rummet. Ett typiskt ”Maria-uttryck”! :0) Förresten: Kom just på att det hade varit roligt om ni tog med lite ”Maria-uttryck” i nya boken! Sådan ord som du ”uppfunnit” i SHF eller i din blogg.

 36. Hej Maria!
  Mina frågor är:
  1. Vad saknar du mest ifrån Sverige?
  2. Finns det någon choklad i USA som är lika gott som svenska Marabou?
  3. Vad är det bästa med att bo i USA?

  Jag beundrar dig till hundra % Maria!

 37. Hej Maria!

  1. Kommer du att vara med i fler säsonger av SHF?
  2. Skulle du vara intresserad av att göra en realityshow i likhet med ”Kepping up with the Kardashians”, fast med ”The Montazamis”?

  Älskar dig och din familj så otroligt och skulle gärna se mer av mer av dig och din familj i tv-rutan, så startar du din egen realityshow har du en trogen följare här!

  I wish you and your family the best!

 38. Hej.
  Här kommer lite frågor;
  Tröttnar du aldrig på ditt långa hår? Mitt fastnar och man blir svettig i nacken.

  Vad tycker du om att dina flickor kombinerar svinkorta shorts med väldigt visande linnen?

  Hur många sovrum har ni i huset?

  Ska nico lära sig mer svenska?

  Du och Mindy är ju som systrar, blir det aldrig rivalitet mellan er? Är du inte rädd att Kamran ska bli intresserad av Mindyn så mycket som ni umgås, ni är ju så lika utseendemässigt.

  har dina barn varit på Liseberg?

  Har ni bara amerikansk jul, eller äter ni löksill, skinka, ägghalvr, lax m.m på jul?

  Vad skulle du göra om din minsta dotter blev gravid?

  Kollar du på Svt play?

 39. Hej Maria !
  MIN FRÅGA ÄR ???
  På SWEA festen hade du jättefina armband på dig
  (ser ut som 6 stycken i läder/guld).
  Vill veta vilket märke och var dom kommer från?
  Vill veta oavsett om dom är billiga/dyra.
  Jag gillar din stil.
  SNÄLLA, hoppas på svar.
  Kram från din vän Rose-Marie.

 40. Maria du är så underbar på alla sätt, jag älskar att se dig i SHF.
  Din familj är så underbar och min fråga handlar just om familj; vi har en dotter på 1 ½ år och får vilken dag som helst en liten son :) ni har ju ganska tätt mellan era barn, tyckte du någon gång att de va jobbigt? Att de va mycket skrik och gnäll för att barnen vill ha din uppmärksamhet osv? Hade du hjälp av någon Nanny?
  Och om man får en bonus fråga så undrar jag över dessa underbara små lamorna man sätter i kontakten som du visade i senaste avsnittet, vad heter dom?

  Tack för en underbar blogg!
  Stor kram till dig och din fina familj, du och Kamaran har gjort ett toppen jobbb

 41. Hej Maria jag är 11 år och har cancer. Jag undrar hur din åsikt om barncancer är. Alltså jag menar hur känner du när du har om barn som t.ex dör, inte kan bli mamma /pappa, får skador för livet? Och hur tror du du skulle känna om dina barn skulle få en sån diagnos?
  Hälsa din familj. Och jag gillar verkligen din blogg

 42. Hej Maria!
  Många frågor har du fått ser jag, vill bara säga att många gånger när jag läser din blogg så inspireras jag av dina bilder och texter, ”kort och gott” din blogg gör mig glad :) nästan alltid känner jag hur munnen LER :) Ha en underbar dag Maria och tack för att du delar med dig av ditt liv. KRAMAR Svea

 43. Hej fina Maria! jag skulle fråga om det är något på gång efter sista avsnittet av SHF kommer det att spelas mer eller vet ni något om det? Det kommer att vara jätte tråkigt nu på tisdagar vill inte ens tänka på det:/ En stor kram till dig och din familj och Mindy såklart:) Elvira:)

 44. Hej Maria!
  Kanske en personlig fråga, så du behöver inte svara om du inte vill. Men var står du politiskt?
  Tack för en jättebra blogg
  Kram

 45. Hej! Vi är en familj som ska bila i Kalifornien i sommar. Det vore kul med tips om bra, men inte allt för dyra resturanger i Laguna Beach. Extra plus om det ligger vid havet med fin utsikt. Shoppingtips vid Laguna Beach med omnejd, vilket är Ert favorit shopping ställe? Har varit i Laguna Beach förut men var mest nere vid stranden så det känns som vi missade något. Tacksam för tips!

 46. Hej Maria! Jag tänkte höra vad du har för kunskap eller syn på teckenspråket? Har du varit i kontakt med hörselskadade eller döva?
  Vill du då lär jag er gärna teckenspråk! Världens häftigaste och finaste språk, enligt mig själv;-)

 47. hei! Elsker svenske hollywoodfruer!! Er dere ferdige med utbyggingen av huset? Isåfall, kunne vi fått sett bilder?

 48. Hej Maria!
  Jag har mailat om att få ett idolkort, och jag mailade för kanske ungefär en vecka sedan. Jag undrar bara när detta kommer att hamna i min brevlåda så jag vet vilken dag ungefär jag själv ska gå ut och hämta posten och inte mamma eller pappa. Kram på dig!

 49. Hej Maria. Såg sista avsnittet som visas i morgon tisdag. När ni skulle ta pressbilder och alla fruar samlades och Margaretha spelade upp låten om Gunilla för alla er, stämmer det att det gick till så eller är det klippt på det viset? Hur kändes just den situationen när ni satt där efter att låten hade spelats upp och efter att Gunilla reagerade så som hon gjorde?

 50. Hei Maria, jeg undrer på hvordan høst og ”vinter” er der dere bor, hvilke temperatur dere har? Har en niese som bor i LA og hun fryser seg mest ihjel da hun er hos oss om det ikke er over 20 varmegrader;)
  Og den bjørken, blir bladene gule så de ramler av og kommer med ”museører” til våren igjen? Er forresten herlig se bilder av bjørk og palmer tilsammen:)) Takk for at DU er den du er, gir så mye av deg selv og gir en masse inspirasjon til meg – som også er hjemmeværende frue/mamma med tenåringer og hunder i hus;) Ha det så godt, klem:)

 51. **HejBästaMaria**
  Jag undrar om du har kvar alla presenter som du får utav dina fans och bloggare?;)
  Ha en underbar dag Maria.kramar Anna Nykvist*

 52. Hej Maria!
  Jag undrar vilka drömmar dina barn har och hur deras möjligheter till själkvständiga val som vuxna kommer se ut? Jag tänker på att dom verkar få allt dom pekar på, jag menar att få en egen bil utan att behöva kämpa och jobba ihop den själv känns inte OK! Vad ska dom kämpa för om det inte är sin egen självständighet och förmåga att skapa sin framtid och kunna köpa sin bil själv för egna pengar?? Kanske gör ni dem en stor otjänst?

 53. Hej Maria! Tycker det är så kul att ta del av ditt och dina döttrars liv i Californien. Det skulle vara kul om Emma också ville börja blogga! :)
  Varför blev det en bichonfriese och en malteser just? Varför valde ni dom raserna? :)
  Vad har du för politisk åsikt?
  Ditt favorit godis?
  Ha det bra Maria. Det är så roligt att se dig i SVH :D

 54. Det jag undrar är om alla i shf är sig själva? Ta tex Gunilla är hon verkligen sådan som hon framställs i programmet?. Dig upplever jag att du är dig själv och det skriver jag inte bara för göra dig glad utan det är vad jag känner att du förmedlar genom teven. Fortsätt så :))

 55. Dom flesta av dina toppar med nån form av spets på, vart har du köpt dom?

  Och sen, kan alla dina barn svenska eller förstår dom lit? eller kanske ingenting? Likaså, kamran.

 56. Hej Maria!
  Vilken fantastisk människa du är, verkligen en stor inspiration : ) Jag undrar varför du inte nämner något om din syster? Man hör väldigt ofta om din bror och mamma. Det skulle vara intressant att få höra om din familj (den du är uppväxt i). Nu när jag väl skrivit detta och läser igenom de andra frågorna inser jag att det är många som ställer samma fråga, hoppas på något svar : )

  Kram Isabelle

 57. Jag undrar förresten även samma sak som Carina, har funderat över det förut. Vad har du för relation till din syster? Var bor hon? Och har du hälsat på Kamrans familj? Hans mamma har varit hos er men har er familj varit där? :)

 58. Hur varmt är det hos er nu? ;) Hur kallt brukar det bli på vintern när det är som kallast? Vilken temperatur är det vid jul? Ni har ju alltid klänningar så det verkar så varmt :) Kram!

 59. hej, hej!

  när kommer de nya sakerna i din kollektion? och vad är det för spännande? har för mig att jag hört det ska vara en plånbok och nyckelring, stämmer det?

 60. Hej Maria! Du måste ju vara världens skönaste människa, så otrolig rolig och go! :D Jag och en kompis ska till LA i slutet av nov till början av dec. vad ska man absolut göra i LA? Vad får man inte missa? Har du några bra tips :D Kram

 61. Hej Maria!
  Jag undrar bara var man kan köpa dina väskor? Min mor tycker att du är en fantastisk människa och älskar allt vad du gör, och önskar sig en av dina väskor i julklapp. Förra året gav jag henne din bok som har gett henne mycket glädje. Även jag tycker att du är helt fantastiskt underbar!
  Kan du inte berätta lite mer om din tro förresten? Det var väldigt fint att de filmade och du pratade om det i förra avsnittet av SHF.
  Massa kärlek!

 62. Hej Maria hoppas allt är bra med dig.
  Jag undrar vad du tycker om Margareta och hennes låt hon skrev om Gunilla,
  Och är Gunilla värkligen så korkad när kamerorna är av?
  Med vänlig hälsning,sarah

 63. Hej Maria! Jag undrar varfär du inte verkar umgås med din syster?(din mamma och bror har man ju förståt att du träffar) sen undrar jag om du varit i Iran någon gång? Kram

 64. Hej!
  Jag undrar om du aldrig känner dig ”blogg-utbränd” ibland? Att det finns dagar då man absolut inte vill dela med sig av sitt liv? (Har läst Mia Skäringers bok ”Ave Maria” där hon skriver att hon var tvungen att lägga ner sin blogg. Bl.a. kollapsade hon och hamnade på sjukhus. Idag mår hon dock bra men bloggar inte – så vitt jag vet)

 65. Hej Maria, Ida Heter jag och är utbildad frisör. Jag har lite frågor till dig.
  1. till vilken frisör går du och klipper och färgar ditt hår?
  2. Har du hårförläggning? i så fall vet du vilket märke det är?
  3. finns det många frisörer i LA? och då menar jag riktiga salonger som är seriösa och inte massa små i varje hörn…
  4. Vet du om det är lätt att få jobb som svensk frisör i LA?
  MVH Ida!!

 66. Hej tjejen. Jag gillar dig helskarpt och tycker det är synd att serien ska sluta.
  Jag undrar om ni byggt om huset? Kan du inte lägga ut några bilder.
  Var får man tag på dina väskor? Har du någon återförsäljare i norra Sverige?
  Var har du köpt dom snygga jeansen? Gillar när dom är så utsvängda.
  Ha de gött å var rädd om dig.
  Kram

 67. Hej Maria! Jag vill väldigt gärna gå på High School i Californien, vilka skolor går Emma och Nicho på? tycker dom att dom skolorna är bra? Jag skulle vara väldigt glad om jag fick svar på dom frågorna :)
  Kram !

 68. Hej Maria! Jag heter Alma och är 14 år. Du har säkert fått den här fråogan flera gånger, men jag frågar ändå. Om du kollar på det Svenska folket och sedan på det Amerikanska folket, ser du en stor skillnad? Jag är väldigt nyfiken om vad du tycker, skulle du kunna gemföra folket hos dig och hemma här. Förresten älskar jag din blogg, den är alltid lika rolig att titta på! Jag följer också dina Döttras bloggar, hälsa till alla Maria! :)

 69. Jag undrar varför du inte pratat svenska med dina barn så dom pratar det flytande,utan måste lära sig ordentligt nu i vuxen ålder……

 70. Har du någon kontakt med Päivi Hacker, Lena Jolton eller Anna Anka? Många utav dem är negativt inställda till dig. Hur kommer det sig?

 71. Hej Maria!
  Jag är en tjej på 14 år och har väldigt stora mål/drömmar med vad jag vill göra efter gymnasiet!
  Du flyttade ju till L.A och jobbade som au pair, jag undrar om det är något du rekomenderar? jag har nämnligen funderat på att göra det!
  Jag skulle även vilja flytta till L.A och jag undrar om det är svårt att hitta typ en lägenhet osv.
  Hur är det med skolorna där du bor om man skulle vilja gå ett år på High School eller något?
  Är det så att man släpper in nya vänner och är vänliga osv, eller har man sina gäng och ingen är välkommen in i dem?
  Du får gärna svar på mina frågor till min email om du vill!
  P.S du är en undebar människa och jag ser värkligen upp till dig! :)
  Stora kramar från Lovisa

 72. Hej Maria
  Dina bilder på fjärilen är riktigt bra.
  Min fråga är om du kommer att designa halsband också? Har en idé om hur det skulle kunna se ut, blandat läder, pärlor och briljanter. Virkat i tunna läderband virat runt med pärlor och briljanter som en blomma eller flera. Kanske virkad silvertråd m. pärlor och briljanter. Idén finns på min hemsida, Amelia har adressen. Kramis

 73. Får Sara och Hanna vara fria i sina förhållanden och vara intima med sina partners? Eller är det inte tillåtet förrän dem är gifta? De är ju vuxna nu.

 74. Hallå i stugan! Jag undrar vad du gör om du en dag vaknar och känner dig lite ledsen eller deppig? Vad får dig på bättre humör? :) Kram

 75. Hej Maria! Jag undrar om du skulle kunna visa vilka som är dina favorit skönhets produkter. Både inom makeup och hårprodukter. Sen undrar jag om du i en video Visar hur du fixar ditt hår. Kram

 76. Hej
  Har tre frågor till dig Maria.
  1 Finns det bara ljust matbröd i USA, har letat efter mörkt och grovt bröd som vi äter mycket här i Sverige men det verkar inte finnas eller vet du nån som säljer i LA.
  2 Det skrivs så mycket om att Gunilla Persson är så hemsk men jag tycker inte att ni andra fruar behandlar henne så väl heller, det kan inte vara kul att ha tre stycken mot sig, och att tex Margareta skriver en nedlåtande låt om henne. Jag kan inte se att hon gör flera konstigheter än någon annan av er. Ni lever ju alla i en bubbla för oss som tittar på utifrån.
  3 Jag tycker du är så go med dina barn och det allra viktigaste är ju kärlek och omtanke inte prylar och bilar. Jag kan känna att denna konsumtion går till överdrift och måste varje barn som får körkort få en egen bil ? när man är 16 år ? tänk om barnen har vänner vars föräldrar inte har råd med att köpa bil till sina barn hur känns det då för dom ? eller umgås dom bara med likasinnade. Tycker det är så viktigt att barn får lära sig att bara för man har det bra ställt inte ska få lära sig pengars värde, vad tycker du Maria? Ha det bra!

 77. Hej Maria! Jag heter Sara och i jul ska och min familj åka till New York och sen LA. Jag undrar om du kan säga några bra shoppinggatar/affärer i båda städerna (den enda som jag vet är typ 5th avenue…) Skulle vara jättekul!
  Kramisar :D

 78. Hej! Jag är 15 år och en person som vill ut och se världen. Jag går i årskurs 9 på högstadiet och ska alltså snart välja en gymnasielinje som intresserar mig och sedan börja där till nästa höst. Men, jag funderar på att resa iväg till USA första terminen (jag har sparatklart till våren) för att ta ett High-School år. Jag är då mest intresserad av att resa tilll Kalifornien men jag har en fråga.
  Hur är skolorna där? Är människorna sociala och ”tillåter” folk att komma in i deeras ”gäng” eller är det så att de håller sig till vännerna man har och är inte ofta öppna för nya? Detta kanske Emma och Nicholas vet bäst och det är nog en fråga som är riktad mest till dem. Hur är läget i skolorna?
  Hoppas du förstod hur jag menade och eftersom detta blev så långt så får du gärna svara till min E-post istället.
  P.S. Jag tycker att du är toppentrevlig! haha. kram!

 79. Är det lätt att skaffa nya vänner när man flyttar till kalifornien, tex LA? Är det lätt att hitta jobb där då?
  Vart hade du själv velat växa upp, i Kalifornien eller i Sverige?
  Kram, du är bäst! <3

 80. Hej:) kommer man få se mer av dig på tv ? älskar svenska hollywood fruar bara för att du är med, Ett eget sånt program där dom bara visar sådana saker om dig hade varit super att se

 81. här kommer mina frågor :)
  1.Hur länge har du bott i L.A?
  2.Hur ofta kommer du till sverige om året?
  3.Vad tycker dina barn och kamran om sverige och kan de prata svenska som din dotter sara?
  4.Dina tre favorit rätter i sverige?
  5.Kan inte du ta kort på alla rummen i ditt hus, skulle vara jättekul :)
  Kram

 82. kommer du vara med i någon mer säsong av svenska hollywoodfruar? :D hoppas verkligen det för det är så roligt att få se hur du lever i USA!

  Kramar!!

 83. Hej!
  Har två frågor.
  Är din bror fortfarande i USA?
  Sen har jag en fråga till som jag förstår om du inte vill svara på. Antar att din riktiga pappa fortfarande är i livet? Du undrar jag om du inte skulle vilja ”försonas” med honom medans han är i livet? Har ingen aning om varför ni inte har ngn kontakt, men du har säkert dina skäl. Är i samma ålder som dig och då känner man verkligen att man får ”passa på” att umgås med sina föräldrar för man vet inte hur länge man har dem, och att man gärna vill vara sams innan de går bort. Förstår mycket väl om du inte vill svara, och det respekterar jag. Man ska ha integritet.

 84. Hej Maria!
  Hur uppfostrar du dina barn? de verkar så snälla och artiga!
  Hur mycket pengar får du för att vara med i hollywood fruar?
  Var det svårt att köpa hus i Usa och saknar du inte sverige, får du hemlängtan?
  Beskriv varje person i din familj med tre ord :)?
  Jättefin blogg och jag önskar eran familj en mysig höst :) Kramar!!!

 85. Hej Maria!
  Jag tycker att du är super på det du gör!
  Min fråga till dig är vart på talltorp bodde du när du bodde här i västerås?
  Ps. När kommer du och besöker oss här i västerås?
  Mvh/ the one and only Alexis Ruano Espinoza!

 86. Hej :) du är en underbar snäll person !!

  Om man skulle vilja bli en hollywood fru vad ska man tänka på då ?

  Ville du bli en hollywood fru när du var liten ?

  Vad gjorde du när kamran jobbade som chef innan han blev mäklare ?

 87. Hej Maria ! Man ska leva i nuet och ta dagen som den kommer. Klokt!! MEN för att utmana ödet lite ; vad tror du att du gör om 5 år …..klurigt , vet ej om jag själv skulle kunna svara . En stor kram till dig . //Malin (Mallan)❤❤❤

 88. Har du Usa pass? Eller måste du med stå ide jäkla långa köerna när du kommer till usa igen? Är det lätt att få vänner i LA? som vuxen om man själv ör öppen och trevlig? I sverige är det inte så riktigt….
  Hälsn från NY.

 89. Hej Maria! Du är klart min favorit av alla i SHF!! Du är så glad och varmhjärtad:) Du borde absolut få ett eget TV-program! Jag undrar bara att har du någon skolning eller flyttade du direkt till USA för att arbeta, eller? :) Och har du några tips om hur och vad man först skall göra när man flyttar till USA? Tack redan i förväg!:)

 90. Hej Maria, jag har mailat dig många gånger om det skulle vara möjligt att få träffa dig över en kaffe på Starbucks? Jag och min dotter ska till Mission Viejo 24okt och vara där några dagar, vi tycker att det skulle vara hel festligt att få träffa dig om så bara 5 min . Snälla du svara gärna, ha det så gott, snart får jag också njuta av california solen!

 91. Hej Maria!

  Må vara en splittrad fråga men du verkar otroligt lycklig och det är jag glad för. Jag bor i mellansverige och trivs verkligen inte, jag har haft en svår uppväxt med mobbning och kränkningar. Jag har blivit sexuellt ofredad, misshandlad och hotad på grund av att jag är homosexuell. Min far är narkoman och jag har ingen stor släkt och min största dröm är att flytta från min stad och börja om på nytt, bestämma allt själv och så vidare. Jag söker arbete hela tiden men får inget napp och jag har inte pengar till att flytta. Vad skulle du göra? Vad är dina råd? Vet inte vad jag ska göra längre. Behöver du ingen assistent eller så? I så fall får du gärna maila mig, (du ser min mail). Det skulle vara mitt drömyrke!

  Kram!

 92. Hej Maria! Tänkte bara börja med att säga att jag tycker att du är en så underbar person och så inspirerande! :) Nu till frågan. Du tycker ju om att handla möbler och sådant för att dekorera huset, men handlar du alltid i sådana fina butiker du handlar i SHF? Och vilken är din favorit klädbutik? :) Kramar från Matilda i Hudiksvall:)

 93. Hej!
  Vad jag gillar dig och din stil. Jag undrar vad jag såg på bilden från igår. Var det en björk på din högra sida. Växer det hos dig lr har du tagit med från Sverige?
  Ha det superbra. Katarina

 94. Hejsan! Jag undrar ifall du pratar mycket svenska med barnen och försöker få de tvåspråkiga? Jag har sett att Sara kan lite svenska, men tycker inte du att alla ska kunna svenska också? :) Kram till dig från Erica i Helsingborg!

 95. Hej Maria! Jag undrar om du vet någon bra utbildning i interior decorating borta i los angeles? Jag älskar ditt sätt att inreda och tycker ni verkar ha det så mysigt hemma! Sen vill jag fråga hur du gör för att hålla dig så smal och fräsch? Har du några ”secret tips”?;) stor kram från Cecilia i Stockholm

 96. Hej!
  Hur går det med din pengabörs? Du säger att du har löshår, hur långt är ditt eget hår? Kan du inte ta en bild när du ”bytar hår”. Har du testat isabel adrians löshår som hon säljer?
  Mvh stina

 97. Hej underbara Maria!!!!
  Jag undrar var man kan köpa ditt hundhalsband i Sverige o helst i Malmö! Skulle så gärna vilja ge det till min hund som är väldigt lik Bella!!! Vilken är din favoritmåltid? O vilket är ditt favoritvin? Sista frågan: Om du skulle åka till en öde ö?: Vilka tre saker skulle du ta med!!
  Du är bara BÄST Maria!!!!!

  Stor kram till dig o din underbara familj!
  Kram Anna I Malmö

 98. Hej fina Maria!

  Kommer du att designa och sälja dina egna toffsar? Är Emma och Clayton fortfarande tillsammans? När kommer din nya bok ut och vad ska den handla om? Kram Emelie

 99. Då får min fråga bli vad du och Kamron helst gör när/om ni går ut själva på tumanhand – på mysig och romantisk restaurang? bio? dansställe?

  Ha en underbar måndag!

 100. Hej Maria!
  Här kommer mina frågpr:
  Fråga 1. Fick cancerfonden in 1 miljon när du sålde rosa armbandet?
  Fråga 2. Vad heter dina barn mer än Sara, Hanna, Emma och Nicholas? Alltså har de några mellannamn?
  Fråga 3. Träffar du och umgås med någon/några andra av Hollywoodfruarna utanför programmet? Alltså även när det inte filmas.

  Kramar från mig!

 101. hej fina
  ja undrar hur lång du är.. du verkar så lång.. va väger du? va har du för storlek på kläder.. de e fult att fråga en dam om de ;) men du såg så smal ut när ja träffade dig på åhlens i göteborg.
  vet inte om du kommer ihåg mig. de va ja som hade cancer i skallen :( men cancern e borta :)
  ha en under bar dag

  kram

 102. HEJ Maria!

  Tack för alla fina tipps ang om resturanger , shopping m.m
  Love the Roof Topp! I Laguna, så fint ställe det är med god o cool mat! What a view, Wow.
  I love Fashion Island och South Coast Plaza, finare än Beverly Hills! Ha ha. Men det var trist att jag inte träffade på dig i krokarna, perhaps next time.

  Undrar bara vart McKee butiken tog ivägen?
  Googlade och den finns inte kvar vid Monarch Plaza! Hade vart kul att titta på inredning.
  Ha de bra!
  Camilla

 103. Hej Maria!
  Tack för ett bra tv program jag sitter bänkad varje tisdagskväll!
  Vad använder du för läppstift, och nr på färgen?
  Kram!

 104. Hej Maria.
  Tränar du på gymmet själv eller har du en PT? Tränar du mycket för att hålla dig en den fina form du verkar vara i? Ha det toppen//Ann-Sophie

 105. Hei Maria!
  Jeg lurer på om det er en plass i Norge jeg kan kjøpe de fine veskene dine. Eller har du en egen nettbutikk?
  Gleder meg til og følge deg her på bloggen.
  Ha en fin dag.
  Klem fra Anne-Marit

 106. Skriv din kommentar här!
  Hej over there!
  Det är roligt att shoppa men ledsnar man inte på prylar och kläder när man kan shoppa i stort sett allt man tycker är snyggt? Längtar man inte ibland efter enkelhet, avskalat och prylfritt? Ha det gott! Lisa

 107. Hej Maria!
  Undrar när din plånbok kommer ut till försäljning.
  Och hur långt är det till Isabel Adrian ifrån dig och dit hon bor? Ni verkar trivas ihop.
  Mvh Carina S

 108. Hej Maria!
  Jag undrar vad du har gjort på vänstra axeln, ser ut som ett brännmärke? Undrar också hur ofta din mamma hälsar på och hur länge brukar hon stanna när hon hälsar på? Sista frågan är: hur många anställda har du och vad gör de? Tex poolskötare, städare osv om du förstår.. Ha en bra dag! Kram Jessica

 109. SUCK! Jag har inget speciellt att att aska about…
  Du berättar ju så mycket om det som händer dig och din Familj, så för mig har jag nog en – 1 – fråga tillsammans med ett påstående, som varit lite aktuell: Om ditt fnittrande och ”okoncentration” när det gäller Bibelstudierna… Någon uttalade ordet ”respekt”… VAR INTE RÄDD ATT VISA DIN MER SERIÖSA – ALLVARLIGA SIDA !!! Vi har ju alla som följer dig, sett den goa, omtänksamma och leende Maria, mor till fyra barn… Alla behöver vi goda referenser, att filosofera över livet i alla dess delar ! Tex : Du och Kamran har ju en stark och strikt uppfostringsmetod som är allvarlig och etisk gemtemot barnen/ungdomarna…Att ha gränser noga utvalda. Helt OKAY och jättebra. Ni har ju lyckats med detta i er Familj. Att ha trevliga, hjälpsamma och respektfulla barn är en gåva Föeäldrarna ger sig själva… Ha det så gott med tankarna & frågorna som kommer !

 110. Hej & godmorgon världens härligaste Maria =)
  Det låter som om du harft en riktigt lyckad frukost, hehe – en annan nöjer sig med lite smörgås och yoghurt! Jag vill bara tala om att jag älskar din väskkollektion :D de är såå eleganta, så snygga och på något sätt, lagomt enkla, inte too much! Så min fråga till dig Maria: Kommer du även designa plånböcker till din kollektion??! Jag kan nästa tänka mig hur de skulle se ut – otroligt snygga, just lovely! Om du inte tänkt tanken så praktiskt taget ber jag Dig Maria!! Jag bara älskar plånböcker & väskor och hade mer än gärnat haft en från Maria Montazami kollektion, ett set med väska och plånbok =)
  Sen ser jag att man har möjlighet att få ett kort på dig & från dig, hehe! Hur går jag tillväga för att kunna få det?? Jag får passa på att önskar Dig en fin vecka tillsammans med nära & kära!! Maria, du är bara så underbart jordnära och jag hoppas jag får möjligheten att träffa Dig personligen framöver (missade dig i Karlstad tyvärr)!! Kramar Caroline

 111. såg på Hollywood fruar( senaste avsnittet) på tv 3 play i helgen. En sak som slog mig. Blir Gunilla alltid arg på dig och dom andra Hollywoodfruarna så fort ni kommer med kritik oavsett om det är konstruktiv kritik eller inte?( hon verkar inte tåla någon som helst annan åsikt, och det framstod så när man såg glimtar om nästa avsnitt)

 112. Hej Maria!
  När tror du kommer ut din andra bok? Jag har köpt nämligen din första bok av en slump, så lyxigt och inspirerande:). Jag gillar ”Old World” style med men det är inte så poppis i Sverige, så jag följde din blogg efter jag läst boken:), så nu blev det nästan vänskap ( från min sidan klart:) jag gillar inredning, mode och min familj.
  En fråga till – du har haft så mycket jobbmässigt( resor, tv, väskor osv), är du inte trött? Eller du tycker det är kul? Du planerar inte uppehåll i din karier?
  I vilken fall som helst – lycka till och allra bästa till din familj:)))

  Kram
  Tanya S

 113. Hej Maria. Härligt liv du har och du är så rolig och framförallt så är så Äkta..det älskar jag! Du vet vi träffades när du var i Västerås på Tullhuset och jag erbjöd dig att komma och få en härlig fotvårdsbehandling hos mig..Kommer du till Västerås trakten är du så välkommen ska du veta! Kram från Carina

 114. Skulle du kunna tänka dig att ha ett program om bara dina familj? Typ ”The Montazami Show”? :)

  Vad är era golv gjorda av? Jag tänker speciellt på det runda i hallen.

  Jag ska snart flytta ihop med min pojkvän och vi har superolika inredningsstil, hur fixar man det? Tips?

 115. Hej Maria!

  Vilken vacker fjäril och så fina foton! Kul att Emma övningsskör. Kan vi få se den fina nyckelringen hon köpte?

  Jag undrar om det är möjligt att kunna få en autograf och hur man då går tillväga?

  Beundrar Dej och Din fina familj! Önskar all lycka till Er! <3

  Kram från Maria

 116. Hej fina Maria!
  Fin fjäril du fångade på bild!
  Jag har ingen speciell fråga till dig, tycker att du berättar så mycket om ditt liv ändå… men… I den första säsongen av SHF hade du sparat egna pengar för att köpa en kyl eller frys som du fyllde upp med godsaker och överraskade familjen med. Har du gjort något liknande nu efter flera säsonger av SHF?
  Kommer du skicka ut julkort till oss i år också?
  Det blev några frågor ändå! :)
  Kramar från Birgitta N i Östersund

 117. Hej Maria!
  Jag undrar hur ditt löshår sätts fast? Tejp, klipps…
  Undrar oxå om du kommer till Sverige snart igen?
  Sista frågan, eller önskan-gör mera program så vi får följa dej !!!!
  Kram från Malin!
  malinedlund.blogg.se

 118. Skriv din kommentar här! God morgon från nordnorge!
  Jag har ju sett här inne att det ibland dyker upp fans på semester i USA, bokar de in en stund i föeväg med dig eller står de bara på trappen…”knock, knock”?!
  hae en smashing dag, Klem Anna

 119. En sak till du har en så go personligthet, sådan skulle alla vara :-)
  Du har mkt skinn på näsan.
  Fortsatt lycka till i livet <3

 120. Hej Fina Maria

  Kul att Emma har sin egen lilla brum, brum…..Maria jag vill bara säga att du är så SNÄLL och Trevlig

  Fråga 1. Fick cancerfonden in 1 miljon när du sålde rosa armbandet? ( jag tror det var den summan som man hoppades på )

  Fråga 2. Kommer du ha ett inrednings / modeprogram?

  Kramisar Nettan ( Logan )

 121. Hej Maria! Bilderna du tog på fjärilen blev riktigt lyckade och fina. Min fråga är vad du är rädd för, finns det något som får dig att hoppa högt och springa iväg skrikandes från platsen? Hoppas du får en toppendag :)

 122. Hej! Undrar vad du har för märken på dina solglasögon för alla är så snygga. Tack för en underbar blogg. Kram kram från Renate

 123. Hej, beundrar verkligen dig du har så stort inflytande :-)
  Jag hade gärna bytt med dig en vecka hihi kraaam <3

  My J Ramsbacher

 124. Hej Maria!

  Jag undrar precis som kommentaren innan om du kommer åka runt i Sverige. Jag skulle oxå mer än gärna vilja träffa dig! Sen undrar jag om det kommer några fler väskor i din kollektion?
  Sen sist men inte minst, har frågat innan men ej fått svar, finns det möjlighet att få ett kort på dig & Mindy tillsammans?

  jag hoppas du får en fantastisk dag & att den bjuder på många skratt!
  Ha det bäst!

 125. God Morgon Maria

  Här är det fil o smörgås till frukost. Jag undrar om du kommer gjöra någon rundtuner i svergie tex när du ger ut din nya bok så vi som inte kan åka så långt som till stockholm kan få möjlighet att träffa dej. Jag bor i närheten av Växjö o har inte råd att åka till stockholm men skulle verkligen vilja ha möjlighet att träffa dej :)

 126. Fin fjäril, du lyckades ju bra med att fånga den på bild! ;)

  Hur har ditt liv förändrats sedan du började vara med i Svenska Hollywoodfruar?

  Ha en bra dag Maria!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..