Maria Montazami

Emma övningskör och vi lyssnar på lite musik

Maria Montazami

Frågestund över och snälla ni ge mej en dag att läsa igenom alla era frågor och svara. Kram Maria

 • Xuefen Zhang

  I am very happy for Emma as well ! She is such a nice gal ! Nice to be able to view the clip, thanks for sharing it.

 • yvonne Axman

  Vuxenmobbning är inte OK…

 • http://jensku.myshowroom.se jensku

  åh maria, jag såg precis klart det sista avsnittet av svenska hollywoodfruar och jag blev så väldigt imponerad över hur du alltid är en lady ut i fingerspetsarna. verkligen! det är väldigt få människor i denna värld som är som du, kan jag säja. verkligen! jag har bortsett från 12 års åldern när jag var besatt av backstreet boys faktiskt aldrig kunnat säja att jag har någon riktig idol eller förebild, annan än min egen mamma förstås. men nu har jag verkligen det. för jag hoppas jag också kan bli en sån fin och godhjärtad människa som du är, på riktigt. i en sån där öppen konflikt och hetsig situation håller många bara tyst och himlar med ögonen, skriker tillbaka förolämpningar eller frustar upp sej på annat sätt. men det var så fint hur du tog command of the situation och sa rakt ut hur du kände, det borde ha lugnat ner den där gunilla, tycker jag. men men. så glad att du finns och hoppas få se mer av dej på teve och i din fina blogg! stor kram från finland! xo, jensku.

 • dalkullanannanykvist

  Du är Bäst Maria!!Vill inte att Hollywood fruar ska vara över..snyft..
  Trevligt med en liten åktur..Eran familj är så fin=)
  Angående frågestunden så fick du säkert tusen frågor som vanligt hihi..ska bli kul att se dina svar sen hihi..

  Stor kram från Anna Nykvist=))

 • Emelie Rosén

  Gud vad du är en härlig människa! Tycker det är kul att du alltid är dig själv, det har gjort dig gott! Det är så fint att se att ni har så fin sammanhållning inom familjen. Ni är så fina! :)

 • nikki

  usch såg reklamen på shfruar precis, är du vän med gunilla nu eller ni har ingen kontakt alls mera?

 • http://makeupmylack.blogg.se Sanna

  Åh vad jag inte vill att det ska vara sista avsnittet av Hollywoodfruar ikväll! Det är ju det bästa på hela veckan!
  Tack för att du är du <3

 • Malin

  Hej Maria ! Ser bra ut . Så avslappnad . Har Emma fått uppkörningstid ännu ? Själv har jag åkt på en riktig förkylning och öroninflammation …. Penicillin . ;( kryper ner i soffan och tittar på dig ikväll . Kram Malin (Mallan )❤❤❤

 • Annica Appelö

  Du visade att du köpt en väldigt fin mörkröd tröja i spets, den vore trevligt att se hur fin den var på! Med vänlig hälsning, Annica Appelö

 • http://lukas Maria

  Skriv din kommentar här!
  Dear Mrs MM And Miss Emma ! <3
  WOW!
  NICE!
  Ha ni en trevlig dag !
  Kram
  från oss
  MS Maria And Family ! <3 :D

 • http://amelia.se/Glimma pim v

  Snygg nyckelknippa – ser ut som en av mina smycken med en stor kristalldroppe på… men framför allt att Emma ser verkligen ut att njuta av körningen! Det blir en härlig dag när Emma får sitt Körkort!
  Skall bli kul att se SHF för sista gången denna ”termin”! Jag brukar alltid leta upp Programmet i datorn, titta efteråt oxå… Festligt att vi får en ny serie med svensk-amerikaner som kommer hit för att söka sina förfäder som levt här… Förra året var det jättespännande att följa deras äventyr … Jag gillar deras öppenhet och vilja att lärasig ”det svenska”!

 • Veronika Larsson

  Vilken fokuserad tjej! Det där kommer att bli toppen!
  SFH ikäll, längtar redan.
  Veronika i Västerås

 • MaryAnn

  Good morning from Norway:) – eller nå er det vel god natt i California. Emma, keep up the good work and you will soon have your own license – good luck:) Jeg øvelslseskjører med min datter også, vår bil har manuelt gear så er litt mer å passe på – men det går kjempefint:) Bare 5 grader her i dag men nå kommer solen, så nå skal jeg ut på tur med mine hunder:) All the best to all of you:) klem:)

 • http://soufisblogg.se Sofia Ö Hedin

  Vad skönt att bara kunna åka med och njuta av en härlig biltur istället för att behöva köra själv :) Emma ser ut att tycka om att köra bil :)

  Ta den tid du behöver på att svara på frågorna, det blev ju trots allt ”några” stycken ;)

  Kram kram

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Emma ser sååå lycklig ut vid ratten…Here I come…. Brum..brum…

  Ja då är det sista avsnittet på SHF ikväll …SNYFT…..Snyft….Tack för denna säsong Maria..du har gjort mina tisdagar extra härliga…

  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan ( Logan )

ANNONS
ANNONS