Surprise guess where we are going.


via Instagram http://instagr.am/p/RItmt8HTGs/

 1. Oj, vad chockad jag blev av att se sista programmet. Gunilla är en speciell person, men att gå ihop mot en person i en grupp så får mig att må illa. Ni som är vuxna måste ju förstå att när en person blir så utanför så blir ju hennens/hans beteende värre för att männsikan psyke fungerar så… Mållös….

 2. Hej Maria!
  Var har du köpt byxorna som du har på dig här på bilden? Har sett dom i Svenska Hollywood Fruar också, och dom verkar så himla mysiga och fina.
  Hälsningar från England.

 3. Du och Mindy har hela säsongen gjort en härlig parodi på fjortisar, det har varit så roligt att se! Du borde bli skådespelerska, Maria!

 4. Hej Maria du är underbar!
  Ni som skriver att de är synd om Gunilla ni måste vara lika galna som henne, hon borde vara inspärrad på psykhem!!!! Jag tycker att Maria är den underbaraste människa i världen som är så trygg i sig själv.
  Du sprider enormt mycket glädje och kärlek Maria <3

 5. Hej hej ..
  Måste först skriva att jag verkligen älskar dig .. du är bäst , Och rätt många verkar skriva sura mail men skit i dom, du har jämt varit snäll och pratat bra saker om alla ( förstår inte vad ni andra tycker maria har gjort fel ) för fel har du inte gjort , Gunilla må juh sig själv skylla, hon överdriver om allt ,alltid jämt på slutet av hennes meningar är det strunt prat eller att hon har det bättre än alla andra , eller även : så här är det,, det har jämt varit Gunilla som har snackat skit om de andra fruarna, men men … tråkigt att ni andra inte ser det, för du Maria är bäst, tänk på det :D :D MVH Johan i ö-vik

 6. Skriv din kommentar här! Usch Maria, dåligt, vill bara nämna och uppmana dig att du liknar en transa, men det har du väl hört förr?

 7. Hej Maria

  Har gillat dig men oerhört trist att se er utföra den sinnesjuka mobbingen som visades i programmet i går. Det var rätt och slätt fult och ni borde alla skämmas över hur ni behandlade en medmänniska. Sen skiter jag i Gunillas fel och brister, detta handlade om era och är det något som är fegt och illa i den här världen, så är det när FLER går på EN.

  Tack och hej.

 8. Ni var riktigt elaka mot Gunilla, det var fruktansvärt att se vuxna bete sig så. Vi lär ju våra barn att aldrig ”bara se på” ifall någon blir mobbad. Svagt av er, riktigt svagt!

 9. GNÄLL INTE PÅ MARIA! Gunilla tar åt sig alldeles för mkt. Dessutom är låten Margaretha gjorde KUL, det är bara en kul grej, alla är lite ”weird” på sitt eget vis vare sig man är hollyweird eller bara weird :P

  Mari det du sa till Gunilla var rätt hon överreagerar för ALLT och det med henens förbaskade katt! Jag har en katt men jag tar knappast med mig den till jobbet elelr på fest!. Det hade nog inte varit populärt hos ngn att ta med sig en katt på en fest.

 10. Någon skriver att det är kul att se att överklassen inte har så roligt alla gånger. Vilken överklass? Klass har ,som bevisas i programmet, inte ett dugg med pengar att göra!!

 11. Det var otroligt osmart och omoget av Margareta att spela upp sin låt just då och där…Kan till och med bli så att låten blir en flopp pga av vad hon gjorde..Sen har väl jag också mina åstiker om G….

 12. Härliga Maria!
  Du är min idol! Önskar verkligen att jag fick leva ditt liv för en dag. Du är en sann inspirationskälla.
  Var rädda om dig, och fortsätt vara härliga Maria. Hoppas jag får se dig snart igen.. Kram kram

 13. Hej Maria!
  Du är min favorit i SHF:)
  Men i gårdagens avsnitt blev allt fel.
  Visst har man rätt och ska säga ifrån när man blir påhoppad av någon, men tillfället var kanske inte det bästa att ge sig på Gunilla. Det är inte särskilt modigt att ge sig på någon när man sitter med sina vänner och i en grupp man är omtyckt i.

  Jag upplevde Gunilla väldigt ensam och utstött. Kan slå vad om att om ni alla som var med i soffan hade blivit utfrysta och hånade på samma sätt så hade alla ni reagerat och mått dåligt. Jag tycker ni ska be Gunilla om ursäkt och tänka på hur det känns att vara den utfrysta. Hur hade det känts för mig att bli hånad av en grupp som jag inte känner mig omtyckt eller accepterad av?
  För det är en jäkla skillnad att bli “skojad” men om man känner sig utfryst från gruppen eller om man är älskad.

  Det skulle känts bra om någon hade sagt STOP OCH BELÄGG vad håller vi på med.
  Hoppas du tänker om Maria och tänker till nästa gång hur det skulle kännas för dig. Man vet aldrig hur mycket man påverkar andra människors liv med sitt beteende. Någon sa någon gång att det var hans mål att varje person han träffade under sin dag skulle må bättre efter att ha mött honom än denne gjorde innan. Ganska så fin tanke tycker jag.
  Jag gillar dig Maria och hoppas du kan känna lite värme och omtanke om Gunilla.

  LOVE:)

 14. Som vanligt ett toppenprogram igår, fast jag hoppas att Gunilla P inte är med nästa år. Jag brukar studsa upp och hämta dricka eller snacks eller gå på toa när det är reklam, men iom att Gunilla P är så jobbig så hinner man t.om hänga lite tvätt och dylikt. Men det är ju inte därför jag ser programet haha Nä släng in mer til på tre goa fruar (med kompisar och assisitenter) iställer Kram och trevlig onsdag ~(‘V’)~

 15. Men snälla alla som säger att Maria är en mobbare ser ni inte att hon ville försvara sig! Den som är mobbare det är Gunilla som ALLTID snackar skit om folk när de är i närheten, ex. när Dotte vill sluta och hon pratade om henne framför kameran fast hon satt brevid henne hela tiden! Det är INTE okej!
  Det är så töntigt att folk här skriver att ”åh Maria detta trodde jag inte om dig.. Nu ska jag ta bort dig från favoriter… Ni är vuxenmobbare..” Alla är inte perfekta hela tiden och det Maria gjorde var bara att försvara sig mot Gunillas påhopp!

 16. Hej söta Maria. Jag ville bara säga att du och Mindy är så söta. Ni skrattar ju även om det är något negativt som hänt eller ledsamt. jag tror att vad det än är så slutar det alltid med att ni skrattar. Jag är grymt avundsjuk på er vänskap,(in a good way) tänk att få ha en sån bra vän vid sin sida. Det önskar jag att jag också hade.
  Kommer sakna er i tvrutan nu! My best

 17. Oerhört fult gjort av Margaretha. Jag gillar dig jätte mkt. Men får ni inte se avsnitten innan de visas och ”godkänna” att det visas? Det kanske inte fungerar så. För själv upplevde jag det som ren mobbning. Himlande ögon och grimaser. Men ingen anklagelse mot dig. Men hela grejen var oerhört fult gjort. Hur hemsk Gunilla än framstår att vara, så är ingen värd att hånas och mobbas. Tyckte hon var stark som var kvar och inte bröt ihop. Trist att sista avsnittet blev så här. Tycker nog det ska vara en paus nu på programmet. Kram

 18. Hej , jag förstår att du vill försvara dig från kritikerna angående gårdagens program. Har du kollat på programmet själv ? Jag tyckte verkligen synd om Gunilla,men egentligen det TV3 som bär ansvaret tycker jag.

 19. Kul ska ni till sverige kanske :D hoppas ni varma kläder svinkallt brrr. Det alla andra skriver så tycker jag du skötta dig bra du sa dina inre känslor bara och inget annat, sen kanske de var lite mobbnning från de andra hållen. men de inget du ska behöva ta skit för! Du härlig underbar Maria!

 20. Skriv din kommentar God Morgon ! Dear Ms MM ! <3:D
  Ni behöver inte vara rädd för "Cruella Gunilla "Vi finns för dig och vi älskar dig ! <3:D
  You Are the best !!! <3:D
  Kramisss
  Från Oss !

 21. Angående gårdagens avsnitt så satt jag i soffan och mådde dåligt över hur Gunilla blev behandlad. ok hon är speciell, men att så utstuderat mobba och håna en annan människa är på låg nivå. Barnsligt att sitta och härma henne. Vuxenmobbning på högsta nivå. Obehagligt att se.

 22. Hej Maria!
  Jag hoppas ni är påväg till Sverige! Skulle vara så himla kul att få träffa dig igen och även få träffa Mindy!

  Kram

 23. Hej Maria! Jag såg också gårdagens avsnitt av SHF och kan bara tycka att du skötte dej bäst! Förstår fullkomligt din reaktion mot Gunilla! Sen till alla som skriver här! Tänk på att det här är en inspelad såpa, som i efterhand är klippt av produktionsledarna! Som i alla såpor måste det finnas någon som rör om lite, annars skulle vi ju inte titta…eller hur? Kram till dej Maria! Weronica Rose

 24. Men hallå, vad gjorde Maria för fel!? Hon var väl ändå den av fruarna som skötte bråket bäst? Att hon sade till Gunilla att hon är rädd för henne har jag full förståelse för, det hade jag också varit. Nä, tummen upp för att vara ärlig. Hade varit betydligt värre om folk skulle vara falska och låtsas som om de var vänner med Gunilla. Stå på dig Maria,!

 25. Om ni tycker Maria är en mobbare …. vad är alla här då?? Just nu mobbar ni Maria … och varandra!
  Kasta inte pil när ni sitter i gummibåt !!
  Tänk på det!

 26. Skriv din kommentar här!
  Du har blivit så elak Maria! Jag brukade älska avsnitten med dig men sen du blev vän med Isabella så visar du en sida man inte riktigt gillar. Isabella är elak och man får en känsla av skoltjejer som trakasserar andra och det är så tråkigt att du genast sluter upp vid hennes sida. Snälla, gå tillbaka till den du var för du var så härligt underbar med dina kommentarer som lös upp vardagen!
  Kramar Gunilla

 27. jag håller med ellen. tråkigt avsnitt det är inte likt dig maria. tycker du förändrats sen du blev bästis med hon din granne har ej lagt hennes namn på mitt minne. men det e uppenbarligt att hon har dålig inflytande på dig. dessutom e hon bara ute för bli känd o utnytjar dig för det. tyvärr. jag gillar ej mobbning. det var väldigt elakt av er alla att gå på gunilla. jag gillar absolut inte kvinnan men det var dåligt gjort av er allihopa. sorry.

 28. Du har många härliga sidor Maria men din stora svaghet som du måste jobba på är fegheten. Med makt att påverka som du nu skaffat dig genom kändisskapet följer också Ansvar. Att alltid bara glida med och gömma sig bakom skämt, att inte stå upp och säga ifrån när mobbing pågår – på bästa sändningstid – av vuxna! är INTE ok. Jag hoppas verkligen du tar ansvar för det här och gör allt för att ställa det tillrätta, då menar jag framför allt inför allmänheten. Vad än du tycker om en annan människa har du ingen rätt att förnedra och skada henne. En persons handlingar rättfärdigar inte en annans. Meddelandet du och de andra kvinnorna sände ut till alla tittare, vuxna som barn, är att det är tufft och roligt att mobba. Det får du leva med att du spridit, men nu kan du blicka framåt och kompensera detta genom att sprida goda och ansvarsfulla budskap framöver.

 29. Jag har tyckt rätt bra om dig tidigare, men efter kvällens avsnitt förändrades allt. Mobbning på hög nivå, precis sånt där som förekommer i skolor och på arbetsplatser. Hemskt att se. Det var falskt och fruktansvärt. Hoppas inte att några svenska ungdomar tar efter ert beteende beter sig så hemskt som ni gjorde.

 30. Ja lite synd om Gunilla va de! Men Maria du är fortf helt underbar!!:)) hoppas de är till Sverige ni ska!! Mindy verkar vara hur härlig som helst! Ni är FAB;))

 31. Jag tycker verkligen inte om ditt sätt att bemöta Gunilla på, ni gadde ihop er ihop er alla mot en… Jag blev bara ledsen av att se det!

 32. Maria! Du är en fantastisk människa med ett gott hjärta. Att det blev som det blev i kvällens avsnitt är sånt som händer i livet. Man lär sig om andra och sig själv. Tag inte åt dig av kommentarerna om att du är en mobbare och så vidare. Vi var inte där och vi kan aldrig få exakt rätt uppfattat om vad som hände. Tack för denna säsong. Du och är en fantastisk förebild för mig. Jag smittas så lätt av din positiva energi. Den behövs verkligen här i höstsverige. Kramar och kärlek till dig!

 33. Ojojoj… Gunilla är verkligen helkonstig och VÄLDIGT annorlunda och jag tycker verkligen inte om henne i serien för hon har noll självinsikt och begriper inte att hon är så stor i sverige för att hon är just weird.
  Men ni går verkligen över gränsen och det är lågstadienivå på er gruppmobbning ! Att hon inte bröt ihop totalt är obegripligt… tyckte hon var väldigt lugn och sansad med tanke på hånskratten och blickarna. Bara låten i sig, som visst absolut var lite småkul men fruktansvärt onödig att spela upp för henne då hon som sagt saknar självinsikt.Hoppas du kommit till insikt om hur hon måste ha upplevt det och skäms en aning… :-(

 34. Nä, det här var ju inget kul. Gunilla har inte varit min favorit, men nu har ni andra tre sjunkit så mycket att Gunilla är den enda som sticker upp. Jag mådde dåligt framför tven.. så otroligt taskigt av er. Fyy

 35. Anette, jag såg inte mycket antimobbing i ditt inlägg tyvärr… Det enda du skrev om var ju om Marias lycka/framgång som skulle få ett slut nu…
  Förstår inte varför folk bryr sig så mkt överhuvudtaget??? Det är TV!!!! Lite action får man väl tåla :D

 36. Maria, du är bäst!! Även om alla nu ger dig skit så är du den som förgyller tv kvällarna hemma i Sverige med din goa utstrålning! Fortsätt vara som du är. Vill se mer av dig och Mindy i tv!!
  GOOOOO MARIA

 37. JT, så om man inte gillar att en grupp människor mobbar en annan och inte glädjs åt deras lycka att göra detta, så är man alltså avundsjuk? OK, men då ska jag ändra det i min ordlista jag har här. antimobbgillare = svenskavundsjuk. Så, vad bra, nu blev det rätt. Tack JT!

 38. Skriv din kommentar här!Nej men sluta tjata om Gunilla nu..Maria, välkommen hem! Vi älskar dig precis som du är!!<3

 39. Herregud vilken ytlig värld du och dina vänner lever i. Är så glad att jag bor i Sverige och lever ett riktigt svenssonliv. Tycker att du var en riktig dålig förebild för dina barn i sista avsnittet, för även om man inte säger så mycket så accepterar man ju denna mobbning genom att inte agera. jag förstår inte varför du går med på detta…kan det vara för att få behålla Margareta och Isabel som vänner…för såna vänner kan man va utan. Jag kan slå vad om att ni alla pratar skit om varandra bakom ryggen och sen strålar samman som bästisar när ni ses. Nä det bästa med att titta på Hollywoodfruar är att man uppskattar sitt eget ”tråkiga” liv ännu mer !!!

 40. Jag tror att ´Gunilla var besviken på dig och tycker att du är falsk för att hon anser att du bara sitter tyst och verkar hålla med Isabel (under första bråket hos Margaretha, och nu i sista avsnittet) utan att visa vad du tycker.

  Det jag inte tycker är ok är att Margaretha spelade upp låten då alla satt där tillsammans. Sedan satt alla fruarna och fnittrade åt Gunilla. Det kändes faktiskt som en situation av vuxen mobbning…

 41. Okej Gunilla kan var alite påfrestande men det är TV! Du och Isabelle Adrian kändes som hämtad ur filmen ”mean girls” INTE OKEJ! Nu är 50+ men ni var 13 i hjärnan! Väx upp och inse att ni mobbar och jag skulle blivit lika arg som Gunilla för ni provocerade henne om och om igen, låten var nog bara droppen och ni andra bara mobbade på! mådde dåligt efter detta avsnitt och inte pga Gunilla denna gången utan för att ni andra var betedde er som småungar på en skolgård.

 42. Håller med Emmelie tråkigt att det är slut på avsnitten,men jag hoppas av det kommer nya avsnitt.Jag har en fråga Maria vad är det för slags hundras du har,den är såå himla söt.Ha det gott!Kram

 43. nä nu får det väl ändå räcka,mobbning rätt å slätt ,jag skäms för er hur än gunilla är så FÅR man inte mobba.precis vad som mobbarna kommer undan med i skolan ,att någon är annorlunda. jag blir verkligen lessen att ingen kan prata sansat av er . skäms.hoppas ni aldrig kommer mer i tv eller press eller media.ni är vuxna kvinnor ,försök bete er som det !! återigen skäms

 44. **HejBästaMaria**
  Vaaaa ska ni till Sverige??Åh hoppas att vi ses då=))
  Stor kram Anna Nykvist**

 45. Du är helt underbar!!
  Jätte trist att det var säsongsavslutningen :(
  Tänk dig , då kan vi kika in på din blogg tills du ploppar upp i rutan med dina underbara tofsar, lampor och lyx!!! Kul :))
  Ha det toppen!
  Kram

 46. Angående S H F så tycker ja att gdet helt okay vad du sa… Du hade all rätt att inta en viss försvarsställning! Gunilla har svårt att ta till sig ”den nakna” sanningen = att hon är omogen och tror att hon är så bra och viktig!!! Sorry bara för hennes dotter Erika, som tycks var mer åsido satt än verkligt uppskattad… Hon förstår inte alls… verkligheten, även om en del är lite teaterspel för gallerierna och att det skall bli lite mer spänning i programmet…

  Jag tror att ni skall till Sverige igen… Cancerfonder behöver er… Själv har jag flera Rosa Band och även ett par rosa fingervantar för att uppmärksamma dess viktiga arbete! Ha det BÄST för att du är…. bäst !

 47. Jag förstår inte varför alla är så negativa? Såg vi ens samma avsnitt?
  Om det är någon som vart mobbad eller påhoppad var det väl ändå du Maria? Hon gick verkligen till personligtangrepp mot dig, du hade inte gjort något. Sen att de andra fruarna inte agerade så himla bra är inte din ensak.
  Men du stod bara upp för dig själv när du vart påhoppad!
  Du är fortfarande en stor inspirationskälla för mig och jag anser fortfarande att du är en ytterst storhjärtad och snäll människa!
  Kram

 48. Att Maria är falsk och ”mobbar” Gunilla.. snälla nån NI andra borde växa upp och se lite verklighet, det är inte alltid glitter och glamour för överklassen heller. Jag hade nog sagt Mycke fulare ord än Maria gjorde om någon som Gunilla hade skrikit på mig sådär eller hade ni gjort det? Hater gonna hate.. heja Maria !

 49. Maria! Du är en fantastisk människa. Du försvarade dig idag, och stod upp för både dig och dina vänner. Folk förstår tydligen inte hur tv funkar, hur man kan klippa och retusha saker.
  Du är bäst! många kramar

 50. Mycket pinsamt sista avsnitt! Instämmer med övriga kommentarer om att mobbing är verkligen inte okej! Jag tyckte synd om Gunilla när alla gaddade ihop sig mot henne! Ni agerade som omogna tonåringar! Skäms!

 51. Maria du äger!!! Fattar inte vad dessa personer pratar om som kritiserar ditt beteende i sista avsnittet av SHF… Såg vi inte samma avsnitt tänker jag då??? Det var lågt av Margaretha att spela upp låten, och att Isabell hakar på är ju inget oväntat, men jag fattar inte vad du ska ha gjort för fel? Tyckte det var kanon att du vågade säga emot Gunilla… hon måste ju fatta att hon borde dämpa sig… You go Maria…. o tänk inte på alla dessa negativa kommentarer… (har tom funderat på om det är en o samma person som skriver dem)

 52. Du är bäst Maria! Så skön stil och underbart att du verkligen är dig själv! Vilken förebild! Keep up the awesome job :-)

 53. Hej Maria !
  Kommer du och Mindy till Sverige nu ?
  TOPPEN. Välkommen.
  Rosa Bandet galan?
  Hoppas vi kan träffas.
  Kram från din vän Rose-Marie.

 54. TV3 har verkligen försökt elda på konflikten mellan Gunilla och övriga Hollywoodfruar och det har tyvärr gjort säsongen sämre. Hoppas att de fokuserar om nästa säsong och koncentrerar sig mer på glädje och glamour, jag får nog av människor som bråkar i verkligheten. :)

  Men du och Mindy var härliga som alltid Maria, ser fram emot nästa säsong!

 55. Vilken tråkig avslutning det blev på SHF… Kommer nog att kolla andra programalternativ på tisdagar inför nästa säsong. Visst, Gunilla är hollywierd, men undrar vad Isabell kallas då som lallar runt med en assistent och gör dressingroom till sin 2-åring och Margareta som väntar tillökning med gammelfarfar… Hollyweird, hollyweird…. ha ha… Nä Maria, detta var faktiskt inte bra. Du har lite mer åsikter om andra människor än vad du ger sken av… En obehaglig känsla från lågstadiet spred sig i vardagsrummet – mobbing…

 56. Maria! Tycker att du är bäst. Så himla gullig och en bra förebild på alla sätt och vis. Jag tycker inte att ni på nått sätt mobbade Gunilla. Ok, låten kanske inte var så snäll, men den var ju med glimten i ögat och det var ju inte DU som skrivit den eller spelat upp den på pressträffen. Jag kan verkligen förstår om du blir rädd för Gunilla. Hon slår ju till som en blixt. Håller med tidigare kommentarer; DU OCH MINDY BORDE GÖRA EN EGEN SHOW!!! Puss och kram!

 57. Jag tar tyvärr bort dig både på Instagram och din blogg bland mina favoriter – Du verkar tyvärr inte så snäll, du om nån Maria borde be Gunilla om ursäkt. Även om du tycker hon verkar ”underlig” så är M O B B N I N G aldrig okej, och när vuxna mobbar är det rent ut sagt förjävligt!!!

 58. Har just sett sista avsnittet synd att det är slut nu. blev glad när jag såg att du har humör och inte tar vilken skit som helst. Såg också att du hade fransväskan i svart, har den producerats till försäljning? Skulle hellre köpa den än de andra färgerna, den är bara så läcker. Kramis.

 59. Hur får du ditt hår så fint ?
  Kan du inte lägga upp bilder eller en video eller bara skriva hur du gör!? :)

  Älskar ditt hår!!

 60. Alla ni som som tycker att ni har fått se en annan sida av Maria ikväll: Har ni glömt hur hon tidigare hånade Gunillas hus? Hos påstod att det var ihopklippt, men det var ju uppenbart att det var en genomskinlig ursäkt. Man kan inte klippa ihop en meningar man säger.

 61. Jag har varit ett stolt fan av dig Maria hela tiden o följer din blogg!! Men efter sista avsnittet… Klart Gunilla är weird, men fegt o ryggradslöst av er att gadda ihop er alla mot en – riktigt dåligt! Nej ”fröken miss populär” nu raderar jag dig på min gilla lista

 62. Såg finalen idag! Lite läskigt med Gunillas utbrott, Magareta sa på ett okej sätt vad musikvideon behövde! Så kul att du kommer till Sverige! Vilken stad? Skulle så gärna villa träffa dig! Du är en av mina idoler! Om det kommer en till säsong måste du vara med showen är inget utan dig!

 63. Ni är på väg till Sverige!! Yea…..

  By the way: Hollywoodfruar i kväll på tv var jätte läskigt, Gunilla skrämmer verkligen mig, men det är inte ok att trigga igång henne så som det blev. Känns obehagligt alltihop och nu börjar det spåra ur i Hollywoodfruar. Hoppas att nästa säsong bjuder på mer kvalité.

 64. MARIA!! Du är de bästa som finns på TV!
  Jag älskar dig ! Jag ser verkligen upp till dig!
  Du är helt underbar! Du och Mindy är de roligaste som finns!

 65. Vad taskiga ni va mot Gunilla, kvinnan har problem men det finns 100 andra som henne inte för det ska man mobba . Jag har alltid tyckt om för att du är rolig och snäll, men idag vet ej om du var så snäll .

 66. Maria jag ser alla kommentarer om hur dåligt ni betedde er mot Gunilla och blabla men alltså she had it coming! Jag tycker det var jättebra att du stod upp för dig själv och jag håller med dig jag är också rädd för Gunilla och skulle inte vilja möta henne i en mörk gränd.. Jag hoppas att hon fick ett wake up call för hon lever inte på planeten Jorden som oss andra.. Du är underbar Maria du gör hela programmet! Synd att säsongen är slut :(

 67. Strunta i vad alla neggo-människor säger. Du var fullständigt resonabel och mogen i dagens avsnitt, som alltid. Du gjorde inget fel!!!!

  För övrigt tycker jag att du borde föreslå för TV3 ett program med bara dig och Mindy. Det skulle var det r o l i g a s t e i svensk tv-historia någonsin! Ni kompletterar varandra perfekt och är så himla underbara. Jag hoppas att jag hittar en riktig soulmate till kompis som ni är för varandra någon dag!

  Stora kramar!

 68. Hel Maria!
  Jag gissar att du och Mindy är på väg ”hem” till Sverige!
  Kom ihåg att packa varma kläder, för nu är det riktigt kallt här.
  Och du, slå en pling om ni har vägarna förbi, så är jag beredd med kaffe!
  Kramar från mig!

 69. Hej Maria! Jag tycker du är toppen. Det som Margareta gjorde i slutet av kvällens avsnitt, var däremot onödigt och elakt. En sak är väl om hon vill skriva en låt. Men hon spelade ju bara upp den för att få igång Gunilla. Jag hade också reagerat om den handlade om mig. Isabell var ju inte sen med att haka på förstås.

 70. Såg precis i kvällens avsnitt. Fy vad dåligt av er att sitta och skratta åt Gunilla… visst, hon är lite galen men hur ni gjorde det..på det sättet är inte acceptabelt! Ni påminner mig om dom taskiga tjejerna i skolan som mobbade mig under min uppväxt. Jag trodde aldrig det här om DIG, Maria. Fy satan vad du sjönk i mina ögon!!! du ligger längst ner! Att du var en som mobbar trodde jag inte. Antar att du visade din rätta sida idag. Hur mycket du kommer säga att det inte var så vi menade och att dom klippte bort scener så är det ingen ursäkt! No more Maria Montazami!

 71. Usch Maria – Jag har fram tills idag haft en bild av dig som en genomsnäll och någonlunda rak person. Men efter att ha sett dagens avsnitt av Hollywoodfruar så kan jag bara hoppas på att framförallt Margareta och Isabbell, men även du, skäms över ert beteende i slutet av avsnittet. Gunilla må ha en ”vrickad” sida, kanske pga något vi andra inte känner till. Men..så som ni betedde er – Fy Fan rent ut sagt! Hade min son gaddat ihop sig sådär mot en person och dessutom med den inledning från Margareta och fortsättning från Isabell och även dig – Jag hade skämts över honom o känt ett rent misslyckande som förälder. Det där var elakt och otroligt barnsligt. Att sjunka till en sån nivå är pinsamt.

 72. I kvällens avsnitt av svenska hollywoodfruar ser ni ut som ett gäng elaka tonårstjejer som skrattar och ger varandra blickar om Gunilla. Visst att hon är lite galen men det ni gjorde var inte okej. Vuxenmobbing. Det trodde jag inte om dig.

 73. såg på sista avsnittet av Hollywoodfruar, och blev väldigt besviken på er fruar, på hur ni behandlade Gunilla…Visst, hon är inte riktigt klok, men sättet ni gav er på henne, och sen låten,,, Tyvärr sjönk ni i mina ögon:( Tyckte det liknade mobbing på hög nivå! Tråkigt:( Men det var kanske ihopklippt tokigt.. Som msn uppfattade det så var det ni som startade hela grejen, och gav er på henne. Låten tyckte jag var riktigt onödigt av Margareta att spela upp,taskigt!! Fast jag vet ju inte allt Gunilla sagt o gjort mot er alla, det kanske är mycket mer än vad vi fått se…. Annars gillar jag dig , Maria!!:

 74. Tack för att du förgyllt mina tisdagskvällar.
  O du, rädd för Gunilla kan ju vem som helst
  bli……….
  Kram Lotta

 75. Hej Maria :) Åker du till Sverige nu… när vi åker till LA Hollywood imorron, vi som tänkte träffa dig//Kram Anna och Johanna

 76. Hoppas att ni är på väg till Sverige och då Göteborg. Sitter och tittar på det sista SHF och kommer sakna dig i rutan efter idag

 77. Hej Maria och Mindy ! Är ni på väg till Sverige ??? Åh vad kul isånnafall❤. Ligger och tittar på Hollywood fruarna nu , The last one ….;( kramis Malin (Mallan)❤❤❤

 78. Hej Fina Maria

  Välkommen du och Mindy till Stockholm…. Yeeaaahhh… Vi ses snart…

  Ska du vara med på Rosa bandet galan ?

  Kramisar Nettan ( Logan )

 79. Skriv din kommentar här!Är ni påväg hit till Sverige igen? :))) hoppas hoppas!!! Många kramar från Therese med familj i Trosa ;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..