Svar till de flesta av era kommentarer :)

Hej igen och tack för att ni alla tittade in. De flesta av er kollade nog på kvällens sista avsnitt av SHF. Som jag sa i kvällens program så tycker jag att vi alla ska vara glada för varandras deltagande och succe i programmet. Vi har alla fyra helt olika intressen och kan bära fram olika kvaliteter i programmet vilket är fantastiskt. Jag tycker att det ska uppskattas men det som jag inte tänker acceptera är elakheter och hot från någon i min närhet. Jag är stolt över den jag är och har inget intresse av att trakassera eller vara elak mot någon. Jag har uppfostrat mina barn att ha karaktär och integritet och tycker det är enormt viktigt att försvara folk när de blir orättvist behandlade och det gäller även en själv. När jag blir personligt påhoppad så vill jag försvara mig och det är en naturlig reaktion och det hoppas jag kan ni kan ha förståelse för.

Idag hade jag tänkt lägga in svar på alla era frågor från frågestunden, men det får vänta en dag eller två.

Love this pix :) SHF in its best tycker jag med 4 glada ansikten :)

Kram Maria

 

 1. Jag tror förresten att om Maria hade varit i samma sits som Gunilla, alltså att någon hade skrivit en låt om henne, skulle hon nog bara ha garvat åt den. För sådan är Maria! Gunilla är en sån som älskar när allt handlar om henne. Därför måste hon skapa drama för det är enbart då någon bryr sig om henne och vill prata med henne.
  Margareta är faktiskt också lite småknäpp :/

  Maria är bäst!

 2. Jag förstår ingenting. Vad är det för slags mobbing de andra tre har utsatt Gunilla för? Det var bara Margareta som tog med låten. De andra satt där och sa inte ett knyst förrän Gunilla vräkte ur sig personliga attacker.

  Bra Maria, jag är helt på din sida. Och helt mot Gunilla, ska hon bråka med andra kan hon väl förvänta sig bråk tillbaka, drama queen.
  Bra att du står upp för dig själv! Love!

 3. Men herreguud! Här skriver folk om att ni mobbat Gunilla! Är det inte mobbing att skriva så här till dig då?! Dom har uppenbarligen inte sett SHF, för G har betett sig märkligt o maniskt förut! Du är bäst, Maria! Hoppas verkligen inte du tar illa vid dig av alla elaka kommentarer! Som sagt, mobbing på högsta nivå!!
  Kraaaam

 4. Skriv din kommentar här!
  Hej! Gillar dig Maria!
  Det var faktiskt liite mobbing mot Gunilla tycker jag. Hon är absolut annorlunda men inte elak i sig själv. Isabel Adrian kan vara arrogant och självgod, något jag har svårt för. Synd att det slutade så, var så onödigt med låten som Margareta sjöng!!!!
  Bara Duuumt……………..

 5. ”Love this pix”… Det kan du med att skriva när folk är chockade över mobbningen ni utsatte Gunilla för strax innan bilden togs? :(
  Nej, jag tycker inte att Gunilla verkar riktig någonstans men tre vuxna mot en vuxen är inte rätt…det är fegt och fult.
  Jag såg ett gäng hyenor hugga en annan hyena.
  Bra TV, kanske…kanske inte. Jag vill iaf inte att mina tjejer ska se s.k vuxna fruar bete sig så…
  Skäms!

 6. I believe in karma too, and it’s gonna come back and bite Gunilla in her big ass

  STOR KRAM till dig Maria å maken å dina väluppfostrade barn

  Du ska vara stolt!

 7. Hej Maria, jag tycker definitivt att du ska ta åt dig av alla kommentarer! Jag gillar dig och gör fortfarande men blev besviken av att se ert beteende mot Gunilla. Gunilla verkar vara märklig på många sätt och vis men ingen förtjänar det beteendet hon fick!
  Du kan inte stå för det Margareta gör men vad var grejen med att ta med bandspelaren och överhuvudtaget slösa energi på en så usel låt som den hon gjorde? Nä vuxenmobbing det var vad det var! Man fick en dålig smak i mun helt enkelt. Hoppas på slippa se sådant beteende i fortsättningen.

 8. ***Du har inte gjort något fel Maria!!Du kommer alltid att vara min favorit Maria..Alltid..Glöm inte det..Stor kram till dig!!Från Anna Nykvist**

 9. Du skriver i din inledande text citat”…. tycker det är enormt viktigt att försvara folk när de blir orättvist behandlade…….”
  Varför sa du då ingenting om nidvisan som Margareta Svensson spelade upp.?
  När man ser sista tv avsnittet med dig smilande i soffan och åt allt som Isabel Adrian häver ur sig till Gunilla då blir man tveksam till om du verkligen vet vad orden som du skrivit ens betyder. Vuxenmobbing barnmobbing all typ av mobbing är ingenting som en person med en god karaktär ägnar sig åt. Det första du borde göra är att sluta med dina bibelklasser för ögontjänare hör inte hemma i den kretsen. Man behöver inte tycka om alla människor det är en omöjlighet men man kan uppträda anständigt .Att uppföra sig på det viset som ni tre vuxna kvinnor gjorde mot Gunilla gör att man verkligen hoppas att man slipper se er i svensk tv någonsin.

 10. För er som har läst på Schulmans blogg, här kommer fortsättningen: Hela klassen (svenska folket) har nu fått höra vad som hänt av en klasskamrat (TV3) som berättat vad han sett. Hela klassen springer fram till flickorna och berättar för dem vilka hemska människor dem är, ja för själv skulle dem aldrig göra något så hemskt, dem har heller aldrig begått något fel i deras liv och förklarar därför att de aldrig någonsin skulle förlåta dessa flickor. Så fortsätter dem att berätta för flickorna vilka elaka människor dem är och inte är dem sena att påpeka allt som är fel med flickorna från att vara labil till genomrutten. Klassen tycker självklart att dem har rätt trots att dem inte var där, men de är ju i majoritet och så många människor kan ju inte ha fel!

  Känns det som att historien upprepar sig? Kanske man inte ska vara så snabb med att döma andra när man själv beter sig likadant!

 11. Maria, du kommer alltid vara min Hollywood-favorit! Du är helt fantastisk och jag blir glad bara av att se dig. :) Ta inte åt dig av dumma kommentarer. Vi som inte är med vet ju inte hur det egentligen går till, det kan ju filmas och klippas och redigeras hur förvrängt som helst för att göra ”bra tv”. Görs det fler säsonger MÅSTE du vara med, serien suger utan dig! :) :) <3

 12. jaha och här har det blivit cirkus eller daghem ser jag. smile.ja du milde så olika uppfattningar där finns.och många som vill försvara mobbare och sen mobbar igen ja du milde vilken soppa
  STÅ PÅ DIG MARIA. forstsätt vara dig själv med fel och brister och stort hjärtan
  ja ha min åsikt!!! du var bra blev glad när jag hörde mindy försökte försvara dig i bakgrunden
  bry dig inte om alla hårda ord här just nu.
  du har många fans här också som du förgyller varadagen för
  stor stor kram till dig

 13. Hallå folket, se hit! Nu är det som så att man har all rätt i världen att försvara sig på det sätt som Maria gjorde. Om ni inte noterade det så var det Gunilla som hoppade på Maria. Det är STOR skillnad på mobbing och att fräsa ifrån mot en människa vars psykiska besvär yttrar sig på det SÄTT som Gunillas gör! Gunilla är inte färgstark, hon är SJUK! Det är inte synd om Gunilla för att människor säger ifrån utan för att hon aldrig fått professionell hjälp med sina problem! Det var onödigt att trycka på Gunillas hyperkänsliga knappar med hjälp av sången, det håller jag med om. MEN, svenskar har blivit så rädda för konceptet mobbing att de kallar vartenda argument och försök till självförsvar för detta. Det kan ju faktiskt finnas fall då en person är spritt, språngande galen/otrevlig och flera människor med rätta säger ifrån!

 14. Har tyckt så bra om dig innan jag såg sista avsnittet av Hollywood fruar hur man kan bete sig så illa mot en vuxen människa.
  Du ska bara se vad de står i tidningar, forum, bloggar å annat runt om i Norden efter ditt å Isabells beteende mot Gunilla.
  Sen helvända när de är en intervju senare. De är sjukt
  Jag hoppas på karma. Allt man sänder ut får man tillbaka. Så får verkligen hoppas de instämmer på dig. Vilken ond jävla människa.

 15. Vi ska aldrig någonsin se Svenska Hollywoodfruar efter ert fruktansvärda uppträdande gentemot Gunilla!

 16. Varför var du rädd för Gunilla, hon försvarade bara sig mot ett simpelt mobbargång!

 17. De flesta verkar ha missat ett detta är ett r e g i s e r a t TV-program, dvs det finns en massa TV-folk som står bakom kameran och säger åt fruarna ”sitt där”, ”gör si”, ”gör så”. Självklart hade någon i denna TV-produktion kunnat stoppa Margaretas uppspelning av låten, men naturligtvis lät man henne göra det (kanske t o m hade uppmanat henne) för att man VISSTE att Gunilla skulle reagera! Det blir ”bra” TV då! Sen klipps det och fixas och troxas, så att fniss och skratt och kommentarer ska passa in i ”mobben”, men vi som inte var där har faktiskt ingen aning om hur det egentligen gick till. Det är ju riktigt fånigt att hålla på här och ta ställning för den ena eller den andra, jösses…. Jag har alltid gillat Maria för att att hon är så genuint sig själv, skulle gärna ha henne som kompis! Vilken glädjespridare du är Maria! Stor kram!!

 18. Alltså jag blev så fruktansvärt besviken, arg & ledsen när jag såg sista avsnittet i säsong 4.
  Har ju så klart med Gunilla att göra. Jag har ju aldrig egentligen tyckt om henne sedan jag såg henne i S-NY-F Eller vad det programmet hette på tv3. Jag menar att i fortsättningen så tycker jag personligen att: Om de nu ska bli fler av avsnitt om våra underbara fruar i Hollywood så vill jag INTE se Gunilla Persson. Make Mindy to a Swedish wife so we could follow her instead of Gunilla. Just Love Mindy. She is like sooo awesome:P Yes I know, my English is really bad. Tänkte även att man kan ju se mer av Agnes-Nicole Winter eller vad hon nu hette? Henne tyckte jag va lite rolig att se på faktiskt. Ojojoj, här blev det en lång kommentar =)

  Kolla In detta också: http://queerguy.blogg.se/?tmp=661895

 19. Såhär är det: man SKA reagera när människor blir mobbade! Det handlar inte om att Maria ”försvarade” sig, utan om att 3 kvinnor fryser ut och hoppar på en kollega (för det är ju det hon är). Det är lågt och elakt.

 20. Skriv din kommentar här! Hej Maria jag tycker att du gjorde helt rätt som försvarade dig,mot Gunillas påhopp , jag tycker han hon verkar väldigt labil som person,Hon satt ju i svensk tv 5 när hon var hos FILIP O FREDRIK i deras program och sa redan då att du var falsk och,och att du pratade strunt om andra,Ja det är tråkigt att det blev så här men jag är helt på din sida Maria hon är farlig denne Gunilla Persson ,vilka ögon hon får när det svänger i hennes humör .Kram Maria jag som hälsade på dej när du var i södertälje jag som var så varm om handen

 21. Hej Maria du är underbar!
  Ni som skriver att de är synd om Gunilla ni måste vara lika galna som henne, hon borde vara inspärrad på psykhem!!!!
  Ni som skriver så elaka kommentarer ni säger bara imot er själva DUBBELMORAL ni är så pinsamma!!! Dessutom är inte Maria med i serien för att säga åt dom andra hur dom ska bete sig.

  Jag tycker att Maria är den underbaraste människan i världen som är så trygg i sig själv.
  Du sprider enormt mycket glädje och kärlek Maria <3

 22. Ni var och är sååå självgoda elaka bitchar allihop mot Gunilla och det beteendet är mobbig! Pinsamt att du ber om förståelse, det du inte förstår är att ni var och är en mobb ! Be en falsk bön till – Shame on you all !

 23. En sak ska du i.a.f ha heder för, och det är att du släpper fram alla kommentarer här på bloggen, till skillnad mot Isabel Adrian som bara godkänner kommentarer om hur bra hon är och vilka snygga kläder hon har.

 24. Håller med Sofie!! å dom andra kan Sluta att ge dålig energi!! life goes on! Även för Gunilla;) Maria tycker du e FAB! Hoppas du inte tar åt dig av alla dumma kommentarer;)

 25. Hej Maria! Håller inte alls med övriga personer, som förmodligen aldrig själva blivit rädda för en så elak person som Gunilla. Jag tycker det är RÄTT av dig att försvara dig och man kan ibland säga saker man inte helt menar när man blir ställd. Folk förstår inte att du är en människa och ingen perfekt plastdocka som alltid reagerar precis så som folk förväntar sig av dig bara för att du är med på TV. Dom kanske ska granska sig själva varje sekund av varje dag istället och se om dem är besvikna på sig själva också? Förmodligen. Du är en fantastisk människa! Hoppas att du står på dig och inte tar illa vid dig av alla elaka kommentarer. I LOVE YOU MARIA :)

 26. Hej
  Du är bäst ,du gjorde absolut bara vad du va tvungen till. Alltså att säja ifrån.”Hon” har alltså grova problem med sig själv… Man kan bara inte tycka om alla…
  Kram // Anette

 27. Skriv din kommentar här!Att småfnissa lite åt rara blondiner som upplever den värsta stunden i sitt liv när de spillt kaffe i bilen, eller ska köpa ännu en ful lampa är lagom lyterskomik för en tisdagkväll i tv-soffan. Men att som TV3 tjäna pengar på att visa upp Gunilla är skandalöst – varje vettig människa kan ju se att hon är i det närmaste galen och inte i ett tillstånd som ska visas upp offentligt.
  Att göra en låt om henne må vara hänt, men att trycka upp den i ansiktet på henne offentligt som Margareta gjorde är så lågt och vidrigt att man inte tror att det är sant. Att Isabel skulle göra något åt det, annat än himla med ögonen och fnissa med sin assistent hade nog ingen väntat sig, hon har aldrig tillhört trevlighetseliten och har dessutom själv gett sig på Gunilla tidigare, helt i onödan. Sillnaden var att den gången satt inte alla andra och fnissade, utan verkade illa berörda.
  Men den här gången satt till och med du Maria och småfnissade, i stället för att ingripa och säga ifrån över Margaretas tilltag. Det förvånar mig storligen. Ingen kräver att du ska vara bästis med Gunilla, men ska du prata om karaktär, integritet och att försvara folk så kunde du väl ha gjort något.

  Nu var ni som ett gäng elaka, vidriga 8-åriga tjejer i småskolan. Hoppas det var slutet för serien, den utförsbacken vill man inte se slutet på….

 28. Hej!
  Härligt att läsa att så många tänker sluta läsa här…

  Då antar jag att alla dessa då inte heller kommer kommentara och vara med och tävla OM Maria väljer att ha nån mer tävling och utlottning för oss som läser här för att vi GILLAR det Maria skriver här!

 29. Håller med de flesta normalfunttade, så i mina ögon har du oxå fallit ner i dom övrigas fack, Tyvärr , Maria,
  Jag blev helt överraskad att Du överhuvudtaget tog någons parti, när Du nu tycker att Du ogillar att andra blir orättvist behandlade varför inte se att NI behandlar faktsikt orättvist Gunilla?
  Jag menar må hon ”leva i en annan värld” men det gör ni väl oxå alla NI 4 skulle man kunna skriva vad Ni gör för fel öppet i program, men nej ni har verkligen bestämt er i förtid att spela upp den där låten och hålla på och DU VAR EN MEDLEM AV DETTA vare sig aktivt eller passivt. Väldigt lågt, Maria tyvärr så tappar Du väldigt många intelligenta människors sympati för Dig för de som står kvar och stöttar er i detta är ju antagligen bara de som tycker som ni. Man har ett val och ni kunde välja att inte umgås privat men man har en proffessionell sida också som den där ”korkade Gunilla” -vilket ni väljer att beskriva henne som, uttrycker sig.
  Tänk på dig själv har DU ALLTID VETAT VAD DU SKA SÄGA ELLER GÖRA I PROGRAMMET? Det är bara att gå tillbaka till sig själv och se att vi egentligen alla har nåt vi borde rätta till innan vi hoppar på någon annan.
  Är det någon som lever i en annan verkligehet så är det Isabell Adrian, hon skulle kunna be sin DJ skapa en låt som Ni kunde sjunga tillsammans om Margaretas giriga beslut att gifta sig med en gammal och rik!

 30. Nu är jag sååå trött på att alla tror att Maria är ”boven i dramat”! Den värna Margaretha borde verkligen inte spelat upp låten. Maria du agerade helt rätt som försvarade dig mot detta groteska påhopp! Gunilla är skrämmande!
  Stor kram till dig!

 31. Asså Gunilla är ju helt dum i huvudet. Helt knäpp. Maria du är grym, fortsätt så. Man kommer långt med den personligheten du har // Trogen faan

 32. Håller med i vad du Maria skriver, såklart man ska försvara sig! Gunilla är en vuxen människa och får faktiskt stå till svars för sitt beteende i SHF. Att hon fick flera andra emot sig är inte så svårt att förstå. Hon lever ju i en annan värld!
  Har varit så kul att följa dig i ditt liv och hem, alla dina roliga och öppna kommentarer samt Isabel i denna säsong! Får fortsätta följa bloggen tills nästa säsong, för det blir väl flera? ;)
  Love!

 33. Ni andra mobbade ju Gunilla! Vad hemskt av Margareta att komma med en mobbningslåt, hade inte du blivit arg om det varit mot dig? Och Isabel var ju som en mobbande 13-åring…”byebyeeee”

 34. Va mycke skit som skrivs här. Du gjorde absolut inget fel. Inte Isabel heller. Gunilla har stora problem och de ser alla. Stå på dig för du gjorde det rätta. Alla skriver att du är en mobbare. Varken du eller Isabel är de. Bort med den människan från programmet och in med någon som har humor inte humör

 35. Vad i hela friden är detta!!!! Är det ingen som förstår att Gunilla behöver hjälp med sig själv??? Beter sig jämt så himla illa. Jag tycker att ni skötte er fel fritt. Go Maria!!!!! Vi älskar dig o hoppas att du inte tar
  åt dig alla elaka kommentarer

 36. Blev riktigt illa berörd av att se ”soffscenen”. Med all rätt blev Gunilla upprörd av att höra låten. Visst har även hon tjafsat och haft sig, men ingen förtjänar att 3 vuxna kvinnor hoppar på en på det där sättet. Undrar hur ni själva reagerat på samma behandling…

 37. Hej Maria!

  Har fojlt svenska Hollywoodfruar for alla roliga personligheter i serien och jag har sjalv bott i USA och kan kanna igen mig mycket i eran livsstil.
  Men igar tappade jag lite respekt for hela programmet. Jag har alltid gillat din personlighet, foljer din blogg och kopt din bok, men nu vet jag inte vad jag ska tycka langre. Gunilla har verkligen uppfort sig illa i programmet, men det ni gjorde igar i programmet var ren vuxenmobbning. Jag laste en artikel for nagra manader sedan dar Mindi gick ut i Aftonbladet eller Expressen att hon kande sig utanfor och att hon inte blev accepterad av dina kompisar. Hon fick inte vara med och leka med de andra, for att hon var ny i omradet. Det ar aven mobbning! Sa Maria Montazami har inte helt rent mjol i pasen.

 38. Oj oj oj…. Har vissa inte följt SHF?? Gunilla är ju inte frisk!!! Hon fattar ju inte det själv, å det är där det uppstår problem!!!!! Det är därför hon från det ena till det andra byter skepnad! Man blir ju rädd i hennes närhet, precis som Maria reagerade på pressträffen. Gunilla behöver hjälp så enkelt är det bara!!!
  Jag tycker du sköter dig jättebra!! Klart man måste få försvara sig. Du har ju aldrig pratat illa om nån av dem andra fruarna. Du är ju den som är ödmjukast. :)
  Första gången man såg dig höja rösten, och vad folk reagerar på det!! Helt galet ju!
  Ha det bäst!!! Kramar Mari :)

 39. Hej Maria…. Gillar din klänning starkt. Vet du om den går att hitta på nätet. Skulle uppskatta om du har möjlighet att mejla mig. Vet inte om du ser mejladressen annars får du den här famkarlsson@allt2.se. Kram kram

 40. Fina Maria!
  Jag tycker du ska vara stolt över dig själv! Gunillas påhopp var inte snällt och att Margareta tog med och spelade sin låt var väl det dummaste hon gjort! En kul låt förvisso, men varför ta med den när det ska vara fotografering? Nåja, tråkigt om det inte blir fler avsnitt med SHF. Alla ”fruar” har sina speciella egenskaper och hade de inte det skulle det väl inte bli en sån tittarsucce som det har varit. Jag kommer fortsätta följa dig på bloggen och Instagram och jag skulle gärna träffa dig live också. Fortsätt som du gjort du stolta, fantastiska kvinna! <3 Kramar från Birgitta N i Östersund

 41. Visst Maria, hade ni andra utom Gunilla fått höra låten innan och visste att Margareta skulle spela upp den? Och visst satt ni där fyllda av elak förväntan på Gunillas reaktion?
  Jag är helt övertygad om att ni hade planerat det hela, för det är precis vad ett gäng mobbare gör, och ett gäng mobbare det är precis vad ni är.

 42. Det är ju sjukt hur alla överreagerar!!! Bara för att man får se allt ur en annan vinkel! Tror det hade varit annorlunda om man var på plats! Visst va de synd om Gunilla!! Meen tycker Inte det var Maria som mobbade, utan dom andra!! Sluta gnälla!! Tycker du e grym Maria;)

 43. Du gjorde inget fel Maria!! Ta inte åt dig av elaka kommentarer!! Gunilla hoppade på dig utan att du vare sig sagt eller gjort nått. Du ska absolut stå med ryggen rak och huvudet högt!! Tycker det va starkt gjort av dig att säga till Gunilla när hon gick över gränsen!!

  GO Maria!!!

 44. Måste bara säga att hur tror du din sista bild upplevs av många med mig. Love this pix. Har du ingen som helst empati och tänka dig in i hur Gunilla mådde på den här bilden.Tycker det är patetiskt av dig att lägga ut den när du vet att alla vet vad som hänt minutrarna innan.”4 glada ansikten”Har hört att hon bröt ihop fullständigt efter att kamerorna stängts av och du försöker få sympatier för att hon flög på dig.Var det konstigt ????? Hur skulle du själv reagerat om du reagerar så starkt för att hon påstod att du pratat om hennes hem.
  Neeeej Maria, reflektera över ditt inlägg ovan och titta på avsnittet och se hur du agerade.Då ser du själv att du står ju inte för dina egna värderingar och visioner.

 45. Margareta hade inte behövt nämna att låten anspelade på Gunilla. Tycker annars man ska ställa henne – källan till tjafset – till svars!
  Maria du gav svar på tal när du fick skit kastat på dig, en normal reaktion. Gunillas ord var inte så snälla och då hade du inte ens sagt något till henne.
  Många överreagerar på din roll i det hela.

 46. Dålig stil av dig i går, du är den person jag verkligen kunnat se som förebild men inte nu längre. Spelar ingen roll hur galen Gunilla är, det är ingen ursäkt för er andra att rättfärdiga mobbing. För vilken person som helst såg faktiskt hur elakt det var och att sedan bli förvånad över att Gunilla blev sårad och arg. Tänk om någon gjort så mot dig? Att du sedan försvarar dig kan jag förstå men vem började det hela och du stöttade ju påhoppet från första början? Satt där och dansade till låten, vad ger det för signal? Du är inte längre någon jag ser upp till, förväntade mig mer av dig Maria :/

 47. Har nu efter ha sett det sista avsnittet ändrat min uppfattning om dig och de andra fruarna, fy vad hemska ni vuxna människor betedde er. Ni betedde er helt ärligt som ett gäng 14 åringar som mobbade och frös ut en person som var redan var i underläge, vilket är så lågt, så lågt. Usch, fy och skäms på er!
  Kan ju lugnt säga att detta är sista gången jag läser din blogg Maria.

 48. Vet inte vad folk snackar om när de säger att ”nu fick man se ditt riktiga jag”. Vilken människa som helst försvarar sig när hon blir påhoppad, det är en naturlig reaktion. Du har varit lika underbar i den här säsongen som i de andra, om inte ännu bättre. Folk pratar också om mobbing, vilket det INTE är. För att något ska vara mobbing måste det ske upprepade gånger mot samma person av samma person(er). Jag har inte sett något i SHF som jag skulle klassa som mobbing. Det har alltid varit Gunilla som ”börjat”, vad resten av fruarna gjort som följd på hennes provokationer ser jag för det mesta som sunt självförsvar.

 49. UT med mobbarna
  Nu visar du ditt riktiga du Maria
  Bortskämd kvinna som fårvar du vill och även dina barn
  Nu har man fått nog av dig Maria

 50. Maria du är grym! Du har helt rätt i det du skriver och att du försvarade dig igår. Hoppas du kan skaka av dig tråkiga negativa komentarer härifrån. Det är inte värt att ta åt sig för.

  Heja heja heja heja dig, fantastiska Maria!! You go girl! Vill se mer av dig i rutan, kanske en egen show vore något!?

  Kram från västkusten

 51. How do you tease your hair to get it so big and beautiful? What kind of hair extensions are you wearing? Do you live in Orange County?

  Love your blog!

 52. Alltså allvarligt svenskar, har ni inte sett amerikanska versionen av the real housewives där det är tusen gånger värre. Jag tror personligen att det var tv3 som bad margareta att röra om grytan lite grann för att få högre tittarsiffror och alla föll för fällan. Maria du är bra, Isabell självupptagen, Gunilla konstig och Margareta falsk och tråkigt.

 53. Det är intressant att se hur lätt man glömmer.. så fort personen i fråga hamnar i ”offerpositionen” blir denne ett fromt lamm som aldrig gjort något illa. Ja, det var helt klart en obekväm situation i gårdagens SHF. Men om jag inte missminner mig helt så är Gunilla själv inte någon ängel direkt..!!! inte minst när hon medverkade i svenska new york fruar och var på date med en amerikansk man och snackade skit om honom, inför honom på svenska framför kameran.. hade kunnat dra tusen andra händelser.. men min poäng är väl mer eller mindre att gunilla är själv ingen snäll person…

 54. Ingen mobbing av Gunilla. Fy för den lede vad hon behandlar alla andra illa, och har så gjort med alla inkl. Margareta. Tyckte synd om dig Maria när hon tvärvände och började skälla. Hon måste va psykopat, så betedde hon sig när hon skällde ut den stackars tjejen som storgråtande fick ta emot skit för att hon råkat bli förkyld. Tur ni finns som är sunda och roliga. Kram på er och Lycka till :-)

 55. Det värsta är att mobbarna inte inser själva vad de har gjort gentemot Gunilla. Så lågt av fyra vuxna kvinnor att göra narr av en människa i tv. Dags att lägga ned programmet mobbing hör inte hemma i tv rutan!

 56. Tyvärr Maria, de 5 avsnitt jag följt får nog räcka för mig. Inget jag kommer sakna i mitt ”svenssonliv” här hemma i sverige. Ps. Tänkvärt inlägg i bloggen ”Hemma hos Schulman” /Mama

 57. Jag förstår inte folk som försvarar Gunilla alls. KARMA säger jag istället. Gunilla har aldrig gjort något annat än gett sig på folk, och säkert mer än vad vi fått se i serien eftersom mycket hamnar på klippgolvet! (min dotter jobbar inom tv och har berättat hur det går till)
  Visst är det bra med olika personligheter i ett tv program, men Gunilla är helt enkelt för mycket!! Förstår inte hur en del kan försvara och säga att NI mobbar HENNE? Lite bakvänt va, med tanke på hur hon betett sig själv!! Att Gunilla helt oprovocerat gav sig på dig Maria, var hemskt att se! Men jag tror det var för att du är den som är mjukast av dom alla, och hon visste att det inte var någon ide att ge sig på Margaret och Isabell som svarar för sig ganska ordentligt. Nej, jag blev så upprörd att jag skrev på Gunillas sida på fejjan, och vad hände? Jo hon tog bort mitt och andras negativa inlägg och blockade, så man inte kan skriva nåt mer??? Märkligt.
  Hur som helst så hoppas jag på att ni återvänder snart i rutan men UTAN gunilla!!!
  Stor kram från en fan
  Mamma My

 58. Hej
  Stor fan av deg Maria, og alt godt til dej.
  Det er bare en ting jeg må si…
  Ja, Gunilla virker som en person som ikke har noe virkelighetssyn på livet, og hun virker som en person som kanskje har problemer med seg selv. Men måten dere behandler på med sangen og diskusjonen etterpå, Isabella som skrattar av henne, det synes jeg blir på kanten av mobbing. Det er virkelig ikke lurt å behandle en person som er langt nede psykisk på den her måten, spesielt ikke når man er ”in the public eye”. Jeg skriver ikke det her for å ”kjefte” på deg på noen måter. Jeg bare mener at hvis man leser litt psykologi og leser litt om mobbing, så finner man ut at det ikke er riktig måte å konfrontere noen på. Man må ta det forsiktig, bry seg om personen og vise kjærlighet og prøve å få personen til å forstå at man ikke kan gjøre som de gjør. Ikke bare spille av negative låter man har skrevet om noen og prøve å presse denne personen langt ned…

  Alt godt, jeg bare måtte dele dette. Det er så mange personer man har gått i klasse med, arbeidet med som kanskje kan være ekle, slemme eller behandler sine medarbeidere dårlig, men går man dypt ned så oppdager man at de bare ikke har det bra med seg selv, og gjør ting for å få oppmerksomhet. De vil bare ha kjærlighet som alle andre.

  ellers vil jeg igjen si, stort fan, gillar dej og håper at ni og Gunilla kommer til en enighet. For ingen av oss vet hvordan hun har det når hun er alene uten kameraene…

 59. SHF är underhållande TV. Hörde att det var runt
  800 000 tittare och det är mycket. Episoden med katthalsbanden var riktigt kul. Maria YOU ROCK!
  / Annie

 60. Säga vad man vill om Gunilla, men hon är i alla fall den som är ärligast av er Hollywood-fruar. Nu fick vi se era sanna jag, och det var inte vackert. Tråkig avslutning som gav en bitter eftersmak.

 61. hej maria. stå på dig. du har absolut inte gjort något fel. jag förstår inte hur fokusen kan skifta så snabbt från gunillas oprovocerade attack på dig, när det var margareta som spelade låten. hur kan det vara mobbing när du försvarar dig själv från gunillas substanslösa hån och elaka ord mot dig? om det är någon som är ett offer här så är det du som hamnade i en sådan obekväm situation.

 62. Fyra vuxna som skall vara förebilder och beter sig så vedervärdigt mot varandra? Mobbing är aldrig okej. Ni borde skämmas!

 63. Hej Maria. Tack för denna säsongen av SHF. kommer vara tomt i rutan nu men jag får fortsätta att följa dig på bloggen.
  Kan förstå att du e rädd för Gunilla, det skulle jag med vara om jag kom för nära henne. Stå på dig! Säga vad man vill om er alla fruar men ni är ett gäng orginal hela högen och alla passar inte ihop helt enkelt. Synd att tv3 avslutar säsongen med ett gräl =( Ha det bäst

 64. Hej Maria
  Tack för denna säsong! Har varit trevligt att följa dig och de flesta av de andra fruarna. Snälla, söta rara Du…kan du berätta vars din klänning är köpt som du hade på pressfotograferingen nu i sista avsnittet? Jag älskar klänningen!

 65. Hej Maria!
  Jag missade i min förra kommentar att säga vilken vacker klänning som du hade på dig i gårdagens SHF avsnitt på slutet när saker och ting blev som det blev.
  Vill säga åter igen att du, Isabel och Margareta gjorde inget fel. Gunilla är som hon är hon har inte rätt att bete sig så mot er andra eller någon annan.

  Hoppas att du vill vara med igen i SHF om det blir en säsong till för det är på grund av dig som jag älskar serien. Blir inte samma sak utan dig, du är så härligt.

  Kram Amanda ifrån Motala

 66. !Hej stackars dig igår, vilket fruktansvärt angrepp från Gunilla på dig.Mådde jättedåligt för din skull när jag såg det. Har skrivit följande inlägg på en annan facebooksida quote När det hettar till för Gunilla kommer omedelbart frasen ”nu går jag” och alla runt henne stoppar henne och säger stanna. Igår samma sak i Hollywoodfruar ”nu går jag” och INGEN stoppade henne, tack och lov, så vad hände, hon kom tillbaka självmant och fortsatte sin attack. Tummen upp för dessa fruar som inte föll för detta hot som det nu visade sig var ett tomma ord eftersom hon kom tillbaka. unquote. Ha det så gott Maria

 67. Du som är en sådan varm, klok och generös människa förtjänar allt annat än bli påhoppa! Fast just för att du är denna kloka, varma Maria är det min övertygelse att du kan stå upp stolt och bara låt strunta rinna av dig. It is not worth a second thought!

 68. Självklart försvarar man sig när man blir påhoppad av Gunilla eller någon annan.
  Vem skulle inte ge svar på tal?
  Har svårt att tro att någon annan skulle reagera annorlunda än Maria.

 69. Hej Maria. Är ett stort fan som nu ligger i lunginflammation hemma och det enda som får mig bättre är du i serien. Säkert kollat alla avsnitt 5 ggr. Undrar vad du gör för att bli glad när du är sjuk? Tips på bra filmer? Mvh Emma

 70. Jag hatar när folk håller ihop sig och skyller ifrån på andra
  Isåg ditt riktiga maria igår
  Nu har jag fått nog av dig maria

 71. Du är bäst Maria!! Isabel gjorde inget fel heller. Men Gunilla Persson är en typisk mobbare. Det är ganska självklart att det blir alla mot henne när hon inte kan bete sig som folk. Hon påstår att det är pga henne som alla tittar, men det är för att se vad hon ska ställa till med. Hon är ingen kändis utan bara omskriven i svensk media (ofta skandaler mm) så du har absolut inte gjort något fel. Men om du inte är med i SHF mer så tappar programmet all känsla och kärlek. du är BÄST

 72. Hej Maria
  Jag såg gårdagens avsnitt av SHF och ville bara säga att du gjorde helt rätt man ska försvara sina vänner och sig själv när de eller en själv blir påhoppade som ni blev i avsnittet. Jag vet själv hur det är att vara i liknande situationer.
  Håll dina vänner nära och stöta varandra.

  Vet inte hur Gunilla tänker men vi har sett hur hon är.

  Ta hand om dig och din familj.
  Ha det gött
  Kram Amanda ifrån Motala

 73. Nej Maria , jag tror inte att du är en elak människa, men tyvärr så det jag såg igår var ett klassiskt exempel på hur ”mobbarna” håller ihop mot den som blir mobbad. Isabel är ju en elak person så det var ju inte så konstigt att hon betedde sig som hon gjorde, men hade väntat mig mer av dig och Margareta.
  Gjorde ont i mig att se Gunilla bli så utsatt, kom igen, fyra mot 1, omoget, barnsligt och ondskefullt!

 74. Jag tycker inte heller att du har något att skämmas för under gårdagen. Jag tyckte att det var ett dåligt beslut av Margaretha att spela upp låten just där och trigga igång Gunilla, men att du försvarade dig mot Gunilla när hon blev arg och aggressiv tycker jag inte är ett dugg konstigt.

  Jag skrev det igår och skriver det igen – Jag tycker att det är tråkigt att TV3 fokuserar så mycket på konflikten mellan er hollywoodfruar istället för att satsa krut och energi på era liv i övrigt. Synd att de var tvungna att sluta sista avsnittet med ett sånt klipp, det gav inte alls någon positiv energi eller mersmak. Hoppas att de tänker om inför nästa år och fokuserar på det positiva, glada och glamourösa med hollywoodfruarna igen.

 75. Hey Maria Du är bäst!!
  Alla som skriver att detta är mobbing borde tänka om lite. Hur mycket har inte Gunilla mobbat andra??Man får det man ger. Karma Is a Bitch.
  Inte konstigt att alla hoppar på Gunilla, jag menar vem vill stå på hennes sida och hjälpa henne när hon beter sig som en schizofren galning. Man blir verkligen livrädd.

  Anyway have a good day!
  Stor kram

 76. Hej Maria! Det är första gången som jag kommenterar här på din blogg. Jag vill börja med att säga att jag har läst din blogg under en längre tid och upplever att den är en bra blandning mellan inredning, mode, livsstil i Kalifornien, personliga betraktelser och livet med vänner och familj. Tusen tack för att du delar med dig av det! MEN den verkliga anledningen bakom detta inlägg är min reaktion på slutet i gårdagens Svenska Hollywoodfruar. Jag försvarar inte Gunilla PÅ NÅGOT SÄTT. Hon har sagt många saker som har gjort människor ledsna och kränkta. Jag tar avstånd från det AV EXAKT SAMMA ANLEDNING som jag tar avstånd från er andra vuxna kvinnors agerande i gårdagens program. FYRA mot EN? Maria, tycker du att det är rättvist att håna en annan människa på detta sätt? Att först förnedra henne med en nedsättande låt och därefter förlöjliga hennes rättmätiga vrede? På en skola eller arbetsplats räknas detta som MOBBNING. Jag mådde illa av att se detta. Det handlade inte om att du stod upp för dig själv, det handlade om att i grupp tillsammans med andra mobbare frysa ut och håna den som ingen ville försvara. Hälsningar! Cecilia

 77. Maria! Ta inte åt dig av alla som skriver. Om det var någon som mobbade Gunilla igår så var det helt klart Margareta, väldigt olämpligt att sätta er andra i den sitsen. Förstår om du blev chockad! Du är min absoluta hemmafru i serien och tycker att du verkar hur snäll som helst :)

 78. Annika, läs min kommentar en gång till! Jag har nämligen sett alla avsnitt av Svenska Hollywoodfruar och jag är fullt medveten av vad som hände under lunchen och det var därför jag skrev att det är konstigt hur folk inte reagerade då, nä det tar FLERA avsnitt… sjukt falskt!

 79. Sara B, såg du avsnittet där fruarna var på lunch hos Gunilla förra säsongen? Det var ögonrullanden där och en del gav vassare kommentarer än andra. Maria hade nån åsikt där vill jag minnas (rätta mig om jag har fel) och det har väl Gunilla sett på tv som alla andra? Sen att hon förstorar det gånger tio och kallar Maria för satmara är bedrövligt, men Maria ska inte sitta och låtsas som att hon aldrig sagt nåt om Gunilla. Med det vill jag också säga att jag gillar DIG MARIA som tusan, men ställ dig inte bakom människor som Isabel och Margareta.

 80. Hur kan du saga att du star upp for ditt beteende igar? Efter igar tycker jag bara ni visade att ni ar likadana alla 4, otroligt sorgligt att se vuxna kvinnor behandla varandra sadar. Ar det dit vi ar pa vag? Du tar val absolut bara Isabels parti, antar att det ar haftigare for att hon har Steve kanske? Lite coolare att vara hennes van? Lite som pa mellanstadiet? Nae du forlorade mkt mkt respekt i mina ogon igar.

 81. Men varför stängde du inte av låten? den om något var ju riktigt elak. Jag menar om du nu inte gillar elakheter? oavsett vad man tycker om varandra så är det aldrig ok att sitta i ett sällskap och låta andra vara elaka mot NÅGON!

 82. Jag kan säga att jag också hade blivit rädd! Du reagerar helt normalt!! Du verkar ha en väldigt fin familj, med sunda värderingar och barn som växer upp och blir trygga individer. Det var en jätteobekväm situation ni alla sattes i, och det kan inte ha varit roligt för vare sig er eller Gunilla. Så glöm detta nu och lyssna inte på människor som är elaka. Du verkar ha ett väldigt gott hjärta och som sagt en väldigt fin familj. Stor kram!

 83. Intressant hur folk ser så olika på avslutet av Svenska Hollywoodfruar. Så här såg jag på det hela. Det var väldigt fel att spela upp låten och samtidigt säga att Gunilla var inspirationskällan, det var som att istället säga alla sakerna till henne rätt i ansiktet så sjöng hon orden till henne istället. Jag förstår att hon kanske menade det med glimten i ögat, men det var väldigt väldigt osmidigt gjort! Isabel och Gunilla har aldrig kommit överens så det var ju ingen överraskning att dem började bråka. Det som är intressant att alla som nu säger att dem inte tycker om dej längre Maria har ju förmodligen sett avsnittet då du och Isabel var på lunch, dem vet sen tidigare vad som hänt, men inte förrän nu reagerar dem… Det är ju helt sjukt i huvudet! Ändrade dessa människor plötsligt åsikt om ett avsnitt som dem inte reagerat över tidigare… Helt oförståeligt! När du skrattade åt Isabels kommentar: ”Fy skäms på dig!” var ju kanske inte genomtänkt, men det var det enda under hela den sekvensen där du gjorde något som skulle uppfattas som elakt mot Gunilla. Intressant att folk absolut inte kan förlåta det, men tycker det är helt okej att Gunilla säger: ”Och den här satmaran då, den mest genomfalska person jag träffat, Uuusch!” Världen är rätt bra upp och ner!

  Jag tycker att Svenska Hollywoodfruar är ett jättebra program och jag hoppas verkligen att det kommer en till säsong!!! Kanske du Maria kan ha ett eget program där Sara och Hanna också kan vara med! Det vore jättekul!

 84. Jag förstår inte varför hon spelade låten. Hon måste ju ha förstått vilken reaktion det skulle bli, var det det som var meningen kanske? Tyckte det var ett onödigt avslut. Tycka vad man vill om Gunilla men den här situationen kändes inte ok.

 85. Självklart ska man försvara sig om man känner sig påhoppad och vara ärlig och rak men det gör man öga mot öga med den personen och det har du mig veterligen inte gjort… de flesta kommentarerna nedan handlar inte heller om att inte få försvara sig, de handlar om att ni gaddade ihop er ”alla mot en”, skrattade, hånade och var allmänt spydiga – det är extremt omoget! Vid precis det tillfället i soffan hade inte Gunilla gjort något knasigt alls, så det var enbart ett oprovocerat angrepp från er andra! Gunilla behöver säkert proffisionell hjälp för att ta hand om både sig själv och få ordning på sitt liv… När hon fått den hjälpen ser jag gärna mer av henne i rutan – men ut med er andra! Sorry Maria men jag tror din trovärdighet och berömmelse har fått sig en rejäl smäll!!

 86. Det är ALDRIG rätt att mobba någon och det Gunilla sa om Maria så hade du ju talat nedväderande om hennes hem…det visades på tv så alla kunde se/höra det..så varför inte be om ursäkt om det istället ? Vad det gäller låten så var det fult av Margareta att ta den till dit..hon ville provocera Gunilla så klart !! Vuxna människor..lite vett o etikett tack . Det finns inga ursäkter för det som hände…oavsett om man gillar eller ogillar Gunilla ska man aldrig försvara elakheter /mobbning det har jag tagit med mig hemifrån för länge sen. Vad det gäller dig och Mindy så kan det bli lite för barnsligt ibland..sorry men Mindy är lite för mycket ibland ! En säsong till och alla med så kan man analysera eran personlig utveckling ..kanske hänt något positivt under tiden ;) Hälsningar Sara

 87. Helt sjukt hur mycket sympati Gunilla får? den svenska moralen alltså..pinsamt..! Gunilla är ett solklart exempel på en mytoman. Jag förstår att du blev ”rädd” för henne Maria, det skulle jag också blivit. STOR KRAM <3

 88. Maria Du talade illa om Gunillas hem när ni var där på lunch förra säsongen eller hur? I förra avsnittet sa Du till affärsinnehavaren att inte tänkte handla där om hon inte sa rätt namn på din dotter? Översittare? Sen pricken över i:et igår satt Du och hånade Gunilla och sa till henne att hon kunde komma hem till dig och prata om ditt hem. Vad är det för mobbningsfasoner som du deltar i. Titta på programmet en gång till. Ser det ut som Du står upp för andra människor? Näe! Du har fullt upp att himla med ögonen, fixa håret och måla läpparna…..rätta mig gärna om jag har fel. Det gjorde ont i mig när Ni fyra var elaka mot Gunilla. Vad gjorde det då inte i henne??

 89. Ta ingen skit!!! Haha… Men du är absolut den bästa i Hollywood fruar och du har vart det sen första säsongen! Kram

 90. Tv 3 kan ju ta in Mindy istället för Gunilla. hon syns ju så mycket ändå i denna omgång av serien. Det blir säkert roligare så för det är otroligt kul att se hur du och din bff springer runt och gör saker tex shoppar..

  Det ska bli spännande att se vad du/ ni tänker shoppa i nästa omgång:)

  Gunilla får säkert andra erbjudanden.

 91. Men nu får ni väl ta och ge er ! Det är antagligen INGEN som redan har kommenterar som kommer att läsa min. Men till er som tänker kommentera något mot maria,om mobbning,dumt gjort osv osv. kan ju skippa det. Hur kan ni bli så upprörda på Maria,när Maria blir påhoppad som hon blir utav Gunilla?? OCH försvara gunilla som en del utav er gör? Hur hon behandlar hennes dotter, folk runt om kring sig, reser en svårt sjukt dement person med flyg över 10 timmars resa.. så sitter ni och kommenterar hur elak maria är med moggning och grejer ? nää skärp er! Maria DU är gym på alla sätt och vis, och du har då absolut INTE gjort något som helst fel. Hoppas du och mindy får en toppen resa till sverige! :) kram

 92. Jag tycker ni gjorde helt rätt mot Gunilla.. Hennes beteende är helt sjukt.. Att bli så arg över en låt, det är helt skamligt. Hoppas få se er en säsong till men utan Gunilla..

 93. Hej Maria! Jag tycker du gjorde rätt som bara försvarade dig.. Det som jag tycker är beklämmande med Gunilla P är ju att man i program efter program kan se att det inte är ett friskt beteende som Gunilla har.. Hon behöver ju ha proffshjälp.. Istället väljer tv3 att visa upp detta och förlöjliga Gunilla på ett hemskt sätt… Jag älskar ju att titta på dig och Mindy och de andra fruarna, men mår sååå dåligt av att jag tydligt kan se att Gunilla fullständigt skriker om kärlek och omtanke och att alla ska tycka om henne… Det tragiska är ju att det blir precis tvärtom… Mängder med varma kramar till dig Goa, kärleksfulla Maria! Keep up the god work! Love from Helen

 94. Att Gunilla inte har alla hästar hemma vet ju alla, men jag tycker att Margaretas låt var extremt omogen och jag förstår att Gunilla blir väldigt ledsen.
  Men istället för att bara gå iväg så ger hon sig på den enda människan som inte säger ett ord, Maria! och många av er kommenterar att det är mobbning osv, men är det så konstigt att Maria säger ifrån när Gunilla ständigt hoppar på Maria när Isabel säger någonting?
  Nej, jag tycker att Maria gör helt rätt och om Maria inte är med i nästa säsong så kommer jag inte att kolla!

 95. Hej Maria! Har alltid gillat dig men måste bara säga att blev väldigt ledsen för Gunillas skull . Vuxen mobbning i högsta grad där ni alla andra var inblandade ! Hade jag varit med så hade jag satt stopp på det direkt vilket ingen av er gjorde..varför ? Tyvärr så var det tråkig sista avsnitt och lämnade en ”dålig smak i munnen” gällande er andra fruar! Gunilla är den hon är men tar väl hand om sin gamla sjuka mamma vilket jag ser som riktigt härligt sak.. att bry sig <3 alla är vi olika med våra fel o brister så varför bara se det negativa gällande Gunilla ? Vi vuxna ska vara förebilder även gällande mobbning ..eller !? Önskar dig en god fortsättning med ditt liv . H/ Lisen

 96. Så du tycker att det är viktigt att försvara andra som blir illa behandlade? Men varför försvarade du inte Gunilla då? Det var ju Gunilla som blev personligt påhoppad av Margareta genom låten. Då försvarade hon sig precis som du säger att du skulle ha gjort. Men du anslöt dig istället till de som hånskrattade. Verkligen illa Maria! Att ens jämföra Gunillas påhopp på dig är bara patetiskt.
  MM väskan som jag tyvärr nyss köpt fick stanna hemma idag. Ville inte ta med den till jobbet, utan bytte till min gamla. Jag kommer att sluta följa dig nu Maria både på TV och bloggen för jag vill komma ihåg dig som du var. När du brydde dig om dina gamla kompisar och var snäll, innan du började springa runt med Mindy och mobba andra.

 97. Det finns inget som är så hemskt som när en bild av en människa raseras så kapitalt. Bilden av en varm, snäll människa förvandlades till kallt, omoget, fegt o elakt. Ingen som helst likhet med att ståå upp för en medmänniska som alldeles säkert inte mår så bra. Jag kan inte låta bli att undra vad du skulle tycka om jag bjöd dig p en fika i mitt enkla hus, skulle du förakta det? Förmodligen Varför var det viktigt att påpeka hur någon bor egentligen? Har alltid tyckt du är så härlig men fasaden kanske håller på att krackelera. Samtidigt är du väl inte mer än människa du heller.

 98. Maria, tyckte du var helt fantastisk igår kväll på SHF.. Du sköte hela sitationen super bra.. kram på dig för att du är den du är!!

 99. Maria, jag kommer sakna dig i tvrutan. Du har en sån härlig personlighet och fina värderingar! Hälsa Mindy att hon är superhärlig hon också! :)

 100. Jag tycker fru-bilden av er är sorglig när man vet vad som hänt före, sorry, men mobbning har jag aldrig kunnat tolerera oavsett vad en person sagt/gjort innan.
  Läste att Gunilla bröt ihop och storgrät efter inspelningen.
  Ni lyckades bra!

 101. Ja du är absolut bättre än Gunilla och tyckte om det du sa i slutet att alla har olika egenskaper som bidrar till programmet :D

 102. Hej Maria! Jag älskar dig och ditt sätt att vara som människa du är verkligen en inspirationskälla för mig. Jag undrar bara några saker som jag hoppas du kan svara på trots att frågestunden är slut… Jag är 23 år och har varit tillsammans i fyra år med min kille. Vi är jättelyckliga och i framtiden hoppas jag mitt liv blir som ditt med familj och kärlek. Jag undrar hur du och kameran var i vår ålder? Nu har ni det bra ekonomiskt och allt men hur va det förr? Vi vill ju gärna bli framgångsrika jag och min sambo men just nu lever vi på kärlek och normal ekonomi men alla drömmer väl om att ha en pool och kunna hjälpa sina barn i framtiden ekonomiskt om de behövs osv. Jag kanske formulerar mig konstigt men jag hoppas du förstår. Jag vill bara ha lite ”hopp” och veta hur ni hade det när ni fick barn och i början av ert förhållande? Hoppas inte det blev för rörigt här nu:) har ni liksom byggt upp detta liv tillsammans?:)

 103. Hej Maria! Har tittat på varje program och synd att det var sista igår :( Hoppas att det blir fler program! Jag tycker du verkar vara en härlig person. Visserligen har jag aldrig träffat dig men det jag har sett så verkar du go :) Fortsätt vara som du är och hoppas att alla dina projekt går bra :)

 104. Kan varken förstå Gunillas påhopp på dig eller andras här i kommentarerna – det jag ser av dig och de dina rimmar dåligt med det jag läst och hört att du skulle vara falsk, intrigant och oärlig. Du är då inte medvetet dum mot någon som jag märkt. Har varit roligt att följa dina och de andras liv en tid, nu blir det här på bloggen på heltid i stället!

 105. Hej Maria! Du är grym och en helt underbar person. Min förebild. Jag älskar dig vekligen. Din personlighet åhh vad fin den är.
  Jag har en liten fråga, jag fyller 18år den 1 december och jag tänkte höra om du ville skicka en autograf till mig. Skulle vara en underbar födelsedagspresent!
  Om du vill det så skicka ett mejl så skriver jag adress osv! Massa kramar till dig underbara Maria.

 106. PS! Isabel är väl den av alla fruar som är otroligt EGO, hon ser ju ner på alla. Avskyvärd.
  Du är ju den mest populära för att Du är så snäll och omtänksam, akta Dig för den typen av komplott mot någon som igår. Det är inte bra för Dig.
  Hälsningar
  Christina

 107. Hur kan man annat än att ÄLSKA Maria? Hon är ju så genomsnäll! Ja jag kan förstå att du vill försvara dig å jag kan också förstå att man inte hinner tänka på allt innan de är sagt. Jag tycker INTE att Maria gjorde något som helst fel igår, alla har rätt till att försvara sig! Alla visste ju att Gunilla skulle få något fel och de är ju inte hennes fel heller. Som sagt så tycker jag att INGEN av er 4 gjorde något fel!
  KRAM Felicia (förljer denna blogg! Älskar Maria!)

 108. Jag kunde knappt titta på slutet av det sista avsnittet! Det var fruktansvärt att se! Oavsett hur Gunilla behandlat övriga fruar så förtjänar hon inte denna fruktansvärda mobbing i tv. Jag skäms särskilt å Margaretas och Isabels vägnar. Jag har följt programmet sedan starten och anser att detta sista avsnitt helt passerade gränsen för vad som är värdigt. Otroligt tråkigt! Den värsta boven i dramat är naturligtvis TV3 som inte klipper bort denna sekvens! Samtliga personliga varumärken gick i botten TV3 väljer att gotta sig! Vidrigt!!!!

  Jag tycker verkligen att du är en fantastisk person, Maria. Du är anledningen till att jag följer serien. Men jag hade faktiskt önskat att du vågat säga ifrån till Margareta och Isabel för så som de betedde sig så gör man bara inte! Respekt och integritet!!!! Lycka till i framtiden!

 109. Varför satt du och skrattade åt låten då?! Hade Gunilla hoppat på dig innan det? Nej, det hade hon inte. FYFAN vad dåligt av dig att skylla ifrån dig!! stå upp för att du har mobbat någon annan istället!!

 110. Skriv din kommentar här!
  Det var mobbing av er 4 och varför satt ni och himmla med ögonen” och måla läppar och visade på ert förakt så mycket för Gunila, hon är Labil,Gunilla men hon är inte värd denna behandling och Margaretas DÅLIGA låt,, hon skryter om att hon har kända låtskrivare med sig ja ja,,, men inte har hon behövt spela upp den vid detta tillfälle. Du är bra på många sätt, men jag har aldrig förstått din storhet och berömmelse, där är vi olika och tur är det

 111. Hela serien är patetisk och inte värd att titta på. Sådan utfrysning och mobbning som Gunilla fick utstå, om inte TV3 klippt och klistrat, är inte värdigt vuxna människor. Med facit i hand så är ni ju inte heller vuxna som du och Mindy håller på som fjortisar.
  För mig så är den enda som skall stå rak i ryggen efter serien Gunilla Persson, heja Gunilla !

 112. Hej Maria!
  Jag vill börja med att säga till er andra,
  Ingen av oss vet hur det egentligen var där under bråket, ingen av oss var med. Vi ser bara det tv har klippt ihop. Sen kan man säga att den ena borde ha gjort si och den andra så. Det är alltid lätt att vara efterklok.
  Vad de andra fruarna har sagt och gjort är väl deras ”problem”, det är väl inget som ska diskuteras i Marias Gästbok, det finns det nog något annat forum eller klotterplank för.

  Jag gillar dig Maria, och jag tycker det var bra sagt av dig, att nu får det vara nog.

  Massor med kramar från mig!

 113. Efter att ha läst några av kommentarerna i ditt tidigare inlägg tycker jag att du svarat riktigt bra Maria! Jag tycker att du verkar cool. Du vet att man inte pratar illa om någon eller trampar på någons tår bara för att.. Och samtidigt vet du när det är dags att skydda dig själv och dina åsikter.
  Jag hoppas det blir en säsong till (med någon fru mindre..)
  Är ni på väg till Sverige?

 114. Det är alltid lätt att tycka en massa när man har alla korten på bordet, men ingen av oss var med i verkligheten. Vad vet vi egentligen om vad som är sant eller inte? Vad har klipps bort och vad har lagts till. Det hela går ut på sensation, sälja och tjäna pengar. Vi kan bara tolka vad vi ser. För att man ger kritik betyder inte det att man inte gillar Maria längre. Kritiken är bra för att kunna växa som person. Varför skulle inte Maria kunna säga ifrån och bli arg?? Vi har ingen anledning att hoppa på någon utan kan bara känna sorg att det har gått så långt. Kramar till Er alla.

 115. Jag tycker du är en otroligt häftig person som lyckats ta dig dit du är utan att vara elak och armbåga dig fram! all lycka till dig och din familj :-)

 116. Älskar du den bilden? Jag tycker den är väldigt sorglig. Man vet vad ni känner och hur dåligt Gunilla mådde när den togs. Det är bra att du står upp när andra blir orättvist behandlade – jag har bara inte sett det ske någon gång, och framför allt inte för Gunilla.
  Hon var som jag förstod besviken på att du baktalat henne och det är ju sant. Om hon konfronterar dig är det inte hon som är taskig, hon hade inte behövt göra det från början om du hade varit en ärligare person. Att skylla på offret när man mobbar är själva essensen av att vara en mobbare, du gör en klassiker nu! JA du är härlig på många sätt, men som jag skrev innan också, din svaghet är feghet. Du ställer inte upp om det blir lite obehagligt och ibland måste det bli det. Allt är inte skönt i livet men vissa saker är viktiga och man måste bara ta det. Ta konflikt, stå upp för det som är viktigt även om du då anses ”tråkig” eller inte blir omtyckt direkt. Du glider med och vill alltid ha god stämning. Det är mycket som är bra med det, men inte allt, i första hand måste man stå upp för vad som är rätt. Extra viktigt att göra i din position då du påverkar många!

 117. Ja ni verkar ju vara väldigt olika alla fyra i serien men det här är väl kanske enda gången jag har nåt att säga lite till Gunillas försvar…..tycker också att hon verkar bete sig väldigt konstigt i flera situationer men jag tyckte det var otroligt lågt av Margareta att spela in den där låten och sen tala om för Gunilla att hon inspirerats av henne och spela upp den inför henne och er andra……otroligt elakt faktiskt och ingen av dom andra sa ett ord om det……håller med om att det liknar ren mobbning….isåfall är ni väl alla Hollywoodfruar så varför pekade hon ut Gunilla….tråkigt slut på en annars underhållande serie…..Hoppas på en högre nivå i ev. fortsättning!
  Annars har det varit kul att följa er:)
  Ha det bra Maria!

 118. Hej Maria! Det blir då aldrig trist när g är med men jag gillar bäst att se vad du o Mindy har för er :-). Hoppas bråket inte gör så att du hoppar av! Jag tycker du gjorde rätt för du har ju inte lagt dig i så mycket tidigare. Nån måtta får de va… Jag ser fram emot en ny säsong med dig! Kram :-)

 119. Älskar dig Maria. Bra att du stod på dig!
  Gunilla är ingen snäll människa, hon verkr vara så vidrig och jag hade aldrig klarat av henne så jag förstår er! Det är ett oakseptabelt beteénde som hon håller på med. Fine Isabel var väll lite väl elak men ni andra gjorde helt rätt.
  Bry dig inte om alla negativa kommentarer, du är en av mina största förebilder och kommer alltid följa dig!
  Kram, Åsa

 120. Hej Maria!
  Vilken otroligt vacker klänning Du hade igår, den på bilden. Det var dock ett tråkigt slut med er alla fyra samlade. Jag tycker det var elakt av Margareta att göra en låt som var ren mobbing mot Gunilla. Isabel var inte nådig hon heller.

  Hälsningar
  Christina

 121. Skriv din kommentar här!
  Hej Marie
  Tycker väldigt mycket om din varma och hjärtliga personlighet.
  Såg avsnittet av er på TV3 igår. Blev bestört av ert beteende av och mot Gunilla. Under hela serien har det pågått mobbing mot Gunilla. Vi är alla olika, tur är väl det. MEN man FÅR INTE behandla sina medmänniskor på annat sätt än på de sätt som man själv vill bli behandlad på. Detta var REN och skär MOBBING. (Hoppas inte det var planerat att ingå för seriens skull,)
  Hur kan man vara så elaka, även om Gunilla var mer udda gent emot er andra. Hoppas att ni ber henne om förlåtelse för ert beteende.
  Kram på dig och mycket ljus och kärlek till dig och din familj.

 122. Sorry Maria, men vi är många som inte gillar mobbning och trodde bättre om dig än såhär. Det finns två som varit roliga att följa, dig och Gunilla Persson. Fortsätter du att försvara er mobbning av Gunilla och vara så helt utan empati när hon faktiskt kränks, kommer många börja tycka illa om dig, oavsett hur knasig Gunilla är eller inte. Ingen kommer vilja fortsätta se en sån serie.

 123. Finns det ingen möjlighet för er normala svenskor..ja Du Isabel och Margareta att uppmärksamma sociala myndigheter i L.A på den psykopatiska Gunillas vanvård av Erika..?
  Hade denna psykiska mnisshandel ägt rum i Sverige..så hade Erika varit omplacerad i ett normalt fosterhem..!
  Det är helt skrämmande att se hur TV3 cashar in stålar på detta oetiska sätt..!
  Hjälp Erika ..någon..!
  Gunilla missbrukar ju allt o alla..tom kattstackarn..!

 124. Här märks det verkligen att människor ser det dem vill se.Om ni tittar så sitter alla och hilmar med ögonen och tycker det var väldigt roligt med Margaretas låt.SÅ ÄVEN MARIA OCH MINDY.Jag tycker du Maria verkar uppträda arrogant och nochalant. Målade läpparna och tänkte mer på ditt utseende än på hur Gunilla måste ha kännt det.Samtidigt som du och Mindy slängde menande blickar och log mot varandra. Skäms på er. Isabell hade jag förväntat mig att hon skulle tycka det va hur kul som helst. Maria dubbelmoral på hög nivå.Hade jag vart du så hade jag bett Margareta vänligt men bestämt att stänga av bandspelaren.Även om inte Gunilla har vart populär i serien så är det inte rättvist att behandla henne på detta sätt utav vuxna människor.Vuxenmobbing på högsta nivå. ( Vad lär vi våra barn.)Förstår ni inte att hon måste kännt sig väldigt utsatt ??? Behandla andra som du själv vill bli behandlad.Tänk dig in i hennes situation.Ni hade inte mer än kommit dit så spelas detta upp.Jag tycker att nu får det räcka med SHF att TV 3 verkligen ville ha med detta klippet Ö.H taget förvånar mig.Vet många som reagerar som jag.Lägg ner programmet nu…..Väldigt osmakligt av Margareta att ta med denna låt för en pressfotografering. Lite känsla och ödmjuket får man väl ha.

 125. Hej Maria ! Oj , här går stormarna åt höger och vänster . Jag tycker att alla har rätt att säga vad man tycker.Om man hela tiden önskar att man ska vara nån annan och hela tiden sträva efter nåns annans lycka , så mår man dåligt. Tycker man inte om nån så släpp det , lev vidare …i det här fallet Gunilla . Jag tycker att Maria i det här fallet gjorde rätt som visade henne handen och sa att nu är det nog. Vem som helst hade gjort det . Jag hoppas att du Maria kan släppa allt det här och gå vidare . Jag tycker om dig och står för det och gillar din blogg. ❤Stor kram till dig!!// Malin (Mallan )❤❤❤

 126. jag håller absolut med dig zorken. jag tycker också att Maria kunde sagt åt de andra istället för att sitta och fnissa bakom Gunillas rygg. tycker det är mobbning påhög nivå! trist att du Maria skulle bete dig på det sättet!

 127. Jag tyckte inte alls att du hånskrattade utan uppfattade det som om ett normalt, lite nervöst skratt som man ofta gör när situationen blir obehaglig. Uttrycket ”Well, this escalated quickly” har väl aldrig passat så bra som igår. Blev själv förvånad då Gunilla vände sig om när hon skulle gå och kallade dig satmara mm. Det som jag för mitt liv inte begriper med den kvinnan är att så fort någon säger något om eller till henne som inte är renodlat positivt så kallar hon det ”mobbning” och personen som sagt något är ”falsk”, ”Ondsint” och ”bottenskrap” etc och hon vill gärna stämma den personen för exempelvis ärekränkning och förtal. När HON däremot vräker ur sig det ena invektivet efter det andra så säger hon stolt att hon är ärlig och säger vad hon tycker. Jag får inte det att gå ihop. Sen kan man ju undra varför hon inte ”vänder andra kinden till” då, hon som är så religiös? Du är som alltid bäst, Maria, o jag ser fram mot ytterligare en säsong :) Kram <3

 128. Hej Maria!
  Tack för den kloka och fina kommentaren…
  Den speglar så sköööönt vem du är innerst inne!
  Det är väl en av anledningarna till att vi som följer S H F – kommenterar – bryr oss – tittar in här på din Blogg, VERKLIGEN TYCKER OM DIG och VILL något med att vi har en favvo… Som ger oss något utöver att vara just ”kändis” – goda tankar, livsglädje och – OCH – Glamour… Hoppas alla utnyttjat tillfället sas. att lära sig något hos dessa H Fruar… Att vi som trycker på Gilla-knappen, fortsätter att titta och LEVA!!!

 129. Jag måste absolut hålla med om att du skall försvara dej när du tycker att du behandlas fel. Jag tycker du gör det bra som knappt uttalar dej i huvudtaget om de andra, För du behöver inte vara med överallt i media och sprida skit och baktala andra och göra otäcka påhopp bara föra att i desperata försök få bli känd och omtalad. Du är populär och Svenska folket älskar dej för att du är som du är och inte behöver klanka ner på andra och göra och säga dumma saker om andra för att bli populär. Du vinner ändå i längden. Sen kan man inte vara älskad av alla. Så jag hoppas att den här bloggen kan fortsättningsvis vara den varma kärleksfulla och roliga blogg som den hittills varit… Vill man sprida skit och spy galla så tycker jag att man kan vända sej till bla Gunillas blogg eller Gunillas facebook sida, för där skrivs det så mycket skit att det är betydligt skitigare där än i min soptunna under rötmånaden. Super tråkigt att SHF är slut, men samtidigt skönt att få slippa dessa intriger som definitivt inte roar mej, bara oroar. Min önskan nu är att SHF kommer tillbaka med dej och din humor, din värme och din kärlek, toffsar, Mindy och alt där till att jag bara får glömma bort Gunillas existens, att hennes uppmärksamhet upphör…Hon förtjänar en absolut tystnad….
  Många kramar till dej och Tack för att du underhåller :)

 130. Hej alla! Tänk så många som tittar på alla dessa program på TV som tex Hollywoodfruar, Bonde söker fru mfl mfl och som tar dessa på blodigt allvar och tror på allt som man ser och hör i dessa program.
  Produktionsbolagen klipper, vinklar och det händer att de medverkande uppmanas att göra och säga saker för att få bra program med lite spänning och action så att det lockar många tittare. Det är inte alltid verkligheten som ses i tv-rutan och de medverkandes persoliga inställningar och tyckande om olika saker framgår inte alltid på korrekt sätt.
  Blir mycket förvånad att så många inte förstår det. Klart att det inte såg bra ut att Margareta i sista SHF-programmet spelade upp låten som inspirerats av Gunilla,inte heller de menande blickarna från tex Isabell såg trevliga ut. Det tyckte inte jag heller.
  Glöm dock inte att programmen trots allt är ihopklippa för att ge dramatik och naturligtvis vill produktionen få precis den effekten på publiken som många av er anklagande på denna bloggsidan visar.
  I SHF framställs i mina ögon Gunilla som en väldigt labil människa som yttrar sig mycket negativt om de andra fruarna och det en hel del gånger innan man hört något negativt om Gunilla från någon av de andra fruarna.
  Varför, alla ni som tycks tro att allt som visas på TV är rätt framställt, hoppar ni på Maria som i programmen inte framställs ens en bråkdel så elak som Gunilla. Är det för att hon i programmet inte ställer sig upp och tar Gunillas parti? Visst kan det tyckas att hon skulle gjort så, men hon ställer sig inte heller upp och tar någon av de andra fruarnas parti när Gunilla säger elaka saker om dem. Var och en av dem är vuxna och kan tala för sig själv. Klart man ska ta ställning och hjälpa folk som utsätts för kränkade saker, men man måste själv tycka att det är befogat om man ska göra en insats. Alla har sitt eget sätt att tänka och tycka på. Jag tycker tex att Maria gjorde rätt som försvarade sig själv. Gunilla försvarade sig också.
  Dessutom finns produktionsbolaget i bakgrunden när SHF spelas in och det är de som i allra högsta grad är ansvariga för hur innehållet programmen presenteras.
  Vad som hände i sin helhet på denna omtalade träff vet bara de som var med…..

 131. Du blev röd om kinderna igår (rädsla eller rodnad?), känns som att du vet med dig att du faktist talade lite illa om Gunillas hem när ni var där på lunch förra säsongen. Stå för det eftersom vi alla sett det på tv. Fint av dig att inte brusa upp igår dock. Isabel är bara nedlåtandet och vill tjafsa. Margareta känns inte alls genomgo´ och jordnära längre. Sen önskar jag att Mindy inte är med i nästa säsong, det blir för mycket av henne.

 132. Skriv din kommentar här! Hej Maria ! Jag har blivit så förälskad i Molly, hon är för underbar, speciellt när hon sprang hemm till systern i sista programmet :) undrar vad det är för ras. Ha det bra,take care <3

 133. Hej Maria!
  Jag är uppvuxen i ett demokratiskt hem där jag lärt mig att alla ska behandlas lika. Gunilla är i det här fallet väldigt utsatt. Det spelar ingen roll hit hemsk hon än är, att vuxna människor sitter och hånar henne bakom hennes rygg förstår jag att hon agerar ut på. Om du Maria hade varit så bra och sympatisk som du hittills framstått hade du bett de andra att lägga ner attityden mot Gunilla och gått därifrån. Tyvärr har du förlorat ett fan nu. Blev jätte ledsen när jag såg hur ni alla behandlade ostabila Gunilla.

 134. Dock måste jag säga att Isabell och Margareta gjorde lite fel som hånade Gunilla som uppenbart verkar ha problem. Det kändes lite som mobbing från Isabell och Margaretas håll.

 135. Halloj
  Jösses vad hände egentligen. De va kanske inte jätte bra att spela låten. Alla vet ju att Gunilla är instabil. Men att hon hoppar på dig av ingen anledning alls de är ju helt stört. Bra att du säger ifrån. Nu får de vara slut på Gunilla i tv3.
  Keep up the good work . Kram till dig.

 136. Jag tycker att du och Mindy hade jättebra attityd när Gunilla hoppade på dig Maria. Ni uppförde er som vuxna människor och skrek inte och sa omogna saker. Du sa: ”Stanna eller gå härifrån”. Jag är så stolt över dig. Jag tänker verkligen ha dig som min förebild om jag någon gång blir påhoppad sådär :)

 137. Måste bara säga att: Gud vad din Mindy ser ut och låter som Bonnie Tyler! Har jag inte rätt??
  Jag tänkte när jag kolla programmet igår, Vem är hon lik? Bonnie Tyler så klart:-))
  Kramar!

 138. …och när har Gunilla hotat dig? Och varför satt du och fnissade med de andra när det var bråk? Du kunde bett Gunilla om ursäkt istället för att du hånat hennes hus.

 139. Så som det framställdes i TV såg det absolut ut som mobbning men inte från dig tyckte jag. Däremot var Margareta fel ute med att spela upp låten för Gunilla när hon så uppenbart har problem, varför strö salt i det hela. Det är inte bra underhållning. Hoppas på nya avsnitt med dig, Mindy och de andra men att Gunilla lämnas utanför då hon inte är stabil.

 140. Hjälp! Jag hade också blivit rädd för henne. Tycker du har all rätt i världen att försvara dig för påhoppet Gunilla gjorde. Man kan ju inte ta vilken skit som helst. Ser fram emot att få se en ny kul runda med er andra tre…

 141. Hej Maria!
  Jag såg det sista avsnittet utav SHF igår kväll.
  Du har all rätt att reagera mot denna Gunilla.Persson.
  Alltså hur är hon som person? hon måste ju vara sjuk på något vis. Jag gillar Er övriga i SHF dock ej denna Gunilla.Persson.
  Hoppas att SHF-serien återkommer, men helst då utan Gunilla.
  Ta väl hand om dig Maria & din kära familj därborta i USA! Kram.

 142. Du är bäst Maria! Det är skillnad på att mobba någon och att vara arg på någon. Om någon går på som ett jäkla ånglok är det klart man reagerar.

 143. God morgon Maria

  Synd att det var sista avsnittet hoppas det kommer mer
  Gunilla måste ju vara sjuk har hon personlighetsklyvning eller? man ser ju i hennes ögon att hon bli vansinnig jag skulle med bli livrädd hon behöver vård tror jag nått fel är det med henne i allafall

 144. Håller till fullo med Camilla ovan!
  Trist ockås att SHF nu är över, men jag HOPPAS, att det blir fler säsonger och helst då utan Gunilla. Ha en fin dag!

 145. Vi har all förståelse i världen, Maria. Du har helt rätt i att reagera och agera som du gör.

  Vad i alla fall inte jag har någon förståelse för, är hur produktionsbolaget kan fortsätta sända med en helt klart instabil människa, mycket möjligt i behov av vård, och hennes stackars familj. De har ju ingen som helst susning om hur de framställs i media, den ena för att hon är för ung, den andra för att hon är dement. För mig är det helt ofattbart.

  Visst är det många som tittar på programmet p.g.a. henne, och för att man på något sätt älskar att hata, men de hade förmodligen tittat ändå. Du och de andra tjejerna är karaktärer nog, med ett outstanding underhållningsvärde. Tack för det!

 146. Ja, då var den här säsongen över med SHF, tack för den här gången Maria!
  Tjusig bilden blev på er alla fyra, jag gillar din klänning, du passar superbra i den!

  Kram

 147. Folk overreagerade totalt. Du ar super-grym Maria! :) En fraga: Var detta sista sasongen av SHF eller kan det komma att bli fler? Ha det sa kul i Sverige om det ar dar du ar nu!

 148. Hei kjære Maria:) Det er trist lese så mange negative kommentarer… Du må ikke ta det til deg for du gjorde alt rett – det er klart du skal forsvare deg – du har ikke mobbet noen, du er bare snill, varm og god:) Keep up the good work, and say ”hei” to Mindy;) Ønsker deg alt godt, Maria:) Ekstra god klem fra meg:)

 149. God morgon!
  Håller med dig!
  Gunilla är en riktigt hemsk människa, man blir rädd för henne. Hoppas vi ses snart igen!
  Kram
  Camilla

 150. Skriv din kommentar här!förstår att Gunilla blev väldigt upprörd när ni andra vuxna kvinnor sitter och nobbar henne i tv. du hånskrattar ju bakom hennes rygg. är det vuxet och snällt? förstår att hon tycker att du är falsk! sorgligt att se.

 151. Hej Fina Maria

  Jag vill säga att…Du är helt underbar….Stå på dej…Du är BÄST…..Din blogg är sååå bra…Inget kul om nån är elak…

  Är du och Mindy på väg hit nu? VÄLKOMNA iså fall

  Ni Kanske ska prata med TV3 om nya säsongen av SHF eller inrednings/Mode program som jag tycker ni ska ha…Det vore nice….Och du kommer kanske vara med på Rosabandetgalan…Ja gissar som vanlig..hihi

  Ha en jätte fin och kul dag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 152. Helt rätt Maria! Hon är för olik och är elak (i mina ögon). Och självklart måste man få försvara sig när man blir påhoppad, som du blev av Gunilla i gårdagens avsnitt. Tycker att hon är instabil i psyket, och att man måste ”tassa på tå” för henne. Ogillar också att Gunilla inte kan ta att man tycker olika. Tänker på hennes dotter, där det är många reaktioner också!

  Du är en snäll, omtänksam och varm person som inte förtjänade hennes påhopp! Vi är många som stöttar dig, glöm inte det :) Du är en fin människa med hjärtat på det rätta stället!

  Många kramar från Therese m. Familj i Trosa :))

 153. Hej fina Maria! Jag tycker att det är väldigt tråkigt att det var sista avsnittet! Det bästa programmet! När det gäller att försvara sig så tycker jag att du gjorde det du var tvungen till, du sköte dig jätte bra på ett fint sett som andra inte ens vet att det existerar! Du är bäst. fortsätt att vara den du är! Stor kram Elvira:)

 154. Yess underbart skrivet, håller med dig du inte varit elak utan försvarat dig, de andra får stå för de dem har sagt du inte sagt något som inte någon anna hade gjort i det läget! bra jobbar Maria! och tycker du verkligen underbar person!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..