Date Night with Mister K :)

HOLA!!!!!

 Av någon konstig anlednig så pratar vi ganska mycket Spanska i vårt hem. Roliga hälsningsfraser och lite allmän spanglish (hälften eng/spanska) Det är jag som är språknissen :) 

HOLA!!!!!

 Av någon konstig anlednig så pratar vi ganska mycket Spanska i vårt hem. Roliga hälsningsfraser och lite allmän spanglish (hälften eng/spanska) Det är jag som är språknissen :) 

Ganska nervös dag idag eftersom jag var hos frissan och numera har kortare hår. Vet inte om ni kommer att gilla det :) Börjar även bli lite nervig inför all preparation för min nya bok. Det är ganska mycket som ska planeras och förberedas tills bokgänget kommer. Ulf Elfving i spetsen och Ica bokförlag med Ingela Holm.

Tack för alla era kommentarer och självklart Karin H så skickar jag bilden på Bella och Molly till dej. Molly är en Malteser för er som undrade. Tess som tänker bli mäklare :) det är ett roligt jobb och tänk vilka trevliga människor du kommer att träffa. Nyblivna föräldrar som startar ett nytt liv tillsammans med att äga deras första bostad osv. Jag tog min mäklarexamen här i Los Angeles. Svårt och mycket att lära sej men det gick (I know it was a surprise that I passed too). Jag vill att min lillebror Christian kommer hit och tar sin examen också.  Tess har du haft funderingar på att komma hit och se hur Real Estate fungerar här i Kalifornien?

Ikväll ska jag och Kamran åka till San Clemente och ha middag. I San Clemente hittar du massor av fina restauranger och supergod mat. Emma är också där på ett Halloween partaj och då hämtar vi henne på vägen hem.

Idag träffade jag även Ingela och hennes söta dotter Isabella på Starbucks. Supergulligt och tack för tidningarna jag fick :) 

Godnatt och kram Maria

 1. Hårförlängningar sliter mycket på ens eget hår,har nog gjort sitt på dig. känner en som hade bara testar kvar till slut efter att ha hårförlängning jämt! Kul med Hollywoodfruar men det fanns nog inte mera att berätta känner vi!

 2. Maria! Du ser mycket yngre ut i rakt hår! Snyggt med lite kortare så att de inte är så tunnt i topparna med! Kram

 3. Du klär verkligen i rakt hår :) Alltid kul att variera sig :) Själv har jag långt självlockigt hår, men plattar det ganska mycket men kul att kunna välja beroende på vilket humör man känner sig på :)

 4. Hej Maria!!!
  Ditt hår blev jättefint!!!!!!
  Det var även supernice med lockarm ,men detta är snäppet finare!!!!!
  Samtidigt går det snabbare att göra sig fin o det sliter inte så mycket på håret! :-)
  Jag har köpt Maroccan Oil som du använder o det är verkligen great!!!!!
  Har frågat innan vart man kan köpa ditt bruna hundkoppel 3 cm X 30 cm långt! Viill så gärna ha det till min cremefärgade pudel Theo!!!!

  Kramar från en stor fan of you!!!!! <3 <3 <3

 5. Hej Maria!
  Har inte varit inne på din blogg tidigare, men har sett dig på massor av bilder. Måste bara skriav att vilken frisyr du skaffat dig. Bra att du tog bort lockarna…..

 6. Maria ! det var en feg klippning ;) vi vill se dig i andra frisyrer tex uppsatt, flätat ( en fläta ) utan din stora lugg. Du skulle bli super snygg ! Hälsa Mindy detta också, vi vill se lite nytt. I Mindy verkar du ha en fin vän, hon är så söt. Keep on shopping ! Love Chris.

 7. Hej Maria, du e helt underbar!
  Och du passar jätte bra i ny frisyren tycker jag! Lika fin då som nu. Du och Mindy är så söta tillsammans tycker jag. Svara gärna, ha det bra kram!<3

  Mvh Julia

 8. Hej!
  Jag tycker du sminkar dig alldeles för mycket!!
  Man ser ju knappt din egna ansikts hud och ögonfransarna är tjockt med mascara. Mindy likaså! Why?

 9. Hej! Jag tycker att du passar jättebra i den nya frisyren. Det blir också lättare att fixa håret på morgonen. Kanske kommer du att klippa det kortare…
  Kram
  Marre

 10. Vacknar du aldrig på morgonen känner att rensar bort så mycket kläder och sälj det och skänk till välgörenhet och rensa i huset också.
  Sluta att köpa dagligen kläder och annt
  Spara pengarna
  Sakerna du gör och säljer skänk mycket till din mamma och spara dem
  Nej jag tror du aldrig tänker så alls

 11. Hej Maria! Ditt hår blev jättefint, inget att oroa sig för! Jag tänkte ställa en lite fråga också, brukar du rösta i de amerikanska valen?

 12. Åh så fin du blev i håret så ska du ha det!!!!!! Hoppas Kamran gillar det också:) så roligt att lösa att du ska göra en ny bok. Jag gillade den förra du gjorde, när kommer den nya boken ut? Kramis Amelie

 13. Maria, jag är så fantastiskt glad för att du numera skriver en helt suverän svenska i dina inlägg!!! Inte en enda förfärlig särskrivning! Superbra gjort!!

 14. Fin i håret blev du tycker även jag, ser att fler kommenterat just detta!

  Roligt också (eller not!) att se att det fortfarande är människor som inte har annat att göra än att kommentera vad du borde göra eller inte – när ska de förstå att du gör som du vill i din blogg och vill de inte vara här behöver de inte skriva nåt utan bara sluta hälsa på!!

  Jag kommer hälsa på och kolla in här även om du kanske inte svarar på min blogg och det är mitt val som jag gör :-D men jag lovar att om jag bara har negativt att skriva om så låter jag bli ;-)

  Är du i krokarna av Vällingby så säg till! eller om du vill ha andra återförsäljare av dina fina hundprylar (håller ju på med just sånt som hundar/beteende osv).

  Hoppas helgen blir toppen för dig och hela familjen o vännerna! //mia

 15. Super snygggt Maria. lika snygg som alltid .
  Du passade verkligen i lite kortare !
  En liten sak till, när kommer du ut med fler väskor på din hemsida, helst svarta :) ? Kan man inte se priser på din hemsida ? Jag ser inga iallafall.
  Kram

 16. Det är nog sant som folk reagerar att de ser finare ut sådär som nu obs. Vi är lika gamla;) så ser från den sidan med. Yngre ser du ut med!!

 17. Maria
  Till syvende och sist aer du aenda den stora foerloraren….det hade raeckt med nagra rader Maria..nagra ord och du hade kunna staella allt till raetta igen..men till det har du tydligen ingen pondus ..sa forsaett att spela ofoerstaende ..det aer som sagt din blogg och du goer med den vad den blir..
  till.. sa..fortsaett med det och du far se hur manga du gjort sa besvikna och som laemnar dig at ditt oede..som sagt det finns massor av bloggar att laesa skrivna av
  kvinno r med civilkurage och integretet.
  Bon courage!
  Louise

 18. Jättesnygg i håret Maria!!
  Kanontuff frisyr :-) Du passar sååå bra.

  Åååh vad glad jag blir över fotot på vovvarna som jag ska få. Tack gulliga du.
  Har nämligen en liten Alva (adopterad från Spanien) och hon o Bella påminner så mycket om varann. Sedan har jag några små vita jyckar också, varför jag är så förtjust även i dina. Jag är en totalt hundgalen människa!!!
  Ha en härlig helg,,, här i Sverige börjar vintern komma – burr.

  STOR kram

 19. Skitsnyggt Maria! Du passar i den frisyren! Och bara så du vet; du har INTE tappat i popularitet i Sverige som en del påstår! Vi älskar dig precis som du är!

 20. Hej Maria!
  Jag heter Johanna och bor i Sverige! Jag tycker du är fantastisk! Finns det någon chans att söka ”träffa din största idol” någonstans inom Hollywoodfruarnas-teamet? Detta är min största önskan! :) Min ”hensida” är min personliga facebooksida :) M v h Johanna!

 21. Skriv din kommentar här!Woooow WOOOW! Så fin du är i ditt hår, ser dessutom yngre ut. A keeper! :-P
  Kram Linda

 22. Snyggt! Du ska inte ha håret så där lockigt och fluffigt som du brukar, det ser så tillgjort amerikanskt ut. I din nya frisyr ser du yngre ut. Din bff skulle också behöva göra något åt sitt hår, bulan hon har i håret ser helflängt ut. Annaras är ni Bäst i Shf.

 23. ska bli jättespännande med nästa bok har den frsta och gillar den.personligen håller jag tummarna det blir mer recept och inredningstips.
  kanske en ide maria!! göra en bok med inredning dukning smile

  håret blev bra tycker jag

 24. Nämen Maria håret blev ju jättejättefint! Det ser ju alltid så mycket piggare och fräshare ut när man lättar upp det lite i längderna. Jättebra blev det! Jag är so excited för din nya bok och vet inte hur jag ska kunna vänta på att få skaffa den. Den första blev jag så förälskad i. Alltid så glad att du och Kamran ser till att spendera quality time med varandra, ni är riktiga förebilder för andra par hur man ska ta hand om varandra och ta hand om sin familj! Kram från Finland!

 25. Skriv din kommentar här!
  Hola!!!
  Dear Ms MM ! <3
  Nice Med Språken
  Spanska ! Persiska! Svenska…
  Ha Ni en Trevlig Helg ! <3:D
  Adios !
  Kramisss
  Från Oss
  Från OSS

 26. Hej hej Maria
  Detta var ju en snygg frisyr men som du vet allt klär ju en skönhet.
  Ha en mysig kväll med mr K kram Ingela P

 27. Tycker nog att det är på sin plats med att du förklarar dig här, efter tilltaget i sista avsnittet. Det var ingen vacker syn precis. Du hade redan tappat i popukaritet här i Sverige. Ingen vill gå omkring med dina grejor och göra reklam för dig…. efter det här. Tror inte att du tänkte så långt. Inget kan göras ogjort, men en förklaring kan va på sin plats tror jag. Det är tanklöst att tro att människor är intresserade utav dina inköp ej hellre dina restaurangbesök eller dina väninnor i USA. Det är samma samma mäniskor som gör sina inlägg här. Tror inte att nöjesnivån är så hög här….

 28. **HejBästaMaria**
  Du är superfin i håret!!Tycker du passar bra i både lockigt och rakt=)Spanska är ett stort språk som pratas av många världen över..jag har alltid velat lära mig spanska och beställde för ett tag sedan en cd språkkurs=)Kuligt,då kan man sitta hemma i lugn och ro och studera=p
  Älskar bilden på Molly och Bella och skulle också vilja få den snälla Maria..Ni får ha det så trevligt ikväll du och Kamran och var rädda om er<3 Stor kram Anna Nykvist*

 29. WOW Maria! Du är verkligen jätte-jättefin i ditt ”nya hår”! Vi ser mer av Maria, precis som vi önskar tror jag! Och som du ser – du ser mycket yngre ut i denna frisyr! GRATTIS till modet oxå att göra det!
  Hoppas ni två M&K – hade en superfin Afton med mycket kärlek, glädje och tacksamhet att ni har varandra! Och över så fina & duktiga barn, som vill något! Kram till er alla från Pimsan…

 30. Tycker att håret blev snyggare. Du ska ha en stor eloge för att du låter alla ha en åsikt på din blogg. MYCKET bra Maria.

 31. Du är ju superfin i håret Maria!! Snyggt med det raka. Ha en trevlig kväll med Kamran! Kram från Malin i Sundsvall

 32. Du ar SUERFIN i haret Maria!!!
  Jag trodde att du skulle ha gjort det annu kortare,det har var ju inte sa mycket klippt,men det rakare ar ju jattefrasht!
  Haller med att du ser minst 10 ar yngre!
  Bra gjort.

 33. Hej Maria!
  Du ser fantastisk ut! :)
  Jag har varit i behov av en ny plånbok ett tag så jag väntar på att det kommer sådana med, och inte bara fler väskor i framtiden, haha! :)

 34. Hej Maria! Jag gillar det :)! Det passar dig, du ser yngre ut, fint :). Bra att prova nåt nytt:), lite plattare. Även jag gillade ditt gammal frisyr med:) snyggt !!! Lycka till på dejten och trevligt helg:).
  Kram
  Tanya S

 35. Hej Maria ! Vad fin du blev i håret! Inte alls kort. Alltid roligt att gå ut och äta och ha en date med Kamran , ni är verkligen duktiga på det .;) jätte spännande med den nya boken ….det ser vi fram emot. Kram och trevlig helg! Malin (Mallan )❤❤❤

 36. Absolut snyggaste frisyren hittills på dig!! Längden kan t.o.m vara lite kortare, men aldrig längre än du har nu. + att du inte har alla lockar som du hade förut. Du ser mycket, mycket yngre ut ! Toppen Maria!!

 37. Hej Fina Maria

  Du är jätte fin i barret….Känns de annorlunda ? Jag vet att jag själv kan känna om jag klipper topparna att de är kort men de inte är de…

  Kul att blanda språken…….Hoppas middagen va myyysig….

  Jag är så stolt och glad för fotot på dej och Mindy med vovvarna Molly och Chloe som ja fick på bloggträffen…. Det står så fint bland andra foto på dej och boken…Yeeaahhh…

  *** Jag längtar så efter nya boken ***

  Ha en fin lördag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 38. Hej!
  När kommer boken ut i sverige?
  Hoppas att du och Kamran får en härlig middag :)
  Så fort jag hittar en av dina väskor så kommer den att få flytta hem till mig ;) Jag tycker dom är ursnygga!
  Kram Catarina

 39. Hej Maria!
  Vad fin du blev i håret! Riktigt bra! Molly och Bella är ju bara sååå söta.Hoppas ni får en bra dag! Sköt om er!
  Kram Monica

 40. Hej,du är jättefin i håret, det synd knappt att det är lite kortare men det ser lite lättare ut!!snyggt!look younger :)

 41. Halloj Maria,
  Tack för att du tog tid att träffa oss, det var roligt.
  Hälsa till Mindy, hade varit roligt träffa henne också.
  Toppen dag för oss och lycka till med dina nya kommande projekt . You are one of à kind.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..