31 oktober 2012 20 kommentarer
Instagram


via Instagram http://instagr.am/p/RdPXIfHTHa/

20 kommentarer

Hej Fina Maria

Åhh, så gullig man kan va…Åhh, vilken ulltuss…Underbar….Första Halloween för Molly

Ha en jätte fin och spännande dag/kväll

Kramisar Nettan ( Logan )

Hej Maria!

Åh….lilla Molly hon är ju så söt…..vad tycker hon och Bella om pumporna…..min lilla Bamse tycker det är jätte spännande och ska undersöka och skälla ut dom lite…..i fall att dom anfaller :)

Ha en bra dag Maria.

Kramar från Mia(Marie)

Hej Maria! Om man nu kan få den kontakten med dig ;) min vän fyller 25 den 13 november. På din födelsedag med!! Vi ska ge henne ett av dina smycken och pricken över iet vore ju om du ville skicka en födelsedagshälsning, en videosnutt bara :) det vore sååå kul! Och hon skulle bli glad! Tack så länge!! Kram Cissi

Hej Maria!
Vi studerar PIB (Programmet för Inrednings och Butikskommunikation) på Linnéuniversitetet i Växjö. Vi läser just nu marknadsföring och skall göra ett Projektarbete där vi skall välja ett företag/varumärke och fördjupa oss kring. Vi ska lägga fram ett/flera förslag på hur företaget bla. kan få merförsäljning. Vi ska helt enkelt lägga upp en Marknadsplan.
Det hade varit superkul att få göra ett arbete kring dina väskor och hur man kan marknadsföra dem ännu bättre för att skapa merförsäljning.
Detta är ett arbete får vår egen utbildningsskull vilket kommer resultera att vi bara kommer redovisa detta för klassen.
Vi gillar din personlighet och din design och det hade varit jätteroligt om vi fick möjlighet att få din personliga åsikt kring företaget.

Kram från
Malin Karlsson, Emma Kléen, Johanna Fors och Nelly Persson

Hej Maria, tack för en underbar blogg. Är också ägare av en av dina väskor. Undrar nu bara vilken ras Bella o Molly är?
Ha det så bra!!

Bara måste berätta vad jag drömde härom natten! Du Maria var designer för Gina Tricot! Och for Sverige runt för att besöka alla Ginabutiker och tydligen var vi hyfsat nära polare för jag fick följa med dig på hela resan och vi hade skitkul:) Kändes hur naturligt som helst när jag vaknade:)
Älskar denna blogg!!
Kram AnnHelene

Your and your daughters blogs are so inspiring! You guys should be the next Kardashians! The Montazami name is just as catchy. I would love to watch that show! Keep up the good work ;)

Molly är så otroligt söt och du, Maria är så otroligt vacker.
Mest inspirerande kvinnan i hela vida världen. Du är så härlig Maria och jag älskar hur du bjuder på dig själv!
P.s. Jag har länkat din blogg hos mig för att du är en sådan go’ förebild.

Stor regnkram från Linn, i kalla Sverige

Skriv en kommentar