via Instagram http://instagr.am/p/RdPXIfHTHa/

 1. Molly är så otroligt söt och du, Maria är så otroligt vacker.
  Mest inspirerande kvinnan i hela vida världen. Du är så härlig Maria och jag älskar hur du bjuder på dig själv!
  P.s. Jag har länkat din blogg hos mig för att du är en sådan go’ förebild.

  Stor regnkram från Linn, i kalla Sverige

 2. Hejsan. jag gillar dina bruna eller vinröda plyschbyxor,vida nere i benen. Vad är det för märke,var kan man köpa såna.?

 3. Your and your daughters blogs are so inspiring! You guys should be the next Kardashians! The Montazami name is just as catchy. I would love to watch that show! Keep up the good work ;)

 4. Bara måste berätta vad jag drömde härom natten! Du Maria var designer för Gina Tricot! Och for Sverige runt för att besöka alla Ginabutiker och tydligen var vi hyfsat nära polare för jag fick följa med dig på hela resan och vi hade skitkul:) Kändes hur naturligt som helst när jag vaknade:)
  Älskar denna blogg!!
  Kram AnnHelene

 5. Hej Maria, tack för en underbar blogg. Är också ägare av en av dina väskor. Undrar nu bara vilken ras Bella o Molly är?
  Ha det så bra!!

 6. Hej Maria!
  Vi studerar PIB (Programmet för Inrednings och Butikskommunikation) på Linnéuniversitetet i Växjö. Vi läser just nu marknadsföring och skall göra ett Projektarbete där vi skall välja ett företag/varumärke och fördjupa oss kring. Vi ska lägga fram ett/flera förslag på hur företaget bla. kan få merförsäljning. Vi ska helt enkelt lägga upp en Marknadsplan.
  Det hade varit superkul att få göra ett arbete kring dina väskor och hur man kan marknadsföra dem ännu bättre för att skapa merförsäljning.
  Detta är ett arbete får vår egen utbildningsskull vilket kommer resultera att vi bara kommer redovisa detta för klassen.
  Vi gillar din personlighet och din design och det hade varit jätteroligt om vi fick möjlighet att få din personliga åsikt kring företaget.

  Kram från
  Malin Karlsson, Emma Kléen, Johanna Fors och Nelly Persson

 7. Hej Maria! Om man nu kan få den kontakten med dig ;) min vän fyller 25 den 13 november. På din födelsedag med!! Vi ska ge henne ett av dina smycken och pricken över iet vore ju om du ville skicka en födelsedagshälsning, en videosnutt bara :) det vore sååå kul! Och hon skulle bli glad! Tack så länge!! Kram Cissi

 8. Hej Maria!

  Åh….lilla Molly hon är ju så söt…..vad tycker hon och Bella om pumporna…..min lilla Bamse tycker det är jätte spännande och ska undersöka och skälla ut dom lite…..i fall att dom anfaller :)

  Ha en bra dag Maria.

  Kramar från Mia(Marie)

 9. Men såå söt man kan vara!!Lilla lilla gumman då,skickar en kram ifrån lilla mej..Hälsa din kompis Bella också=))
  Kramar Anna Nykvist=)

 10. Hej Fina Maria

  Åhh, så gullig man kan va…Åhh, vilken ulltuss…Underbar….Första Halloween för Molly

  Ha en jätte fin och spännande dag/kväll

  Kramisar Nettan ( Logan )

 11. HEJ MARIA !
  SUPERGULLIG, BEDÅRANDE OCH
  HELT UNDERBAR ÄR DU LILLA MOLLY.
  KRAMAR TILL SÖTNOSEN.
  KRAM FRÅN DIN VÄN ROSE-MARIE.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..