Taking off to Sweden

26 november 2012 14 kommentarer
Instagram


via Instagram http://instagr.am/p/SgjQv0nTAZ/

14 kommentarer

Vi kan gärna byta jag vill gärna härifrån denna skiten så jag åker gärna till californien nu när du är i sverige för här är et mörkt kallt och äckligt och här kan man ej va. jag har velat flytta sen jag var 18 till usa för jag tycker sverige är så trist

Åhh välkomna hit! Maria…jag hoppas du ska vara i Skåne något…När du var i Lund för ett bra tags sedan så missade jag dig…men SOM jag sprang ner till butiken (som jag hade blivit meddelad) att du skulle befinna dig i…stod i affären och tittade på alla saker i drygt 20 min (butiksbiträdena trodde nog att jag skulle ta ngt)…tillslut började klockan ticka – lektion- igen och jag gick ut utan att ha fått se dig…vad upptäcker jag när jag kommer ut…jo att det var butiken en bit bort som du var i…och då skulle du gå och jag började min lektion…typiskt mig:) Jag skulle så vilja ha ett kort med er som jag kan titta på som en liten inspirationskälla i mitt jobbiga juridik-plugg… Många många kramar till er

Hej Fina Maria

Underbart foto på er….Och Välkomna …..Hurra för att Amelia ändrade att jag som ej har FB kan fortsätta kommentera…Nu är jag HAPPY igen…

Nu är ni väl på 70 års partyt och släpper loss..hihi…Ulf Elving är mysig och trevlig

Kramisar Nettan ( Logan )

ÅÅ va kul!! Snälla Maria, kan du skriva vilka platser ni ska till och när! Skulle vara så kul om man kan träffa er! Kramar från Lovisa! :D

Åh va kul! Säg till om ni kommer till Göteborg eller kör förbi Ale! (om ni ska åka bil) Skulle varit så himla underbart och kul att träffa er! Kram!

Åh vad fina ni är, roligt! Kommer ni förbi Vingåket så skulle Isabella och jag bli glada. Vore kul att träffa dig igen och träffa Mindy. När vi sågs berätta jag om att vi renoverade ett hus, kanske kan du komma med inredningstips och på en inflyttningsfest senare. Min man har nog några bilar som Kamran skulle vara intresserad av, Lamborghini, det skulle vara så kul, kan det vara ett prospekt? Kram och trevlig resa

Maria – gud vad fin din blogg har blivit, jag surfar ofta till den från mobilen och det är verkligen en mycket trevligare upplevelse nu. Snyggt jobbat!!!

Skriv en kommentar