Har jag verkligen allt!!!!!!

Hej på er alla där ute i bloggvärlden. Jag är så glad att jag får en chans att svara på Mias kommentar att ”vad finns kvar i livet att önska om man har allt”??? Jag har verkligen inte allt. Låt mej berätta om min dag.

Klockar är 06.30 och mitt alarm går av på min Iphone5. Stiger upp och väcker Nicho, Emma är redan vaken och är väldigt orolig över något rött hon har fått i armhålan. Säkert en liten finne säger jag och går ner och sätter på lite tevatten. Skjutsar barnen och två andra kompisar till skolan. Kommer hem och äter frukost med Kamran och då ringer Sara och säger att hon har sagt upp sej från sitt jobb. Vi pratar ett tag och kommer fram till att det var nog det bästa eftersom det kändes lite som om företaget drog lite nytta av att hon precis har graduated från college. Vi bestämmer oss för att hon ska komma hem så att vi båda kan åka till Calle agent och gå igenom korten från mitt photoshoot för mina glas som ska tryckas upp på paket och affisher osv inför Formexmässan nu på torsdag. När Sara kommer in genom dörren säger hon att hon och hennes pojkvän Niles har gjort slut efter 1 1/2 år. Jag ser att hon är ledsen och ger henne en stor kram. I love you Sara!! Nu är det viktigt att stiga in i mammarollen och ge ett perspektiv som en 22-åring kan förstå. Jag sprutar ut tips, ideer och annan underhållning tills jag ser Sara småle litegrann. Sara är så stark och förnuftig så jag blir helt rörd av hennes klokhet och resonemang. Efter att vi kramats och insett hur fantastisk Sara är så hjälper Sara mej att spela in en video till Ingela från ICA bokförlag. Det är en liten videosnutt som hon kommer att visa inför bokakademin angående min bok. Min fantastiska ”partybok” kommer att heta Fira med Maria Montazami. Sedan badar jag Molly och fönar henne till perfection och efter det far vi alla 3 till Starbucks och köper en kaffe till Calle och en Latte till mej. I min väska har jag packat ner 5 skivor torr sockerkaka från igår som jag ska ge till Calle.

Ok jag ska korta ner min historia. Sitter i några timmar på kontoret och väljer olika kort på mej och mina fina glas från Reijmyre. Mitt i allt kortval så chattar jag i en timme med alla er svenskar efter att ni har tittat på programmet Så Blev vi Svenska Hollywood Fruar. Superkul, Sara svarade också på vissa frågor som var riktade mot henne. Vi fick massor av frågor från fans som är så gulliga och genuina. Gör samtidigt en lite Instagrampost! Sedan kommer Kamran och ger mej en stor kram och tycker att det är så roligt att jag är på hans kontor och arbetar. Sara åker och hämtar Emma och Nicho från skolan. Sedan kommer hon tillbaka till kontoret, hämtar mej och vi åker till South Coast Plaza för att hämta upp ett par gummistövlar till Sara. Märket heter Hunter och det är en försenad julisklappis till henne från mej och Kamran. Trötta och lite lätt ledsna över att Sara inte är 100% sej själv åker vi hem och jag lagar världens bästa groundturkey tacos med Pico De Gallo salsa. Medans jag lagar mat pratar jag med Sara om hennes pojkvän och i bakrunden hör jag Emma spela piano med pianoläraren. Jag tårar upp och säger till Sara ” detta är min dröm” . Här går jag i köket och lagar mat medans Emma spelar piano i bakrunden. Hanna är i college och är så duktig, Nicho är på ovanvåningen och gör ett skolarbete och här står jag med Sara i köket och pratar relationer och om att växa i livet och bli sårad på vägen. Sedan kommer Emma ner och visar oss hennes armhåla som inte ser bra ut. Vi kommer att gå till doktorn imorgon och Emma kommer säkert att behöva äta medicin. Så för att sammanfatta bara en dag ur mitt liv så tror jag inte att pengar har en sådan stor betydelse om hur jag är som person och vad som är viktigt för oss i vår familj. Pengar ger dej inte klass, mänsklighet, kärlek och omtanke eller att bara våga vara dej själv i alla situationer du sätter dej i. 

Jag är tacksam för allt jag har och tar aldrig något förgivet. Kamran, mina barn och min familj i Sverige är det viktigaste för mej. Ja kanske läppstift, locktång och några tofsar också :)

Ja så här såg Calle ut efter den fjärde skivan av min hemlagade torra sockerkaka. Tack alla ni som nu har fått mej att förstå att man inte ska göra dubbelsats av sockerkaksrecept :)

Sara, söt som en docka och jag vet att hon är jätteledsen och besviken att det har tagit slut med hennes pojkvän Niles. 

Här är jag och Sara in the FREE PEOPLE STORE!!! Vi stormtrivs!! Vi kommer att starta vår egen klädesplaggsfirma inom kort. Ja vi håller hårt på MMC och alla fantastiska väskor och smycken. Nu är det dags för nya väskdesign och vi tar steget framåt :)

Spets och romantik är något som vi alla gillar eller hur. Pim V jag är glad att du också gillar deras kläder och style.

Kram för idag. Grattis till Lukas som fyller 15 år idag onsdag önskar din syster Alma och The Montazami Family

Princessmamma….jag är så glad att vi gifte oss i Las Vegas och efter 20 år hade jag och Kamran en fantastiskt ceremony på beachen vid Ritz Carlton där vi förnyade våra bröllopslöften. Har aldrig varit lyckligare :) Julkortönskan kan du skicka en liten email till på idolkortsadressen. 

 1. Åh vad fint skrivet av dig Maria. Det är så härligt att se dig prata om din familj. Ni verkar ha bra förhållande hela bunten. Jättehärligt att du uppskattar det varje dag. Kram till dig

  //Malin 26 år

 2. Hejsan Maria =) jag blev så rörd av din text och du ska veta att du är absolut min favo från hollywood fruar , jag blev tårögd när jag såg den delen då Sara graduated grattis till henne, jag har missat dig när du vart i Båstad på sommaren men hoppas på att jag kanske får se dig denna sommar, min dröm är fått komma till LA en vacker dag och att se dig lyckas med allt får mig att inte tveka en enda sekund

  m.v.h

  ardijana =)

  PS: älskar din still ;)

 3. Hej,
  Jag gillar dig skarpt Maria. Tycker du verkar vara en person som står stadigt med båda fötterna på jorden trots att du är blessed med pengar. Ser fram emot din bok! Kram

 4. Va fint skrivet! Att bara kunna vara sig själv i alla situationer är guld värt och då spelar inga pengar i världen nogon roll.. Jag hoppas jag hittar dit någon dag och tycker att det är så beundransvärt av dig som alltid verkar kunna vara dig själv i alla lägen och som står upp för dig själv på ett bra och varmt sätt! Önskar jag hade kunnat vara det och önskar jag kommer dit men all lycka till dig iallafall :)

 5. Tack för detta inlägget Maria!
  Innan kändes som om det bar var yta, yta och yta och att du inte brydde dig. Det gjorde mig lite ledsen för jag vet att det finns så mycket mer. Här visar du en annan, ärligare sida utav dig själv och det hjälper nog många. Skönt att du inte är för amerikaniserad. Pengar i all ära men livet kommer alltid vara pågående. Styrka till er familj och jag hoppas verkligen Sara hittar en mycket bättre pojkvän och ett roligt jobb för hon verkar vara en sån fin tjej. Det kommer gå BRA!!! Stor kram

 6. Du är shopping beroende
  Du skulle aldrig klara att inte handla några saker på ett helt år
  Du shoppar så mycketr det dina pengar eller din mans pengar
  Sök hjälp
  Det finns annat i livet och sluta skämma bort dina barn en iphone till din dotter hallå

  1. Och du är dömande. Och vilka barn får inte Iphones nuförtiden? Maria kan skämma bort sina barn mycket mer än hon faktiskt gör, men jag tycker hon har hittat en bra och lagom balans. Du har uppenbarligen problem om du måste trycka ner andra för att själv må bättre. För det kanske du borde söka hjälp?

 7. **HejBästaMaria**

  Så fint skrivet utav dig <3
  Va kul med klädcollektion och nya boken,ser mycket fram emot tills affärerna börjar sälja dem=))
  Va tråkigt att höra att det är slut mellan Sara och hennes pojkvän=(
  Och hoppas Hannas utslag försvinner..

  Ursäkta min korta kommentar idag men har sådan huvudvärk och ska försöka få lite sömn*Stor kramiz till dig underbara Maria mef familj och vovvar kram Anna Nykvist*

 8. Oj så fint skrivet! Som du säger så är det inte pengar som definierar vilka vi är utan våra handlingar… Sen underlättar ju en bra ekonomi det mesta! Men Ni har verkligen kämpat er upp tillsammans dit Ni är idag!
  Så synd att Sara och Niles inte längre är tillsammans men hoppas det är ett gemensamt val. Jag som väntade på uppdatering på hennes blogg om den kommande helgens resa…, blir det ingen nu kanske?

 9. Hej Maria,
  Skulle vilja att du letar upp en så enastående låt, lyssnar på den och sen spelar upp den för Sara. Den jag tänker på är Coldplays underbara låt ”Fix you”. Passar att ge från en förstående och tröstande mamma till ledsen dotter-:) kram Eva

 10. Kjære Maria, for et rørende innlegg – jeg er ordløs – du har så rett i hva du skriver:) You are amazing:) Ekstra varm klem til Sara, og gode ønsker til deg og din fine familie, dere er heldige som har hverandre:) SÅÅÅÅ vakre bilder av deg og Kamran!!!:) Masse lykke til med glassene, de er vakre:) Ta vare på deg selv midt oppe i alt, Maria:) Klem:)

 11. När släpps din bok? Vill jätte gärna läsa den!

  Och du, eller din familj är favvoriten i hollywoodfruar med alla som varit med, vi kom in på det och diskuterade det på en lektion i skolan!

  Hoppas allt blir bra med båda Sara och Emma!

 12. Hej Maria,
  Jag har följt Svenska Hollywoodfruar sedan starten och jag tycker att du verkar vara en härligt öppen och mjuk person som också är sansad och äkta. Av det vi fick se på programmet igår så tycker jag att du skötte middagen tillsammans med de andra fruarna otroligt proffsigt och ärligt. Det är intressant att kunna få en litet titt i din vardag. Tur att din dotter har stöd av dig och din familj, nu när hon går igenom hjärtesorg. Jag drömmer om en resa till USA, helst i sommar, och vill gärna ha tips om resemål och saker man bara inte får missa. Jag tycker att du vore den bästa att ge tips!:) Supertacksam för svar.

 13. <3

  Du skriver så bra Maria, din hjertegode person kommer så fint frem i teksten.

  En herlig blanding av humor, alvor, nye ideer og gode tanker.

  <3 ;) mio

 14. Jo, jag skulle så väldigt gärna vilja veta hur du var som småbarnsmamma (är själv där just nu med flera små barn). Vad sysslade ni med på dagarna du och barnen? Hur hanterade du allt matkladd och stök med leksaker och smutskläder ÖVERALLT mm Hur löste du trotset när de ligger och skrike på golvet och vad man än gör så vill de bara skrika och vara på tvären? Du verkar i alla fall lyckats mycket bra – dina barn verkar vara superfina tonåringar!!!
  Superglad och tacksam för svar <3

 15. Efter att ha läst din blogg och speciellt detta inlägg så ska man nog vara lyckligt lottad om man har det bra ställt. Är själv uppvuxen med en far som är alkoholist och en bror som var narkotikamissbrukare och som tyvärr inte finns kvar i livet. Att känna att jag akdrig kunde unna mig själv någonting utan bara vara hemma. Idag kan jag unna mig själv någonting då jag bara bor med min mamma och kan se till att jag gör något med mitt liv.
  Se till att en själv har det bra innebär att man kan göra något bra för någon annan också! Ens familj kan vara a och o men inte för min del…..
  Ta hand om dina nära och kära!!!!

 16. ja visst är det irriterande med avundsjuka människor!
  Strunta i de hell enkelt och gläds åt oss andra som läser din blogg för att vi gillar dig som vi har ”lärt känna dig” :-)

 17. Jag brukar kika in här o läsa dina inlägg men kommenterar inte så ofta.
  Allra först vill jag hälsa till Sara att hon kommer att kyssa många grodor innan hon träffar sin prins.
  Det känns alltid djäkligt när ett förhållande tar slut men ofta går det över rätt snabbt o man inser att det var inte den rätta personen att leva med, förhoppningsvis resten av livet. (har själv varit gift i 35 år med samme man).
  Sen att ha allt?
  Tja, allt är ju relativt, men visst är det lättare om man har pengar på fickan o inte behöver räkna örena.
  Men pengar köper inte hälsa o riktig lycka.
  Så länge man är frisk har man allt enligt mig.

  Ha de bra

 18. I love you! Du är bäst och jag tycker det låter liten som den svenska avundsjukan har fått Svar på tal. Kram Claara

 19. Efter att ha läst det du skrev förstår jag att du har Allt. Och det som du själv säger handlar inte bara om pengar. det handlar om annat mycket värdefullare och utan pris- och det har du!

 20. Fy fasen så bra skrivet! Åh vad jag älskar att höra om din vardag och visst är det så att det kvittar om man vore ofantligt rik om inte någon man älskar mår bra.
  Ser med glädje fram emot dina fina glas och en kommande klädkollektion! kram från Kristina Fransson Alingsås

 21. Det här var så roligt att läsa, önskar att du kunde skriva fler sådana här inlägg om hur din dag sett ut. Du är så härlig :-)

 22. Hej Maria

  Jag undrar vad det är för klädesplaggsfirma som du ska starta är det egendisignade kläder eller ? Jättespännande i så fall
  kram Anneli

 23. Så underbart skrivet, direkt ur verkligheten. visst ser det ut som du har allt, materielt sett. Och visst kan jag bli avundsjuk i bland, men det är just det du skriver i det här inlägget, det verkliga livet som är det viktiga. Och att få vara som man är, att få uppfostra sina barnoch ha bra vänner och en underbar man som man älskar och blir älskad av. Tyckte det var så fint det du berättade om er pinkipromise i gårdagens avsnitt också. Något liknande har min man och jag också gjort när vi bestämde oss för att gifta oss för snart 13 år sen, att vi skulle göra allt för att hålla ihop så länge det bara går. Om det så krävs terapi eller vad som helst. Och än så länge blir det bara bättre och bättre, trots oenigheter då och då. Eller kanske tack vare.

  Stackars Sara, jobbigt att det tagit slut med hennes pojkvän. Viktigt att finnas där att stödja och det verkar du göra så bra, ni har en så underbar familj som håller ihop. Strävar efter att ha en så fin relation med mina barn och min man jag med.

  Ha det bra!

 24. Det är jätte kul när du skriver ett sånt här inlägg där du berättar om din dag såhär. Jätte kul att läsa uppskattar det verkligen! :) mer sånna tack! :)

 25. Hej Maria. Eftersom jag inte sett Hollywoodfruar, på många år, och jag bara har hoert talas om den serien, så ville jag se den. och jag blev bara så foerälskad i dej och din familj. Har nu sträcksett nästan alla avsnitt, och när jag nu skulle titta på nya säsongen, så blev jag mer eller mindre galen. Jag kan inte se det här i Thailand där jag bor sedan 11 år tillbaka. Jag skrev till TV3, och dom sa att det numera är nåt med att inte kunna visa i hela världen? Så nu är min värld också helt åt skogen! Hur klarar du dej när du inte kan se dej och dina andra fruar på datorn? Är inte det helt åt helsike? Det tycker jag i alla fall. Skot om dej, familjen och Kamran. Älskar er så mycket, och eran medverkan i TV. Hälsningar från Thailand

 26. Usch, vilka dagar det finns ibland. Men det är väl dem man ska genomlida för att verkligen uppskatta livet när det är som bäst. Tur att dina barn har en stöttande mamma. Utan stöttande mammor skulle livet vara jobbigt. Kram på er och ha en bra dag!

 27. Maria, jag har följt dig länge på tv och det senaste även via din blogg (nu när jag snart flyttar permanent till USA!). Jag tycker att du är en så härlig människa med en så underbar inställning till livet. Du inspirerar och sprider genuin glädje :)

 28. Vilken fin berättelse om din dag, jag har aldrig tvivlat på att du är en genuin människa som bryr dig om smått och stort. Själv har jag och min man bröllopsdag idag, men vi ska på utvecklingssamtal med dotter o lärare, så det blir inget firande. Man får tänka fina tankar istället.
  Tack!

 29. Kommenterar inte ofta men är bara tvungen att säga att du är en fantastisk person Maria. Kram till dig, familjen och framför allt Sara

 30. Det här var det mest inspirerande inlägg jag någonsin läst!! Du är en sån underbar människa och har en helt fantastisk familj! Kram till er alla

 31. Hej Maria:) Jag tycker du är en sådan stor inspirationskälla och du bjuder på många skratt och bra tips! Kan du inte skriva en självbiografi? Jag skulle verkligen vilja läsa om hur ditt liv varit från barndomen till nu. Det skulle vara så intressant och få veta vad som gjort dig till en sådan fin människa. kram

 32. Det här var verkligen ett bra blogginlägg! Det kändes som att du verkligen bjöd in läsaren! Hoppas allt går bra med bägge tjejerna!

  Vill också passa på att säga att du och Kamran är så fina och inspirerande! Jag hoppas att jag och min man har samma fina relation om 10 år!
  Tack för att ni låter oss se delar ur ert liv ;)

 33. Åh, vad härligt att läsa när du skriver så utförligt om din dag och din familj! Sånt vill jag gärna se mer av! :)

  Kram, Julia

 34. Åh va fint skrivet får nästan en tår i ögonvrån.. känner lika familjen är viktigast!! varm kram till er

 35. Vad fint du skriver Maria! Och så är det ju, pengar ‘fixar’ inte allt.
  Hoppas det ordnar sej med allt.
  Många kramar till er alla!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

 36. Hej Maria,

  Jag vill bara börja med att säga att jag verkligen älskar din personlighet, du är en väldigt down-to-earth person med hjärtat på rätta stället (baserat på vad jag sett på TV iaf.)

  Anledningen till att jag skriver här är den att jag har precis fått jobb i USA, San Francisco mer specifikt och ska flytta nu om 3 veckor och du är en väldigt stor förebild för min fru. Hon har dock haft väldiga bekymmer med att komma underfund med vad hon vill göra med livet, vad hon ska göra i USA och allt mellan himmel och jord.

  Jag vet att hon vid ett flertal tillfällen har nämnt att hon så gärna hade velat träffa dig, så min fråga till dig – vilken jag absolut förstår om du skulle välja att avböja, är om du / ni skulle kunna tänka er att ev. träffa mig och min fru? Vi skulle kunna bjuda ut er på middag eller liknande.

  Jag fick idéen att skriva till dig efter avsnittet av Hollywood fruar där du nämnde att det är väldigt viktigt med något svenskt – då slog det mig att jag tror att få träffa dig och få höra om dina äventyr och erfarenheter från USA skulle kunna hjälpa min fru finna lite ro i själen samt ge henne en knuff i ryggen och hjälpa henne komma på vad hon vill göra med livet.

  Tack på förhand,
  Daniel

 37. Hej hej!
  Jag förstår verkligen hur jobbigt det måste vara för Sara :( Men hur kämpigt det än må vara just nu så kommer hon repa sig. Hon verkar vara en stark tjej!

  Jag är lite nyfiken på din plånbok. När kommer den ut till försäljning? Det pratades om den så intensivt förut, men sen tystnade allt. Kram kram

 38. Hej Maria!
  Så tråkigt för Sara både med jobbet och att att det hade tagit slut med pojkvännen, ge henne en stor och varm kram från mig!

  Ang det här med pengar, pengar är inte allt, men det är mycket. Om man alltid lever så pengarna precis räcker till det nödvändiga varje månad, så visst önskar man ju att man skulle haft lite mer pengar. Det är nog många som önskar att de kunde ex spontanshoppa, köpa gymkort, gå till frissan var 8:e vecka, gå på manikyr och pedikyr, gå och få nån ansiktsbehandling och såna saker.
  Nu tycker jag ju att du Maria, ändå lever med båda fötterna på jorden, trots att ni har pengar. Det märks att du har levt på lite pengar tidigare, så du vet verkligen vad du pratar om. Du är underbar!

  Vad roligt med din klädcollection, den ser jag fram emot. Kan tänka mig det blir lite spetsar och lite romatsik stil =)

  Massor med kramar från mig!

  P.s kommer du svara på fler frågor från chatten här i din blogg?

 39. Hej Maria!

  Jag och min sambo planerar bröllopsresa till Los angeles. Vad är dina bästa shopping tips ? Vad får vi inte missa där?

  Kram på dig

 40. Hej Maria, så roligt när du skriver om en dag i ditt liv, mera sånt! Du är en sån inspiration och glädjespridare och förgyller dagen med din härliga blogg. Då mitt favoritställe på jorden är Laguna Beach dit jag åker varje år så är det så härligt att få lite bilder och känsla därifrån!
  Tänkte på vad ”Mia” skrev att inget finns att önska…. man kan faktiskt alltid önska att få fortsätta att ha det så bra, det är något gammalt svenskt talesätt eller floskel att man ska akta sig för att ha det för bra får då finns inget att önska… så fel. Tusen tack som sagt att du delar med dig Maria, vi träffades förresten för ett par år sedan på en fest i LA där du var konferencier och du är lika trevlig i verkligheten. Stor kram och hoppas det går bra med Sara.

 41. Hejsan fina Maria :-)
  Du är verkligen en förebild för många= beundrar dig:-D
  Jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma kan förstå situationen,som mamma vill man INTE att ens barn ska vara ledsna eller må dåligt och man gör allt man kan för att göra dom glada och att de ska må bra.
  Jag har själv 5 barn ,20,18,16,13 och 5 år (20,16 och 13 är flickor).Alla barn med samma man som jag varit gift med i 20 år! (i maj 21 år)
  och jag håller med dig om att familje situationer kan se likadana ut vare sig man har mycket eller lite pengar.
  Dock kan jag väl säga så att har man mindre pengar att röra sig med är det inte lika enkelt att fara ut och ex. tröstshoppa :-D och det kan man ju behöva ibland!
  Men du jobbar ju hårt för dina pengar,bjuder på dig själv ,din familj,ditt hem ja ditt privatliv genom din blogg så det är det är du värd! Och jag är säker på att det inte alltid alla gånger är så enkelt heller…men vi njuter att att du delar med dig av din fina familj och ditt framgångsrika liv!
  Och allt detta genom att vara sig själv.
  Hoppas någon gång få möjlighet att få träffa dig och då kunna fotografera det ögonblicket:-)
  Nu ska jag ut på promenad med min lilla nakenhund i ett kallt -16 grader, Luleå.
  Ha det gott och jag kommenterar inte ofta här(tyvärr) dock läser jag dagligen.Ha det gott och styrkekram till din fina dotter! <3

 42. Sara och Niles var så söta tillsammans, det var tråkigt att det tagit slut. Men hjärtat läker och livet går vidare. Önskar henne all lycka och ser VERKLIGEN fram emot er kläd-collection!!!

 43. Jaaaaa… Kul att ni skall ta fram egen Klädcollection! Jättespännande! Jag gillar Free People mkt. mkt… Så vackra! Ack, sorry för fina Sara – men jag är säker på att hon kommer att lyckas vidare. Pojkvänner kan både komma & gå… I allas våra liv. Att LEVA är det viktigaste. Att gå in i något arbete – utbildning som ger inspiration och glädje! Wow, Sara, so nice, intelligent and human Girls as You shall be Happy one day !!!

 44. hej maria vilket tempo du håller jätteduktig……..ja tror hon har fått en hårsäcksinflammtion i armhålan det får man om man rakar sig under armarna

 45. Hej Maria!
  ÅÅ vad sorgligt att höra att Sara och Niles har brutit upp. Kommer själv ihåg när jag var i Saras ålder hur otroligt jobbigt det var när en kille gjorde slut med mig som jag tyckte så otroligt mycket om…………… man kommer över det men allt tar sin lilla tid………
  Programmet igår var jättebra som vanligt. Härligt att hitta 700 dollar i väskan!! Ja, du har verkligen mycket för dig. MM collection, inspelningar, bok, glas, Sverigebesök och en klädkollektion, jättekul!! Och så klart det viktigaste, familjen <3 Hoppas att Sara mår OK och att hon tids nog hittar ett nytt jobb.
  Många kramar från Anna Eskilstuna

 46. Hi,

  I´m so sorry to hear that Sara and Niles aren´t together anymore. Love is sometimes complicated ..

  But luckily she has such a wonderful mom and family to support her =)

  Keep up the good work! You´re the best!

 47. Stackars lilla Sara…:( Jätte tråkigt att läsa om att det tagit slut mellan dom två, men livet går vidare och hon har ju en underbar familj att luta sej mot… Jag är så super excited över att få de ditt designade glasgenom Reijmyre på Formex och kan inte vänta tills din klädkollektion är klar…Så himla kul… Hoppas allt är ok med Emmas prick i armhålan och hälsa och krama Sara så mycket. <3

 48. Hej Maria ! Vilken dag !! Skönt som sagt att Sara har en trygg familj och en varm famn att få vara i , nu när det är tungt. Jag tror inte nån har ”allt” man kan ha mycket men inte allt och det tror jag inte nån strävar efter… Pengar underlättar och framgång stärker en , men har man inte hälsan och kärlek betyder det ju ändå inget det övriga…… Livet blir tomt . Vad roligt med klädkollektion, den ser vi också fram emot ;). I helgen ska jag kika på odd Molly rea …. Tycker att dem har så fina kläder ;) hoppas att dagen blir bättre och att Emma får nån dunderkur. En stor kram till er . Malin (mallan )❤️❤️❤️

 49. Det er nok lett for ”alle oss andre” å tenke svart – og konkludere med at de som har et luksuriøst liv lever på sukkerspinn og gullbelagte gater, uten å møte de samme sorger og utfordringer som ellers er synonymt med det å leve. Men i forhold til akkurat den stereotypen synes jeg du har vært (og er) en fantastisk ambassadør, Maria! Du har en åpenhet, omsorg og varme som skinner gjennom all media jeg har sett deg i – og jeg unner deg alt det beste i verden ❤
  Nyt livet!!

  Varm hilsen fra Tromsø

  1. Det er jeg helt enig i. Vi glemmer nok ofte at det vi ser på tv ikke alltid er hele virkeligheten. Men varmen, den skinner gjennom uansett.

   Men det er jo sånn som vi sier i Oslo; at når livet er kjipt, vil man heller sitte i en Porsche enn på 20-bussen å grine…

 50. Hej Fina Maria

  Oj, vad trist för Sara både med jobb och pojkvän..Skönt att hon är så underbar familj som stöd..Jag önskar henne ” lycka till ”

  Och Emma då, stackare ..Kanske är de utslag, har hon börjat med någon ny produkt? Hoppas Emma får hjälp av läkaren…Håller tummarna…

  Jaaa, vad nice med MM kläder..Hurra gissa vem som kommer shoppa loss då….

  Fina Maria, vill meddela dej att jag pratade med Åsa MM försäljare igår, vad snäll och omtänksam hon är…min afton väska kommer i februar och Åsa kommer ringa mej då..Hurra vad glad jag blev.. Tack Maria

  Ha en jätte bra onsdag
  Kramisar Nettan ( Logan )

 51. Gomorron Maria! vilken tur att dina barn har en så klok och fin mamma som du. Tycker jättesynd om Sara (själv mamma till en 21-åring, så man vet hur fina de är) och hoppas att hon med hjälp av familj och vänner går vidare en erfarenhet rikare. Tack för roliga programmet igår (och hemska Gunilla:-( får rysningar. Nu ska jag till jobbet..hej och hå. Kram Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..