Blogg by Marie Serneholt

Marie Brooklyn

 

Jag har sedan våren 2012  haft förmånen att få samarbeta tillsammans med Jofama. Sedan starten har jag släppt tre kollektioner och nu i augusti är det dags för den fjärde kollektionen. Dels så kommer både Marie Paris och Marie Bomber komma i nya färgställningar, men självklart kommer även en helt ny design. Den här jackan har fått namnet Marie Brooklyn. Ovan så får ni en liten sneak peek på jackan under en backstagefilm från senaste kollektionsplåtningen. Hoppas ni kommer gilla den lika mycket som jag. Själv ÄLSKAR jag snörningen där bak. Enjoy!

Kommentera
Föregående artikel His & Hers

Staycation

Det här med att bo på hotell i sin egen stad är extremt underskattat. Herregud så mysigt det är. Sagt och gjort, i helgen låste vi in oss på Grand Hôtel.

Efter jordgubbar och skumpa i badet så drog jag på mig tofflor och morgonrock och dök ner i sängen. La mig som ett Ajax-X. Ni fattar.

24 timmars lyx med god mat, sömn, finaste rummen, bästa sällskapet och Stockholms vackraste utsikt. Vad mer kan man begära?

Kommentering är avslutad.

Nästa artikeln His & Hers
Föregående artikel En God Morgon

En God Morgon

Marie Serneholt

Helg = det lilla extra. En extra maffig frukost roddade jag och duden ihop till syrran och hennes man. Det stektes bacon och gjordes äggröra – och allt intogs i solskenet. Såklart.

Nu: Checka in HÄR.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Staycation
Föregående artikel Fifty Shades Of…

Fifty Shades Of Grey

 

Nu har den äntligen släppts. Trailern till 2015´s mest hypade film. Jag är en av dem som slukat böckerna och mina förväntningar på filmatiseringen är skyhöga. Vad tror ni det kommer bli? Hit eller shit?

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln En God Morgon
Föregående artikel Stockholm I Mitt ♡