Blogg by Marie Serneholt
Annons

Easter Feast

Jesus Kristus vilken total matkoma jag fortfarande befinner mig i. Gårdagens påskbord var inte direkt blygsamt. Jag och mamma bestämde oss för att inte köra på traditionell påskmat, utan mer på en vårmeny. Vi gick smått bananas, haha, men herregud så gott allt blev. Nedan följer ett axplpck på vad vi stoppade i oss igår.

En sparrissallad med lufttorkad skinka och minipizzor med mandelpotatis, västerbottenost och löjrom…

…rostade rödbetor med getostcrème och hackade valnötter…

…laxsashimi och algsallad…

…förresten vad e ett påskbord utan påskägg?

En och annan sill. Favoriten? Citron och ingefära.

Potion nr 1.

Och jag fick äran att baka påsktårtan. Det bidde en choklad- och hallonpaj efter bästa Roy Fares recept. Gott? Eh…JA.

Kommentera
Föregående artikel Glad Påsk!
Annons

Glad Påsk!

Marie Serneholt

Men glad påsk kära läsare!! Idag blir det lugnt påskfirande tillsammans med familjen för min del. Vilken dag det ser ut att bli – härligt! Hoppas ni alla får en göttig påskafton och att ni njuter ordentligt av allt som den här högtiden erbjuder. Hur ska ni fira förresten?

Påskpussar // Marie

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Easter Feast
Föregående artikel Ett Blåsjobb
Annons

Ett Blåsjobb

Marie Serneholt

Svängde förbi min frisör Antonio tidigare idag för att kirra ett värdigt svall för kvällen. Hans flinka fingrar tog sig an mina lockar och jag blev som vanligt vansinnigt nöjd.

Och för er som undrar – JA, det är han som klipper och färgar mitt hår.

Här e han. Antonio Axu. SÅ torsdagspeppad.

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Glad Påsk!
Föregående artikel #throwbackthursday
Annons

#throwbackthursday

2011 fick jag och bästa Rickard Olsson äran att leda Melodifestivalen – vilket var galet skoj! Till finalen skulle vi spela in en del av öppningsnumret uppe på Globens tak. Vi klättre hela vägen upp längs med Globens innertak. Hyfsat högt kan jag meddela. När vi väl kommit upp så skulle jag byta om till långklänning. Om det fanns omklädningsrum där uppe? Skulle inte tro det. Så det var bara att klä av sig spritt språngande. Så man kan väl säga att jag näckat högst uppe i Globen. Haha. Sen var det bara att klättra ut genom en lucka och kravla sig ut på taket. Det var halt, iskallt och det blåste, men herregud vilken mäktig känsla det var att stå där uppe och blicka ut över hela Stockholm. Medan vi stod där och körde performance så cirkulerade en helikopter runt oss och förevigade det hela. En smått ovanlig dag på jobbet.

Kommentera
Nästa artikeln Ett Blåsjobb
Föregående artikel Bingo!

Bingo!

Marie Serneholt

 

I söndags var jag tillbaka på jobbet igen efter två veckors sjukdom. Ett himla roligt program blev det. Många härliga som ringde in och jag måste säga att det är just samtalen som jag kanske kommer sakna allra mest när jag säger hej då 15/6. Ta bara Gulli tex, vilken underbar människa!

Kommentera
Nästa artikeln #throwbackthursday
Föregående artikel Itsy Bitsy