Blogg by Marie Serneholt

Lördagsgodis

Sugen på pannkakstårta, lobster burgers och bloody mary´s? Missa då inte Griffins ”mys-party-brunch” som de precis börjat med på lördagar. Förutom ett buffébord som får dig att dregla så drar gardinerna för och en dj säkerställer stämningen. En perfekt start på dagen!

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Under My Umbrella
Kommentera - 7 kommentarer
Nästa artikeln Lördagsgodis
Föregående artikel Taqueria

Taqueria

ÄNTLIGEN!! Äntligen har den berömda Taco Trucken öppnat sin första Taqueria i Stockholm! På Nybrogatan 57 möts du av rosa väggar, kaktusar, neonskyltar och TACOS såklart.

Vill du njuta av vällagade tacos i en extremt avslappnad och varm miljö, så är det här pläjset för dig.

Jag, Lovisa och Lill langade in…

…en varsin sådan här rackare till lunch idag och jag kan säga att det vattnas i min mun nu när mina fingrar dansar över tangenterna. Så satans gott!

Jag reser på min lilla sombrero och säger stort grattis Bolle och gänget till vad jag tror kommer bli ett av Stockholms mest populära ställen!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Under My Umbrella
Föregående artikel Hauté Couture De…

Hauté Couture De La Beauté

Helgens ”lördagsgodis”? Ett besök på det HÄR stället. Hade hört massa härligt om salongen och nu var det äntligen dags för ett efterlängtat besök.

Jag körde på ansiktsbehandlingen  QviSi Signature Treatment Deluxe. En behandling som tog ca 2 timmar och som var SÅ skön. Ansiktet fick sig en rejäl omgång – men på ett otroligt behagligt sätt såklart. Nu två dagar efter behandlingen så ser jag verkligen resultatet. Ansiktet tackar, bockar och niger för all attention och längtar redan till nästa besök.

I´ll be back.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Taqueria
Föregående artikel In My Skin

In My Skin

Marie Serneholt

Ni efterfrågade vilka hudprodukter jag använder och svaret ser ni ovan. Med handen på hjärtat så brukar jag switcha mellan olika hudserier och just nu så kör jag på organiska produkter från svenska Estelle & Thild samt en ansiktsmask från Bioline som är helt magisk.

Ni frågade specifikt om jag använder anti-rynk-krämer och mitt svar är nu och då. Eftersom jag anser att min hy än så länge inte är i särskilt stort behov av den typen av produkter än och de vanligtvis är rätt tuffa mot huden, så kör jag bara på age preventing-serier ibland – som just nu.

Måste slå ett extra slag för ansiktsmasken som Tess rekommenderade, eller hennes exakta ord var snarare: ”Får jag bara välja en skönhetsprodukt så skulle jag utan tvekan välja den här.”

Och jag måste säga att den är riktigt bra. Kleta på masken och låt den sitta på 15-20 min. Resultatet? Len och fräsch hy med massa lyster.

 

Har ni någon produkt ni bara inte kan leva utan?

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Hauté Couture De…
Föregående artikel Dinner For Two