Blogg by Marie Serneholt

Flashback Friday

Marie Serneholt

Igår tog det här glada gänget en trip down memory lane över en bättre middag. De här människorna har jag växt upp med och upplevt så fantastiska saker tillsammans med. Saker som egentligen bara vi förstår. Vi har ett band mellan oss som alltid kommer finnas där.

 

 Det var som att slungas tillbaka till the A-Teens-era. Tonen, skämten – allt är precis som då. Och JESUS vilka minnen som delades – underbart!

Vilken magisk kväll!

Kommentera
Föregående artikel Behind The Scenes

Behind The Scenes

Marie Serneholt

Vilken rolig, galen, hektisk, spännande inspelningsvecka jag haft! Jag har fått utmana mig själv och ge mig in i något jag inte riktigt testat förut, men jäklar vad kul det varit. Gänget bakom Partaj är så ofattbart proffsiga och jag är verkligen djupt imponerad över deras förmåga att leverera vecka efter vecka. Den här veckan är det min tur att gästa detta härliga program och resultatet får ni se redan nu på söndag. Vi ses i en tv nära dig!

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Flashback Friday
Föregående artikel Give Hope

Give Hope

För en tid sedan drog 6 bloggare igång en sk ”blogg battle” som går ut på att sälja Barncancerfondens armband ”Silverhjärtat”. Målet för varje bloggare är att sälja minst 333 armband vardera. Ingen av bloggarna vinner såklart något, vinnarna är barnen. Det behövs nämligen mer forskning om barncancer. Idag vet man alldeles för lite om varför barn drabbas. Barn får andra typer av cancer än vuxna och forskarna känner endast till orsaken om varför den uppkommer i 5% av fallen.

Varje år får ca 300 barn cancer och 80% överlever. Det är 20% för många som inte överlever. ALLA barn förtjänar att överleva. Och nu har DU chansen att hjälpa till och bidra till att samla in mer pengar till forskning som är ovärderlig.

Det här fina armbandet kostar 100 kr och det kan du köpa genom varje bloggares (de som deltar i ”blogg battlen”) banner. Jag hejar lite extra på min fina vän Andrea, så in och hjälp henne sälja flest armband till förmån för Barncancerfonden!

Give hope!! Marie xxx

Kommentering är avslutad.

Nästa artikeln Behind The Scenes
Föregående artikel The Weekend

The Weekend

Marie Serneholt

Den här söndagen mjukstartar vi med en omelett och en stor kopp kaffe. Idag står det manusplugg på schemat. Två intensiva men extremt roliga inspelningsdagar väntar nu i veckan. Resultatet får ni se om exakt en vecka.

XOXO Marie

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Give Hope
Föregående artikel Fredagsmys

Fredagsmys

Igår åt ett festligt gäng middag på Nosh & Chow – en av mina favoritrestauranger i Stockholm. Jag smaskade i mig en farligt god flankstek med guacamole och…

…traskade sedan upp till Bernies där stämning minst sagt var på topp.

Fredagsmys när den är som bäst.

Kommentera
Nästa artikeln The Weekend
Föregående artikel Jag Drömmer Mig…