Blogg by Marie Serneholt
Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Önskelista

Sunkissed

Om jag bara får välja EN favoritprodukt just nu så skulle jag välja den här. Är beroende. Det är en allt-i-ett-kräm skulle man kunna säga. Den är vårdande, skyddar och ger framförallt en fantastisk glow. Jag använder den nästan dagligen och sedan den fick flytta in i badrumsskåpet så har min vanliga foundation fått tagit en välbehövlig semester.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Önskelista
Föregående artikel Surprise!

Surprise!

Marie Serneholt

Detta skulle vara en grym #tbt men kan inte vänta till torsdag, så vi brassar upp dessa nu istället. Förra veckan så mötte vi upp några från Fangroup No.1 – en fangrupp som hängt med och stöttat A-Teens sedan dag ett 1999. Jag vet inte hur många fanträffar, signeringar, konserter, tv-framträdanen vi mött de här underbara fansen. De hade kontaktat oss alla för att försöka träffa oss under deras Stockholmsvistelse, men för att busa lite med dem så svarade bara Amit och sa att han kunde komma. I själva verket hade även jag och Dhani möjlighet att möta upp dem också, men vi ville överraska dem med att bara dyka upp. Och jäklar va de såg ut som fågelholkar när jag och Dhani släntrade in på caféet också!

Tyvärr jobbade Sara – hon var saknad.

Det var åtta år sedan jag träffade delar av fangruppen så det var verkligen en throwback när vi satt där nästan fulltaliga och signerade, pratade minnen och fotades.

Det är helt galet och härligt att fans från Tyskland, Sydafrika och Sydamerika letat sig hit. För att träffa oss. OSS!! Så sjuk känsla egentligen… Men herregud va fantastiskt!!

Bilder: Fangroup No.1 

 

Kommentera - 7 kommentarer
Nästa artikeln Sunkissed
Föregående artikel Därmed Pasta

Därmed Pasta

Marie Serneholt

En av mina favoriträtter är utan tvekan spagetti med köttfärssås. Det är dessutom en rätt jag tycker passar utmärkt som söndagsmiddag, så det fick det bli ikväll.

Alltså, I don´t wanna blow my own horn here, men jäklar i min lilla låda vad gott det blev! I min värld ska en köttfärssås göras med MYCKET kärlek och det gömmer sig en och annan ingrediens i min version kan jag meddela.

Nu: Matkoma.

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Surprise!
Föregående artikel Happy B-Day Pres…