Blogg by Marie Serneholt

Wow

Marie Serneholt

 

Alltså. Här har ni Cydel. 10 år gammal från Filippinerna. Efter att ha lyssnat på henne är jag helt knäckt. Gåshuden på mina armar vill inte lägga sig. Om inte den här ultrabegåvade, coola tjejen är en av världens största sångerskor om 10 år så ska jag äta tomtens skägg.

Kommentera - 3 kommentarer
Föregående artikel En Kvinnas Doft

En Kvinnas Doft

Säg hej till Byredo´s senaste doftnyhet – Mojave Ghost.

Innan ni får ett doftutlåtande serveras ni först lite kuriosa: Mojave Desert är ett ökenområde som innefattar stora delar av sydöstra Kalifornien, samt delar av Utah, Arizona och Nevada. Mojave betyder från början ”the land beside the water” och i denna extremt torra öken finns det en blomma som kallas ”the ghost flower”, för den klarar sig utan nästan något vatten och kan inte pollinera sig. Så det är en riktig mirakelblomma kan man säga. Sällsynt och väldigt vacker.

Hur doftar den då? Magiskt. Såklart. Doftnoter som viol, magnolia och sandelträ trängs i denna ljuvliga flaska. Att öken kunde dofta så gott…

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Wow
Föregående artikel Cut The Crap

Cut The Crap

Igår var det dags för en helrenovering av håret. Sommar, sol och saltvatten hade gjort sitt kan man säga och Antonio och hans syster Janet´s flinka fingrar fick jobba. Åtta timmar senare, efter x-antal brownies, så hade håret genomgått en välbehövlig förvandling. Borta var slitna toppar, slingorna var tillbaka och slutresultatet ser ni till vänster. Nu är skallen redo för hösten.

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln En Kvinnas Doft
Föregående artikel The Pale Blue Dot

The Pale Blue Dot

Marie Serneholt

 

Hittade den här fantastiska videon genom Sofi´s blogg. Man får lite perspektiv. Vad små vi är in the big picture. Man får sig en tankeställare.

Kommentera
Nästa artikeln Cut The Crap
Föregående artikel Pgm 2 - Ruffie

Pgm 2 - Ruffie

 

Voila! Här är avsnitt två i min och Musse´s serie ”Get Started”. Den här gången får ni träffa Emma och både hon och jag får kämpa oss svettiga under ett stenhårt Ruffie-pass med Musse.

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln The Pale Blue Dot
Föregående artikel Burgundy