Adressändring

Annonsen laddas.

Hej på er!

Ledsen att jag inte varit här på ett par dagar. Befinner mig i Puerto Rico för tillfället och internet här är nästintill obefintligt. Har dock lycktas få pytteliten signal för att skriva detta.

Vet inte om jag kommer kunna logga in igen på ett tag, så det är lika bra att jag berättar redan nu att bloggen kommer få ett nytt hem i början av nästa år. Jag har haft ett fantastiskt år här på Amelia, men det kommer bli så att jag ”flyttar tillbaka” till där mitt bloggande började.

Min ”nya” adress hittar ni HÄR.

Tills dess, TACK Amelia och alla ni som följt mig och mitt liv här! Jag hoppas ni hänger med mig på mina nya äventyr HÄR.

Xoxo Marie

Merry X-Mas

Annonsen laddas.

God jul på er!

Igår firades Christmas Eve in med en italiensk/filippinsk-julmiddag. Men några amerikanska inslag fanns med på julbordet, som egg nog och en gingerbread cake som jag hade vevat ihop. Alltihop var otroligt gott!

Idag är ju egentligen dagen då amerikanerna firar jul och det ska vi göra med att gå och se något av det juligaste som finns är i NY – the Christmas SpectacularRadio City Music Hall.

Men först: French toast i pyjamas framför en julfilm.

The Christmas Tree

Annonsen laddas.

Häromdagen skulle det köpas julgran – givetvis. Jakten började lite skakigt med att han som skulle näta in vår gran som vi tillslut hittat, bröt av toppen! Ja, ni hörde rätt – BRÖT AV TOPPEN!! Granens kronjuvel. Men det var inget att hänga läpp för.

 Vi åkte till ett annat ställe där de var lite mer på alerten och lite mer varsamma. Granen bands fast på biltaket, med topp och allt och kördes hem för att sedan bli klädd.

Och här har ni resultatet.  Kulor, glitter, rosetter och polkagrisar trängs i vårt fina träd.

One Year Ago…

Annonsen laddas.

För exakt ett år sedan gjorde jag något av det största jag gjort i min karriär – ledde TV4´s legendariska ”Uppesittarkväll” tillsammans med den tillika legendariska Ingvar Oldsberg. Det var en dröm som gick i uppfyllelse och det var så fantastiskt roligt på alla sätt. Livesändningen var 4 1/2 timme lång och det kan man ju tycka är HYSTERISKT långt, men jag kan säga att jag njöt av varje sekund. Kommer aldrig glömma när Edward Blom nästan brände ner studion och flygresan hem med Björn Ranelid – allt var magiskt.

Vill önska Ingvar och alla mina gamla kollegor nere i Göteborg ett stort jäkla lycka till med kvällens sändning!

Christmas Cards From NY

Annonsen laddas.

Julhälsningar från New York!