Hej från lugnet!

ptfia-midsommar-2
Jag har egentligen mentalt checkat ut från allt vad blogg och jobb heter, men kan inte låta bli att säga hej! Är nu i min lugnaste midsommar någonsin – eller nej, samtidigt som jag skrev det så insåg jag att midsommar alltid brukar vara lugn eftersom vi aldrig har några planer. Jag och Kim brukar säga att vi aldrig har några planer eftersom vi aldrig blir inbjudna till något på just midsommar och själva alltid glömmer att planera den.

Men just den här känns extra lugn eftersom vi är kvar i Stockholm som är helt folktomt. Gårdagen bestod av en långpromenad och häng med två vänner som har en bebis i samma ålder som Edith. Och fotboll och pavlova såklart. Mer behövs egentligen inte. Idag har jag bara rensat badrumsskåpen, gått två långpromenader och hängt med min familj och en bästis. Ska försöka få till några timmars jobb imorgon. Det var allt för nu! Imorgon kommer något vettigare. Kram!

  1. Jag hade också en lugn midsommar. Först jobb (jobbar som undersköterska på ett ålderdomshem) och därefter firade jag min brors födelsedag med familjen. En perfekt dag i mitt tycke. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..