MITT IDAG.

dagen började tidigt med en lång frukostdejt med min vän ida. efter många kaffeklunkar insåg vi att solen behöver oss, därav dagens första roliga beslut: THAILAND i mars.

fortsättningsvis ramlade jag in i arbetsdagen och betade av sex härliga klienter, sålde tolv nya timmar och fick ett erbjudande som leder oss rakt in i dagens andra roliga beslut: fia blir företagare.

 

för övrigt kan jag avslöja att jag idag fångade Linn och Sussie på film när jag slaktade deras ben, så håll utkik om ni vill ha eller se snygg rumpa.

jag pirrar idag. jag har smugit runt med ett energiskt skyfall innanför fossingarna, kryckorna är slängda och jag känner mig lugn som en filbunke samtidigt som jag känner för att springa ett marathon på första rasten. ungefär ,.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..