FIKA MED FIA!

Eftersom vi nu börjar bli en stadig skara här på PTFIA så vill jag lära känna er läsare lite mer. Därför slår jag till med en LÄSARFIKA.

Motivera i en kommentar varför just du ska vinna en läsarfika med mig där du får fråga hur mycket du vill, får hjälp med dina tränings- och kostvanor och förhoppningsvis en trevlig stund med mig.

tävlingen pågår till tisdag kl 15.00

 1. Skit också, såg nu att jag skrev för sent. Jag får be någon annan sparka mig i röven, eller så kan du ju alltid ge mig en virtuell spark, det kanske funkar.

 2. Jag är en glas tjej som nyss flyttat till Sthlm. En fika med en levnadsglad tjej skulle vara otroligt trevligt avbrott i vardagens fullspäckade schema. Ny människa, nya tankar och massa ny och fullspäckad energi. Förhoppningsvis kan även du inspireras av mig, nya tankar och massa dos av glädje och kärlek. Kärlek i form av mötet med en ny människa, som trots allt hör till samma familj på denna jord..:o)

 3. Hej Fia!
  Jag har en massa kunskap om både mat och träning, MEN:
  Jag behöver en spark i röven! Vill du ge mig en?

 4. Hej Fia!
  Jag följer din blogg dagligen och det är kul att läsa om ditt aktiva liv. Själv läser jag på läkarprogrammet här i Stockholm – något som är väldigt roligt och inspirerande med även tar mycket tid! Mitt mål är att i framtiden kunna hjälpa människor att bevara sin hälsa. Studierna går dock ut över träningen och det vore roligt att få träffa dig och diskutera hur man kan kombinera tuffa studier med träning. Jag tror fullt på att man måste må bra i sig själv för att kunna hjälpa andra och träning får mig att må väldigt bra. Är anmäld till Göteborgsvarvet i maj, så det är verkligen dags att komma igång med träningen igen efter mitt uppehåll!

  Hoppas att vi ses över en fika! Tack för en inspirerande blogg!

 5. YEAHHHHH! Vilken underbart rolig ide Fia! Jag tänkte nominera mig själv till, nej kräva! en läsarfika, (eller, du kan kalla den en kompisfika, de är liksom vilket som 😉 Låt mig veta om vägarna korsar Hedemora/ Oslo så vi kan slå våra vackra pannben ihop :)XX

 6. Hej Fia!
  Jag är en tjej som är enormt intresserad av träning och att leva hälsosamt. Jag spelade basket i 9år och lever nu aktivt med träning flera pass i veckan och bra kost. Jag hat gått ner en del i vik och vill nu ha hjälp och inspiration med att hålla min vikt/ev gå ner de 3 sista envisa kilona och leva hälsosamt samt ha ett träningsschema som passar mig och min kropp. Det skulle vara kul att träffad över en fika och lära känna dig lite bättre samt få inspiration till annan träning. Fortsätt med din fina blogg, Du är en stor inspirationskälla för mig! Kram Lina

 7. Det finns nog många av dina läsare som vill och förtjänar en fika med dig. Varför just jag ska få äran att kanske dela en bulle med dig vore för att jag verkligen älskar allt som har med träning och hälsa att göra. Du och din blogg har inspirerat mig något enormt och varje gång jag sätter foten in och börjar läsa dina rader blir jag som en svamp – suger åt mig all positiv energi du ger.

  Jag funderar starkt på att själv bli en personlig tränare och jobba med det själv i framtiden och då skulle det vara guld värt att få prata dig som är erfaren och höra din resa.

  Nu håller jag tummarna för att jag blir den lycklige! 🙂

 8. Åh det skulle jag jättegärna vilja, men när det kommer till motivering så går jag alltid bet. Har svårt att motivera varför just jag skulle vinna något, bara till mig. Alltid varit mitt problem, jag vill så mycket, men unnar mig aldrig att våga försöka. För varför skulle jag få? Varför skulle jag vilja? Det finns säkert någon som behöver det mer än mig. Så jag tar ett steg tillbaka, låter andra gå före. Som jag alltid gjort, och alltid gör.

 9. Hej Fia!
  Jag har de senaste året blivit oerhört träningsintressrad. Jag läntar att gå till gymmet varje dag och jag har nu kommit till insikt att jag vill lära mig allt om hur kroppen funkar med träning, kost och även den mentala biten. En fika med dig vore som en injektionspruta med insiration och kunskap, jag skulle sitta som en svamp och suga i mig av alla dina kloka ord och råd =)
  Kram Sofie

 10. Hej Fia,
  jag är en jätteglad och positiv tjej på 25 år.jag har inte alltid tagit såväl hand om min kropp.På senaste åren har jag haft problem med magen och varit ofta sjuk,men nu så har jag fått ett årskort på gymmet av min pojkvän och har lovat mig själv att ta hand om mig och min hälsa och kost och träning.det är redan mycket bättre men skulle så gärna önska att få träffa dig och få tips och råd. du inspirerar mig varje dag, du hjälper mig att förverkliga mig till ett friskare och sundare liv.
  Ha en underbar vecka, och fortsätt vara så glädjefull och inspirerande.
  Kram Isabel en tjej från Göteborg som kom från gymmet och gav järnet så musklerna brände.kyckling och bulgur och en god sallad med avokado, nu så ska jag ta kvar tillsammans med bär MUMS!:).underbart eller vad säger du fia?!

 11. Hej du! Skulle så gärna vilja ta en fika med dig för att få lära känna den energifyllda peppande tjejen som står bakom min favoritblogg! Tror att du och jag skulle kunna ha mycket roligt tillsammans! Kram

 12. Hej! Jag har haft svårt med att få någon ordning på mat men framförallt träning, speciellt konditionsträning. Men sedan jag började läsa din blogg har allt detta blivit lättare. Jag hade fått bättre koll på mat innan och kommit igång med att träna en gång till per vecka men du lyckas alltid att inspirera och komma med nya idéer och ge en den där extra energikicken som får en att snöra på löparskorna och ge sig iväg och träna eller dissa chipsen en fredagskväll. Jag tycker det skulle vara jätteroligt att träffa dig och få ännu mer energi och råd och idéer.
  Fortsätt med det du gör 🙂
  Kram

 13. Din blogg är inget man läser, det är en blogg som man känner! Rakt igenom hela kroppen – in min inspiration och energi!

  Tycker vi ska ses över lite kvarg eller kaffe
  då jag mitt yrke som soldat och mitt träningsintresse inte
  alltid går ihop, mina kunskaper hur jag ska få ut
  det bästa av det räcker inte hela vägen..!

  Kanske blir det även en funderare för dig hur man
  kombinerar dessa på bästa sätt.

  Kram från Martin.

 14. Aaaw, hade jag ocksa bott i Sverige hade jag minsann forsokt vinna en lasartraff for att fa lite positivt utbyte av traningsovningar samt recept 🙂 Men eftersom jag bor i San Diego och inte Stockholm kanske vi kan saga sa har:
  Fia, om du nagonsin har vagarna forbi San Diego, California, sa bjuder JAG pa fika och ett vandringspass ute i den vackra oknen! Deal? 🙂

  Ha en underbar mandagskvall!

 15. Hejsan!
  Gör aldrig sånt här o är med o ”tävlar” men detta kändes annorlunda!
  Jag har precis flyttat till Stockholm (Vasastan) och är nu inne på min andra vecka på Polishögskolan i Solna. Detta är en dröm som har gått i uppfyllelse, något jag strävat och jobbat för i hela mitt 22åriga liv.
  Ett problem har jag dock om man nu kan kalla det de, jag är inte så vältränad som jag skulle vilja vara och nu när jag har börjat om både med nytt boende, stad och en utbildning med fri tillgång till gym och liknande så skulle jag verkligen behöva tips och råd. Och framför allt peppning!
  Hittade din blogg och går in varje dag för att få den där sista motivationen att verkligen kämpa (både med träning och att stå emot den goda chokladbiten en kväll framför tvn). Du verkar vara en såndan superhärlig tjej som bara sprider glädje och energi vart du än går så nu önskar jag att jag fick ta del av den över en fika!

  Ha en fortsatt bra vecka! Kramar

 16. Hej Fia!
  Jag är en människa som har jättelätt att bli inspirerad och peppad av andra i min omgivning. Därför skulle jag vilja vinna en fika med dig, för att få tips och råd om träning och kost. Jag har sedan hösten börjat träna mera än vad jag gjort tidigare och vissa dagar bara längtar jag att få gå till gymmet eller ta en löptur.

  I höstas flyttade jag hemifrån till en stad 500 kilometer bort och här har jag fått lära mig att man får sticka ut. Från att ha kommit från ett jantelagsland till ett ställe där man verkligen får vara sig själv känns det super och jag känner mig mera självsäker en någonsin och det är en känsla jag kommer ta med mig hem.

  En fika med dig Fia skulle vara super, följer med din blogg dagligen och jag tycker att du verkar vara en person med en härlig livssyn och en otroligt positiv människa.

  Fortsätt att peppa oss med din härliga blogg! 🙂
  Kram!

 17. Hej Fia!
  Jag är inget träningsfreak, och verkligen ingen gymbrutta, men jag gillar din blogg ändå. Den fyller mig med positiv enegrig och det samlar jag på i livet. Min passion är musik och opera, jag övar flera timmar om dagen och det finns inget bättre. Men det tar energi och att ta hand om sitt instrument (kroppen alltså) är nödvändigt, så jag suger åt mig all visdom och alla tips som verkar vettiga. Jag vill bli en livsnjutare och någon som vågar, kanske kan vi inspirera varandra? Det skulle vara hur kul som helst att diskutera glädje och passion med dig över en fika! Kram

 18. Jag är jätteintresserad av kost och träning och allt som hör till. Har alltid tränat och haft mycket energi till saker och ting. Men den senaste tiden har all energi och lust bara försvunnit. Jag vill gärna arbeta med något inom detta ämne, och PT lockar, men ändå finns inte orken där att ta tag i det. Jag behöver verkligen träffa någon som kan dra fram den energi jag en gång hade. Jag tror absolut att en fika med dig, som har så mycket energi, kunskap med mera, kan hjälpa mig.
  Mvh, Karin

 19. Hej Fia! Jag har under två år tränat på gym och förbättrat mina tider, sträckor och tyngder hela tiden. MEN min kropp ser ut som den alltid har gjort.. Vältränad med magrutor men med lite kraftigare lår och rumpa. Om det är någon som skulle kunna hjälpa mig är det du, för jag har på känn att en redan vältränad person är svårare att få ner i vikt än en med 5-10kg övervikt! Skulle jag få en pratstund med dig är jag övertygad om att du skulle kunna ge mig värdefulla tips! Du verkar ha det rätta tänket och jag gillar att du inte utesluter något i din kost utan kör med lagom av allt. Jag bor tyvärr i mitten av Skåne, så en fika framför datorn med en liten webcam kanske skulle kunna vara ett alternativ? 🙂 Som sagt, det skulle betytt sååå otroligt mycket att få bolla mina tankar med dig! kram Emma

 20. Hej Fia!

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en fika med dig! Inte bara för att jag tycker om din blogg jätte mycket och den inspiration till ett hälsosamt liv jag får från den utan för att du verkar vara en himlas glad och go tjej! Vore roligt att få träffa den tjejen!

  Jag har länge haft problem med trötthet och haft problem med min hy.. Nu har jag tagit tag i min kost och min träning och har redan märkt skillnad. Men skulle hemskt gärna vilja träffa dig och få mer tips. (Min kyl är fylld med kesella, ägg och keso tack vare dig). Haha! Ha det bra och fortsätt med en toppen blogg 🙂

  /E

 21. Hej,
  Jag har enorm vilja att komma igång med en sund, hälsosam, och framför allt rolig livsstil när det gäller både mat och träning. Efter många år med en ätstörning som sugit ur all glädje i träning och mat vill jag hitta ett nytt sätt att förhålla mig till dessa två viktiga pusselbitar i livet. Som frisk står jag helt ovetande hur man tränar på ett sunt sätt och äter för att rusta kroppen för ett långt och härligt liv.
  Din glädje och inspiration samt ditt sunda sätt att se på livet känns precis som det jag behöver höra lite mer av just nu! Dessutom tror jag att det skulle bli en kul fika!
  Hoppas vi ses!

 22. Träning och en god hälsa ser jag som min livsstil. Jag älskar att ta hand om mig själv och min kropp. Tyvärr har jag inte några kompisar i min umgängeskrets som delar samma passion som mig och jag skulle mer än gärna vilja få träffa dig för att prata om allt inom området för jag tycker du är en sådan stor inspirationskälla. Jag är själv bestämt mig för att bli PT, så det skulle ge mig så otroligt mycket att få träffa dig för att få svar på frågor har, en hel del nyttiga tips, samt nya saker att ta med mig i min egna träning och resa mot drömmen. 🙂

 23. Vilket roligt initiativ. Jag läser sin blogg varje dag och blir så otroligt inspirerad av dig bara genom bloggen så ett möte ger nog tusen gånger mer! Jag kämpar med träning och kost och mot ett starkt sötsug och skulle behöva en fika med dig för att få pepp och motivation samt att träffa en mycket trevlig tjej som du verkar vara! Tack för en toppen blogg och hoppas att vi ses!

 24. Hej Fia!
  Jag har mailat dig tidigare ang. att hitta balansen i livet igen efter en elitträningsbakgrund och tror att både jag och skrivaren ”S” ovan har mkt gemensamt. Därför vore det givande att ta en pepp-fika tillsammans, alla tre och byta erfarenheter:)

 25. Precis som föregående talare och många andra har jag precis tagit mig ur en ätstörning som jag lidit av i nästan åtta år (jag är 26 år idag). Med en bakgrund som elitidrottare med en hög träningsbelastning blev allt fel när jag slutade och, frisk, försöker jag hitta mig själv i mitt träningsjag igen utan att överdriva träningen. Sakta men säkert har jag hittat glädjen i träningen igen, senast igår under ett crossfitpass kände jag att ”yes, jag tar äntligen i och jag orkar!”. Nu saknas bara ett mål med träningen och det vore superkul att träffa dig och bolla måltankar. Tycker att du gjorde ett kanonjobb med Sussie och jag skulle önska att jag också kunde få ett så konkret mål att jobba mot utan att det går åt fel håll. Så please, hjälp mig att nå ett mål och nå det målet! Fortsätt peppa, du är bäst!

 26. Nystark tjej som vunnit en lång kamp av ätstörningar! Min medicin var inte psykologer, näringsdrycker och isolering, utan den var: TRÄNING! Jag hittade mig själv med hjälp av träningen, som nu är mitt stora intresse i livet. Det gav mig SÅ mycket!! Självförtroende, glädje, styrka och nu älskar jag min kropp! Den är ju fantastisk som den är, och kapabel till så mycket. Det är en lång resa jag gått, och min dröm är nu att utbilda mig till något inom träning och hälsa, gärna med att hjälpa tjejer som blivit friska med att tycka om sig själva, osv. Det vore en ära och stor inspiration att få träffa dig, därför vill jag så gärna vinna!! MVH Hanna. (Ps, Din blogg är bäst, keep up the good work)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..