LYSSNA NU.

Du kliver upp och möter din spegelbild.

 

Möter ett vägskäl som ger dig alternativen att stråla, hälsa dig själv välkommen till en ny dag och se det vackra som är du ,. eller hänga läpp, släppa fram trötta axlar och fokusera på det du ogillar.

 

Att spegla sig är vanligt, ofta sker det flera gånger om dagen i samband med att vi bedömer vårt utseende. Många stirrar hårt, dokumenterar och ogillar. Petar, pekar ut och griper tag. Kastar förtvivlade blickar, blir nerstämda och kanske till och med hatar.

 

Att spegla sig kan få dig att skina som solen eller vilja återkalla sömnen.
Att spegla sig borde inte få ta din energi, bara vara en källa till den.

 

Nästa gång du ser din spegelbild – Sträck på dig, titta dig själv i ögonen och LE. 
Nästa gång du ser din fantastiska person skymta i ett skyltfönster,
ge dig själv en mental applåd för att du är så jäkla bra.

 

Nästa gång du står framför spegeln med en nyfödd dag framför dig.
Gör dig en tjänst – Le, sträck på dig och titta dig i ögonen. Säg att du är bra.

 

Påminn dig om det du gillar, hitta något att älska och uppmärksamma hur
dina ögon glänser när du ler med hela ögonen.

 

Du är värd det. Att spegla sig med hängande läpp och hat är som att ge sig själv pyspunka.
Varje gång du tittar på det viset så försvinner lite livslust ur dig.

 

Spegla dig, Le.
Det är den billigaste vägen till att stråla.

 

31353286-xVwYS

 

 

 

/ Kram!

 

 

 

  1. Kan inte förklara hur viktig du är för mitt välbefinnande! Utan dig hade jag utan tvekan varit nere på självhatande ätstörningsträsket. Tack vare dig och detta inlägg stod jag och dansade i underkläder framför spegeln idag och kände för första gången på länge att jag var jäkligt snygg och härlig! 😉 så jädra skönt efter alla år av nedlåtande kommentarer mot mig själv i spegeln.

    Tack för att du finns och är så klok bästa, bästa Fia!!!

  2. Du är bäst. Tack för att du finns, utan dig hade jag inte varit den jag är och mått så bra som jag gör. Du är en ängel från ovan. Kram

  3. Det är så otroligt viktiga ord du skriver och de behövs verkligen! Så många som klankar ner på sig själv utan anledning.

  4. Kloka ord. Viktigt !!! Varje dag när jag vaknar säger jag högt för mig själv, ”det här kommer bli en bra dag”, det är inte många dagar som har blivit spec dåliga pga dom orden.

  5. Detta inlägg och inlägget om ”möt Emma” var himla nyttigt för mig. Har själv haft ångest ett tag. En del över maten men mest över min kropp. Har ett tag nu känt mig så himla osnygg att det är jobbigt. Håller på att bli bättre men vissa dagar är jobbigare än andra. Förstår aldrig riktigt varför man ska få sådana här episoder och känna sig som en padda men ändå kommer de. Dessa två inlägg var bara så himla sköna att få läsa! Så tack för det! Det behövs ibland en sån här påminnelse om livets viktiga för att man ska vakna upp och inse att man inte är så dålig ändå, att man faktiskt är ganska bra som den man är. Så TACK Fia! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..