MEDIABABE.

Ibland är det mycket på en gång och den senaste månaden har verkligen varit generös mot mig i media. Omslaget som jag fotade för SportHälsa innan semestern har kommit ut, jag hamnade på framsidan av bilaga ”Folkhälsan” till Göteborgsposten, blev profil för helgintervjun i Resume i söndags och pratar om hälsa i en bilaga till SvD.

 

 

sporthälsa
omslag fia
dn
omslag

 

,. foto: Pär Olsson. Kläder: Kari Traa

 

Läs intervjun med Resumé HÄR!
Läs Intervjun med Folkhälsa HÄR!

 

 

 

 

  1. Jag blir ALLTID glad av att se vad du skriver. Du har en förmåga att få oss läsare att känna oss nöjda med oss själva, ett oerhört fin gåva! Tack 🙂

    mayacarmenzita.wordpress.com

  2. Gud va bra du är! 🙂 Gillar ditt sätt att se på träning och hälsa, plötsligt känns det inte så jobbigt att bli hälsosammare utan bara skönt. Way to go!

  3. Jag har en fråga till dig som kan endel ned hälsa, träning och vikt. Ska man äta mycket frukt om man vill gå ner i vikt? För enligt vissa sidor ska man äta det och många bilder på nätet är det fullt av olika frukt, smoothies mm. Men däremot enligt en annan hemsida jag såg skulle man undvika frukt. Jag vet att frukt innehåller mycket fruktsocker och jag blir lite förvirrad i allt detta. Skulle vara sjukt tacksam för svar!

  4. Åh vilka härliga bilder! Det verkligen sprudlar om sig och du utstrålar verkligen glädje och hälsa! Blir glad o peppad bara av att se bilderna. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..