DAGENS PÅMINNELSE.

Tänk följande scenario:

Det är två dagar till festen/semestern/grejen som du längtat efter och väntat på. Du vill känna dig vacker på topp och strålande. Du känner dig som skit. Hur vänder vi på det?

Istället för att panikslaget hoppa på en extremdiet som tömmer kroppen på vätska så kan vi jobba med tankarna och det vi har. Balsamera dig i självförtroende, peppra din speglbild med leenden och ge dig själv sköna komplimanger. Bestäm kläder som du trivs i, sätt på dig sköna underkläder och sträck på dig. Måla naglarna i en färg som gör dig glad, välj skor som är lika bekväma som trevliga och ge dig själv de bästa förutsättningarna för att känna dig snygg och skön.

Lägg kraft på att göra det bästa av det du har istället för att slå på dig själv för något du inte är.

vykort-10

 

En snabb och hård panikdiet ger oss ofta yrsel, gör oss utsvultna och ger sannolikt mer tvivel än trygghet.

 

 

LOADING..