GOD MORGON!

Imorse tog jag mitt vardagsplåster (som jag skrev om HÄR) redan kl. 06.45.

Det behövdes eftersom min kropp är stel och gnällig efter semestern. Det blir ju lätt så när rutiner ändras och en inte är så aktiv i solstolen. Så jag drog mig ur sängen och ställde mig på yogamattan.

Gav mig själv 20 minuter av rörelser för att vakna till och få fart på härligheten igen. Det var stelt, långsamt och helt underbart!

Speciellt eftersom jag idag fick sällskap av alla blommor efter gårdagens plantering. 

,. en suddig mobilbild får duga. 

pt-fia

Nu ska jag göra mig klar och cykla till en fotografering och intervju för en tidning. Ha en fin dag!

  1. jag lyssnade på din pod med forni när jag var ute och sprang igår – och jag tyckte att det var så klockrent beskrivet hur du uppfattade vuxenlivet (professionellt arbetande och ”duktiga” människor) som en kuliss. skulle inte du kunna skriva mer om det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..