JAG SÖKER NÅGON ATT VÄXA MED

Jag har tidigare nämnt att jag börjar processen att hitta en person att växa med i mitt företag. Overkligt, spännande och läskigt. Stor grej att göra som enmansföretagare!

Har börjat träffa ett par kandidater och vill passa på att lägga ut en krok här med för att se om det dyker upp fler intressanta ansökningar.

Jag söker alltså en person som kan växa med mig och mitt företag och varumärke över en längre tid. Planen är att jobba långsiktigt tillsammans. Jag behöver någon som kan börja i mindre skala och öka med tiden. Ju tidigare vi ser att det ger resultat, desto tidigare kan tjänsten utökas.

Drömmen vore att ha personen på heltid relativt snabbt.

Jag söker någon som identifierar sig med följande:

– Du tycker det känns spännande att börja i ett litet företag och utveckla det tillsammans med mig.
– Du är grym på att styra upp saker, har lätt för att samarbeta och kommer gärna med nya idéer.
– Du är ordentlig, organiserad, gillar att planera och är duktig på ordning och reda.

– Du är intresserad av att bidra till utvecklingen av mitt varumärke och företag.
– Du vill utvecklas, lära dig nya saker och är flexibel i arbetet.
– Du är rak, ärlig och lojal som person och kollega.
– Du är intresserad av träning, mat och hälsa.

– Du kanske pluggar eller har ett deltidsjobb vid sidan om, men har som mål att jobba heltid med mig.
– Du ska kunna jobba både hemifrån och på ett kontor tillsammans med mig.
– Du jobbar effektivt, är driven och brinner för det du gör.
– Du motiveras av att arbetas med ”frihet under ansvar”.
– Du är en problemlösare.

– Du är insatt i sociala medier och bloggvärlden.
– Du har
erfarenhet av att jobba digitalt.
– Du har hög arbetsmoral.

Jag behöver någon som kompletterar mig och min kompetens. Någon som kan fungera som min motvikt och fungera som bollplank, höger hand och samtidigt känna eget ansvar och vilja framåt i företaget.

Oseriösa ansökningar undanbedes. Maila till: fia@ptfia.se

 

 1. Wohooo, låter helt galet kul!! Ansökan inskickad, hoppas det inte är försent 🙂 I annat fall får jag önska dig och din blivande kollega stort lycka till! Kramar!

 2. Hade jag bott i Sthlm så hade du fått inblick i mitt CV ? lycka till. Du kommer att hitta en grym kollega

 3. Åh, om det inte vore för det faktum att jag har heltidsjobb och är boende i Linköping kändes det rätt mitt i prick, plus som sjukt roligt.

 4. Åh så synd att jag inte bor närmare, hade varit så kul att kanske ha en möjlighet att jobba med dig!

 5. Hej! Jag studerar till Beteendevetare och vill rikta in mig inom just hälsa och välmående. Nu till hösten ska jag läsa arbete och organisationspsykologi och lära mig mer om hur man får just ett företag att fungera på bästa sätt samt utveckla och bidra till en mer effektiv och hälsosam atbetsmiljö. Jag som person är mycket organiserad och strukturerad. Tror du kan fråga vem som helst i min närhet, listor är min grej. Jag har följt din blogg i så många år att jag knappt kommer ihåg när jag började. Jag har följt bloggvärlden och media slaviskt under flera år och skulle säga att jag är insatt. Jag gjorde en intervju med dig via mail i gymnasiet för en träningsdagbok jag gjorde som projektarbete.
  Mitt långsiktiga mål har alltid att jobba med välmående och drömjobbet efter examen har varit att jobba med företag precis som ditt! Jag är extremt intresserad att jobba för dig! Det är bara att höra av dig om du har några frågor eller kommentarer.
  Matilda 🙂

 6. Hej Fia!
  Det där lät väldigt spännande! Finns det någon ”åldersgräns”? Ser du helst att personen är äldre än du själv, eller hänger det mest på hur du klickar med personen?

  Kram!

  1. Hej 🙂 I första hand hänger det såklart på erfarenhet, personlighet och hur vi klickar. Gissar att personen behöver vara 25 eller äldre, men kommer det någon yngre och är helt ”perfekt” så kommer inte åldern att hindra. Kram!

 7. Grattis till att du tar steget och växa! Då jag idag vet vikten, precis som du, av att återhämta sig (återhämtar mig fortfarande efter två år som utmattad) vill jag skicka med en fråga till de du intervjuar. Kanske du redan ställer den. ”Hur återhämtar du dig?” Tänker att det är viktigt att ha medarbetare som vet vikten av att göra saker för sig själv. Att man som arbetsgivare visar på att det är viktigt att återhämta sig. Speciellt efter arbetskopior. Kram och lycka till!
  PS. Om jag inte vore utmattad och om jag vore några, eller många, år yngre skulle jag vilja ta chansen att växa med dig

  1. Tusen tack! Bra input där. Ska ta med mig den frågan. Var rädd om dig! Tack för de värmande orden!

 8. Hej,
  Jag känner att det är viktigt att lyfta att kravspecifikationen på den personen du söker inte känns särskilt schyst ur ett arbetstagarperspektiv. Specen på de kompetenser och krav du söker är extremt lång för en tjänst som saknar arbetsbeskrivning och som inte är heltid. Den delen med att tjänsten kan utvidgas om det ges utrymme känns inte heller helt ok. Ställer stora krav på prestation och kan säkert bidra till stress och ångest.
  Förstår att det kan vara svårt/läskigt som enmansföretagare att anställa en person, men tycker ändå att detta är en viktig fråga att lyfta. Många (unga) arbetar idag under otrygga förhållanden och på arbetsgivarnas villkor, vilket många mår dåligt av, och fler har idag ofasta jobb, konkurrensen är stenhård.
  Menar såklart inte att beskylla dig för allt detta men tycker ändå det kan vara värt att fundera på när man utformar jobbannonser, Och som sagt viktigt att ta upp.

  1. Hej Sanna,
   vad tråkigt att du väljer att se det så. Förstår din poäng med att många tvingas till otrygga och/eller orättvisa arbetsvillkor och det är en viktig fråga och ingenting jag har för avsikt att bidra till. Som du skriver så är det ett läskigt steg att ta som enmansföretagare. Det betyder dock inte att personen som tillslut får jobbet kommer att få en dålig eller orättvis arbetssituation. Det känns extra viktigt och självklart med tanke på att jag både jobbar med hälsa och själv har varit utbränd.

 9. Åh vad det låter spännande! Jag skulle gärna jobba med dig och ditt varumärke, kanske inte är 100% redo idag, men hoppas att jag får möjligheten att jobba med dig i framtiden!

 10. Önskar att jag vore 18+ och bodde i Stockholm sooo bad just nu, för det låter som du söker mig och det låter som drömjobbet. Men hoppas att du hittar någon bra person Fia! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..