GODA OCH ENKLA BRÖDRECEPT

Det finns få saker som är så goda som en redig macka. Tänk dig ett nybakat ljummet bröd med en rejäl klick smör. Så jädra gott!

Och det här med kanelbullar … brödiga saker överlag. Jag gillar att variera mina brödbak och testar gärna nya recept. Insåg att det finns en hel del recept i kategorin bröd i den här bloggen, så det är dags för en sammanställning.

Vi hade lyxen att få njuta av syrrans nya intresse för att baka bröd med surdeg. Hon serverade oss nybakat bröd flera gånger i veckan i sommarstugan under semestern. Det är något speciellt med nybakat bröd.

bröd recept_
bröd recept_-2

Bloggens bästa brödrecept:

01. Världens godaste bröd med rivna morötter och hasselnötter. 

02. Energigivande mellanmålsmuffins med kardemumma. 

03. Glutenfritt bananbröd med chiafrön och honung

04. Den godaste banankakan du kommer att hitta.

05. Glutenfri limpa krossade nötter och filmjölk. 

06. Enkla kalljästa frallor till helgens frukost.

07. Dinkelbullar med dadel- och kanelkräm. 

bröd recept_-4

Nu ska jag ta mig in till mitt nya kontor för att få nycklar och börja flytta in. Så spännande!

 

 1. Så gott!! Jag är supersvag för en sorts sirapslimpa jag bakar ibland, då blir det ostmacka efter ostmacka till kvällsmat tills magen står i 4 hörn, haha! 🙂

 2. Hej Fia!
  Jag är lite besviken över att du inte informerade något mer om ditt event som var idag. Känns tråkigt när man följer dig, ser upp till dig och hoppas på att få vinna en tävling för att träffa dig så blir det såhär… inte en endaste liten kommentar eller inlägg om vad som hände, trist.

  1. Hej Maja,
   vad tråkigt att du känner så. Dessvärre så väljer jag att behålla det för mig själv den här gången och hoppas att ni förstår. Ibland blir det inte som man tänkt sig och jag tycker det är lika tråkigt som du. Jag hoppas kunna göra ett större läsarevent snart. Ni läsare är viktigast så jobbar för att få till det. Kram!

   1. Hej igen Fia!
    Jag förväntade mig inte en förklaring till varför det blev inställt eller liknande utan jag förstår om du vill hålla det personligt, det gör jag verkligen. Vad jag dock förväntade mig var ett litet inlägg eller en kommentar som bara sa att det inte blir av denna gång men kanske i framtiden, då hade i varje fall jag känt mig lite mer ”viktig” istället för bara utesluten.

    1. Det är svårt att på förhand veta vad alla förväntar sig av en. Svarade det du önskade här och jag gör mitt bästa för att skapa ett läsarevent snart. Eventet blev inställt, det var inte någon som blev utesluten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..