VECKANS LÄSARBERÄTTELSE

Inspirerad av gruppen ”Heja livet” på Facebook så vill jag införa ett nytt inslag här i bloggen – nämligen ”Veckans läsarberättelse”.

Ni är så många som mailar och kommenterar för att berätta era historier, få hjälp med problem, tankar eller bara skriva av er. Jag och Elin gör vårt bästa för att besvara detta och det är ofta som jag blir rörd och tänker att det här borde fler få läsa.

Så därför så börjar vi med det! Känner mig så inspirerad och hoppfull över detta!

Jag tänker att upplägget kan se ut såhär:

Du som läser detta kanske bär på en berättelse om något du upplevt eller skulle vilja dela med dig av. Du kanske sitter på något inspirerande, vill ha råd eller har fått en insikt som fler borde få ta del av, eller så vill du bara skriva av dig och få känna stöd från andra. Du kanske känner dig ensammast i världen med din upplevelse och vill fråga om det finns fler som känner/upplever samma som dig. Eller något helt annat?

Maila till info@ptfia.se och berätta så publicerar jag en varje vecka.

Vilken veckodag tycker ni passar bäst för ett sådant inlägg? Jag tänker spontant söndag eller torsdag men ni kanske har andra önskemål?

För att det ska bli lätt att läsa får ni gärna försöka hålla texten ungefär lika lång som mina blogginlägg brukar vara och vara så rakt på sak som möjligt. Och vill ni vara anonyma så går det självklart bra.

Hoppas att ni vill hjälpa mig att göra det här inslaget levande och att ni vill dela med er av en liten bit från er. Kram!

bröllop-15

En glad bild från ett glatt bröllop för några veckor sedan. 

 

LOADING..