INTENSIV MÅNDAG

Idag är en intensiv måndag i min bok. Klockan 08 drog vi igång i en matstudio för att laga recept och fota för ett kommande samarbete. Så snart vi är klara så cyklar jag direkt vidare till en studio för att spela in en grej och efter det ska jag på ett coachingsamtal.

Det kommer inte finnas tid till att öppna varken dator eller mail förens arbetsdagen egentligen är över vilket gör att jag redan nu vet att tisdagen behöver bli just en dag framför datorn. Har så många blogginlägg jag vill och ska skriva den här veckan, behöver bara bocka av den här dagen först.

Har tyvärr inte så mycket mer att komma med just nu, återkommer med något roligare ikväll. Önskar er en härlig dag så länge!

ptfia-2

↑ En frukost från alldeles nyligen. Morgonens frukost bestod av surdegssmörgåsar med avokado och ägg, kaffe och fruktsallad.

 

  1. Hej! Hur ser du på vegetarisk mat? Skulle du kunna tänka dig att bli vegetarian? Och skulle du kunna tänka dig att bli vegan? Kram

    1. Väljer nästan alltid vegetariskt ute, annars fisk. Hemma lagar vi mer och mer vegetariskt och när Kim ibland vill ha kött så tar jag fisk eller ost istället. Tycker det är enormt viktigt att vi alla tar ett större ansvar i detta, men jag kommer inte att sätta etiketten vegetarian på mig. Helt enkelt för att jag inte vill utesluta något eller sätta upp förbud. Kram! 🙂

  2. tycker det kan vara skönt med sådana dagar, känna att man lever och gör något *vettigt*, dock behövs återhämtningsdagar efter så hoppas du får en lugnare tisdag. PS. blev grymt sugen på stekt ägg nu! haha så gott ju <3

    1. Variationen på dagarna gör verkligen sitt! Åh, ja det är verkligen alltid ett säkert kort, alltid gott i alla former! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..