DAGENS PÅMINNELSE

Ibland är livets njutning så enkel att man lätt glömmer bort den. Som här, när jag och syrran var i sommarstugan förra veckan och skulle käka något till middag. Ingen vara sugen på att laga något rejält så vi plockade fram det vi var sugna på = rostade brödet syrran bakat och åt med framförallt gräddost och paprika och jag stekte varsin majskolv i smör och salt.

Och när jag kom ut på altanen så hade syrran vänt dukat så att vi satt bredvid varandra så att båda fick utsikt över solnedgången, åkern och sjön.

Det lilla enkla som en smörstekt majskolv och att sitta bredvid en käresta för att titta på solnedgången blev njutning, hälsa och fint på samma gång.

Plötsligt kände jag mig rikast i världen.

 

 1. Hej Fia! Först och främst vill jag säga att jag gillar er podd jättemycket! Ni skiljer er från mängden med era djupa och reflekterande ämnen, fortsätt så! 🙂
  men, måste få säga en grej, eller snarare önska. Och det är att Anna måste tänka på att inte avbryta dig! Det har hänt från alla första början, i varje avsnitt, och ibland flera gånger om! Jag märker att du tappar tråden då ibland, blir som sagt avbruten, och det är jättesynd när du ofta håller på med ett jättefint resonemang!

  Hoppas ni kan bolla det här mellan varandra på ett konstruktivt sätt, för jag vill verkligen att ni fortsätter podda! Men jag vill höra båda era resonemang och utläggningar, utan att någon blir avbruten! Hoppas för guds skull att detta landar rätt hos dig/er! Stor kram!

  1. Jag håller med Erika, och hoppas verkligen att ni tar det här på rätt sätt! Jag tror att Anna bara försöker hjälpa till att förklara vad Fia menar men när hon gör det genom att avbryta och sticka in ord och meningar mitt i Fias prat så blir det fel och lite jobbigt att lyssna på. Jag tänkte speciellt på det i förra veckans avsnitt.
   I övrigt så gillar jag verkligen er podd och längtar till avsnittet imorgon 🙂

   1. Tusen tack för att du lyssnar och för din feedback, vi uppskattar och tar till oss! Hoppas du gillade söndagens avsnitt! 🙂

  2. Tack för feedback, vi uppskattar all slags feedback och tar till oss av detta. Tusen tack för att du lyssnar och dina fantastiskt värmande ord. Hoppas du gillade söndagens avsnitt! Kram! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..