VIKTIGASTE JUST NU: ÅTERHÄMTNING

Jag gick direkt från att känna mig totalt utvilad och nere i varv efter veckan i sommarstugan till att dra igång jobbhösten med en intensiv arbetsvecka med två dagars datorjobb och manusskrivande, föreläsning i Umeå på Stora Nolia och igår 8 timmars inspelning för en kommande onlinekurs – och fick konstaterat att järnbristen är tillbaka i tisdags.

Det är alltså helt rimligt att jag idag känner mig totalt sänkt och tom på energi. Har svårt att hålla ögonen öppna och vill knappt resa mig från soffan. De tvära kasten, graviditeten, arbetsveckans intensitet, järnbristen och allt annat tar ut sin rätt så det är bara att lyssna. Vila.

Ska inta ryggläge och förhoppningsvis somna en stund nu.

ptfia-2

En bild från gårdagskvällen då vi bäddade ner oss på balkongen med diverse grejer och redan där så var energin slut. Somnade rätt snabbt när det började mörkna. Och en bild från prick just nu. Ska bara stänga av datorn och slänga upp benen. Hoppas ni mår bra och har en mysig lördag!

 

  1. Visst är det fascinerande hur energin kan hoppa upp och ner som en berg- och dalbana från en dag till en annan och sen till nästa? Jag blir inte klok på min graviditet, haha! 🙂

  2. Jag minns så väl de helt plötsliga tvära kasten i den egna energin när jag var gravid. På ett ögonblick kunde jag må helt kasst på något konstigt sätt, från att ha mått bra. Och fick bara lägga mig på soffan – utan några kläder som satt åt någonstans och bara pusta och andas. Blev typ rädd första gången och undrade vad som hänt med mig?!? Men det gick över så nästa gång visste jag att ok nu behöver kropp och själ verkligen vila! Det var lite jobbigt när det hände på jobbet några gånger…

  3. Passa på att vila! Jag låg hemma de sista 4 veckorna av graviditeten och läste, kollade på film, lite gravidyoga, jag hade sedan en lätt förlossnig, viktigt att vila mycket

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..