PODCASTEN OMÄNSKLIGT, AVSNITT 11

Den här veckans avsnitt av vår podcast Omänskligt handlar om något så spännande som ”professionell vs. oprofessionell”. Något som säkert det flesta (eller alla?) råkar ut för någon gång. Efter 15 år i arbetslivet så förvånas jag fortfarande över hur många som faktiskt beter sig oprofessionellt i olika sammanhand.

Anna berättar om hur hennes vardag som handledare kan se ut – som t.ex. när en anställd skickade ett kuvert med bajs till en kollega. Jag berättar om min största livslögn och besvikelse, vi hamnar återigen på det här med självinsikt och Anna berättar om när hon fick sparken från ett uppdrag.

Och när är man faktiskt själv oprofessionell? 

Jag luftar att jag ibland känner att jag blir tagen för given och att många beter sig som skit i min bransch. Och det här med att en del alltid kommer undan med att bete sig dåligt eller slarva med sina arbetsuppgifter?

Det här och mycket annat (bland annat en tillbakablick från när jag bankade schnitzel i ett garage i Västerby) finns i veckans avsnitt av Omänskligt. Lyssna i itunes, Acast, podcast-appar eller där poddar finns.

» Lyssna direkt HÄR! «

podcasten-omanskligt
omanskligt-4

 » Lyssna direkt HÄR! «

 

  1. Er podd ger så himla mycket! Det är som en snäll avslutning på veckan. Kan ni inte prata om det här med att vara vän/partner/kollega/medmänniska? Hur mycket man ska ge och ta, när det är dags att göra slut, osv. Hur mycket ska man tåla om en vän mår dåligt exempelvis? Det hade varit intressant att höra era tankar om ämnet. Ser fram emot fler bra avsnitt!

    1. Så kul att höra att vår podd uppskattas. Tack för feedbacken som gör oss mycket glada och stolta.
      Vi tackar för önskemål och tips på ämnen att samtala kring.

    1. Kul att du tycker om vår podd. Hoppas du hade en fin promenad och att avsnittet föll dig i smaken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..