JAG SÄLJER MIN BRUDKLÄNNING!

Nu är det dags – jag säljer min fantastiska brudklänning. Det är med lite sorg i hjärtat, men det känns dumt att bara låta den hänga i garderoben. Hellre att den får uppleva fler magiska bröllop.

Klänningen alltså. Det vackraste plagg som jag någonsin burit. Som är vackert på bilder och film – och som med allt annat – är ännu vackrare i verkligheten. Det är detaljer som en djup v-formad ringning i ryggen, klädda knappar (med dragkedja under så lätt att få på och av) och att den smiter åt runt midja och höfter. Den har ett släp på någon meter och nyansen kallas för ”ivory”, vilket enkelt kan beskrivas som en varmare vit.

Den är utan axelband och trots att den är tajt så gick den alldeles utmärkt att röra sig i – både på dansgolvet och att sitta en hel middag. Jag drog upp kjolen lite när jag satt och det finns ett litet band att hålla kjolen i när man dansar.

Jag hyrde en underkjol som gav den där extra volymen i kjolen och hade en slöja som var längre än släpet (som dessvärre inte finns kvar pga. kalasade bort den).

Klänningen är i storlek 36 och något insydd efter mig. Är storlek XS-S och 178 cm lång.

Jag köpte klänningen hos Garamaj of Sweden i Stockholm för 18 840:- (kvitton finns) och säljer den nu för 9000:-.

Den är kemtvättad och hänger i originalfodralet. Det är någon enstaka grå ton precis i kanterna längst ner och någon fläck på undersidan av släpet som inte gick bort, men annars är den som ny.

Är du intresserad av att köpa den? Maila till elin@ptfia.se

ptfia brudklänning
 

Den är gjord av något siden som känns lite tungt, vilket ger ett lyxigt intryck.

Den här bilden skulle jag säga speglar färgen ganska exakt, men det skiftar såklart lite beroende på ljuset ↓

Här syns underkjolen. Rekommenderar att hyra en sådan om man vill ha extra volym ↓

Det är många fina detaljer som gör att den känns välgjord.

Det är en rak tub, inget hjärtformat eller så.

Bättre bilder på ryggen och baksidan ↓ Inte så skrynklig trots att jag på bilderna burit den i nästan 10 timmar.

Som sagt, den gillade att dansa och är kemtvättad ↓

Här nedan är vår bröllopsvideo där klänningen syns in action så att säga. Dock har videon någon filter så klänningens färg är kanske inte helt rättvisa.

  1. Hej Sofia!

    Lycka till med bebis – min fyra månaders ligger intill mig nu och snusar. Hör hennes andetag. Livet blir nytt, världen blir förändrad att få bli förälder är det finaste jag varit med om. Du/Ni har något fantastiskt framför er <3
    En liten fråga, vad hette det där ni gifte er? Tacksam om du orkar svara. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..