ORD ATT TA MED SIG IDAG

Jag vet att vi har vart inne på det här många gånger tidigare – men det tål att upprepas. Läs orden nedan igen. Ta in dem. Placera dem inom dig och påminn dig om det ofta.

Lägg fokus på att ge dig själv förutsättningar att må bra på riktigt.

ptfia

Det kan låta enkelt, men jag vet att det är svårt. Därav att vi behöver påminna oss själva för att inte falla in i destruktiva mönster. Inte ryckas med. Inte hamna fel. Det finns inget som är att äta perfekt. Och att äta ”perfekt” har ingenting med hälsa att göra.

Läs orden igen. Var snäll mot dig själv.

 

  1. Hej Fia!
    Du är en fantastisk inspirationskälla.
    Varje eftermiddag när jag ska gå och träna får jag ont i magen, jag känner mig hård och när jag väl är på träningen känns det som att jag inte kan göra mitt bästa för att det känns som att jag ska släppa en fis när jag tar i med vikter. Jag tycker detta är jättejobbigt och har försökt undvika laktos, gluten för att det ska sluta, men det gör det inte. Nu blir jag nervös inför träningen för att jag är rädd att när jag ska ta i så kommer jag råka släppa mig. Har du något tips på hur jag skulle kunna äta eller på hur jag ska kunna göra för att detta inte ska hända? Jag vill inget hellre än att gå till träningen, ta i och känna mig stark, men nu känner jag att det inte är lika roligt pga av dessa problemen. Jag vill inget mer än att bara må bra under träningen.

  2. Du är en fantastisk inspirationskälla, tack för att du och Anna delar med er av så mycket både i podden och här! <3 Ni ger hopp om ett samhälle där fler människor kan få må bra (och dåligt när det behövs), på riktigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..