RECEPT TONFISKRÖRA

När jag skriver det här så har Edith sovit i nästan fyra (!) timmar så jag har passat på att ta bilder till kommande blogginlägg, se klart ett avsnitt, käkat några mackor, redigerat bilder och skrivit blogginlägg. Så förbaskat skönt! Speciellt delen med blogginläggen. Det gäller att passa på när dessa luckor med tid kommer.

Behöver ligga steget före för att slippa känna mig pressad så försöker bunkra flera som schemaläggs när jag väl sitter vid datorn. Utöver allt ovan så hittade jag den här bilden, från ett samarbete, när jag letade i mitt arkiv. Tonfiskmacka!

Appropå ett knäckebröd, hehe. Förresten – tack för allt engagemang i frågan! Så rolig läsning i kommentarerna! 

Blev så sugen att det bara är att kila till affären och handla ingredienser.

Recept tonfiskröra

Det är egentligen inte mer avancerat än att röra ihop en burk tonfisk, hackade löskokta ägg (1-2), valfria grönsaker/lök (t.ex. paprika, rödlök, gurka), creme fraiche, majonäs, citron, salt och peppar.

Smaka av och bred ut på knäcket. Toppa med skivad avokado och chiliflakes.

 

LOADING..