VÅRT SISTA AVSNITT AV OMÄNSKLIGT

Så kom den, dagen då vi beslutade oss för att avsluta vårt hjärteprojekt podcasten Omänskligt. Vi har gjort 26 avsnitt som vi är enormt stolta över. 26 avsnitt där vi behandlar ämnen som ilska, familjerelationer, arbetsmiljö, ätstörningar, konflikter, fokus, terapi och mycket mer. Egentligen allt som går under flaggen ”hälsa” – psykisk ohälsa inkluderat.

Vi bestämde oss för att sluta på topp, medan det fortfarande är roligt och innan vi vattnar ut det.

I det allra sista avsnittet av podcasten Omänskligt pratar vi om avslut, det faktum att julen är långt ifrån den lyckliga klyscha som målas upp och vi hamnar återigen på vikten av att välja sitt fokus.

befunky-collage

Ni hör vårt sista avsnitt i itunes, i din podcast-app eller direkt här nedan ↓

Vi vill rikta ett enormt stort tack till alla er som lyssnat. Vi är så tacksamma för all värme, mail och kärleksfulla ord!

 

 1. Hej,
  jag har precis hittat podden och tycker att alla ämnen ser superbra ut! Däremot går de inte att lyssna på. Jag kan se alla avsnitt i själva podcast-appen med de går inte att ladda ned. Det samma händer när jag söker på nätet eller tex försöker lyssna på klippet här i ditt inlägg. Vet du hur man kan lyssna på avsnitten?
  Tack för hjälp!

 2. Stort tack för er podd! Den har hjälpt mej igenom en höst av halvtidssjukskrivning för att försöka stoppa innan total utmattning. Tack för nya perspektiv och ledtrådar på min resa till en lite klokare, gladare mamma som förhoppningsvis blir mer nöjd med sig själv framöver.

 3. Vad tråkigt att höra. Har verkligen uppskattat podden. Men håller med om att det är bättre att avsluta på topp. Tack för de strålande 27 (för ja, de är 27) avsnitten!
  Kram på er båda. Och god jul!

 4. Så trist, har verkligen uppskattat era avsnitt!
  Men jag förstår att ibland får man prioritera annat och det är ju faktiskt alltid bra att sluta på topp.
  En liten önskan… kan inte du tipsa om andra bra poddar, gärna i samma land som er, såna som får en att tänka efter men framförallt som får en att bli lite snällare mot sig själv.
  Kram och god jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..