HEJ!

Vill bara kika in och säga hej!

Edith har somnat i amningskudden och jag passar på att skriva ett inlägg medan hon slumrar. Apropå inlägg så här är en liten lista på blogginlägg som kommer här framöver:

Det om hur jag jobbar i Evernote (och hur det förändrade mitt arbetsliv). Vet att många väntat på detta och imorgon ska det äntligen skrivas klart! Måste.

Även serien om hur man lär sig att göra en pull up, herregud så sjukt att vi fotade till de inläggen för snart ett år sedan, men tappade feelingen för det i och med graviditeten. Men nu ska de skrivas klart och publiceras. Det kommer inom kort!

Inspiration för veckans matlagning

En frågestund med lite extra fokus på bebis, men alla frågor är välkomna

Så lägger jag upp min träning framöver

5 hjälpsamma punkter för dig som upplever stress

Min dag i bilder (en bild i timmen)

Har ni fler önskemål hojta gärna! Har fyra sidor i utkast med rubriker, ämnen och rubriker så det finns att göra.

I övrigt har jag haft en bra dag. Mötte upp en vän och hennes bebis som är jämngammal med Edith och käkade lunch och gick en kort promenad. Kort därefter fick Edith vaccin och sedan promenad. Nu ska vi käka rester (fiskgratäng) och hänga i soffan resten av kvällen.

Ser så mycket fram emot att köpa gymkortet på fredag, eller ja, att gå iväg och styrketräna är ju det jag ser fram emot. Kroppen behöver det!

ptfia1-2

Inte den bästa bilden men det var allt jag fick till nu. Är för övrigt så fruktansvärt hungrig. Har känt mig utsvulten idag trots frukost, lunch, bulle och mellanmål. Får börja äta ännu mer så inte blodsockret dalar och jag blir otrevlig, he!

 

 1. För en tid sedan ställde jag frågan om hur du upplever att bloggvärlden förändrats under de senaste 5-6 åren, vore kul att få ett inlägg om det! 🙂

 2. Jag som gillar att ha det mysigt hemma hade velat läsa om hur du tänker för att få ett trivsamt hem som man trivs i och kan koppla av i ?
  T.ex. tips på vad du gör för att känna lugnet hemma.
  Kanske färska blommor, en brasa, hur köket ser ut för att inspireras eller sovrummet för optimala sömnförhållanden?

  KRAM

 3. Du är ju grym på att tipsa om goda frukosträtter! Smoothie osv är ju himla gott men just nu på vintern vill jag gärna ha något varmare (och inte allt för mycket bröd) och har tröttnat på kokt ägg och vanlig havregrynsgröt. Kanske du tipsat om det tidigare som jag missat, annars får du gärna göra det igen! 😁

 4. Hej Fia! Jag vill så gärna att du skriver ett återkommande text om socker. Det var länge sedan du diskuterade det!! Mvh Matilda

 5. Hade varit kul att få tips på övningar som tränar hela kroppen. Har precis börjar lägga ihop egna pass hemma och oftast hittar jag bara övningar för ”abs and ass” 🙈 så kanske ett inlägg som visar 5 övningar för helkroppspass! 😊

 6. Hej!
  Jag skulle verkligen uppskatta ett inlägg med lite tankar om hur man kan ta hand om sig själv på bästa sätt när man är inne i en känslig period med känslor som går upp och ner och mest känner sig ledsen och lite ensam? Tänker inte på något tillstånd som behöver behandlas på något sätt utan bara en period där man inte mår så himla på topp. Upplever till exempel att motivationen att utmana sig själv i träningen falerar då och allt jag vill göra är att sitta och titta på serier och filmer och glömma mitt eget liv en stund. Men upplever samtidigt att träning och motion hjälper humöret så vill inte ge upp det. Samtidigt falnar också intresset och orken för matlagning som annars brukar vara en källa till glädje. Hur ska man göra för att upprätthålla sin vanliga hälsosamma livsstil som faktiskt får en att må bra i perioder där orken och lusten inte riktigt finns? Hur tar man hand om sig själv på bästa sätt då? Hade varit både stärkande och intressant att höra dina tankar om detta.
  Kram!

 7. Tycker alla inlägg du nämnde låter jätteintressanta! Du ser så fräsch på alla bilder och jag undrar därför hur du tar hand om din hy, som ser perfekt ut, hur du fixar dina ögonbryn och andra skönhetsrutiner du har? Kram

 8. Jag hade önskat ett inlägg om tankar kring kost. Jag vet i det stora hela men glider då och då av banan och hamnar i godsakslandet, skulle vilja få en bättre balans kring kost. Dina tankar kring det. Alltså inget bantningsfokus utan bara dina kloka värderingar som motpol till all bantning och hysteri som det är nu i början av ett nytt år. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..