En tankeställare

stina-header-1024x500-1
Sitter i just detta nu och går igenom veckan som gått i mitt huvud. Hur har den egentligen gått? Jag har ju tränat och haft en relativt skön vecka. MEN jag har inte gjort allt som jag ska på schemat. Nä, jag har ”blivit tagen i örat” av mina coacher. Jo- jag fuskade med pulspass i veckan när jag egentligen skulle träna med annat…

Fasen- det är så svårt när man känner att man vill träna och bli sådär svettig och bara känna att man ”gjort något vettigt”. Och nu när jag sitter här och tänker på det jag skriver så är det just nu som jag fattar att det är precis tvärtom. Det vettiga hade varit att fokusera mer på yogan och meditation. Det är ju MIN utmaning, vilket är sjukt vettigt!

För när jag kör pulspass ala svettbomben så åker väl mina axklar upp mer än Onkel Festers och jag glömmer bort det som jag egentligen skulle göra- och att jag inte ska tröttna på det!

OKEJ- tankeställare it is. Denna vecka gäller det att fokusera på Yoga, vila med Bosse, vila i att det är såhär nu… alltså ordet vila är jag lite allergisk mot- även det måste jag ha tålamod med.  Yoga, träna upp coreövningar, yoga lite mer. SÄNKA ner axlar och få skuldrorna på plats. Kommer det någonsin ske? Den som väntar på något gott…

Nu säger jag tack och bock och sätter mig i fåtöljen!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..