Ett minne för livet

27 april 2017 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Efter mycket om och men så fick jag äntligen tid till att dra hem till min vän, tillika konstnären Ylva-Maria Thompson.
När Kane-Lee var liten så lät jag henne gjuta av hans fötter och händer, något som jag gjorde 2 tavlor av. En till oss och en till mormor och morfar.
IMG_0794
Hon är grym på det hon gör och man kan välja att hon gör dem i brons, koppar eller silver. Den gången valde jag brons. Precis samma färg som jag valde då jag lät henne gjuta av min gravidkropp under min första graviditet. En av mina finaste konstverk här hemma ska jag tillägga.

Vill du veta mer om hur det går till så kan du alltid gå in HÄR och kolla på när vi filmade av hela processen ;)
IMG_0789
När jag lät gjuta av Kane-Lee så var han bara ett par veckor gammal. Men redan då hade han extremt stora fötter och händer, hehe. Det har liksom varit lite av hans kännetecken. (Idag har han 28/29 i skor och är inte ens 3 år)

Denna gång har tiden inte riktigt funnits, så Lakkie-Bee fick istället vänta tills han var nästan 3 månader (blir det imorrn). Men trots det så är hans fötter och händer mindre, haha. Snacka om hur olika vi alla är. Ska bli kul att ha som minne.
Men nu är jag så glad att jag äntligen tog mig tiden till att göra detta. Gjutningen är klar och inom några veckor så ska jag visa er resultatet ;)
IMG_0790
Han var en riktig goding hela tiden. Glad och pigg som en solstråle medan vi doppade hans fötter och händer i gegga. Han är så härlig lilla Lakkie-Bee.

Och är du intresserad av att göra detta med din lilla goding, eller din gravida mage, så kan du alltid kolla in Ylva-Marias sida här.