Nu är det bara att köra!

21 februari 2017 Skriv en kommentar
Okategoriserade

sista minuterna av jobbdagen innan Kane-Lee kommer från förskolan ;)
Yepp, nu är allt igång ordentligt och det känns faktiskt skönt. Förra veckan mjukstartade jag en del med möten och planerande med tekniker och logistik inför turnén. Och nu är repetitionerna igång inför min föreställning på riktigt. Och på många sätt känns det skönt. Nu är det bara att köra!

Och dagens rep har gått riktigt bra. Men det märks ju verkligen att jag ammar och har sömnbrist. Den där inlärningsförmågan av text som brukar finnas där är ju rätt försämrad kan jag lugnt säga. Det är verkligen som att det sitter ett lock på huvudet som liksom blockar en hel del information från att snurra fritt där inne i hjärnan. Men jag ska nog lyckas öva upp en helt okej förmåga på något sätt ändå. Det måste ju bara gå ;)

Igår kväll fick jag en första övning på att fokusera på scenen inför en fullsatt teater. Jag var inbjuden av nätverket 4Good för att köra en 30 minuters föreläsning. Och jag kan säga att det även var svårt att lyckas hålla 30 minuter i huvudet, haha. Men det var en bra övning. Dessutom så var ju scenen exakt densamma som jag kommer att stå på om bara några veckor då min föreställning ”För mycket av allt” har premiär på Rival. Och det var en fin känsla att stå där. Och jag fick så mycket kärlek av publiken, så det kändes jättebra!

IMG_8423

Soundcheck på scenen med lillen på axeln, innan publiken släpptes på.

Jag känner mig laddad och taggad och nu måste det bara gå bra helt enkelt. Det finns inget annat i mitt huvud.;)

IMG_8444