Två saker att fira

28 juni 2017 1 kommentar
Okategoriserade

Puh, då sitter jag här i lugnet igen då. Båda barnen ligger utbredda i soffan bredvid mig. Två trygga ungar med händerna över huvudet och ett lugn i ansiktet. Min kärlek till dessa två asså!

Idag är dessutom en stor dag, då lilla Lakkie-Bee inte är så liten längre. Han har hunnit bli 5 månader <3 Min älskade lilla Buddha.IMG_3968

Det är dessutom Kane-Lees sista dag på förskolan. Idag hade de sommaravslutning och jag var med och fixade en härlig sommarfest på vår älskade förskola Positivet.

Vi hade knytis och jag och Lakkie-Bee ägnade timmarna innan pimpningen till att baka veganpizza som vi kunde bjuda alla familjer på. En pizza som snabbt gick åt till min lycka ;)

IMG_3983

Jag tycker det är så kul att pynta och dekorera och piffa kalas. Och i år fick jag back up från några andra föräldrar också. Så det var riktigt kul att pynta innergården ihop.

IMG_3985 IMG_3991

Det dukades långbord och alla tog med något som dem gillade. En perfekt buffé med jordgubbar, melon, potatissallad, majskolvar, rawbollar, pajer, kakor, pastasallad, grönsallad, gurkstavar, tomater, morotsstavar och grillad korv. Så härligt!!!

IMG_3995 IMG_4030 IMG_4034Så nu är det officiellt SOMMARLOV!!!!!