Vi attraherar dem som får vår själ att växa

Barnen hade somnat och jag låg som ofta kvar mitt emellan dem och funderade. Det är lätt att tänka då när allt plötsligt är stilla runt om mig. Då hinner tankarna ikapp mig.

Det dök upp tankar om vilka människor jag har haft runt mig i livet, vad de betytt för mig, men framförallt tänkte jag på alla de som inte alltid varit så bra för mitt mående. De som svikit, ljugit och manipulerat. Och de har dessvärre varit ganska många.

Det är lätt att tänka negativa tankar, tänka att de förstört och skadat, tänka att du ångrar dig för att du någonsin släppt in dem. Men jag tänker inte så. Jag tänker att alla människor dyker upp i ditt liv av en anledning, att du många gånger drar till dig dem på grund av hur du själv mår eller behandlar dig själv.
Ju mer jag jobbat med mig själv, desto tydligare blir det. Klart jag släppte in alla dem, när jag själv inte hade kärlek till mig själv.

Och medan jag låg där mellan mina sovande barn ikväll och började skrolla på mobilen så dök det upp ett citat som var så klockrent.

”Vi attraherar dem som våra själar behöver för att växa.”

Det säger allt. Hur hårt det än kan låta och kännas i stunder, så är det exakt så jag tror att livet är. <3 Ville bara dela med mig, alltid är det någon mer än jag som känner igen sig.


En bild från häromdagen då jag lät min vän Tresor bjuda ut mig. En så otroligt fin kväll på så många sätt. En kväll där jag satt mig själv i fokus, klädde upp mig och bara var. Så fint. En kväll som symboliserar vart jag är på väg, ett litet kliv ut ur min bubbla i taget. Uppåt och framåt. <3

 

  1. Du är otroligt vacker inifrån och ut. Dina ögon bär på ett sådant djup och lyster om en ljus framtid. Är alldeles säker på att en närvarande, känslig, vacker själ kommer dig nära känslomässigt inom snar framtid. Någon i din närhet! Någon som du ej kanske har fått upp ögonen för ännu, men är uppenbar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..