Livet på turné

Dags för en uppdatering från livet på turné. Just nu sitter vi på tåget mot Varberg där jag ikväll kör min föreställning ”För mycket av allt”.

Jag håller tummarna för att även denna publik är öppensinnad och pepp ;) För det är en sjuk känsla på många sätt att stå där så där naken som jag gör på scen. Och kärleken från publiken är en sådan stark motor. Men även övertygelsen inom mig i varför jag gör detta, något som verkligen inte har varit en självklarhet. För vem vill egentligen hänga ut hela sitt liv på ett så osmickrande sätt? Den frågan har gnagt där inne många gånger. Varför gör jag detta?
Jo, för att jag vill berätta något. Jag vill berätta att det finns ett varför och att allt inte är så svart eller vitt. Att vi alla är så lika där inne på insidan och att vi alla har en resa att ta oss igenom. Jag vill använda min historia till att belysa något större, och förhoppningsvis så lyckas jag med det.
Tack till alla ni som hört av er, mailat och kommit fram efter föreställningen. Tack för ert mod och er kärlek. Det värmer att höra att ni går därifrån med en känsla… En känsla som ser olika ut för er alla. Men ändå att någonting påverkats inom er. <3

Igår var min första lediga dag på länge. Då körde jag en lång heldag själv med barnen och det var jättehärligt (Om än lite trött, haha)

IMG_9050
IMG_9093
IMG_9098

Sedan var det bara att packa om allt igen och dra iväg till tåget imorse…

Och såklart måste jag bjuda på några bilder från mitt lilla turnéliv just nu.

IMG_9012
Just nu är ju mjölkpumpen min bästa vän ;) Jag har ju fått 2 barn i livet som äter 100 gånger mer än snittet (och växer därefter också, haha) Så det är viktigt att det finns rejält med utpumpad mjölk som mormor kan ge Lakkie-Bee i flaska under de 100 minuter som jag står på scenen.

IMG_9014

Kollar in scenen på Gävle teater där jag var i fredags.

IMG_9027

Publiken tar plats…

IMG_9026

Och föreställningen är igång.

IMG_9017

Direkt efter en show så är det här den vanligaste synen ;)

Och direkt före en show så är det här den vanligaste synen…

IMG_9085

Jag kånkar runt i Sverige med mitt lilla entourage som består av min mamma och min manager. Mina 2 tekniker Johnny och Andreas och mina barn. Lakkie-Bee är alltid med, då om jag bara är borta över dagen, dygnet. Och båda barnen framöver när jag är borta under flera dagar. Det är viktigt att det här känns bra för alla. Och hittills så känns det att jag fått ihop logistiken rikitgt bra för oss alla tack och lov!!!

IMG_9081

Och med det sagt så tackar jag för mig just nu. Fortsätter glida genom Sverige i ett X2000-tåg och önskar att ni alla håller tummarna för mig inför mina kommande föreställningar. Ikväll ses vi i Varberg!!!!

  1. Härlig Sanna – som du bjuder på dig själv! Livet på turné är inte så glassigt som man kan tänka sig men du har ju ordnat det alldeles super med ditt lilla team!
    Ses på måndag på Palladium i Malmö, jag ser fram emot en fantastisk föreställning!

    PS. Har det hänt att brösten har börjat läcka mitt under föreställningen än… :-) Skojar bara, men apropå bröstpumpsbilden så var jag tvungen att fråga ha ha ha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..