Tar klivet mot ett nytt kapitel

Fredag!!! En av få fredagar där jag faktiskt inser att jag också ska ha helg!!!

IMG_0641

Så efter en lugn morgon, en promenad till förskolan och nu några timmars jobb med manus till mitt radioprogram ”Pira & Bråding” tillsammans med min lilla teammate…

IMG_0649

…Så ska jag ta en lunch med min vän Paul som är på besök i stan. Bara det? Vad händer?! En lunch och sedan en ledig helg. Haha, yeij jag går mot ett nytt kapitel i livet! <3

Trevlig helg!!!

    1. Ja Gen, han går på förskola, dock inte fulltid som oftast. Jag jobbar ju fortfarande. Men i Sthlm får du ha barnen full tid även om du är mammaledig. Men som det ser ut nu så blir det inte fulltid helt framöver heller. Vi får se. Det som är bäst för oss all helt enkelt. Vi brukar hämta honom runt 16, kommer vi tidigare vill han inte gå hem, haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..