Hattfnatt!

Hattfnatt och oron inför morgondagen!

Annonsen laddas.

Pasta!!!!

Okej. Igår när vi kom hem från teatern (matinéföreställning) så ställde vi oss i köket (läs; Jocke) och gjorde en så god pasta bolognese. Det är ju min favorit rätt. Har alltid varit. Ingen laxmousse eller leverpaté här…Är det ens gott? Det låter ju inte alls gott.

Även om jag alltid blir proppmätt efter några tuggor så njuter jag ändå av denna bolognese rätt ända tills det är helt slut på tallriken. Det är ju bara att knäppa upp en knapp i byxan, eller hur?

Vi har dock bestämt oss för att inte äta så mycket pasta den kommande tiden. Ska försöka äta ännu mer hälsosamt så idag gick jag in och köpte den här boken här nedan. Food Pharmacy. Lite tips på hur man ska äta sig till ett friskare liv. Spännande!

Mat

Vad har jag annars gjort idag då? Jo, jag har tränat och det var ett benpass som stod på schemat och förmodligen kommer jag inte kunna gå i morgon. Så är det alltid när jag ska träna ben och rumpa. Blä…Det är väl tur att jag inte ska gå i klackar förrän på Torsdag då det är dags för revy igen.

Kollade in senaste numret av Amelia och till min förtjusning så tipsade de om att införskaffa sig hatt i vår och sommar. Jag fick hattfnatt för jag älskar ju hattar så det lär nog bli några hattar till i sommar!

Hatt fnatt!!

Ibland tar jag på mig den största hatten jag har i min garderob. Den tar faktiskt upp nästan hela min garderob. Säger kanske mer om min garderob än om min hatt…

Hatt

Ibland blir det ”Downton Abbey” – hatten

Sanna Nielsen

Den här hatten använder jag nog mest. Den är inte för stor men den är inte för liten heller. Den är sådär fantastiskt lagom ni vet

Sanna Nielsen

Söndag! 

Annonsen laddas.

Njuter av min frukost här hemma innan jag beger mig till teatern för veckans sista föreställning. Min absoluta favorit just nu är gröt med pumpakärnor och hallon! Så mumsigt och bra start på dagen 😊 Har inte hunnit titta på Melodifestivalen från igår, men läste att Owe Thörnqvist gick direkt till final!! Hur coolt är inte det?! Han är fantastisk och en skräll ( som jag läste i tidningen att det tydligen var) är väl alltid kul! Gick era favoriter vidare? 

Fick vackra blommor på scenen igår av ett fan som heter Jesper. Han har varit på revyn 8 gånger!!! Han berättade även att han kommer 2 gånger till! Kul 😃

Stockholm har verkligen haft vackra dagar nu så jag har gått in till teatern! Tar drygt en timme från mig och in till t-centralen och sen är man redo för jobbet! 

Skön Söndag allihop! 

En stor dag!

Min älskade lillebror.

Annonsen laddas.

Sanna och Thimmy

Min lillebror och min klippa – Thimmy!
Idag blir han 30 år. 30 år?!! Vart tog tiden vägen? Han kommer förmodligen alltid vara 10 år i mina ögon. Enbart för att han är min lillebror. Han gör oss så stolt varje dag och finns alltid där för sina nära  och är SÅ klok och världens finaste pappa till Casper och Kelly.

Grattis älskade bror på DIN dag. Jag är glad att jag kunde komma ner och fira dig lite i veckan, ledsen att jag tog sönder din pruttkudde som du fick i present, men vet att din dag kommer ge glädje och skratt ändå – utan en pruttkudde 😂😉

Casper och Kelly

Själv spenderar jag hela min dag och kväll på teatern då det är dubbla föreställningar av revyn idag. Vad ska ni hitta på?

Möten och Babyshower – surprise!

Att överraskas och överraska någon är bland det roligaste som finns!

Annonsen laddas.

Jag tillhör de som tycker det är jättekul att bli överraskad och att överraska någon! Innan jag åkte hem från Skåne så åkte jag ner till Malmö för att både ha ett möte om lite planer för framtiden (får ni veta lite senare) och för att vara med och överraska en av mina närmaste vänner sedan gymnasietiden. Susanne väntar bebis så vi ville ge henne en babyshower! Jag kan säga att jag visste knappt vad babyshower var för något för jag har aldrig varit med på någon sådan och när jag googlade så insåg jag hur stort babyshower är i USA. Jag skulle fixa pyntet till festen och jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa. Gick in på Buttericks och till min lycka såg jag en stor hörna där det stod BABYSHOWER så jag tänkte ”puh, nu kan det verkligen inte bli fel”. Jag tog typ en av varje grej och kom till Johanna, lade upp allt på bordet och frågade förvirrat och lite lätt panikslaget ”Vad är det jag har köpt”??? Johanna skrattade såklart åt mig och vi konstaterade att jag har haft lite för lite fester i mitt liv. Vi får väl försöka ändra på det i framtiden…

Jag stod i köket och kom ut och bjöd på makarons när Susanne kom in i lägenheten.

Hon blev så överraskad. Framförallt eftersom jag hade skrivit till henne och på Instagram att jag hade lämnat Skåne tidigare…

Tyckte ändå att jag lyckades med mitt babyshower-pynt. Eller vad säger ni?

Alltså…cupcakes med hasselnötscreme och popcorn med lakritspulver….Himmelskt gott!

Vi väntar på den lilla/lille rackaren där inne=) Så efterlängtad!

Presentbordet!

Hur söta? Små strumpor formade till rosor…

Tess kan verkligen det där med att pyssla…

Hon hade även gjort de här söta björnarna. Så gulliga!

Det blev en lyckad babyshower och nu är vi redo för Susses bebis!
Nu är jag dessutom redo för veckans föreställningar av revyn!!! Ska bli såååå kul att spela och sjunga. Längtar!
Trevlig Fredag allihop.

Det här inlägget sponsras av BookBeat

Ljudböcker från BookBeat – Bästa avkopplingen

Annonsen laddas.

Jag är en riktig bokmal! Jag älskar att försvinna i en bra bok och läser så fort jag får chansen. Jag tror att det är för att jag känner att jag kan koppla bort allt jobb och verkligen slappna av en stund. Jag läser oftast när jag reser och kan ibland välja att ta en resa som tar längre tid för att jag ska hinna läsa så mycket som möjligt😊  Oftast lyssnar jag på ljudböcker och det är ju så praktiskt att inte ha med sig böcker i resväskan som tar plats.

Jag använder appen BookBeat som man laddar ner till sin telefon eller surfplatta där man hämtar hem e-böcker eller ljudböcker och får massor av tips på nyheter till populärast just nu och klassiker! Det är enkelt att ladda ner och man kan lyssna var som helst! Du kan alltså både välja att lyssna eller läsa.

I ett samarbete med BookBeat har jag ett erbjudande där DU kan prova tjänsten gratis i en hel månad. Registrera dig HÄR idag! 

Använd er av koden Sannanielsen – sen är det bara att lyssna 😊 

OBS! Koden gäller till den 30/4

Jag har börjat lyssna på ljudboken ”I bunkerläkarens våld” som då är en sann berättelse. Jag läste om Isabell i Amelia och såg även en intervju med henne i programmet Skavlan. Hon blev kidnappad i Sverige av en läkare och var inlåst i en bunker i sex dygn. Hennes berättelse berörde mig djupt och i den här boken berättar hon om denna horribla upplevelse och hur hon lyckades ta sig därifrån. 

Hoppas ni hittar era favoriter och tipsa gärna mig om nya böcker jag kan lyssna på!