Solala!

Annonsen laddas.

Kommer ni ihåg när fantastiska Solala gästade oss i Allsång på Skansen i somras? De var med i vårt Ted Gärdestad – medley och gjorde succé. Ni har säkerligen sett de i deras egna konserter, eller på youtube där de lägger upp sina versioner av olika låtar, ibland gästar de andras kök och sjunger tillsammans….

Häromdagen träffade jag de och vi sjöng lite tillsammans….kanske får ni se och höra resultatet någon gång=)

Här kan ni se när de gör Human nature. Ren lycka!

Lyxig bloggträff

Annonsen laddas.

Sanna Nielsen Carin Da Silva

En trevlig och lyxig bloggträff stod på schemat igår kväll. Vi var ett gäng bloggare som fick träffa varandra, vi fick en hel del tips och pepp för våra bloggar och det var mycket lärorikt och inspirationen flödade!
Träffade gulliga Carin Da Silva som bloggar på Mama!

Bonnier Tidskrifter

Mötte upp Lotta som följde med mig till Miss Clara där bloggträffen var, men innan dess tog vi en liten drink på Urban Deli!

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen Lotta Liljefjäll

Frida Boisen var på plats och berättade för oss om nya tankar och ideér

Sanna Nielsen Frida Boisen

Det var många som kom fram och pratade om mina örhängen. Det är väl de största örhängena jag har här hemma. Ganska tunga, så mina öron känns extra långa idag=) men de gjorde i alla fall intryck och de frågade vart de kom ifrån och jag köpte de för två år sedan på H&M. Fick alltså invigas igår kväll!

Sanna Nielsen

Bonnier

Träffade på trevliga Jessica Frej som också bloggar här på amelia.se och chefredaktör Maria Sognefors.

Bloggträff

Alltid roligt med inspiration och att få träffa på andra som bloggar och inspirera varandra. Nu är det dags att åka och träna. Känner mig inte så inspirerad till det dock, men de säger ju att det är bra för mig så jag gör väl som de säger…

När man aldrig vill gå hem!

En kick-off av världens bästa management Like Music.

Annonsen laddas.

Precis kommit hem från stan efter ett träningspass och ett litet shoppingmöte med min stylist Dennis Bröchner! Vi har redan kommit igång med all planering av kläder och styling inför sommarens Allsång på Skansen, så kul!
Vad kan dölja sig i den här lilla påsen=)

Vilken otroligt trevlig  middag jag var på igår. Mitt management Like Music bjöd på en ” Nu-jäklar-kör-vi-2017″ middag och vi hade sååååå trevligt. Vilket gäng vi är=) Från början var det bara jag som var artist på Like Music och med tiden så har jag fått sällskap av två fantastiska och begåvade kvinnor – Anne-Lie Rydé och Hanna Hedlund. Det blev många skratt och vi satt kvar tills Teatergrillen drog ur kontakten till all musik och det kändes lagom att gå hem för då hade mitt lår krampat och det drog upp till ländryggen, så tant Sanna fick hem och sova=)

Vilken fräsch bild va? En dessert och en snusdosa…Tänk om jag hade snusat? Kan verkligen inte se mig själv med en prilla under läppen… men en mjökchoklad-cremebrulee skulle jag kunna äta varje dag!

Girlpower!!!!!!

En rödingfilé som jag åt upp på två sekunder. Varför har jag aldrig varit på Teatergrillen förut? Det var helt fantastiskt!

Det är aldrig för sent!

Annonsen laddas.

Hej på er!
Sitter just nu i köket och försöker bli lite pigg! Är så trött så om jag skulle gå och lägga mig nu så skulle jag somna…
Jag stod på löpbandet i morse kl 07.00 för jag visste att jag hade en del att göra idag och jag vill verkligen komma igång med min träning, men det är klart att man får en svacka vid den här tiden=) Tittar med stora ögon på burken med Nutella och ger mig fanken på att jag inte ska ta en sked…Jag ska klara mig undan sötsuget denna dag.

Har haft ett väldigt bra möte idag med projektledaren inför Allsång på Skansen. Så kul att börja sätta igång redan nu. Framförhållning är toppen!

Jag vet att jag är väldigt sen på bollen här….men House of Cards!!!!
Jag är helt fast. Så spännande och med alla dessa intriger och maktspel så kan man ju inte annat än att titta på flera avsnitt på rad.
Om jag inte har helt fel för mig så var väl denna serie bland de första som Netflix släppte?

House of Cards
Det roliga är att vi skaffade Netflix i höstas för att alla pratade så mycket om det och vi visste knappt vad det var…=)
Tror ni vi har kollat på Netflix? Nope…inte en enda gång. Istället har vi alltså beställt DVD!!! Jag vet inte varför. Kanske är det precis som med CD-skivan. Det är kul att ha i lådan. Tar inte alls mycket plats..nejdå..

…och nu tog jag en sked Nutella också. En alldeles gudomlig sked Nutella.

Nypremiär!

Efter drygt 50 föreställningar av revyn i höst så hade vi ett uppehåll på tre veckor och igår hade vi nypremiär och som alltid så är man lite nervös över en premiär – trots att vi har gjort föreställningen oändligt många gånger.

Annonsen laddas.

Sanna Nielsen Vanna Rosenberg Rachel Mohlin

Långfrukost är det bästa jag vet! Trots att kroppen var tung som bly i morse så tog jag mig upp, gick en lång promenad och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt innan det är dags att åka till teatern för dubbla föreställningar.
 Efter drygt 50 föreställningar av revyn i höst så hade vi ett uppehåll på tre veckor och igår hade vi nypremiär och som alltid så är man lite nervös över en premiär – trots att vi har gjort föreställningen oändligt många gånger. Vi har dock gjort några förändringar och lagt in lite nya nummer i revyn vilket också gjorde att jag fick en helt ny kärlek och glädje över revyn. Det händer så mycket under hela föreställningen nu som man bara inte vill missa. Vi står till och med i kulisserna och viker oss av skratt!
Vi hade så roligt igår och det bästa av allt är att få jobba med Vanna och Rachel igen.

Vi gör ju en hel del nummer ihop, som tex Alliansentjejerna som ni ser här nedan. Här rockar Ebba Busch Thor, Anna Kinberg Batra och Annie Lööf loss i en riktig schlagerdänga!

Pressbild Oscarsrevyn

Pressbild: Mats Bäcker

Sen är det ju kul med alla dessa peruker…Att bli någon annan än sig själv för en stund. Ganska skönt faktiskt=)

Sanna Nielen