Sanna Nielsen

En julklapp som betyder mycket!

Sanna Nielsen

I Måndags så var det dags för Gula Änglarnas vinterkonsert i Oscarskyrkan.
Jag hade fått frågan om jag ville vara med och sjunga den kvällen och det ville jag absolut.
Gula Änglarna är en ideell organisation som stödjer människor som lever i hemlöshet och andra svåra situationer och de brukar anordna den här vinterkonserten där alla intäkter går oavkortat till Gula Änglarnas verksamhet.

Det blev en fantastisk kväll med en fullsatt kyrka och så mycket kärlek och värme som spreds.
Vi var en hel del artister som sjöng och spelade och här ovan ser ni mig och Tomas Ledin som gjorde en duett – En del av mitt hjärta.

Jag gjorde även Angel och Undo tillsammans med Jocke och vi slungades tillbaka till när vi gjorde vår akustiska turné ”Stämningsfullt” Kanske dags att göra den turnén snart igen…? Det var ju ändå 4 år sedan vi gjorde den senast.

Sanna Nielsen

Så här i jultider så vill jag tipsa om att bli medlem hos Gula Änglarna. En fin juklapp kanske.
Det kostar 200:- per år och man kan läsa mer om det och hela organisationen HÄR

Sanna Nielsen

Alla bilder är tagna av: Claire Lindberg

Kommentera - 2 kommentarer
Föregående artikel Morfar lever vid…

Morfar lever vidare

Sanna Nielsen

Hej kära läsare!
Nu har jag precis avslutat min sista intervju för dagen. Har gjort telefonintervjuer sen kl 10 i förmiddags och det har bara pågått utan avbrott. Det har frågats om allt möjligt och snart kan ni läsa om det i en tidning nära dig=)

Innan jag var och hämtade mitt pris hos Stallbröderna i Söndags så åkte vi ut till Drottningholm Slott och strosade runt på julmässan. Har aldrig varit där förut. Så vackert!
Min pappa var där ute och hjälpte Delikatessgrabbarna att sälja sill och korv.
Min morfar Kalle var marknadsknalle och la alltid in sin egen sill och var ute på marknader och sålde och de blev oerhört populära. Han hade även sin egen fiskaffär i Ryd i Småland där han bodde.
Min kusin Pierre tog detta vidare och nu även efter morfars bortgång så säljs sillen och korven med stor succé!

Det finns alltid på vårt julbord. På så vis finns även morfar och mormor med oss. Gå gärna in HÄR och läs mer om Delikatessgrabbarna.

Delikatessgrabbarna

Delikatessgrabbarna

Sen åkte jag in till Clarion Sign i stan och mötte upp min date för kvällens prisutdelning – Lotta.
Bartendern gjorde ett par drinkar som var så smarriga. Med smak av ingefära, kanel och lime….

Drinkar

Jag fick fina födelsedagspresenter från familjen Liljefjäll. Så söt liten julängel som har fått fin plats i vårt vardagsrum och lyser så fint på kvällen.

Julängel

Efva Attling

Silver Clean – perfekt att rengöra mina smycken med!
Dessutom fick jag världens härligaste handscrub och vackraste orden på ett kort…

Silver Clean

Sen var vi redo för middag och prisutdelning och nu måste jag sluta för nu ska jag träffa min andre manager - Kent och fixa lite grejer innan det är dags för föreställning av revyn!

Hoppas ni får en härlig dag!

Sanna Nielsen

 

 

 

 

 

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln En julklapp som…
Föregående artikel SVT trailer för…

SVT trailer för Julafton och Oscarsteatern 110 år

Sanna Nielsen

Igår startade min dag på SVT där vi spelade in trailern inör programmet på Julafton. Det var tidig morgon och till slut kom jag fram till SVT och kunde träffa teamet som skulle sminka och göra hår.
Som vanligt har jag med mig min stylist Dennis Bröchner, på makeup har jag Anna Kokotos och vanligtvis är det Emir Kapetanovich som gör håret på mig, men han kunde inte denna gången så då gjorde Anna både hår och makeup.

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Guldiga naglar och guldiga smycken blev det igår. Visst blev det fint?

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

När jag var klar på SVT så slängde jag mig i taxin för att åka till Oscarsteatern då vi hade en extra insatt föreställning då Oscarsteatern firade 110 år just den dagen! Grattis Oscarsteatern till dessa 110 år och må ni fortsätta minst 110 år till! Kul att få vara med och fira och dessutom få spela ytterligare en föreställning.

Efteråt var det lite mingel för 110-åringen, men jag var inte kvar så länge utan åkte hem och somnade som en stock och har vilat hela dagen idag då jag har varit helt ledig. Härligt!

I morgon kör vi revy som vanligt igen och snart kommer mina älskade vänner från Malmö hit.
Längtar så efter de!

Sanna Nielsen

 

 

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Morfar lever vid…
Föregående artikel Vilket härligt p…

Vilket härligt pris!

Sanna Nielsen

De senaste dagarna har det varit fullt ös, men jag börjar med att berätta att jag i Söndags kväll blev tilldelad priset ”Årets artist” av Stallbröderna och Stallfåglarna! Ett pris som delas ut av män och kvinnor i branschen.
Det var en fantastisk kväll som jag fick dela med min fina vän Lotta och dessutom Edward af Sillén som också fick pris – Årets prestation! Så roligt att vi fick dela den här kvällen tillsammans.

Sanna Nielsen

Det bjöds på julbord och massa underhållning från scenen. Alla var så trevliga och vi skrattade mycket.

Sanna Nielsen

Jag och Lotta innan prisutdelningen!

Sanna Nielsen

Edward hade med sig älskade Git Brännström som har varit vår regiassistent på Oscarsteatern och hon och Lotta var lika glada som oss över prisen.

Sanna Nielsen

Stolt tjej som precis fått priset där motiveringen bla löd: ”Varken på Skansen eller Oscars är hon vilsen. Hela årets artist är förstås Sanna Nielsen”. Vilka härliga ord och jag blev såklart väldigt rörd och glad över att få ett så fint pris.

Sanna Nielsen

Kommentera - 13 kommentarer
Nästa artikeln SVT trailer för…
Föregående artikel Då känns det ext…

Då känns det extra i hjärtat

Sanna Nielsen

Det finns inget bättre än när ens nära och kära sitter i publiken. Igår var det äntligen dags för min pappa att se vår revy. Jag och pappa har inte träffats sen premiären av Allsång på Skansen (28/6) så ni kan ju tänka er att lyckan var stor för oss båda när vi sågs efter revyn igår.

Tänk att det fortfarande känns extra i hjärtat när ens föräldrar säger att de är stolta över en...och jag är stolt över de och så glad och tacksam över att vi har en så fin relation, även om vi såklart kan bli tokiga på varandra ibland=) Känner ni igen er?

Se så glad pappsen blev när han fick en puss på kinden av sin dotter!
Sanna Nielsen

Linda på bloggen ville ha recept på chokladbollarna jag gjorde för ett tag sedan. Det här är ju ett grundrecept och busenkelt. Här kommer det.
Kan lätt och rekommendera er att gå in på Fridas blogg här på Amelia. Hur mycket smarriga bakverk som helst finns det där!

100 g smör
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
3 dl havregryn
Jag tog pärlsocker som garnering.

Blandade ihop alla ingredienser. Rullade ihop de till små bollar och rullade de sedan i pärlsockret.
Tada.. 30 smarriga chokladbollar.

Chokladbollar

Kommentera - 8 kommentarer
Nästa artikeln Vilket härligt p…
Föregående artikel Äntligen får vi…