Utgång med revykollegor och nu Söndagslyx!

Söndag!!!!! Jag är helt ledig idag och ska inte göra många knop. Jag sitter fortfarande och njuter av min frukost och ansiktsmask och har ingen tid att passa.
Ska titta på Melodifestivalen från igår och är så nyfiken. Hur var det?

Annonsen laddas.

Har lagt en ansiktsmask från Exuviance som är gudomlig. Så medan jag skriver till er så puttrar den här masken och jobbar på så att huden ska bli lite pigg igen. Kan verkligen behövas 😜
Det är de här jag använder mest. Den till höger på bilden är en lätt peeling och den tar jag först, innan jag smörjer in Bionic masken som sedan puttrar bort på huden…typ. Älskar den! Har använt dessa ansiktsprodukter i många år så jag kan varmt rekommendera de om man vill testa.

Igår efter föreställningen så hade vi bestämt att vi skulle gå ut! Jösses…jag har väl inte gått ut på flera år. Gör det så sällan då jag träffar så mycket människor i jobbet och tycker det är ganska skönt att sen komma hem och ta det lugnt efter alla intryck. Ja, ni får gärna tycka jag är gammaldags 😉 Hur som helst så hade vi ju väldigt trevligt! Det blev en kväll på Riche med god mat och god dryck i goda vänners lag!

Älskar vårt gäng på Oscarsteatern! Det känns så enkelt att umgås tillsammans och det är alltid massa skratt.

Vi tre gav upp vid 01 i natt och jag vaknade upp lagom hes men lycklig över kvällen med fina kollegor och vänner!

Nu ska jag ta och titta på Melodifestivalen från igår. Det verkade ju vara ett ganska spännande resultat och jag är så nyfiken! Nu när alla deltävlingar är klara. Vad tror ni? Någon självklar vinnare?

Trevlig Söndag kära läsare!

Oscarsrevyn drar till Göteborg i höst!

Hallå hallå!
Hoppas ni en fin Lördag! Spännande med sista deltävlingen i Melodifestivalen i kväll? Känns så knasigt att jag inte har kunnat se en enda deltävling i år pga att vi har jobbat på teatern. Har följt det i media och sett lite klipp, men det ska onekligen bli spännande att se hur det går för tex Loreen i kväll. En fantastiskt artist som alltid går sin väg och så vitt jag förstår så är det något väldigt speciellt hon bjuder på i kväll.

Annonsen laddas.

Vi gör ju våra sista helger nu på teatern. 12 föreställningar kvar och den sista föreställningen är den 19/3 så passa på att komma och titta på denna skrattfest innan den slutar här i Stockholm!

VI pratar mycket om att det snart är slut och jag känner redan nu att den där blues-känslan är på ingående. Det är speciellt att bara lämna ett projekt när man har hållit på med det sedan Augusti 2016. Vi har setts nästan varje dag sedan dess och man kommer varandra ganska nära. Så kul vi har haft och så roligt vi har! Vilken tur att vår revy då går in på Lorensbergsteatern i Göteborg till hösten! Biljetterna släpps den 7/3 och all info hittar ni här! 

Ser fram emot att få ”scatta” loss med underbara Vanna Rosenberg idag och i kväll.

Förändring!

Igår var det äntligen dags för mitt hår att få bli lite fräscht. Det var på tiden kan jag säga. Vi använder ju peruk på teatern så håret har inte prioriterats men när folk kommer fram och säger ” Jag visste inte att du var så mörk i håret egentligen”, då hade det gått för långt. Det var droppen!

Annonsen laddas.

Sanna Nielsen Emir Kapetanovich

Vem går man till då om inte bästa Emir på salong Kokoro i stan!
Ni ser ju utväxten…Inte helt smickrande

Sanna Nielsen

Och här är resultatet! Blev så nöjd! Jag sa till Emir att jag ville ha en annan blond färg än jag brukar ha och han kom då med förslaget att vi gör det blont med en rosa ton. ”Va? Rosa”? Jag var oerhört skeptisk, men är det någon jag litar på med mitt hår så är det Emir. Så det fick bli en blond färg med rosa ton som inte syns så mycket, men det blir ändå något annat och jag trivs kanon!

Sanna Nielsen

Ni ser att håret har växt en hel del den senaste tiden. Kommer förmodligen aldrig bestämma mig för lååångt hår igen, men den här längden känns bra tycker jag.

Nu blir det en promenad in till stan för ett möte. Hoppas ni får en fin dag!

Sanna Nielsen

Det här inlägget sponsras av Plan International

Alla barn har rätt till en trygg framtid!

Annonsen laddas.

Plan International Sverige

Jag tycker att det är en självklarhet att alla barn har rätt till tex utbildning, hälsa och skydd från våld och övergrepp och dessutom rätten att få leva sina liv och uppnå sin fulla potential, men tyvärr ser det inte ut så i verkligheten.

Jag blir alldeles matt när jag tex läser att flickor diskrimineras dagligen bara för att de är flickor. För att flickor i många utvecklingsländer tillhör de mest utsatta grupperna i världen.
Just för att de är flickor prioriteras inte deras skolgång utan de gifts bort i tidig ålder, blir gravida när de själva är barn, utsätts för våld eller tvingas ta hand om hushållet. Det är horribelt att de ska behöva växa upp så och jag har så svårt att läsa om det, men det är ju precis vad vi måste göra. Vi får inte blunda, vi måste agera. Det är ett brott mot mänskliga rättigheter och precis som Plan International Sverige säger så är det ett enormt slöseri med resurser. Ni kan bli Flickafadder och på så sätt vara med att förändra barns framtid, för så här är det:

Satsar man på flickor så blir hela samhällets ekonomi bättre och satsar man på utbildning ser man att man på ett effektivt sätt utrotar fattigdom.
När jag läser Plan International Sveriges information upplyser de om att en utbildad flicka gifter sig ofta senare i livet och har större möjlighet att göra sina egna livsval. Hon föder vanligtvis färre och friskare barn. Enligt UNFPA minskar alltså en senare graviditet risken att dö i barnsäng eftersom en flicka under 15 år löper 5 gånger högre risk att dö än en kvinna över 20. När jag läser just den informationen får den mig att tro på framtiden. Vi kan vara med och bidra till en bättre framtid – Jag önskar att alla barn får känna sig starka, trygga och att de får tro på sig själva och sin egen framtid. De ÄR ju vår framtid.

Just nu har Plan International Sverige en kampanj som heter Framtidskampanjen där Ni kan vara med och bidra till förändring. Genom att bli Planfadder alt Flickafadder så är ni med och bidrar till en tryggare framtid och ger barn möjligheten att leva SINA liv.

Ingen flicka ska bli bortgift.
Inga barn ska tvingas föda barn.
Alla flickor ska få gå i skolan.
Alla barn ska få sova tryggt om natten.
Inga barn ska bli utsatta för våld och övergrepp.

Plan International Sverige

Plan International når ut till över 80 miljoner barn runt om i världen med sitt arbete.

1200x628_8

Klicka er vidare på dessa länkar här nedan och bli Planfadder alt Flickafadder!

Flickafadder: https://plansverige.org/flickafadder

Planfadder: https://plansverige.org/bli-fadder

 

1200x628_1

La la la – Ny låt på G

Känner mig så härligt pigg och glad och träningen på gymmet går framåt och jag känner äntligen att jag blir lite starkare för var dag som går. Vågar knappt skriva det för i morgon lär jag väl vara trött och grinig och hur svag som helst. Nej, jag ska vara positiv och tro på mig själv 😉

Annonsen laddas.

Var på SVT idag och hade lite möten angående Allsång på Skansen. Det känns helt otroligt att jag ska få leda en allsångssommar till. Ser verkligen fram emot det och nu när vi har gjort en sommar så vet man lite mer om vad som var lite lättare eller svårare att genomföra så det känns som jag går in i projektet med liiiite mer erfarenhet och det känns skönt. Spännande att sätta igång i alla fall!

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Gick på Strandvägen när jag skulle åka hem och jag passade på att lyssna på min nya låt som snart är klar…. Släpps inom en snar framtid, hoppas jag. Att släppa en låt idag gör man ju inte bara så där hux flux, men den finns här och jag är snart redo att låta er höra den ❤️

Avslutade min city-dag med god avokadomacka och en stress down (jordgubbar,ingefära och äpple tror jag det var) Så gott! Joe and the Juice är verkligen ett favoritställe!

Joe and the juice