Nypremiär!

Efter drygt 50 föreställningar av revyn i höst så hade vi ett uppehåll på tre veckor och igår hade vi nypremiär och som alltid så är man lite nervös över en premiär – trots att vi har gjort föreställningen oändligt många gånger.

Annonsen laddas.

Sanna Nielsen Vanna Rosenberg Rachel Mohlin

Långfrukost är det bästa jag vet! Trots att kroppen var tung som bly i morse så tog jag mig upp, gick en lång promenad och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt innan det är dags att åka till teatern för dubbla föreställningar.
 Efter drygt 50 föreställningar av revyn i höst så hade vi ett uppehåll på tre veckor och igår hade vi nypremiär och som alltid så är man lite nervös över en premiär – trots att vi har gjort föreställningen oändligt många gånger. Vi har dock gjort några förändringar och lagt in lite nya nummer i revyn vilket också gjorde att jag fick en helt ny kärlek och glädje över revyn. Det händer så mycket under hela föreställningen nu som man bara inte vill missa. Vi står till och med i kulisserna och viker oss av skratt!
Vi hade så roligt igår och det bästa av allt är att få jobba med Vanna och Rachel igen.

Vi gör ju en hel del nummer ihop, som tex Alliansentjejerna som ni ser här nedan. Här rockar Ebba Busch Thor, Anna Kinberg Batra och Annie Lööf loss i en riktig schlagerdänga!

Pressbild Oscarsrevyn

Pressbild: Mats Bäcker

Sen är det ju kul med alla dessa peruker…Att bli någon annan än sig själv för en stund. Ganska skönt faktiskt=)

Sanna Nielen

Nu kör vi i 10 veckor till!

Äntligen dags för ny-premiär av Oscarsrevyn!

Annonsen laddas.

Oscarsrevyn

I morgon kväll är det ÄNTLIGEN dags att köra igång vårens säsong av Oscarsrevyn! Jag längtar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vi repade lite smått idag på teatern och i morgon gör vi ett genomdrag av hela showen innan publik kommer på kvällen. Spännande!
Det kommer dessutom att bli lite nytt i revyn. Känns riktigt kul!
Det var ren glädje att träffa ensemblen. Tänk vad man ändå kommer varandra ganska nära under en höst – trots att man inte kände varandra tidigare.

Ser fram emot att få sjunga ”En del av något större”. En ballad som verkligen sammanfattar vår revy och det vi vill säga. Kom och titta på oss under de här 10 veckorna som vi kommer köra. Mer info hittar ni här

Sanna Nielsen

Dansar bort med någon annan – TOPP TIO!

Så kul att få veta att denna låt har tagits emot så fint!

Annonsen laddas.

Sanna Nielsen

Så roligt att min singel ”Dansar bort med någon annan” var den 8:e mest spelade låten i radio P4 2016!!!!
Vi släppte den i Maj förra året och den fick snabbt ett liv på radion, men eftersom jag gjorde både Allsång på Skansen och Oscarsrevyn det året och inte var ute och turnerade så vågade jag inte drömma om att den skulle spelas så mycket som den har gjort.
Man blir såklart extra stolt och glad när man varit med och skrivit den. Vad kul det är med musik! Topp tio är toppen!

Tack för alla lyssningar, spelningar på Spotify och önskningar av den här låten.
Någon som inte har lyssnat så kan ni göra det här
Snart kommer en ny låt som jag hoppas ni kommer tycka om.

Jag gjorde låten i Nyhetsmorgon…

….och Bingolotto innan det var dags för Allsång på Skansen!

 

Så nära Celine Dion – men ändå inte!

Så nära Celine Dion har jag väl aldrig kommit…hahaha…
Och för er som inte vill lämna julen än så har SVT Play nu lagt upp alla musik-nummer vi gjorde på Julafton!

Annonsen laddas.

Studiodag idag! Det har varit många känslor. Vi börjar bli klara med låten vi skrivit som är ganska personlig för min del och nu kommer alla  känslor fram där jag hela tiden ställer mig frågan hur den kommer tas emot av er lyssnare osv…allmänt nervös helt enkelt, som jag i och för sig alltid är när det gäller att släppa musik. På något sätt har det blivit ännu mer nära mig nu när jag är med och skriver – inte så konstigt såklart.

Sjöng i en mikrofon som är helt magisk!!! Jag som dessutom är Celine Dions största fan visste exakt vad det var för mic när jag kom in i studion. Jag skrek rakt ut=) Ni anar inte hur stort det var för mig att få sjunga i en likadan mic som jag vet att Celine Dion har använt. Alltså inte samma mikrofon – då hade jag förmodligen dött – men en likadan och det är inte fy skam! 

Julen är ju faktiskt inte riktigt över än…några dagar kvar tills tjugondedag jul inträffar och det är många som har frågat efter en av låtarna vi spelade på Julafton som inte varit upplagd på SVT Play – förrän idag. Det är River av Joni Mitchell som jag sjöng och Sebastian Robertsson spelade flygel. Klicka här om ni vill titta. Där finns även Jul Jul strålande jul, Little Drummer Boy och Viskar ömt mitt namn som vi också spelade.

Många har även frågat var klänningen kommer ifrån och det är fantastiska Ida Lanto som sydde klänningen till mig. Är så förtjust i den och så glad att Ida ville göra den!

Sanna Nielsen

Så stolt!

Idag är jag stolt över att jag har tränat och att min vän tog steget mot sin dröm!

Annonsen laddas.

Sanna Nielsen

Hej hej genom en lykta ute på balkongen. Ja, man får väl vara lite kreativ när man ska ta sina bilder till bloggen. Igår eftermiddag tog vi på oss en massa kläder och satte oss ute på vår balkong – vårt extra rum, och tog en gluhwein och drömde oss tillbaka till Österrike och BadGastein. Så mysigt att sitta där ute och njuta av kylan! Ja, det lät kanske knasigt…? Njuter av kylan… men vi är lite knasiga i bollen ibland.

Sanna Nielsen

Jag är så stolt över min vän Emir som idag öppnar sin nya hårsalong Kokoro i Stockholm. Vi har jobbat ihop ett antal år nu och han har bla gjort mitt hår fint till Julvärdsskapet, Allsång på Skansen, programledar-jobbet i Melodifestivalen och massa annat. Han är så bra på det han gör och nu slår hans dröm in – Han öppnar egen salong! Såååå kul. Älskar när folk tar det där steget. Det kan vara läskigt i början, men är det något man drömt om så är det så värt det. Blir ni nyfikna så kika in på deras hemsida 

Letar igenom mina bilder och inser att jag och Emir inte tagit många bilder tillsammans – Det måste vi ändra på till sommarens Allsång! Här är vi i alla fall innan tredje delfinalen av Melodifestivalen 2015 – när jag ledde programmet tillsammans med Robin Paulsson.

Sanna Nielsen Emir Kapetanovich

Hur har ni det idag? Första arbetsdagen för många kanske? Jag startade upp jobbet lite smått idag. Mailade en massa, fixade i ordning för studiosession i morgon och sen åkte jag in och tränade i stan och nu har jag kommit hem. Åt en chiabowl med massa gottigheter – Blåbär, banan, musli, jordgubbar och kokosflarn. Bland det godaste jag vet och så mättande efter en träning.

Chiabowl